depmode Δημοσιεύτηκε May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 7, 2006 Το προβλημα μου ειναι οτι πολλα απο τα downloads σταματουν στο 99% και με explorer και με firefox και με getright.Κυριως μεγαλα αρχεια περιπου 90ΜΒ αλλα και μικροτερα.Φτανουν στο 99% και κολλαει εκει μεχρι τη ληξη της προθεσμιας για το download.Στο rapidshare συμβαινει συνεχεια. Ειμαι με adsl otenet 1024 και wireless router. Μεχρι και επαναφορα του laptop στις αρχικες ρυθμισεις εκανα αλλα τιποτα. Τα ιδια.Εχω ψαξει παντου-καμια απαντηση.Αny ideas? :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Το προβλημα μου ειναι οτι πολλα απο τα downloads σταματουν στο 99% και με explorer και με firefox και με getright.Κυριως μεγαλα αρχεια περιπου 90ΜΒ αλλα και μικροτερα.Φτανουν στο 99% και κολλαει εκει μεχρι τη ληξη της προθεσμιας για το download.Στο rapidshare συμβαινει συνεχεια. Ειμαι με adsl otenet 1024 και wireless router. Μεχρι και επαναφορα του laptop στις αρχικες ρυθμισεις εκανα αλλα τιποτα. Τα ιδια.Εχω ψαξει παντου-καμια απαντηση.Αny ideas? :( Mήπως σου κάνει πρόβλημα το w/router?? Δεν είμαι και σίγουρος αλλά νομίζω πως παίζουν και διάφορα θέματα με το wireless της OteNet "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. May 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Δεν ξέρω.Τι να πω.Οι σελιδες ανοιγουν κανονικα ενω φτανω στο 99%.Πραγματικα εχω ψαξει στο νετ και δε βρισκω κατι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Χώρο στο σκληρό σου έχεις; Κάνε ένα καθάρισμα στο φάκελο Temporary Internet Files. Ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. May 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Εχω απλετο χωρο.Δεν ειναι αυτο το προβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Ζone Alarm έχεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Mε τα rapidshare και e-donkey κλπ κλπ απ' ότι φαίνεται δημιουργούνται τέτοιου είδους προβλήματα. Κάτι σχετικό έχει εδώ:http://forums.shareaza.com/showthread.php?postid=284228#post284228 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. May 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Οντως το προβλημα φαινεται να περιοριζεται στο rapidshare και megaupload και τετοιου ειδους file sharing sites.Καμια λυση υπαρχει;Δεν βρισκω κατι.Το εχει συναντησει κανεις αλλος αυτο το προβλημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) to oti einai wireless kai otenet den paizei kanena rolo.. h otenet den exei blocking kai an eixe ta dloadings den 8a 3ekinagan kan.... allou einai to 8ema...... sta windows propably........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Λοιπόν αντιμετωπίζω κι εγώ αυτό το πρόβλημα... Βρέθηκε καμία λύση; Είναι αδύνατο να κατεβάζω αρχεια 70 και 80 mb και στο τέλος να σταματάει και να πρέπει να ξαναπεριμένω... Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts