easytarget Δημοσιεύτηκε May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2006 Εδώ και μερικές μέρες εμφανίζεται το παρακάτω μύνημα όταν τρέχω κάποια προγράμματα η και μερικές φορες στον file explorer.. (το όνομα του προγράματος πχ. pes5.exe ή explorer.exe) - Application error The instruction at 0x008d5d3a referenced memory at 0x0a5a700 . The memory could not be ''written''(ή read μερικες φορες) . Click ok to terminate the program Click cancel to debug the program και κλείνει το προγραμμα.. Έχω δοκιμάσει διάφορα αλλα δεν έχω βρει λύση.. Τι μπορεί να φταιέι ??:wacko: Ευχαριστώ Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Τσεκαρε αρχικα τη RAM. Αλλα τετοιες βλακειες μου τις εβγαζε πριν απο το format...καταλαβαινετε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. May 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Τσεκαρε αρχικα τη RAM. Αλλα τετοιες βλακειες μου τις εβγαζε πριν απο το format...καταλαβαινετε... Εννοείς να βγάλω το chipaki η με κάποιο software?;Έχεις κάποιο να προτείνεις? Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Εννοείς να βγάλω το chipaki η με κάποιο software?;Έχεις κάποιο να προτείνεις? Αν έχεις δύο τσιπάκια θα πρέπει να το κάνεις με το καθένα μόνο του. Κατέβασε το GoldMemory από το http://www.goldmemory.cz/ και βάλτο σε μια δισκέτα από την οποία θα κάνεις boot. Αν και κατά πάσα πιθανότητα δε φταίει η μνήμη σου αλλά τα Windows που μάλλον οδεύουν προς επανεγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. September 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Βρέθηκε καμία λύση για αυτό το θέμα? Μου το εμφανίζει και εμένα στο pes5 και σε διάφορες άλλες εφαρμογές.. Δεν είμαι για format , τώρα , ύπαρχει άλλος τρόπος?:blink: Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Πάτησε Start->Run και δώσε την εντολή: notepad.exe c:\boot.ini Στο αρχείο που θα ανοίξει, στην εντολή εκκίνησης του λειτουργικού συστήματος, δες αν υπάρχει μια παράμετρος /noexecute=optin και άλλαξέ τη σε /noexecute=alwaysoff Πολλές φορές αυτή η αλλαγή διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα (εμένα δεν με άφηνε να εγκαταστήσω ούτε ένα πρόγραμμα), αλλιώς θα πρέπει να ελέγξεις τη RAM με το memtest86+ Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Εδώ και μερικές μέρες εμφανίζεται το παρακάτω μύνημα όταν τρέχω κάποια προγράμματα η και μερικές φορες στον file explorer.. (το όνομα του προγράματος πχ. pes5.exe ή explorer.exe) - Application error The instruction at 0x008d5d3a referenced memory at 0x0a5a700 . The memory could not be ''written''(ή read μερικες φορες) . Click ok to terminate the program Click cancel to debug the program και κλείνει το προγραμμα.. Έχω δοκιμάσει διάφορα αλλα δεν έχω βρει λύση.. Τι μπορεί να φταιέι ??:wacko: Ευχαριστώ αδερφέ κοίταξε λίγο εδώ.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149139 εχουμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Διαβασε το threat μου κ πες μου τι γνώμη σου. Τι pc έχεις? Μπάς κ έχουμε το ίδιο laptop? :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Πάτησε Start->Run και δώσε την εντολή: notepad.exe c:\boot.ini Στο αρχείο που θα ανοίξει, στην εντολή εκκίνησης του λειτουργικού συστήματος, δες αν υπάρχει μια παράμετρος /noexecute=optin και άλλαξέ τη σε /noexecute=alwaysoff Πολλές φορές αυτή η αλλαγή διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα (εμένα δεν με άφηνε να εγκαταστήσω ούτε ένα πρόγραμμα), αλλιώς θα πρέπει να ελέγξεις τη RAM με το memtest86+ Μπορεις σε παρακαλώ να εξηγήσεις πλζ τι σχέση έχει το boot των Windows, με το πρόβλημα που αναφέρθηκε? Eγώ πάντος έκανα την αλλαγή, αλλα δεν άλλαξε κάτι!!! Δυστυχώς (γαμώτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Μπορεις σε παρακαλώ να εξηγήσεις πλζ τι σχέση έχει το boot των Windows, με το πρόβλημα που αναφέρθηκε? Eγώ πάντος έκανα την αλλαγή, αλλα δεν άλλαξε κάτι!!! Δυστυχώς (γαμώτο). H συγκεκριμένη επιλογή (/noexecute=alwaysoff) στο boot.ini παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη συμπεριφορά της RAM. Απενεργοποιεί το DEP (Data Execution Prevention) των Windows, το οποίο σε μερικά συστήματα προκαλεί αμέτρητα προβλήματα. Π.χ. εμένα δεν με άφηνε να εγκαταστήσω και να τρέξω τίποτα. Είχα ένα σύστημα-φυτό όπου το μόνο που λειτουργούσε ήταν τα Windows, κανένα άλλο πρόγραμμα. Εμφάνιζε το ίδιο σφάλμα (memory could not be written) ή CRC errors, γι' αυτό το ανέφερα μήπως συνέβαινε το ίδιο και σε σένα. ;) Αφού δεν έφταιγε αυτό, τότε θα πρέπει να ελέγξεις τη RAM σου. Επίσης κοίταξε σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιος ιός στον υπολογιστή (απόπειρα εγγραφής σε εκτελέσιμες/αναγνώσιμες μόνο περιοχές της RAM κάνουν πολλές εφαρμογές μολυσμένες από ιούς). Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 H συγκεκριμένη επιλογή (/noexecute=alwaysoff) στο boot.ini παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη συμπεριφορά της RAM. Απενεργοποιεί το DEP (Data Execution Prevention) των Windows, το οποίο σε μερικά συστήματα προκαλεί αμέτρητα προβλήματα. Π.χ. εμένα δεν με άφηνε να εγκαταστήσω και να τρέξω τίποτα. Είχα ένα σύστημα-φυτό όπου το μόνο που λειτουργούσε ήταν τα Windows, κανένα άλλο πρόγραμμα. Εμφάνιζε το ίδιο σφάλμα (memory could not be written) ή CRC errors, γι' αυτό το ανέφερα μήπως συνέβαινε το ίδιο και σε σένα. ;) Αφού δεν έφταιγε αυτό, τότε θα πρέπει να ελέγξεις τη RAM σου. Επίσης κοίταξε σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιος ιός στον υπολογιστή (απόπειρα εγγραφής σε εκτελέσιμες/αναγνώσιμες μόνο περιοχές της RAM κάνουν πολλές εφαρμογές μολυσμένες από ιούς). Οπότε απο την πείρα σου, θεωρείς η επιλογή αυτή να είναι απενεργοποιημένη έστω κ αν ενα σύστημα δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα? Η να είναι ενεργοποιημένη γιατι προσφέρει κάτι σημαντικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts