d2000217 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 καλησπερααααα σημερα το παραγγειλα στο εσοπ 299.... με το φπα. πριν 10 μερες πηρα ενα σαμσουνγκ ε900 μετα απο σχεδον 10 χρονια φανατικη νοκιαση...θεωρουσα ακριβα τα νοκια της αγορας και μετα απο 2χρονια με το 6230 ελεγα να παω αλλου. τελικα το πεταξα στο κεφαλι γνωστου μου που ευτυχως εντυπωσιαστηκε απο ντιζαιν και λοιπες ******ες και μου το αγορασε . ειχα παραγγειλει χτες το ν72 και ευτυχως που πηγα και το ειδα στο πλαισιο σημερα το πρωι και αλλαξα παραγγελια. το κινητο ειναι απλα απαιχτο σε μεγεθος. θυμιζει πολυ το 6310 σε στυλ και ειναι ανεκτο σε μεγεθος να το βαλεις σε μια τσεπη. το ν72 ειχα τρομαξει με το μεγεθος του. πολυ γαιδουρι χωρις να προσφερει τιποτα παραπανω. θα μου πειτε για 2μπ καμερα... ναι καλα την ειδα και στο ε900... για μενα οποιος περιμενει φωτος απο κινητο ειναι καμενος. ολες οι φωτο του σαμσουνγκ ηταν αθλιες εως απαραδεκτες συγκρινομενες με τη χειροτερη φωτο που εχω βγαλει ποτε με τη κανον τη ιξους400 που εχω 3 χρονια τωρα και η οποια ειναι πιο μικρη απο το ν72...... θεωρω οτι ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη ως 300+ευρω. λεπτομεριες απο βδομαδα. απο ποιοτητα ηταν πολυ καλο. καλυτερο σε αισθηση αποτο 6230 μου. η οθονη το ιδιο μεγαλη με το ε900. το μονο που με προβληματισε ειναι τα πανω πληκτρα που ηταν πολυ κοντα μεταξυ τους και δυσκολευοσουν να βρεις πιο θες...ελπιζω να συνηθιζεται. Ετσι ειναι φιλε μου για τις φωτος, οπως τα λες!!! Εγω αγορασα πριν κανα μηνα την IXUS800(κορυφη στο ειδος της) και μπορω να πω οτι σε καμια 10αρια χρονια ισως και τα κινητα μας βγαλουνε τετοια ποιοτικη και ακριβης φωτο με ζωντανα χρωματα και τοσο καλο βιντεο!!! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silasman Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 μολις πηρα το ε50. απλα τελειο! εχουν περασει πολλα τηλεφωνα απο τα χερια μου και πρεπει να παραδεχθω οτι αυτο ειναι απο τα ποιοτικοτερα Παράθεση silas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiox Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 to exo ksana pei to ksero alla thelo na to ypenthimiso pls apo aftous pou to exoun parei na poun tis protes entiposeis tous giati apo evdomada skeftomai na to parageilo kai thelo na exo gia geniki eikona gia to ti einai eksoterika to eida kai mou arese parapoli alla tha ithela na ksero pos paei kai sti leitourgia tou thanx:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Εννοείται οτι για σοβαρές φωτογραφίες παίρνουμε μια καλή ψηφιακή, κι εγώ όλο ακούω για τις "τέλειες φωτό" του Χ μοντέλου και ειναι άθλιες. Πραγματικά το Ε50 ειναι τρομερό value for money. Θα το χτύπαγα άυριο κι όλας αν το επέτρεπαν τα οικονομικά μου αυτο το καιρό. Ειναι πάντως μέσα στις επιλογές μου. Θα περιμένω έτσι κι αλλιώς μέχρι τα Χριστούγεννα για πτώσεις τιμών/νέα μοντέλα. Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Τελικα το Ε50 που ερχεται στην Ελλαδα εχει camera η οχι;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 φυσικα κι εχει καμερα 1.3mp Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 ρε παιδιά έχω μια απορία.. γιατί δεν υπάρχει πουθενά εγχειρίδιο για το E50???? ψάχνω να το βρω γιατί αυτό κάνω συνήθως όταν θέλω να δω ένα νέο μοντέλο και δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Μήπως συμβαίνει αυτό επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα πολύ?:confused: εντάξει το βρήκα το εγχειρίδιο χρήσης του E50. Απλώς ήθελε λίγο περισσότερο ψάξιμο. Εψαξα να βρω ποσο SAR έχει. Στην Ελλάδα φτάνει τα 0,97.... δεν είναι και λίγο...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 ειναι λιγο αυξημενο αλλα τι να κανουμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 To πηρα κι εγω. πολυ ποιοτικο και τελεια αισθηση στο χερι. ειδικα το μεταλο που εχει απο πισω. σωστα βαλμενα τα κουμπια, ουτε παρα πολλα ουτε δυσκολα στην χρηση + εχει joystic που εμενα με βολευει πολυ. Απο ταχυτητα δεν κανει και τιποτα τρελα (δεν ειναι και Ν93!) τον κλασσικο επεξεργαστη εχει 220Mhz που απλα κανει καλα την δουλεια του (σε καποια "βαρια" παιχνιδια που δοκιμασα ψιλοσερνετε αλλα γενικα ειναι οκ). απο μουσικη και καμερα τωρα... το ηχειακι του ειναι αρκετα και καλο και παιζει δυνατα αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να φτασει το 6233 πχ που εχει δυο ηχεια και πολυ πιο καλο ηχο. Εχω την εντυπωση οτι εχει στερεο εξοδο απο τον player και επειδη εχει 1 ηχειο αντι να το μετατρεπει σε μονοφωνικο, απλα παιζει το ενα καναλι και γι'αυτο δεν ακουγετε πολυ σωστα. αν αγορασεις στερεοφωνικα ακουστικα ομως ειναι οκ.( αυτο που λεω για τον ηχο ας το τσεκαρει και καποιος αλλος με ενα στερεο κομματι να μου πει.) Η καμερα τωρα ειναι της σειρας ( της πλακας δλδ) και πιστευω εξυπηρετει μονο βασικους σκοπους που ομως αλλωστε γι'αυτο εχουνε και καμερα τα κινητα ειναι η γνωμη μου ( αν θελεις καλες φωτο περνεις μια ψηφιακη). Σαν αυτονομια δεν εχω προλαβει ακομα να δω πολλα πραγματα (πρωτη φορτιση ειναι και μου κρατησε 2 μερες αλλα το "λυσσαξα" :p ). αυτα τι αλλα να πω..οποιος εχει symbian ξερει:) παντως ενα πραγμα εχω να πω τελευταιο...μονο και μονο απο θεμα εμφανισης και διαστασεων για εμενα αξιζε τα λεφτα του. Και μια ερωτηση για οποιον ξερει...υπαρχει καποιος player για symbian που να παιζει και αλλους τυπους αρχειων video? και αν ναι που μπορω να τον βρω.θενκς:) Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 σιγουρα τα αξιζει τα λεφτα του,παιρνεις ενα πολυ καλο και ποιοτικο smartphone σε αψογη τιμουλα.οσο για το ηχο δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιησε με την ενταση του,απο ποιοτητα ομως δεν μπορω να πω οτι δεν επαιζε καλα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 να ρωτησω κατι σε αυτους που το εχουν παρει ηδη? οταν σε καλει καποιος η φωτογραφια του φαινεται μεγαλη στην οθονη ή μικρογραφια? επισης οι επαφες εχουν πολλα πεδια? προσθετεις οσα θες εσυ? ειναι δηλαδη σαν το 6600? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silasman Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Το Ε50 το πηρα απο nokia shop στην Θεσσαλονικη την τεταρτη . Το πηρα 287€ με φπα. Αφου μεχρι το βραδυ το αποφορτισα πληρως επειτα το φορτισα και απο πεμπτη πρωι το δουλευω και μολις πριν μια ωρα επεσε μια γραμμουλα της μπαταριας το δουλευω στο φουλ και μου εκανε μεγαλη εντυπωση την στιγμη που με την ιδια χρηση το Ν70 τωρα θα ηθελε φορτιση.... τελικα οντως κανει αναγνωση μηνυματων. αλλα δεν μπορω να βρω θεματα..... Σαν τηλεφωνο ειναι για μενα το καλητερο symbian που πηρα ποτε. και εχω παρει πολλα πιστεψτε με.....:) Παράθεση silas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 να ρωτησω κατι σε αυτους που το εχουν παρει ηδη? οταν σε καλει καποιος η φωτογραφια του φαινεται μεγαλη στην οθονη ή μικρογραφια? επισης οι επαφες εχουν πολλα πεδια? προσθετεις οσα θες εσυ? ειναι δηλαδη σαν το 6600? Η φωτογραφια ειναι μικρη οταν σε παιρνει καποιος αλλα υπαρχει προγραμμα που την βγαζει σχεδον full screen. Εγω το εχω βαλει και δουλευει μια χαρα. Οι επαφες εχουμε πολλα πεδια οποτε μην ανησυχεις. Θηκη να δουμε ποτε θα βγει... Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiox Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Sto site tis nokia anaferei ta eksis: E50 RM-170 --> 0,86 w/kg E50 RM-171 --> 0,97 w/kg Gnorizete pio erxete stin ellada kai pos katalaveneis pio agorazeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Είμαι ανάμεσα σε 6233 και Ε50 και ειλικρινά το μόνο που με εμποδίζει να πάρω το Ε50 είναι αυτά που βλέπω εδώ σχετικά με τον ήχο που δεν παίζει πολύ καλά και σε συνδυασμό με το ότι το 6233 παίζουν πολύ καλά τα ηχεία του, έχω κολλήσει και είμαι σε δίλλημα. Τέλοσπαντων κάποια στιγμή θα καταλήξω. Θα με βοηθούσε πολύ ένα "crash test" των δύο κινητών με πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα από αυτούς που τα έχουν δουλέψει και τα δύο. Μια ερώτηση τώρα για το Ε50. Υπάρχει κάποιο μέρος του (π.χ. καπάκι μπαταρίας) που να παίζει έστω και λίγο ή να τρίζει τελοσπάντων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Δυο ερωτησουλες και απο εμενα 1. Εχει -οπως ολα τα αλλα της σειρας "Ε"- ενσωματωμενο το Office ΚΑΙ με δυνατοτητα EDIT;; 2. Καποιο site που να δειχνει τι φωτογραφιες περιπου βγαζει;; -Ειναι ας πουμε σαν την camera του 3230;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Το κινιτάκι είναι πολύ καλο...το αγόρασα σήμερα και από μια πρώτη ερευνα που του έχω κάνει λέει πολλά. Το μονο που με έχει προβληματίσει λίγο είναι τα πλήκτρα του μενού και το "c" τα οποια θεωρώ ότι είναι πολύ μικρά και λίγο δύσκολα να τα πατήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spin Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Ποιό bluetooth συνιστάτε για το Ε50; Είδα μεταξύ των άλλων και ένα motorola universal το οποίο μου είπαν ότι πιθανότατα θα δουλέψει με το Ε50. Εχετε υπ' όψιν σας ποιό είναι πιο ποιοτικό από τα κυκλοφορούντα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 σκατα............ το πηρα σημερα το πρωι! φοβερο ντιβαιζ καλη ποιοτητα κατασκευης. καλουτσικη καμερα για οσους ρωταγαν τη περιμενα χειροτερη... πολυ μικρα πανω κουμπια θελει συνηθεια...... το προβλημα τωρα εκανα συχρονισμο με 6230 που ειχα. περασε επαφες ολα τζετ... το θεμα ειναι οτι το 6230 ειχε μονο ονομα. αυτο εχει επιθετο ονομα. βλεπει λοιπον πρωτα οποιο θες ονομα ή επιθετο ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ κανεισ αναζητηση π.χ το Κ ψαχνει πρωτα τα επωνυμααααααα και αντι να πας στο κωστας π.χ βρισκεσαι στο αγγελικη καμενου... τι ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ?????????????????????? υποπτευομαι οτι το ιδιο προβλημα υπαρχει παντου που εχει δυο πεδια για ονομα.. μια λυση ειναι να γυρισω τουμπα τα ονοματα. δηλαδη το ονομα στο επιθετο..ετσι θα βλεπει σε ολα πρωτα το επιθετο και θα τελειωσει η ιστορια.. ναι καλα 450επαφες ΠΩΣ τις γυρνας????????????????????????????????? βοηθεια ........................................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 το θεμα ειναι οτι το 6230 ειχε μονο ονομα. αυτο εχει επιθετο ονομα. βλεπει λοιπον πρωτα οποιο θες ονομα ή επιθετο ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ κανεισ αναζητηση π.χ το Κ ψαχνει πρωτα τα επωνυμααααααα και αντι να πας στο κωστας π.χ βρισκεσαι στο αγγελικη καμενου... τι ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ?????????????????????? υποπτευομαι οτι το ιδιο προβλημα υπαρχει παντου που εχει δυο πεδια για ονομα.. μια λυση ειναι να γυρισω τουμπα τα ονοματα. δηλαδη το ονομα στο επιθετο..ετσι θα βλεπει σε ολα πρωτα το επιθετο και θα τελειωσει η ιστορια.. ναι καλα 450επαφες ΠΩΣ τις γυρνας????????????????????????????????? βοηθεια ........................................ Kαταρχάς με γειά. Λοιπόν στα series 60 (τουλάχιστον στο Ν70 μου) η αναζήτηση γίνεται και στα δύο πεδία. Πιθανόν να υπάρχει και ρύθμιση για το ποια προτιμάς να σου βγάζει πρώταλλά δεν το ξέρω. Δηλαδή αν βάλεις "κ" θα σου βγάλει ως αποτελέσματα όλα τα ονόματα που ξεκινούν με το γράμμα "κ", ανεξαρτήτως πεδίου - ονόματος ή επωνύμου. Άρα γράφεις περισσότερα γράμματα μέχρι να μειωθούν τα αποτελέσματα και να βρεις αυτό που ψάχνεις. Είναι πολύ ευέλικτο αυτό το είδος αναζήτησης και δε νομίζω ότι θα πρέπει να αλλάξεις τις επαφές σου. Δεν είναι τίποτα, θα συνηθίσεις αμέσως. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 ξαναρωταω η ποιοτητα της φωτογραφιας και του βιντεο του Ε50 ειναι σαν την ποιοτητα του νοκια 6680 που ηταν αρκετα καλο και στους 2 τομεις;ειδικα στο βιντεο που δεν ειχε καθολου πιξελιαρισμα.το βιντεο στο ε50 πιξελιαζει;περιμενω απαντησεις.o φιλος που με απαντησε με ειπε μονο για την αναλυση βιντεο του Ε50 που ειναι 176χ144 αλλα δεν με απαντησε οτι και το 6680 που εχει την ιδια αναλυση δεν εχει ιχνος πιξελιασματος το Ε50 ΕΧΕΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 176Χ144 ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...DE KALYPTEI olh την οθονη επειδη αυτη ειναι μεγαλυτερη...σορυ αλλα αν παιρνεις συμπιαν κινητο για την καμερα τοτε εχασες...κοιτα με λιγα παραπανω χρηματα το ν72... στις επαφες το ειδα αυτο αλλα μιλαμε για ... δηλαδη . εχω το ονομα αννα χρυσα π.χ σε ενα πεδιο σωσμενο ολο..... αν κανω αναζητηση το α θα μου βγαλει ονοματα και το αννα χρυσα ΑΝ κανω αναζητηση το χ παλι θα μου βγαλει το αννα χρυσα λογω του χ ... πρεπει να πατησεις πανω απο ενα γραμμα για να παει εκει που θες...σορυ αλλα αυτο δεν ειναι σοβαρο... δηλαδη εγω εχω 10 ονοματα σοβατζηδων στο κινητο... πρεπει να τους βαλω σε ολα τη λεξη σοβατζης καπου πριν ή μετα για να τα βρω.... αυτο ειναι μλακια . απο τη στιγμη που σωζω το ονομα ολο σε ενα πεδιο δεν επρεπε να βλεπει το πρωτο γραμμα του πεδιου??????????????????? δηλαδη πρεπει να τα κολλαω ρε ****** μου? επισης μια αλλη ερωτηση.. ta wallpaper τα βγαζει στη μιση οθονη... ποιο προγραμμα ειναι που πρεπει να κατεβασω για να δειχνει full screen??? ΤΑ ΤΗΕΜΕS poy εχω βρει δεν ειναι για νοκια ε50..με πιο κινητο τα επιλεγω...ως τωρα διαλεγω αυτα για ν89 αλλα δεν δειχνουν πολυ καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Βάλε μία παύλα μωρέ πως κάνεις έτσι; Αυτό που λες είναι απαραίτητο σε κάποιους άλλους ... Μεγειά το κινητό Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 ξαναρωταω η ποιοτητα της φωτογραφιας και του βιντεο του Ε50 ειναι σαν την ποιοτητα του νοκια 6680 που ηταν αρκετα καλο και στους 2 τομεις;ειδικα στο βιντεο που δεν ειχε καθολου πιξελιαρισμα.το βιντεο στο ε50 πιξελιαζει;περιμενω απαντησεις.o φιλος που με απαντησε με ειπε μονο για την αναλυση βιντεο του Ε50 που ειναι 176χ144 αλλα δεν με απαντησε οτι και το 6680 που εχει την ιδια αναλυση δεν εχει ιχνος πιξελιασματος το Ε50 ΕΧΕΙ; Φίλε stathoulop, η απάντηση είναι οχι, δεν έχει την ίδια ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο με το 6680, είναι χαμηλότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Εχει ραδιοφωνο και υπερυθρες οσοι το εχουν δοκιμασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts