riaro Δημοσιεύτηκε May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 15, 2006 το virus scan μου λέει πως έχω αυτόν τον ιό στο pc στη θέση windows-system32-edim2. προσπαθώ να διαγράψω το αρχείο edim2 που φαίνεται να είναι το αρχείο με τον ιό αλλά δεν με αφήνει να το διαγράψω. Γνωρίζει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο ιό και πως τον αφαιρούμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 το virus scan μου λέει πως έχω αυτόν τον ιό στο pc στη θέση windows-system32-edim2. προσπαθώ να διαγράψω το αρχείο edim2 που φαίνεται να είναι το αρχείο με τον ιό αλλά δεν με αφήνει να το διαγράψω. Γνωρίζει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο ιό και πως τον αφαιρούμε? Δοκιμασε να μπεις σε safe mode...Κατα την εκκινιση πατας f8 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Για δες τι γράφει εδώ (symantec support) ΒΤW, υπάρχει pinned thread για τους ιούς. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 βγες απο το ιντερνετ,απενεργοποιησε το antivirus,και πηγαινε σβησε το αρχειο που ειναι ο ιος! το antivirus δε σ'αφηνει να το σβησεις! το ειχα παθει και εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 βγες απο το ιντερνετ,απενεργοποιησε το antivirus,και πηγαινε σβησε το αρχειο που ειναι ο ιος! το antivirus δε σ'αφηνει να το σβησεις! το ειχα παθει και εγω! Και ποιος σου είπε πως αν σβήσουμε έναν ιό τον καταστρέφουμε κιόλας? Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε μου. http://www.spamfighter.com/VIRUSfighter/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts