Jump to content

Call Them All 600

alany
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει σωθει κοσμος δεν λες τιποτα αδερφε.. ελπιζω να βγαλουν και οι αλλες εταιριες νεες υπηρεσιες..

Nova only Edge SA For Ever.. 

• Απαντήσεις 209
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hmoun apo tous protous pou eixa F2G Non-Stop. Milame epi 3-4 mines mexri na kanoun tin maimounia tous, to eixa kseskisei! :p

Akomi & tora synexizo na vazo Non-Stop alla den me volevei pleon. Dystyxos einai mono pros 1 kinito Tim & mono 1 fora/mina. To Call them All 600, einai makran kalytero apo to Non-Stop. Prospa8o na peiso olous tous filous na paroume what's up gia tin periptosi afti. To kako einai oti kanenas mas den exei cosmote!

Και γω πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο το non stop.. Οσο αναφορα τα 3 λεπτα μεγιστης διαρκειας δεν θα χω προβλημα παντα μιλαω απο 3 λεπτα και πανω.. Και το καλυτερο απο ολα ειναι οι 4 καρτες maximim που μπορεις να χρησιποποιησεις...

Εχει ενα σημαντικο μειον το callthemall600 σε σχεση με το nonstop ομως: Δεν συμπεριλαμβανει μηνυματα ;) Εαν ειχε μηνυματα μεσα θα τους εβαζα με το ζορι ολους να αλλαξουν :P

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μην τα θελουμε ολα δικα μας αν ειχε και μηνυματα και οχι και το 3 λεπτο.. η cosmote θα ειχε πλουτισει.. μπορει να μην εχει μηνυματα αλλα εχει δωρεαν μηνυματα αμα ανανεωσεις καρτα συνδιαλεξεων.. καλο και αυτο..

Δεν ειναι θεμα εγωισμου. Απο την στιγμη που σου δινει ο ανταγωνιστης 500 γραπτα μηνυματα και οταν τα εχεις αναγκη τοτε ειναι απαραιτητο να το εχουν και αυτοι! Εγω εχω ενεργοποιησει ενα νονστοπ εδω και 22 μερες και εχω καταναλωσει ολα τα μηνυματα ηδη και μου εχουν μεινει 460 λεπτα ομιλιας ακομα ;)

Ναι αλλα η tim δεν σου δινει 500 λεπτα σε ολους τους συνδρομητες free 2 go.. Μακαρι να ειχε και μηνυματα αυτη η υπερησια της cosmote για νε ειμαστε καλυτερα εμεις.. αλλα... μαλλον πρεπει να χουμε 2 sim για να την βγαζουμε οσο πιο οικονομικα μπορουμε..

Δεν ειναι θεμα εγωισμου. Απο την στιγμη που σου δινει ο ανταγωνιστης 500 γραπτα μηνυματα και οταν τα εχεις αναγκη τοτε ειναι απαραιτητο να το εχουν και αυτοι! Εγω εχω ενεργοποιησει ενα νονστοπ εδω και 22 μερες και εχω καταναλωσει ολα τα μηνυματα ηδη και μου εχουν μεινει 460 λεπτα ομιλιας ακομα ;)

Anti8etos ego troo ta 500' mesa se 3-4 meres & mou menoun 480-490 sms sto telos tou mina! :p

Einai 8ema anagkis & xrisis tou ka8enos. Ka8e ypiresia exei ta + & ta - tis.

An eixan oloi 500' + 500 sms + dikaioma ananeosis 4, 5, 10 fores/mina xoris 3lepta, 5lepta klp, tora den 8a "maloname" & 8a eimastan oloi triseftyxismenoi! ;)

Αμα γινοτανε αυτο θα ητανε το καλυτερο για μας.. εχω γλιτωσει παρα πολλα λεφτα εστω και ετσι..

Anti8etos ego troo ta 500' mesa se 3-4 meres & mou menoun 480-490 sms sto telos tou mina! :p

Einai 8ema anagkis & xrisis tou ka8enos. Ka8e ypiresia exei ta + & ta - tis.

An eixan oloi 500' + 500 sms + dikaioma ananeosis 4, 5, 10 fores/mina xoris 3lepta, 5lepta klp, tora den 8a "maloname" & 8a eimastan oloi triseftyxismenoi! ;)

Ε τοτε εσενα σε βολευει με τα χιλια το callthemall600!!! Ειδικα ετσι οπως χαριζουν τα whatsup δινεις σε μερικους φιλους whatsup και μιλατε τσαμπααα!

Που χαριζουνε φιλε μου να παω να παρω και εγω ενα..?

Κατα τη γνωμη μου αφου το δοκιμασα και εγω.. η χρεωση με το τριλεπτο ειναι μεγαλο νταβατζιλικι...Επισης αν ειναι sms θα ηταν κατι super...

Μια και το εχεις και ξερεις.. πες μας γιατι το θεωρεις νταβατζιλικι..?

Κατα τη γνωμη μου αφου το δοκιμασα και εγω.. η χρεωση με το τριλεπτο ειναι μεγαλο νταβατζιλικι...Επισης αν ειναι sms θα ηταν κατι super...

Εγώ πάντως είμαι ενθουσιασμένος από την υπηρεσία. Η ελάχιστη χρέωση με το τρίλεπτο είναι ένα μικρό πλην απλά.

Τι να πούμε για τη βόνταφον που έχει ελάχιστη χρέωση, μέγιστη χρέωση και αν ξεχαστείς λίγο σου τρώει κατευθείαν από την κάρτα;

Τι να πούμε για τη βόνταφον που έχει ελάχιστη χρέωση, μέγιστη χρέωση και αν ξεχαστείς λίγο σου τρώει κατευθείαν από την κάρτα;
Μαστροπία!:lol:

Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!».

Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή».

Αυτο με την καρτα πακετο.. ειχα 5 λεπτα cu και 15 ε υπολοιπο.. μου τελειωσαν τα 500 λεπτα και δεν μου ηρθε μηνυμα που να λεει οτι τελειωσε η καρτα.. και 15 ε γινανε φτερα... κλεφτες.......

Αυτο με την καρτα πακετο.. ειχα 5 λεπτα cu και 15 ε υπολοιπο.. μου τελειωσαν τα 500 λεπτα και δεν μου ηρθε μηνυμα που να λεει οτι τελειωσε η καρτα.. και 15 ε γινανε φτερα... κλεφτες.......

Σωστό κι αυτό. Μερικές φορές το sms έρχεται μετά από ώρες ή δεν έρχεται καθόλου....

Ασε ρε φιλε εχω χασει 30 ε ετσι... πεταμενα λεφτα... αλλα μετα εμαθα την πουστ.. τους..;)

Τελικά πολύ καλή κίνηση της cosmote!Αν έφτιαχνε και τον ελάχιστο χρόνο στα 30sec θα ήταν special
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Παλι καλα που εβγαλε και αυτην την υπηρεσια... Μην τα θελουμε και ολα δικα μας...

Vre paidia, oi ypiresies aftes (eite callthemall600, eite non-stop) einai gia atoma pou 8eloun na milane me tis ores pros 1, 2, 3+ sygkekrimena atoma.

Den einai gia kapoion pou 8elei na kanei 1 anapantiti 'h na milisei 30 sec to poly!

Eksallou den exei nohma afto. Pws einai dynaton na fas 600 x 2 = 1200 kliseis twn 30 sec se 1 mina? Aftes oi ypiresies einai gia na milas me tis ores!

Opoios 8elei na milaei akatapafsta pros merikous, pernei "callthemall600".

Opoios 8elei na milaei & na stelnei taftoxrona sms akatapafsta (alla pros 1 atomo mono), pernei non-stop. Apla ta pargmata. ;)

Παρατήρησα οτι δεν υποστηρίζει η κοσμοτέ στα καρτοκινητά της την κλήση συνδιάσκεψης εν αντιθέση με την τιμ που την προσφέρει.
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Vre paidia, oi ypiresies aftes (eite callthemall600, eite non-stop) einai gia atoma pou 8eloun na milane me tis ores pros 1, 2, 3+ sygkekrimena atoma.

Den einai gia kapoion pou 8elei na kanei 1 anapantiti 'h na milisei 30 sec to poly!

Eksallou den exei nohma afto. Pws einai dynaton na fas 600 x 2 = 1200 kliseis twn 30 sec se 1 mina? Aftes oi ypiresies einai gia na milas me tis ores!

Opoios 8elei na milaei akatapafsta pros merikous, pernei "callthemall600".

Opoios 8elei na milaei & na stelnei taftoxrona sms akatapafsta (alla pros 1 atomo mono), pernei non-stop. Apla ta pargmata. ;)

Σωστος ο φιλος.. Τα ειπες ολα οπως εχουν... αλλα σκεχου που μιλαμε συνηθως οι πιο πολοι και μας ερχονατι μεγαλοι λογαριασμοι...? Στο αισθημα στο παρονομο αισθημα και στους φιλους μας... αρα μας συμφερει πολυ η υπηρεσια της cosmote και της tim...!!!