vpac Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Παιδιά πόσο πρέπει να διαρκέσει η αρχική φόρτιση;;; kapou 10-12 wres, ke i 4 prototes fortisis na ine pliris (kiklos fortisis apofortisis tis mpatarias...)ke stin sinexia 1 stis 4 fortisis na ine pliris,etsi tha eksalipsis ta problimata <mnimis> ke tha exis sostous xronous anamonis ke oson to dinaton megaliteri diarkia zois tis mpatarias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Ξέρετε που μπορω να βρω animated themes & games για W580??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ξερει κανεις που μπορω να βρω προστατευτικο αυτοκολλητο για την οθονη???ευχαριστω Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklivas Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 :confused:'Εχω ένα Sony Ericsson W850i το οποίο παρουσιάζει τα εξής: ξαφνικά δεν μπορώ να λάβω εικόνες & τραγούδια μέσω bluetooth & υπερύθρων. Έκανα αναβάθμιση απο το site της Ericsson αλλά & πάλι τίποτα. Πριν την αναβάθμιση λάμβανα τραγούδια, μετά ούτε αυτά. Αν γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω ας με βοηθήσει :( να αναφέρω οτι 'οταν προσπαθώ αν λάβω κάτι, μου γράφει - μνήμη πλήρης- ενώ αυτό δεν ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ξερει κανεις που μπορω να βρω προστατευτικο αυτοκολλητο για την οθονη???ευχαριστω i othoni tou w580den xarazete (etsi lene toulaxiston)opote malon den to xriazese.... ektos ean iparxi kapios alos logos.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 οκ η επιλογή δική σου!!!καλή. . .τύχη:lol::lol::lol::pπάντως αν έχω καταλάβει καλά δεν είναι τπτ το σπουδαίο μια γραμμή φένεται σαν να έχουν ραγίσει τα πλήκτρα!!!αν και από εκεί και πέρα δεν δημιουργεί άλλα προβλήματα!!!;):p:) to pliktologio ine kathara estitiko to problima,apo thema litourgias ine ok,aplos fenete ena ragisma ke pio poli to bradi apo ton fotislo tou pliktrologiou pou ine apo kato.problima exoun parousiasi ke me tis othones(kanoun trela)ke me ta mikrofona tous(theli alagi sinithos i plaketa pliktrologiou) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 λένε ότι έχει λυθεί το πρόβλημα αλλά μάλλον δεν είναι έτσι!είναι αν θα πέσεις στη περίπτωση ή όχι!;):) to oti spane ta pliktrologia ine astoxia ilikou.afto isxi gia tin proti partida,ke apoti ksero exi dosi odigia i se sta service opio s500 i w580 mpeni gia opiondipote logo na kanoune ke proliptiki antikatastasi pliktrologiou,ke tis pio poles fores to kanou ke den mas to anaferoun kan oti allaksane ke to pliktrologio! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 :confused:'Εχω ένα Sony Ericsson W850i το οποίο παρουσιάζει τα εξής: ξαφνικά δεν μπορώ να λάβω εικόνες & τραγούδια μέσω bluetooth & υπερύθρων. Έκανα αναβάθμιση απο το site της Ericsson αλλά & πάλι τίποτα. Πριν την αναβάθμιση λάμβανα τραγούδια, μετά ούτε αυτά. Αν γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω ας με βοηθήσει :( να αναφέρω οτι 'οταν προσπαθώ αν λάβω κάτι, μου γράφει - μνήμη πλήρης- ενώ αυτό δεν ισχύει den dokimazis mia epanafora rithmiseon..ean pali den gini tipota,pistebo pos tha prepi na to pas se gia customize Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Παιχνίδια :worry: εδώ και Θέματα :worry: εδώ :lock: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Πολλες ωρες του λες! αυτο ισχυε σε παλιες μπαταριες.επισης στις καινουργιες μπαταριες..δεν πρεπει να τις αποφορτιζεις πληρως,γιατι ετσι μειωνεις την αποδοση της μπαταριας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Πολλες ωρες του λες! αυτο ισχυε σε παλιες μπαταριες.επισης στις καινουργιες μπαταριες..δεν πρεπει να τις αποφορτιζεις πληρως,γιατι ετσι μειωνεις την αποδοση της μπαταριας. Δίκιο έχεις!Επικοινώνησα με τη SONY ERICSSON και με ενημέρωσαν ότι η αρχική φόρτιση πρέπει να διαρκέσει 4 ώρες με το κινητό κλειστό. Επίσης , αυτό πρέπει να γίνει για 5 πλήρεις φορτίσεις ώστε να αυξηθεί η ισχύς της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 i othoni tou w580den xarazete (etsi lene toulaxiston)opote malon den to xriazese.... ektos ean iparxi kapios alos logos.. ε οχι και δεν χαραζεται.στον ξαδερφο μου εχει γινει χαλια...καπου ειχε παρει το ματι μου ενα αμερικανικο σαιτ με προστατευτικα οθονων διαφορων κινητων.ξερει κανεις ποι σαιτ ειναι?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 kapou 10-12 wres, ke i 4 prototes fortisis na ine pliris πάντως και εγώ δεν το ρισκάρω...Οι πρώτες φορτίσεις του κινητού μου φροντίζω να είναι πλήρεις και πολύωρες. Η πρώτη δε, είναι κανά 10ωρο... Τυχαίνει κάθε φορά που αγοράζω κινητό να μου το τονίζουν και εγώ το τηρώ ευλαβικά!Για να το λένε οι πωλητές ειδών κινητής τηλεφωνίας , κάτι παραπάνω θα ξέρουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Πολλες ωρες του λες! αυτο ισχυε σε παλιες μπαταριες.επισης στις καινουργιες μπαταριες..δεν πρεπει να τις αποφορτιζεις πληρως,γιατι ετσι μειωνεις την αποδοση της μπαταριας. i epanafortizomenes mpataries me tin oloklirosi tou kiklou fortisis tous den exoun problima na minun epano ston fortisti(i odigia apo se ine:o xronos paramonis tis mpararia epano ston fortisti na min iperbeni tin mia bdomada!!!)ke gia tin proti fortisi ine (10-12 me klisto to kinito) tora gia to ean i pliris apofortisi kani kako stin mpataria,den to exo akousi ksana,an ke mia mpataria gia na midenisi telios tha prepi na mini aforisti gia pano 1-2 mines... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 ε οχι και δεν χαραζεται.στον ξαδερφο μου εχει γινει χαλια...καπου ειχε παρει το ματι μου ενα αμερικανικο σαιτ με προστατευτικα οθονων διαφορων κινητων.ξερει κανεις ποι σαιτ ειναι?? mipos den exi aferesi tin zelatina,ine akribos me tin othoni ke poli den to pernoune xampari leo mipos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Αφου το προβλημα λυθηκε..μπορουμε να συνεχισουμε στο Sony ericsson w580i :lock: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklivas Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Ευχαριστώ για την βοήθεια vpac. Τι είναι customize? αν κάνω επαναφορά θα χαθούν τα πάντα... κατάλογοι, εικόνες κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Ευχαριστώ για την βοήθεια vpac. Τι είναι customize? αν κάνω επαναφορά θα χαθούν τα πάντα... κατάλογοι, εικόνες κτλ? ολα..επαναφερεις το κινητο σε αρχικη του κατασταση.γι'αυτο στειλ'τα ολα στην καρτα μνημης..και τις επαφες στην καρτα sim και μετα εισαι ok ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Αφου το προβλημα λυθηκε..μπορουμε να συνεχισουμε στο Sony ericsson w580i :lock: ok exis dikia to paratrabikseme:X :p:p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 τσεκαρες αυτα που σου στελνουν που αποθηκευονται.:) μπορει να πηγαινουν στην μνημνη του κινητου και να εχει γεμισει ενω η καρτα ειναι αδεια.:wacko: κοιταξε το.:cool: Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Πήρα κι εγώ τελικά το w580!!! Πολύ όμορφο κινητό...βέβαια για κάποιον λόγο δε δεχόταν στην αρχή την κάρτα μου και έπρεπε να την αναβαθμίσω,αλλά χαλάλι :happy: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Πήρα κι εγώ τελικά το w580!!! Πολύ όμορφο κινητό...βέβαια για κάποιον λόγο δε δεχόταν στην αρχή την κάρτα μου και έπρεπε να την αναβαθμίσω,αλλά χαλάλι :happy: Kaloriziko me geia sou:):p:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Πήρα κι εγώ τελικά το w580!!! Πολύ όμορφο κινητό...βέβαια για κάποιον λόγο δε δεχόταν στην αρχή την κάρτα μου και έπρεπε να την αναβαθμίσω,αλλά χαλάλι :happy: kaloriziko, malon tha ixes poli palia karta sim....kala ekanes ke ti anabathmises i kenouries sinergazonte kalitera me to diktio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 kaloriziko, malon tha ixes poli palia karta sim....kala ekanes ke ti anabathmises i kenouries sinergazonte kalitera me to diktio... Πέρσι τον Σεπτέμβρη είχα πάρει την συγκεκριμένη sim δε ξέρω τι σκάλωμα έφαγε...:wacko: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Πέρσι τον Σεπτέμβρη είχα πάρει την συγκεκριμένη sim δε ξέρω τι σκάλωμα έφαγε...:wacko: ontos den itan palia i sim sou,alla efoson to problima lithike ke litourgoun ola ok (apolafseto)...:p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts