Jump to content

Νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ,κλήσεις αστυνομίας)

MIB
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολύ ασυτηρά έγιναν τα μέτρα.δε σε γράφουν απλά για υπέρβαση ορίου ταχύτητας??
Για 58 χλμ/ώρα πάνω από το όριο, και λίγα είναι... :rolleyes:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 851
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απ' ότι μου είπαν θα δικαστώ για πλημμέλημα.. ξέρει κανείς κυρώσεις? Και ξέρει κανείς σε περίπτωση που είσαι υπότροπος τι ποινές εφαρμόζονται?

Aαα :p :chair:

Ο θειος μου παντως εκανε παζαρια που δεν ειχε περασει ΚΤΕΟ ποτε και ειχε ληγμενο διπλωμα και τελικα τον γραψανε για ζωνη (την εβγαλε στα μουλωχτα :p :p )

Kalimera se oles kai olou

Xthes to vrady me egrapsan gia paravasi tou oriou. To radar me epiase me 123 xlm me orio 70. Epitopou mou afairesan pinakides kai diploma gia 30 meres kai mou edosan kanonika to xarti tis klishs. To xarti den grafei kapoio prostimo, mou eipan oti to prostimo tha to kathorisei to plhmelliodikio. Kserete peripou poso einai to koustoumaki tou dikastiriou?

ΤΑΧΥΤΗΤΑ πάνω από 40 km/h υπέρβαση ή >140 km/h σε αυτ/δρομο, ή >130 km/h σε ταχείας, ή >120 km/h στο λοιπό οδικό δίκτυο 167€ Διοικητικό πρόστιμο - 5 βαθμοί επί τόπου Στοιχεία κυκλοφορίας οχήματος + Αδεια οδήγησης

ΤΑΧΥΤΗΤΑ πάνω από 60 km/h υπέρβαση του όριου Πλημέλλημα 9 βαθμοί επί τόπου Στοιχεία κυκλοφορίας οχήματος + Αδεια οδήγησης

λογικά πρέπει να είναι πάνω απο 250€

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει καποιο λινκ για να δουμε τα προστιμα?

google it!Θα το βρείς σίγουρα.Μάλλον στη σελίδα του υπουργείου μετραφορών θα τα έχει!Ψαξε!:)

εγώ έχω καταδικαστεί 2 φορές σε 3 μήνες στα κάγκελα με 3 χρόνια αναστολή,αλλά για άλλο λόγο.δε σταμάτησα σε μπλόκα.

υποθέτω και με σένα το ίδιο θα γίνει.

αλλά μη φοβάσαι.αν πας στο δικαστήριο θα δείς οτι όλες σχεδόν οι υποθέσεις είναι για παραβάσεις του κοκ.αυτό που δε θυμάμαι είναι αν μαυρίζει το μητρώο με τις αναστολές ή διαγράφονται μόλις τελειώσει η αναστολή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Τι λες τώρα? 3 χρόνια για όριο ταχύτητας? Πάμε καλα?

Αφού λέει για άλλο λόγο (δεν σταμάτησε σε μπλόκο),όχι για όριο ταχύτητας.Και τα 3 χρόνια είναι η αναστολή,όχι η ποινή.Πολύ αγχωμένο σε κόβω :p

Φίλε έχω φρικάρει με την αφαίρεση διπλώματος. Το αυτοκίνητο είναι βασικός εργαλείο της δουλειάς μου, έχω συνηθίσει να οδηγάω για να πάω παντού και πίστεψε με έχει γυρίσει ο κόσμος ανάποδα..

Το τελευταίο που θα ήθελα είναι να έχω και κυρώσεις στο ποινικό μου μητρώο..!

Kalimera se oles kai olou

Xthes to vrady me egrapsan gia paravasi tou oriou. To radar me epiase me 123 xlm me orio 70. Epitopou mou afairesan pinakides kai diploma gia 30 meres kai mou edosan kanonika to xarti tis klishs. To xarti den grafei kapoio prostimo, mou eipan oti to prostimo tha to kathorisei to plhmelliodikio. Kserete peripou poso einai to koustoumaki tou dikastiriou?

που αν επιτρέπεται, για να έχουμε το νου μας;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Πάντως εμένα με είχαν σταματήσει σε μπλόκο για αλκοτέστ και είχα πιεί τα παπούτσια μου. 3 χρόνια φυλακή με αναστολή, 3 μήνες αφαίρεση διπλώματος, και λερώθηκε το ποινικό μου μητρώο για 3 χρόνια. Μετά καθάρισε. Και όλα αυτά το 2000. Τώρα σε εκτελούν επι τόπου. Α, αυτούς τους 3 μήνες οδηγούσα χωρίς δίπλωμα αλλα το ρίσκαρα.

Πάντως εμένα με είχαν σταματήσει σε μπλόκο για αλκοτέστ και είχα πιεί τα παπούτσια μου. 3 χρόνια φυλακή με αναστολή, 3 μήνες αφαίρεση διπλώματος, και λερώθηκε το ποινικό μου μητρώο για 3 χρόνια. Μετά καθάρισε. Και όλα αυτά το 2000. Τώρα σε εκτελούν επι τόπου. Α, αυτούς τους 3 μήνες οδηγούσα χωρίς δίπλωμα αλλα το ρίσκαρα.

3 μήνες φυλακή εννοείς με 3 χρόνια αναστολή?αυτή είναι η πιο συνηθισμένη ποινή για πλημμελήματα.αλλά μετά πας εφετείο και μειώνεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 μήνες φυλακή εννοείς με 3 χρόνια αναστολή?αυτή είναι η πιο συνηθισμένη ποινή για πλημμελήματα.αλλά μετά πας εφετείο και μειώνεται

Ναι 3 χρόνια με αναστολή. Αυτή η απόφαση του εφετείου ήταν. Δεν θυμάμαι την πρωτόδικη.

συνηθισμένα πράγματα χωρίς πλάκα.σχεδόν όλοι έχουν καταδίκες για παραβάσεις κοκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πόσο είχε γράψει το μηχανάκι,θυμάσαι;

Nα κάνω μια ερώτηση?

Έστω ότι σε καταδικάζουν σε φυλάκιση με αναστολή... αν στο διάστημα της αναστολής σου είσαι υπότροπος... επισκέπτεσαι τις φυλακές???:cry:

Γενικά υπάρχει περίπτωση για παράβαση του ΚΟΚ να μπεις μέσα?

Ακόμα θυμάμαι εκείνο το παλικάρι που για απλήρωτη κλήση ήταν στον Κορυδαλό όπου και σκοτώθηκε (νομίζω τον πέρασαν για κάποιον άλλο).:(

Nα κάνω μια ερώτηση?

Έστω ότι σε καταδικάζουν σε φυλάκιση με αναστολή... αν στο διάστημα της αναστολής σου είσαι υπότροπος... επισκέπτεσαι τις φυλακές???:cry:

Γενικά υπάρχει περίπτωση για παράβαση του ΚΟΚ να μπεις μέσα?

Ακόμα θυμάμαι εκείνο το παλικάρι που για απλήρωτη κλήση ήταν στον Κορυδαλό όπου και σκοτώθηκε (νομίζω τον πέρασαν για κάποιον άλλο).:(

δεν παίζει να μπείς μέσα έστω κι αν παραβιάσεις την αναστολή και υποτροπιάσεις στα 3 χρόνια ας πούμε, εκτός αν έχεις ποινιμό μητρώο ολόκληρο βιβλίο.

ως συνήθως είναι πολύ ελαστικοί.δε σε στέλνουν έτσι χύμα στο κλουβί.κι αν είσαι και μικρός παραβίαση αναστολής σημείνει πιο αυστηρά μέτρα επιτήρησης ή κάποιο προστιμο.

κι εγώ το θυμάμαι αυτό που λες,αλλά αυτός ήταν για άλλο λόγο.δεν πλήρωσε κλήσεις και πρέπει να ήταν και παρα πολλές.

για μια κλήση δε πας στα σίδερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πόσο είχε γράψει το μηχανάκι,θυμάσαι;
Κάπου είχα κρατήσει το χαρτάκι αλλα δεν ξέρω που είναι. Οχι δεν θυμάμαι, αλλα είχα πιεί γύρω στις 20-30 μπύρες και ουσίκυ. Θέλανε να με πάνε αυτόφορο αλλα τελικά μου κάνανε μήνυση. Με έσωσε οτι δούλευα σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι.

google it!Θα το βρείς σίγουρα.Μάλλον στη σελίδα του υπουργείου μετραφορών θα τα έχει!Ψαξε!:)

αυτο εννοεις?http://www.yme.gr

δεν εχει τπτ σε σχεση με τις κλησεις...

Δυστυχώς μόνο κλήση.:(

Εγώ θα σε έστελνα στο αναμορφωτήριο!:p

Είσαι σίγουρος; Εγώ είχα ακούσει κάτι για αυτόφωρο...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Είσαι σίγουρος; Εγώ είχα ακούσει κάτι για αυτόφωρο...

ontws aftoforw exei pleon

[sIGPIC][/sIGPIC]