Nrg Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 τι σχεση εχει αυτο τωρα... ποσοι ανθρωποι δεν εχουν παντρευει κ σε τετοια ηλικια κ με τετοια διαφορα?:p δεν εχει σημασια...:) Στην εποχη των γονιων/παπουδων μας ναι, στους σημερινους καιρους το βλεπω λιγο πως να το πω...δεν εχω στον ηλιο μοιρα και παντρευομαι απο τα 16? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Στην εποχη των γονιων/παπουδων μας ναι, στους σημερινους καιρους το βλεπω λιγο πως να το πω...δεν εχω στον ηλιο μοιρα και παντρευομαι απο τα 16? καλα δεν θα παντρευτουμε! μας εφαγες! παντως δεν λεει ενας 24αρης να παει με μια 16χρονη και το λεω εγω που δεν εχω προβλημα με τις ηλικιες... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 παντως δεν λεει ενας 24αρης να παει με μια 16χρονη και το λεω εγω που δεν εχω προβλημα με τις ηλικιες... Μιλάς εκ πείρας?:p Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 οπως λεει και ο χατζηγιαννης..<που ειναι η αγααπη που με ανεβαζε,στα συνεφααα>..αχχ:love: παντως κι εγω να πω την αληθεια..που ημουν και ειμαι απο τους λιγους..που ερωτευτηκα..τοοοσο πολυ(1χρονο και ~4μηνες για αυτην την ηλικια)..αξιζει μεν..αλλα κατανταει καπου κουραστικο.. ισως νιωθεις.. οτι οταν δεν το εχεις το θες παρα πολυ..και οταν το εχεις δεν το εκτιμας..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Μάλλον κάποιοι δεν έχουν ερωτευθεί εδω μέσα ή φάγαν κάποιο γερό τραμπάκουλο.. Όποιος όμως έχει ερωτευθεί, ξέρει ότι του φτάνει μόνο ένας/μία στη ζωή του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 καλα δεν θα παντρευτουμε! μας εφαγες! παντως δεν λεει ενας 24αρης να παει με μια 16χρονη και το λεω εγω που δεν εχω προβλημα με τις ηλικιες... δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα στην δικια μου ηλικια τετοιες σχεσεις παιζουν... ααα κ αυτες που κρατανε μια εβδομαδα με τον συμμαθητη η την συμμαθητρια κ μετα την αλλη εβδομαδα με τον κολλητο η την κολλητη του συμμαθητη η της συμμαθητριας... προσωπικα επιλεγω την πρωτη.κ οχι μονο γιαυτον τον λογο αλλα κ για πααααρα πολλους περισσοτερους. παντως μου φαινεστε πολυ περιεργοι(χωρις να θελω να σας προσβαλλω):) δεν βλεπω πουθενα κανενα 24-25 να μην θελει να κανει κατι με μια κοπελα που του αρεσει και ειναι 16-18. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 βασικα οι εποχες εχουν αλλαξει.και καλα εκαναν δηλαδη γιατι δεν γινοταν να ειναι οι γυναικες συνεχεια απο κατω.να ψαχνουν αυτες εναν ανθρωπο για σοβαρες σχεσεις.σειρα σας δεν ειναι? Παντως αν "εσεις οι γυναικες" δε θελετε πλεον σοβαρες σχεσεις επειδη...προοδευσατε και πλεον ειστε...απο πανω,λυπαμαι,αλλα αυτο δεν ειναι προοδος ,αλλα ΚΑΤΑΝΤΙΑ.Κι οσες το κανουν γι'αυτο τις βρισκω αξιολυπητες.:mad: Σοβαρη σχεση δεν ειναι μονο αυτη που προοριζεται για αρραβωνα ή γαμο.Ειναι κι αυτη που δυο ατομα γνωριζουν καλα ο ενας τον αλλον απ'ολες τις αποψεις,μπορουν να μιλησουν,να συνεννοηθουν & δεν βρισκονται μαζι μονο οποτε εχουνε κ@@λες.:rolleyes: Τα υπολοιπα,"φασεις","ξεπετες" κλπ,ειναι δικαιωμα του καθενος να τα κανει,αρκει να ξερει το γιατι.Οχι επειδη στην εποχη μας θεωρουνται...τρεντυ.:rolleyes: Αληθεια,εσυ ποιους "πολλους λογους" εχεις που δεν θελεις σοβαρη σχεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 παντως δεν λεει ενας 24αρης να παει με μια 16χρονη και το λεω εγω που δεν εχω προβλημα με τις ηλικιες... Το μικρόν και χάρην έχει :D Για μερικές ξεπέτες (έτσι για να μάθει...) δεν θα με πείραζε :cool: Παντως αν "εσεις οι γυναικες" δε θελετε πλεον σοβαρες σχεσεις επειδη...προοδευσατε και πλεον ειστε...απο πανω,λυπαμαι,αλλα αυτο δεν ειναι προοδος ,αλλα ΚΑΤΑΝΤΙΑ.Κι οσες το κανουν γι'αυτο τις βρισκω αξιολυπητες.:mad: Είναι απλό... όσες γυναίκες δεν θέλουν κάτι σοβαρό, τις συμπεριφέρεσε ανάλογα. Ξεκαθαρίζεις από την αρχή και τελειώνει η υπόθεση.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Υπαρχουν μια χαρα κοπελες οι οποιες και σχεση θελουν και οχι να χαζογκομενιζουν και να..."περνανε" καλα! Απλως πρεπει να ειμαστε εμεις οι ανδρες περισσοτερο επιλεκτικοι! Σιγουρα τα πραγματα εχουν αλλαξει και οι κοπελες λειτουργουν με αλλο σκεπτικο κι αυτο με λυπει κι εμενα ιδιατερα. Γι' αυτο κι εμεις πρεπει να "κοιταμε" καλλιτερα.Μεσα απο μια συζητηση και βλεποντας τροπους,συμπεριφορα ανακαλυπτεις πολλα για τον αλλο! Προσωπικα παντα σε "καλες" (γιατι με ποιο διακιοωμα να πω οτι οι αλλες δεν ειναι καλες; ) κοπελες επεφτα και οταν εβρισκα καμια που δεν ηθελε κατι μονιμο, απο την στιγμη που μου το ελεγε δεν μπορουσα να της πω τιποτα. Καλλιτερα κιολας γιατι δεν με αφηνε να μπλεχτω συναισθηματικα. Και στον κυκλο μου γενικοτερα ξερω πολλες τετοιες κοπελες.(Οχι ασχημες!Προς αποφυγην παρεξηγησεων) Με λιγα λογια φιλε μου, μην απογοητευεσαι.ξερεις ποσες κοπελες υπαρχουν εκει εξω και ποσες ειναι σαν αυτες που επιθυμεις!Παρα παρα πολλες! Ισως να με πειτε αισιοδοξο, ισως και τυχερο...:) Τωρα σε σκεπτικο τυπου "μας το κανατε σας το κανουμε", δεν μπορω να μπω καν μιας και δεν μπορω να κατανοησω την βαση του;Εκδικητικοτητα...ενδειξης οτι πιασαμε τον παπα απο τα ρασα;:confused: Απολυτα συμφωνο με βρισκει ο Δημητρης ειδικα σε αυτο: Σοβαρη σχεση δεν ειναι μονο αυτη που προοριζεται για αρραβωνα ή γαμο.Ειναι κι αυτη που δυο ατομα γνωριζουν καλα ο ενας τον αλλον απ'ολες τις αποψεις,μπορουν να μιλησουν,να συνεννοηθουν & δεν βρισκονται μαζι μονο οποτε εχουνε κ@@λες. Τα υπολοιπα,"φασεις","ξεπετες" κλπ,ειναι δικαιωμα του καθενος να τα κανει,αρκει να ξερει το γιατι.Οχι επειδη στην εποχη μας θεωρουνται...τρεντυ. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Στη θεση σου δε θα στενοχωριομουν,αλλα θα εβλεπα τα πραγματα ρεαλιστικα.Ημουν καποτε κι εγω ενας "αθεραπευτα ρομαντικος" & δε μου βγηκε σε καλο.Γι'αυτο και,θελοντας & μη,ακολουθεις το ρευμα της εποχης ή απεχεις.