billaras_the_big Δημοσιεύτηκε May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 10, 2006 Χρειάζομαι διαφορα προγραμματάκια ώστε το pc να πετάει όταν το ανοίγω.Παρακαλώ προτείνεται μου κάποια προγράμματα ώστε να έχω πιο γρηγορη εκκίνηση του pc και να μην κολλάει τόσο πολύ.Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Δοκίμασε το registry mechanic, πολύ καλό, εξαφανίζει τις άσκοπες και αχρείαστες τιμές και καταχωρήσεις στην registry. Εγώ είδα διαφορά πάντως. Ίσως και αν αλλάξεις το antivirus και βάλεις κάποιο λιτό και ελαφρύ να δείς διαφορά. http://www.pctools.com/registry-mechanic/ ο δεσμός για το registry mechanic. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 αρχικα πατα ctl+alt+del και πες μας ποσα processes (διαδικασιες) τρεχουν... Μετα τα ξαναλεμε ;) Οσο για το registry mechanic καλυτερα να μη το προτιμησεις... Πολλοι εχουν κανει ανεπανορθωτη ζημια στο pc τους, με αποτελεσμα το format. Καλυτερα να δοκιμασεις το Ccleaner που ειναι αρκετα πιο ασφαλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. May 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 αρχικα πατα ctl+alt+del και πες μας ποσα processes (διαδικασιες) τρεχουν... Μετα τα ξαναλεμε ;) Οσο για το registry mechanic καλυτερα να μη το προτιμησεις... Πολλοι εχουν κανει ανεπανορθωτη ζημια στο pc τους, με αποτελεσμα το format. Καλυτερα να δοκιμασεις το Ccleaner που ειναι αρκετα πιο ασφαλες. Diergasies tha enoeis.Einai giro sta 35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Χρειάζομαι διαφορα προγραμματάκια ώστε το pc να πετάει όταν το ανοίγω.Παρακαλώ προτείνεται μου κάποια προγράμματα ώστε να έχω πιο γρηγορη εκκίνηση του pc και να μην κολλάει τόσο πολύ.Ευχαριστώ :) Νομίζω πως μπορείς απο το Βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων μπορείς να καθορίσεις τι θα φορτώνει κατά την εκκίνηση των Windows καθώς και να κάνεις έναν καθαρισμό στη registry με το CCleaner όπως προαναφέρθηκε...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Επισης start->run πληκτρολογεις msconfig και απο εκει σβηνεις οσα prosseses δε θες να ειναι στο start up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Εγω χρησιμοποιω εδω και χρονια το system mechanic και ειναι εξαιρετικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 οπως αναφέρθηκε το registry mechanic ---------- με 35 διεργασίες μια χαρά είναι.εγώ είμαι πάντα 52... χρησιμοποιήσε το registry mechanic.Την πρώτη φορα μου έσβησε 1400 προβλήματα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Εγω χρησιμοποιω εδω και χρονια το system mechanic και ειναι εξαιρετικο... Μαζί σου κι εγω! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Εγώ πάλι το jv16 powertools και κάνει φοβερή δουλειά.... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Παιδες το pc magazine του μηνος εχει ενα θεμα πως να σωσεις το pc που εχει παθει κριση...Δειτε το εχει καλα προγραμματακια Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. May 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Να είστε καλά όλοι σας με τις απαντήσεις σας.Με βοηθήσατε πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts