Crypton-R- Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Εγώ που έχω σύνδεση στο Vodafone 120? Παίρνω κι εγώ εκεί τηλέφωνο? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Ρε παιδιά είναι προβληματικό το w580i? Έχω επιδότηση και έλεγα να το πάρω. Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Ρε παιδιά είναι προβληματικό το w580i? Έχω επιδότηση και έλεγα να το πάρω. λένε ότι έχει λυθεί το πρόβλημα αλλά μάλλον δεν είναι έτσι!είναι αν θα πέσεις στη περίπτωση ή όχι!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 λένε ότι έχει λυθεί το πρόβλημα αλλά μάλλον δεν είναι έτσι!είναι αν θα πέσεις στη περίπτωση ή όχι!;):) Tι προβλήματα βγάζει γενικά?:( Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Tι προβλήματα βγάζει γενικά?:( αυτό που σπάνε τα πλήκτρα του!δεν νομίζω να έχει βγάλει κάτι άλλο!:ninja: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 αυτό που σπάνε τα πλήκτρα του!δεν νομίζω να έχει βγάλει κάτι άλλο!:ninja: Καλά,έτσι στα καλά καθούμενα???:wacko::blink: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Καλά,έτσι στα καλά καθούμενα???:wacko::blink: ναι και μάλιστα σε πολλούς σπάνε ομαδικά πχ το 2,4,5,7 είχε τύχει αν θυμάμαι καλά σε έναν φίλο!τι να πω!μεγάλο λάθος απ'τη se!!!:( Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 ναι και μάλιστα σε πολλούς σπάνε ομαδικά πχ το 2,4,5,7 είχε τύχει αν θυμάμαι καλά σε έναν φίλο!τι να πω!μεγάλο λάθος απ'τη se!!!:( Όχι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :cry::( καλά εγώ θα το πάρω :p Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Όχι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :cry::( καλά εγώ θα το πάρω :p οκ η επιλογή δική σου!!!καλή. . .τύχη:lol::lol::lol::pπάντως αν έχω καταλάβει καλά δεν είναι τπτ το σπουδαίο μια γραμμή φένεται σαν να έχουν ραγίσει τα πλήκτρα!!!αν και από εκεί και πέρα δεν δημιουργεί άλλα προβλήματα!!!;):p:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Καμια αναβαθμιση θα βγει για το κινητο μας η μας ξεχασαν τελειως?:worry: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Καμια αναβαθμιση θα βγει για το κινητο μας η μας ξεχασαν τελειως?:worry: Αφου δουλευει μια χαρα! ποιος ο λογος :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dub Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ακούστε και μια ωραία ιστορία τώρα για το τηλεφωνο. Μετά απο 3-4 μήνες κανονικής και εξαντλητικής χρήσης του κινητού άρχισε να κάνει διάφορα παράξενα. Εκανε restart, έσβηνε η οθόνη του και ξανάναβε μετά, κολλούσε το κάτω πλήκτρο του "joystick" και τέλος δεν δούλευαν τα κουμπιά με τους αριθμούς 2, 3 ,8 και 9. Το πάω στο εξουσιοδοτημένο service της SE εδώ στη Λάρισα. Συνολικά το πήγα 4 φορες. Δούλευε κανονικά για 1-2 μέρες και μετά τα ίδια. Τη τελευταία φορά το στέλνουν στην Αθήνα. Επιστρέφει μετά απο 20 μέρες (!) με ένα σημείωμα που έλεγε πως το τηλέφωνο μετά απο εξέταση δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα!!! Το παίρνω και φεύγω. Σε μισή ώρα πάλι τα ίδια! Επιστρέφω στο κατάστημα και μου λένε "θα το ξαναστείλουμε στην Αθήνα"!!!!!!!! "Ρε παιδιά λέω μόλις τώρα ήρθε απο την Αθήνα, μετά απο 20 μέρες". Να μη τα πολυλογούμε ρίξαμε ένα καβγά τρικούβερτο. Παίρνω το τηλέφωνο και φεύγω. Δεν έλεγε να δουλέψει με τίποτα. Τι να κάνω αγόρασα ένα Samsung U600 για να κάνω τη δουλειά μου. (πίκρα το samsung !!!). Την επόμενη μέρα μου το κλέβουν. Σε 2-3 μέρες μέσω ένός φίλου μου αστυνομικού το ξαναβρίσκω !!Σε μια στιγμή λέω ας δοκιμάσω μη ξαναδουλεύει το W850. Δούλευε. Εντω μεταξύ επειδή είμαι πολύ τσαπατσούλης και το ρίχνω στη τσέπη μαζί με κέρματα, κλειδιά, memory sticks,και πασατέμπο βλέπω ένα τσόφλι από πασατέμπο να έχει στριμωχτεί στο slide μηχανισμό!!!! Προσπαθώντας με μια καρφίτσα να το βγάλω προς τα έξω , έτσι αγαρμπος που είμαι το έβαλα εντελώς μέσα!!!! Να μη τα πολυλογούμε εδώ και ένα μήνα το κινητό ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ με τον πασατέμπο μέσα !!!! Χα χα ! Εχει πολύ γέλιο μιλάμε γιατί όταν ανοιγοκλείνεις το slide ακούγεται το τσόφλι απο το πασατέμπο να κάνει "τσικ τσικ" !!!! Ολα όμως δουλέυουν τέλεια. Ούτε ένα κόλλημα. Για αυτό σας λέω τι update και *******. Βάλτε ένα πασατέμπο μέσα και καθαρίσατε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemist89 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Απιστευτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ακούστε και μια ωραία ιστορία τώρα για το τηλεφωνο. Μετά απο 3-4 μήνες κανονικής και εξαντλητικής χρήσης του κινητού άρχισε να κάνει διάφορα παράξενα. Εκανε restart, έσβηνε η οθόνη του και ξανάναβε μετά, κολλούσε το κάτω πλήκτρο του "joystick" :rolleyes: Εχει το w850i joystick και δεν το εχω :blink: :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dub Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 οπως είδες το έβαλα σε εισαγωγικά "joystick" . Εννοώ αυτό το ... πως να το πω.. "πολυπλήκτρο"??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dub Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Kαι κάτι άσχετο. Για πολύ καιρό χρησιμοποιούσα το Betfari mobile για να κάνω τα στοιχήματα μου στην betfair. Είναι μια jav εφαρμογή της betfair. Δούλευε κανονικότατα. Εδώ και ένα μήνα πάω να τρέξω την εφαρμογή και παίρνω το εξής μήνυμα λάθους : Internal Error. java.lang.OutOfmemoryError". Εχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό το πράγμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 ok! λαθος καταλαβα εγω..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyber_Spartacus Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 καλησπερα να κανω μια ερωτ. προσπαθω να κανω αναβαθ. το κιν. απο το update service που κατεβασα απο το site της sonyericsson αλλα η μ@λ@κι@ μου λεει κατι για macromedia οτι πρεπει να δω κατι απο το σιτε τους ενω εχω κατεβασει adobe flash shockwave παλι δεν παιζει.. ξερετε τι να φταιει και αν υπαρχει αλλος τροπος να κανω αναβαθμ..Ευχαριστω...... Παράθεση I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmiata Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 ρε παιδια μπορει καποιος να μου γραψει το κολπο με τα βελακια και τα αστερακια που μπαινεις στο μενου υπηρεσιας γιατι δε το βρισκω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 >*<<*<* Όπου βλέπεις > κάνε το τζόιστικ δεξιά. Όπου < κάνε το τζόιστικ αριστερά. Και όπου βλέπεις * πατάς το αστεράκι στο πληκτρολόγιο του κινητού. Και όλα αυτά στην οθόνη αναμονής. Την αρχική οθόνη δηλαδή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmiata Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 ευχαριστω men Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Καλησπέρα! Εχθές , μου έφερε αυτό ο Santa. Το έχω δουλέψει λίγο και έχω κάποιες απορίες.Τις γράφω εδώ , όποιος pc-μάγκας/-ισσα ξέρει , ας απαντήσει :) 1.) Η ποιότητα των video , δεν είναι καθόλου καλή.Εμφανίζονται κυβάκια κατά τη λήψη.. Φταίνε οι ρυθμίσεις ή είναι έτσι; Ούτε οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές! Μήπως αν βγάλω τη ζελατίνα από την οθόνη φτιάξουν; 2.)Όταν το πρωτο-άνοιξα , είχε λίγη μπαταρία. Την εξάντλησα και το έβαλα για φόρτιση. Βέβαια , κατά τη διάρκεια της φόρτισης δεν το άφησα σε ησυχία. Το επεξεργαζόμουν συνεχώς και η αδερφή μου έπαιζε παιχνίδια.Όταν έδειξε τη μπαταρία γεμάτη , το αποσύνδεσα και άρχισα τη χρήση. Το φόρτισα εχθές το βράδυ και μόλις πριν λίγο (21:00-21:30) άδειασε η μπαταρία! Δεν έκανα καλή φόρτιση; Κρατάει λίγο η μπαταρία; Αυτά προς το παρόν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 η ποιοτητα των φωτο και βιντεο ειναι αυτη...βγαλε τη ζελατινα...για τη μπαταρια μαλλον φυσικο ειναι...για να παιζατε ολη την μερα...:pμεγια! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Gia ke apo emena ke kaloriziko!!! oson afora tin mpataria meta apo 3 - 4 pliris kiklous fortisis diladi adiazi telios ke tin fortizis telios tha anebi kapos i aftonomia tis... ke epita tha exis stamatisi ke to poli to psaksimo tou kinitou sou opote tha ise poli pio kala oson afora tous xronous anamonis! a ke kati akoma,kati fotakia pou exi sto plai ean thes apenergopiiseta tha boithisi ke afto.genikos o fotismos trabai arketo rebma... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Παιδιά πόσο πρέπει να διαρκέσει η αρχική φόρτιση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts