panoseco Δημοσιεύτηκε May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 13, 2006 Θα ήθελα να μου λύσετε κάποιο πρόβλημα που έχω. Εγκατέστησα το Power DvD αλλά κάποια Dvd που έχω δεν το παίζει και εννοώ μου εφανίζει ήχο αλλά από εικόνα τίποτα. Τι φταίει δώστε μου τα φώτα σας. Και παίζει μόνο τα Vcd, μήπως φταίει το πρόγραμμα, ή μήπως δεν έγινε σωστή εγκατάσταση. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Mipws exeis to PowerDVD 7 kai pas na paixeis divx/xvid AVI file? An nai.. exei provlima to 7 me ta avi files! to exoun ki alla atoma se alla forum Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. May 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Από ότι βλέπω έχω το 2.5.0.0. Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Kατέβασε το K-Lite Codec Pack (διάλεξε ένα από τα τελευταία mirrors) και κατα την εγκατάσταση κάνε tick σε όλες τις επιλογές ώστε να εγκατασταθούν όλοι οι codecs. :) Καλύτερα να κάνεις αναβάθμιση το PowerDVD σου.. έχει φτάσει ήδη στην 6η έκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Kατέβασε το K-Lite Codec Pack (διάλεξε ένα από τα τελευταία mirrors) και κατα την εγκατάσταση κάνε tick σε όλες τις επιλογές ώστε να εγκατασταθούν όλοι οι codecs. :) Καλύτερα να κάνεις αναβάθμιση το PowerDVD σου.. έχει φτάσει ήδη στην 6η έκδοση! στην 7ή εδώ και λίγες μέρες;) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 στην 7ή εδώ και λίγες μέρες;) wow, thanks για την ενημέρωση.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. May 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Που μπορώ να βρώ την έκδοση 7 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Les kai den egrapsa tipota pio panw... I rest my case.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Η έκδοση 7 του PowerDVD, όπως σωστά γράφει ο Demis_CY, έχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή αρχείων dvix, avi κτλ. Αν το θέλεις μόνο για να βλέπεις DVD από το video club της γειτονιάς δουλεύει σωστά, αλλά αν θέλεις να βλέπεις και αρχεία avi μην το εγκαταστήσεις γιατί δεν θα λειτουργεί. Προτίμησε την έκδοση 6 που δουλεύει σωστά με όλους τους τύπους αρχείων. Μάλλον σύντομα θα βγει κάποιο patch, αλλά μέχρι τότε βλέπουμε! Αν πάντως θες να βρεις την 7η έκδοση για να τη δοκιμάσεις :whistle:, μπορείς να ψάξεις με προγράμματα Ρ2Ρ όπως e-mule, limewire κτλ. ή σε sites με torrents. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Η έκδοση deluxe έχει το πρόβλημα που αναφέρετε-Η λύση είναι να την περάσεις πάνω από την 6 -Επίσης κρατιέται και η registration,αλλά όχι τα skins. Yπαρχουν πολλές παραλλαγές. Με την CyberLink PowerDVD 7.0 Deluxe Enhanced δεν εχω πρόβλημα εξ'άρχής,αλλά είναι λίγο βαριά σε σχέση με την 6 (που για μένα είχε προβλημα περισσότερο)-Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να τις "αγοράσεις από γνωστά μαγαζιά" Καλύτερη,ελαφρύτερη κλπ ήταν η 4 (με τα 6 κανάλια ήχου) μαζί με τα patches για Divx ,αλλά δεν υποστηρίζει διάβασμα απο δισκάκια που έχουν γραφτεί σε επιτραπέζια DVD recorders. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts