akis_k Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Έχει βγει και Windows Media Player 12 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 όχι. στο τέλος του χρόνου λογικά ή στις αρχές του άλλου με το fiji. (για beta πάντα) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 ξερουμε μηπως που μπορουμε να βρουμε plugs/Visualization για τον media player ?? εχω τα windows vista ultimate..και εχω τον player που εχουν μεσα..(λογικα ειναι η εκδοση 10?)...! ψαχνω να βρω νεα plug/Visualization...γιατι τα εχω βαρεθει τα σχηματα που βγαζει τα δικα του..(ξερετε οταν παιζει η μουσικη που εχει τα εφφε...)! Υπαρχει τιποτα οπως στο winamp με τιποτα Virtual γκομενες που να χορευουνε και τετοια φαση..?! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Τα Windows Vista έχουν προεγκατεστημένο το Windows Media Player 11.O 10 όπως και ο 9 ανήκουν στα Windows XP.Εάν θες Visualizations για το 11 και απο την Microsoft κάνε κλίκ ΕΔΩ*. ΠΡΟΣΟΧΗ:Η παραπάνω ιστοσελίδα της Microsoft περιέχει visualizations και για τον Windows Media Player10.Γι'αυτό πρόσεχε τι κατεβάζεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts