Jump to content

[Επίσημο] Nokia E50

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νορμαλ σήμα...

Χρήση: κλειστό Bluetooth, Ομιλία περίπου 10Mins/day, Krally περίπου 1ώρα μεσά σε 2 μέρες...

Με αυτά κρατάει ακριβώς 48 ώρες... Δε το λες και σκληρή χρήση... (απαράδεκτη imo η αυτονομία του αν κρατάει και σε σας το ίδιο)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes

Νορμαλ σήμα...

Χρήση: κλειστό Bluetooth, Ομιλία περίπου 10Mins/day, Krally περίπου 1ώρα μεσά σε 2 μέρες...

Με αυτά κρατάει ακριβώς 48 ώρες... Δε το λες και σκληρή χρήση... (απαράδεκτη imo η αυτονομία του αν κρατάει και σε σας το ίδιο)

να υποθεσω οτι δεν εχεις ξαναχρησιμοποιησει smartphone; :p

μια χαρα ειναι φιλε μου, μετα απο 3 μονο φορτισεις αποφορτισεις και με τη χρηση που λες. το standby time που δινει η νοκια ειναι ουτοπικο, εχεις δει να ισχυει σε κανενα κινητο; :)

να υποθεσω οτι δεν εχεις ξαναχρησιμοποιησει smartphone; :p

Είχα παλιότερα το 7610 αλλά δε μπορώ να θυμηθώ καθέ πότε το φόρτιζα..:happy:

μια χαρα ειναι φιλε μου, μετα απο 3 μονο φορτισεις αποφορτισεις και με τη χρηση που λες.

Δεν είμαι στην τρίτη φόρτιση. Το έχω το κινητό εδώ και 15 μέρες. Τις 3 Full φορτίσεις/αποφορτίσεις τις έκανα όταν πήρα το κινητό για να συντηρηθεί πιο σωστά η μπαταρία

σε αυτο το thread είχα διαβάσει κάτι Post που ανεφεραν πως κρατούσε η μπαταρία μέχρι και 5 μέρες!! Δλδ "1 ώρα Krally"="3 μέρες αυτονομίας" ??:wacko:

Είχα παλιότερα το 7610 αλλά δε μπορώ να θυμηθώ καθέ πότε το φόρτιζα..:happy:

Δεν είμαι στην τρίτη φόρτιση. Το έχω το κινητό εδώ και 15 μέρες. Τις 3 Full φορτίσεις/αποφορτίσεις τις έκανα όταν πήρα το κινητό για να συντηρηθεί πιο σωστά η μπαταρία

σε αυτο το thread είχα διαβάσει κάτι Post που ανεφεραν πως κρατούσε η μπαταρία μέχρι και 5 μέρες!! Δλδ "1 ώρα Krally"="3 μέρες αυτονομίας" ??:wacko:

5 μερες κλπ μου φαινονται τρελα, εκτος αν το αφησεις εκτος συνδεσης και δεν το ακουμπησεις καθολου.

οπως το 6600 που υποτιθεται κραταει 4 μερες :wacko:

τα παιχνιδια, η ομιλια, ο φωτισμος της οθονης, η μουσικη κα. ρουφανε τη μπαταρια. εμενα παντως μου φαινεται πολυ νορμαλ. το Ν91 δυσκολευομαι να το κρατησω ζωντανο 2 μερες :p

kalispera, skeftomai na agoraso to e 50 to thema einai oti eixa gia dio mines to 6131 to opoio san kinito moy arese para poli alla moy etroge fovera kollimata k me apogoiteyse poli i nokia...

omos epidi akoysa polla kala logia gia to e 50 kai epidi tha ithela na paro kati se symbian skeftomoyn na to agoraso...

tha epithimoysa oi katoxoi toy kinitoy na me enimerosoyn an ginetai gia tixon kollimata poy troei i siskeyi k kata poso simantika einai.. den antexo na xanapogoiteyto me kati poy fainetai toso kali periptosi..

episis..1. to paketo ti perilamvanei?

2. karta mnimis perilamvanei?

3. i camera k to video einai xeirotera i kalitera apo to 6131?

4. i ploigisi sto internet einai eykoli k xoris restart k kollimata? ekei kirios moy ta xaloyse to 6131 moy:( den antexe idiiaterws tin ploigisi...

episis..1. to paketo ti perilamvanei?

2. karta mnimis perilamvanei?

3. i camera k to video einai xeirotera i kalitera apo to 6131?

4. i ploigisi sto internet einai eykoli k xoris restart k kollimata? ekei kirios moy ta xaloyse to 6131 moy:( den antexe idiiaterws tin ploigisi...

1)το κινητο, τη μπαταρια, το φορτιστη και το καλωδιο συνδεσης.

2)οχι

3)τα ιδια

4)ειναι εξαιρετικη...

απο κολλημα που εχω δει εγω μονο το γνωστο με την ανοιχτη ακροαση οταν απαντας αλλα και αυτο ελαχιστες φορες.:O

απο κολλημα που εχω δει εγω μονο το γνωστο με την ανοιχτη ακροαση οταν απαντας αλλα και αυτο ελαχιστες φορες.:O

Εμένα δέν μου το έχει κάνει ποτέ.. Κ απο τότε που το πήρα (ένα μήνα + 5-6 μέρες) έχω μιλίσει πάνω απο 3 ώρες... Σε ποιά έκδοση το κάνει; Εγώ έχω την v06.27.1.0...

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

Εμένα δέν μου το έχει κάνει ποτέ.. Κ απο τότε που το πήρα (ένα μήνα + 5-6 μέρες) έχω μιλίσει πάνω απο 3 ώρες... Σε ποιά έκδοση το κάνει; Εγώ έχω την v06.27.1.0...

την ιδια εχω και εγω...

αλλα μου το εχει κανει αρκετες φορες.:(

το Ε50 βγαίνει πλέον και σε μαύρο? :confused: :confused:

ευχαριστώ

δε το εχω δει πουθενα σε μαυρο.

δεν εχω ακοουσει κατι σχετικο.

ισως να ειναι πολυ περιορισμενη η εισαγωγη του.

ευχαριστώ

Στο NOKIA shop της Κηφισιάς που ρωτησα την προηγούμενη εβδομάδα υπάρχει!! !!

Wirelessly posted (NokiaE50-1/3.0 (06.27.1.0) SymbianOS/9.1 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

kalispera mipos mporeite na me voithisete sena provlima moy paroysiastike sto kinito moy.. prospathousa na peraso themata se zip kai otan ta katevaze to kinito moy elege oti to arxeio poy katevasa einai se xrisi kai me evgaze ston zip manager ston fakelo alla kai ta arxeia den emfanizontan poythena. epsaxa oloys toys fakeloys kai ta arxeia ayta ta zip poy katevasa poy k kala itan se xrisi einai exafanismena k de mporo na ta vro poythena oyte kai na katevaso sto kinito kapoio arxeio se zip giati moy vgazei pali to idio minima oti k kala oti to arxeio einai se xrisi eno sti pragmatikotita oyte einai se xrisi oyte emfanizetai poythena to arxeio! eimai ligo asxeti me ayta kai den exo idea ti prepei na kano gia na to liso ayto to provlimataki.....;)

....mipos xereis kapoios ti prepei na kano ??

Ορίστε τι ρώτησε η φίλη μας από πάνω...

παιδια εχω καποιο προβλημα μηπως μπορειτε να με βοηθησετε.οταν περναω αρχειο σε μορφη zip στο κινητο μου βγαζει λιγο πριν το αποθηκευσει οτι το συγκεκριμενο αρχειο βρισκεται σε χρηση κ επιπλεον στους φακελους με τα αρχεια που ειναι zip δεν το εμφανιζει! μου το εκανε με 4 θεματα κ μια εφαρμογη κ τα αρχεια αυτα ενω λεει πως ειναι σε χρηση την ωρα που τα κατεβαζω δεν τα εμφανιζει πουθενα. ειμαι κ λιγο ασχετη με αυτα, μηπως ξερετε τι μπορω να κανω για να τα εμφανισει κ να λυθει ολο αυτο το προβλημα?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Paidia kalhspera 8a h8ela na rotisw merika pramata...

aksizei san kinhto?h kseperastike i moda tou 1.3mpx?to kinito apo oti diabasa poio panw dn exei karta mnimhs?san kinhto pws einai kalo?

eimai ligo apetitikos epidei exw to nokia 6270 k skeftwmai na to alaksw me to e50!apo hxo pws paei?ti problhmata mporei na exei?

aksizei san kinhto?h kseperastike i moda tou 1.3mpx?to kinito apo oti diabasa poio panw dn exei karta mnimhs?san kinhto pws einai kalo?

eimai ligo apetitikos epidei exw to nokia 6270 k skeftwmai na to alaksw me to e50!apo hxo pws paei?ti problhmata mporei na exei?

Υποδοχή για κάρτες μνήμη διαθέτει η συσκευή.

Αν τώρα τραβάς σχετικά συχνά φωτογραφίες,το Ε50 δεν είναι το κινητό τηλέφωνο που πρέπει να επιλέξεις.Το 1,3Mpixel έχει ξεπεραστεί απόλυτα.Ακόμα και τα PDAs ενσωματώνουν καλύτερη κάμερα.

Υποδοχή για κάρτες μνήμη διαθέτει η συσκευή.

Αν τώρα τραβάς σχετικά συχνά φωτογραφίες,το Ε50 δεν είναι το κινητό τηλέφωνο που πρέπει να επιλέξεις.Το 1,3Mpixel έχει ξεπεραστεί απόλυτα.Ακόμα και τα PDAs ενσωματώνουν καλύτερη κάμερα.

aksizei h oxi h antalagh?apo hxo pws paei?kolhmata ktl?

ευχαριστώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1718336#post1718336

aksizei h oxi h antalagh?apo hxo pws paei?kolhmata ktl?

προσωπικα δε θα το αλλαξα παρα μονο με ενα 6233.

ο ηχος απο τα ακουστικα ειναι καλος αλλα οχι παρα πολυ δυνατος.:)

απο το μεγαφωνο τωρα ειναι αρκετα καλος, τοσο οσο καθε συσκευη με καλο ηχο απο ενα μοντελο με ενα ηχειο.

ναι αξιζει.

ειναι η καλυτερη και η πιο συγχρονη symbian επιλογη σε αυτα τα χρηματα.

πλεον το βρισκεις καινουριο με 250 ευρω.

σαν μοδα δε μπορω να δω το 1,3 Mp:!: , μπορω ομως να σου πω οτι τραβαει αξιολογες φωτογραφιες.

αλλωστε δε προκειται για φωτογραφικο μοντελο.

ειναι εντελως διαφορετικος ο προσανατολισμος του.;)

σα ποιοτητα κατασκευης ειναι εξαιρετικο και παρουσιαζει ελαχιστα κολληματα.

εχιες σκοπο να αξιοποιησεις τη symbian πλατφορμα?