Παντως μην περιμενεις ν'αλλαξεις τις καταστασεις.:!: Δηλαδή αυτό είναι μονόδρομος;Είτε αλλάζεις και γίνεσαι κάτι που δεν είσαι στην ουσία είτε παραμένεις όπως είσαι και "απέχεις";Δεν είναι προσωπική η ερώτηση,απλά βλέπω και γω δυστυχώς ότι κάπως έτσι πάνε τα πράγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Υπαρχουν μια χαρα κοπελες οι οποιες και σχεση θελουν και οχι να χαζογκομενιζουν και να..."περνανε" καλα! Απλως πρεπει να ειμαστε εμεις οι ανδρες περισσοτερο επιλεκτικοι! Σιγουρα τα πραγματα εχουν αλλαξει και οι κοπελες λειτουργουν με αλλο σκεπτικο κι αυτο με λυπει κι εμενα ιδιατερα. Γι' αυτο κι εμεις πρεπει να "κοιταμε" καλλιτερα.Μεσα απο μια συζητηση και βλεποντας τροπους,συμπεριφορα ανακαλυπτεις πολλα για τον αλλο! Προσωπικα παντα σε "καλες" (γιατι με ποιο διακιοωμα να πω οτι οι αλλες δεν ειναι καλες; ) κοπελες επεφτα και οταν εβρισκα καμια που δεν ηθελε κατι μονιμο, απο την στιγμη που μου το ελεγε δεν μπορουσα να της πω τιποτα. Καλλιτερα κιολας γιατι δεν με αφηνε να μπλεχτω συναισθηματικα. Και στον κυκλο μου γενικοτερα ξερω πολλες τετοιες κοπελες.(Οχι ασχημες!Προς αποφυγην παρεξηγησεων) Με λιγα λογια φιλε μου, μην απογοητευεσαι.ξερεις ποσες κοπελες υπαρχουν εκει εξω και ποσες ειναι σαν αυτες που επιθυμεις!Παρα παρα πολλες! Ισως να με πειτε αισιοδοξο, ισως και τυχερο...:) Τωρα σε σκεπτικο τυπου "μας το κανατε σας το κανουμε", δεν μπορω να μπω καν μιας και δεν μπορω να κατανοησω την βαση του;Εκδικητικοτητα...ενδειξης οτι πιασαμε τον παπα απο τα ρασα;:confused: Απολυτα συμφωνο με βρισκει ο Δημητρης ειδικα σε αυτο:συμφωνω" να συμπληρwσω οτι πιστευw πwς einai αναλογα τις parees του καθενος ta paradeigmata pou exei. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Μιλάς εκ πείρας?:p ναι! μπορει στα 16 να ημουν με μια 24αρα! παντως οχι αυτο που νομιζεις!:p παντως,αν παιζουν τετοιες σχεσεις ironmaiden δεν ξερω...αλλα σιγουρα μπορει να μην εχει βαση... ενας στα 24 νομιζω λογικα θα σπουδαζει και θα εχει αλλα στο μυαλο του οπως να κανει την φοιτητικη ζωη του ή θα θελει να βρει κατι πιο σοβαρο.... τωρα εσυ αν εισαι μια εξαιρεση δεν ξερω...μακαρι ομως να τα βλεπεις και συ λιγο πιο χαλαρα και οχι επειδη παιζουν τετοιες σχεσεις να το κανει κι εσυ! επειτα ηλικια αν ειστε κοντα...εχεις διαφορετικα ονειρα...μπορεις να τον παρεις και να "ταξιδεψετε" μαζι οπως να περασετε στην ιδια σχολη πχ. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. May 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Καταρχην καλημερα σε ολους. Απο ολα οσα ειπωθηκαν πιο πανω, να ομολογησω πως ειναι μολις 2-3 σημεια στα οποια διαφωνω, λαμβανοντας υποψη μου παντα τον παραγοντα "ηλικια" αλλα και εξωγενων παραγοντων που ισως δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω (εμπειριες κτλ κτλ). Ιδιως της IRONMAIDEN την γνωμη σχετικα με το "σειρα σας" μου θυμιζει περισσοτερο "απελευθερωση" απο τη σκλαβια. Αν ήταν πιο μεγαλη ισως δικαιολογουσε κατι τετοιο αλλα ταπεινη μου αποψη, παραμενοντας αποψη μου, ειναι πως ειναι σαφως επηρεασμενη απο το περιβαλλον της και τη γενικοτερη ταση της "αρνητικης" προβολης της ισοτητας. Ειμαι υποστηρικτης της ισοτητας αλλα το να την βαζουμε σαν ασπιδα (και καλα), ριχνοντας στον χορο και χιλιες αλλες δυο απελευθερωτικες εννοιες ιδιως οταν αυτο γινεται απο ατομα 14, 15, 16 χρονων, τοτε ειναι απλα ρευμα και οχι κινημα. Νομιζω πως εγινα αντιληπτος. Απο ΄κει και περα ο καθενας κουβαλαει το δικο του Σταυρό και ειναι δικαιωμα του, εννοειται, να πιστευει ο,τι θέλει. Σε γενικες γραμμες παντως βλεπω πως η κατασταση ειναι λιγο-πολυ αυτο που φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Αγαπητέ Zapper. Πρέπει να πάψουμε να δείχνουμε ποιοί πραγματικά είμαστε.Πρόσφατα ήλπιζα πως μια γυναίκα που ενδιαφερόμουν στην ηλικία των 32 θα εκτιμούσε το γεγονός της τυφλής ειλικρίνειας απέναντι της και όχο τα γνωστά κολπάκια του να αδιαφορείς,να τις κάνεις ζήλιες κτλ κτλ.Έκανα λάθος...Σκοπός πλέον των γυναικών είναι να περνάνε καλά τις ώρες και τις ημέρες τους και αν μπορούν να βρούν κάποιο ανδρικό ΑΤΜ,γιατί όχι και να αποφέρει η επένδυση τους.Φυσικά δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα,υπάρχουν και οι εξαιρέσεις μα είναι πλέον ελάχιστες και μη διαθέσιμες. Στην απόφαση μου να είμαι αυστηρός στις επιλογές μου, θα σου πω μονάχα πως έκανα λάθος.Έχασα χρόνια αναμένοντας την πριγκήπισσα μου και δυστυχώς αυτά δεν αναπληρώνονται.Απέρριψα και καλές και σκάρτες προτάσεις γιατί είχα το πείσμα να πιστεύω σε κάτι ανώτερο.Λάθος μου...Έχασα πολύτιμο χρόνο αξιολόγησης των γυναικών και του τρόπου σκέψης τους ώστε να συμβαδίζει μαζί τους. Προχώρησε,προσπάθησε να είσαι ανοιχτός.Μαθαίνουμε φίλε μου! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Αγαπητέ Zapper. Πρέπει να πάψουμε να δείχνουμε ποιοί πραγματικά είμαστε.Πρόσφατα ήλπιζα πως μια γυναίκα που ενδιαφερόμουν στην ηλικία των 32 θα εκτιμούσε το γεγονός της τυφλής ειλικρίνειας απέναντι της και όχο τα γνωστά κολπάκια του να αδιαφορείς,να τις κάνεις ζήλιες κτλ κτλ.Έκανα λάθος...Σκοπός πλέον των γυναικών είναι να περνάνε καλά τις ώρες και τις ημέρες τους και αν μπορούν να βρούν κάποιο ανδρικό ΑΤΜ,γιατί όχι και να αποφέρει η επένδυση τους.Φυσικά δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα,υπάρχουν και οι εξαιρέσεις μα είναι πλέον ελάχιστες και μη διαθέσιμες. Στην απόφαση μου να είμαι αυστηρός στις επιλογές μου, θα σου πω μονάχα πως έκανα λάθος.Έχασα χρόνια αναμένοντας την πριγκήπισσα μου και δυστυχώς αυτά δεν αναπληρώνονται.Απέρριψα και καλές και σκάρτες προτάσεις γιατί είχα το πείσμα να πιστεύω σε κάτι ανώτερο.Λάθος μου...Έχασα πολύτιμο χρόνο αξιολόγησης των γυναικών και του τρόπου σκέψης τους ώστε να συμβαδίζει μαζί τους. Προχώρησε,προσπάθησε να είσαι ανοιχτός.Μαθαίνουμε φίλε μου! Λεωνίδα με κάλυψες απόλυτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Καλημέρα, Πιστεύω οτι απλά έχει να κάνει με το τι θέλει ο καθένας τη δεδομένη στιγμή από τον εαυτό του και απο τους άλλους. Η αγάπη δεν χάθηκε και δεν είναι δυνατό να χαθεί, είναι συναίσθημα το οποίο πάντα θα υπάρχει όσο υπάρχουν άνθρωποι. Πολλές φορές κοιταμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, μπορεί αυτό που ψάχνεις να είναι κάτω απο τη μύτη σου και να μη το βλέπεις . . . κοίτα να κάνεις πράγματα ενδιαφέροντα και μη το σκέφτεσαι. Κάποια στιγμή θα βρείς αυτό που ζητάς. ΠΡΟΣΟΧΗ πολλές φορές απο την αγωνία μας και απο τη κούραση της μοναξιας we make believe νομιζουμε δηλαδή οτι κάποιος-α είναι αυτό που θέλουμε χωρίς πραγματικά να είναι . . . εθελοτυφλούμε . . . και όταν καταλάβουμε το λάθος μας καμμιά φορά είναι αργά γι' αυτό αραξε.... Let it come to U χχχ Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 ....Πολύ σωστά τα λές και θα έρθω να συμπληρώσω οτι δεν φτάνει να ξέρει το γιατί μόνο αυτός που το κάνει αλλά θα πρέπει να το λέει και στο άλλον για να ξέρει που μπλέκει Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 ....Πολύ σωστά τα λές και θα έρθω να συμπληρώσω οτι δεν φτάνει να ξέρει το γιατί μόνο αυτός που το κάνει αλλά θα πρέπει να το λέει και στο άλλον για να ξέρει που μπλέκει και που τα λέμε? εμείς τα λέμε εμείς τα ακούμε.Δυστυχώς δεν εκτιμάται στην πλειονότητα η ειλικρίνεια και η αλήθεια για το ποιοί είμαστε, τι θέλουμε απο το έτερο φύλο και πόσο ντόμπροι είμαστε απέναντι τους.Βλέπω οτι προτιμάται η απόκρυψη των αισθημάτων και των σκέψεων γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το γεγονός πως κάποιος προσπαθεί να γίνει ανοιχτό βιβλίο απέναντι τους ώστε να ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν.Προτιμούν την κυκλοθυμική και κρυφή συμπεριφορά η οποία φυσικά θα καταλήξει σε ψέματα,απλά ή σοβαρά προκειμένου να πιστεύει ο άλλος οτι όλα είναι καλά... Εάν λοιπόν όπως λένε, στις προσωπικές σχέσεις είσαι πρώτα φίλος με το ταίρι σου,γιατί λοιπόν θα πρέπει να υπεκφεύγουμε και να κρυβόμαστε πίσω απο δήθεν καταστάσεις? Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Λεωνίδα, ο κόσμος κοιτάει να αρπάξει ότι μπορεί από το συνάνθρωπό του και να τον εκμεταλλευτεί... Τον νοιάζει μόνο να περνάει καλά, να έχει λεφτά.. Για μένα αυτά δεν είναι σχέσεις είναι φτηνές συναλλαγές, του στυλ τι μου δίνεις τι σου δίνω... νομίζουν ότι έτσι θα γίνουν ευτυχισμένοι.... @#$%^& μπλε θα γίνουν... Για αυτό αναλώνουν τους εαυτούς τους σε εφήμερες σχέσεις και κουράζονται ψυχολογικά....Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, αλλά για μένα αυτα δεν ταιριάζουν σε σοβαρούς ανθρώπους. Οι άνθρωποι έχουν αισθήματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 elate pou xathike kapou krivete .fovithike mipos tin poune tromokrati ,mipos tin skotosoun opos skotonoun ton kosmo me tin idea tis eleftherias.Ena sas leo i agapi iparxi kai krivete sta skotina sokakia tou mialou mas adiaforontos gia to an tin xriazomaste Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. May 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 elate pou xathike kapou krivete .fovithike mipos tin poune tromokrati ,mipos tin skotosoun opos skotonoun ton kosmo me tin idea tis eleftherias.Ena sas leo i agapi iparxi kai krivete sta skotina sokakia tou mialou mas adiaforontos gia to an tin xriazomaste :up: :respect: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Δηλαδή αυτό είναι μονόδρομος;Είτε αλλάζεις και γίνεσαι κάτι που δεν είσαι στην ουσία είτε παραμένεις όπως είσαι και "απέχεις";Δεν είναι προσωπική η ερώτηση,απλά βλέπω και γω δυστυχώς ότι κάπως έτσι πάνε τα πράγματα.. Δυστυχως ετσι ειναι...κι εχω καταληξει σ'αυτο το συμπερασμα μετα απο...ερευνες,οχι αυθαιρετα.;) Ισως ακουγεται πολυ κυνικο,αλλα ειναι προτιμοτερο καποιος να ξερει τι θα αντιμετωπισει πλεον στις σχεσεις παρα να πιστευει οτι θα βρει αγαπες,λουλουδια κλπ.Μπορει να ερθουν κι αυτα καποτε,αλλα μθελει παρα πολυ ψαξιμο,που προσωπικα δεν ειμαι διατεθειμενος να κανω,καθοτι αηδιασμενος απ'την υπαρχουσα κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Λοιπόν το θεμα ειναι σαν το joker "Και αν σου κατσει??" Το να βρεις μια σωστή κοπελα που να μην εχει καει ειναι λιγο δυσκολο και σε αυτο φταιμε και εμεις ... Κοιταμε να την θολωσουμε με φιγουρα κ.λ.π. Σωστες κοπελες , πιστευω , υπάρχουν αλλα φοβουνται να εκδηλωθουν γιατι την εχουν πατησει , αλλα το ιδιο συμβαινει και με τους ανδρες και ετσι υπάρχει ενας φαυλος κυκλος... Θα ερθει ομως η καταλληλη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Παντως αν "εσεις οι γυναικες" δε θελετε πλεον σοβαρες σχεσεις επειδη...προοδευσατε και πλεον ειστε...απο πανω,λυπαμαι,αλλα αυτο δεν ειναι προοδος ,αλλα ΚΑΤΑΝΤΙΑ.Κι οσες το κανουν γι'αυτο τις βρισκω αξιολυπητες.:mad: Σοβαρη σχεση δεν ειναι μονο αυτη που προοριζεται για αρραβωνα ή γαμο.Ειναι κι αυτη που δυο ατομα γνωριζουν καλα ο ενας τον αλλον απ'ολες τις αποψεις,μπορουν να μιλησουν,να συνεννοηθουν & δεν βρισκονται μαζι μονο οποτε εχουνε κ@@λες.:rolleyes: Τα υπολοιπα,"φασεις","ξεπετες" κλπ,ειναι δικαιωμα του καθενος να τα κανει,αρκει να ξερει το γιατι.Οχι επειδη στην εποχη μας θεωρουνται...τρεντυ.:rolleyes: Αληθεια,εσυ ποιους "πολλους λογους" εχεις που δεν θελεις σοβαρη σχεση? δεν με καταλαβες καθολου... πολλους λογους εννουσα για το οτι δεν θελω να παιζω με αγορια τις ηλικιας μου.οχι για σοβαρη σχεση... κ στην ηλικια μου δεν θα κανω ποτε τετοια μεγαλη γκαφα για να μην το πω αλλιως να εχω μια σοβαρη σχεση. anyway απο αυτα που εγραψα μαλλον κανενας δεν καταλαβε τι εννοουσα κ τα παρερμηνευσε τελειως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 δεν με καταλαβες καθολου... πολλους λογους εννουσα για το οτι δεν θελω να παιζω με αγορια τις ηλικιας μου.οχι για σοβαρη σχεση... κ στην ηλικια μου δεν θα κανω ποτε τετοια μεγαλη γκαφα για να μην το πω αλλιως να εχω μια σοβαρη σχεση. anyway απο αυτα που εγραψα μαλλον κανενας δεν καταλαβε τι εννοουσα κ τα παρερμηνευσε τελειως... Επειδή μάλλον όλοι καταλάβε το ίδιο, δεν το έγραψες σωστά.... Αν θες επαναδιατύπωσέ το!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts