elenakiven Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Paidia ta diesel stin amerikh pantws 8eroyntai apo ta xeirotera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Paidia ta diesel stin amerikh pantws 8eroyntai apo ta xeirotera ωραια... πες μας και το γιατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 η αληθεια ειναι οτι αγοραζουν πολυ levi's.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Kai ta amerikanino einai kala... Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Τα αγαπημένα μου είναι τα replay(3) .Μ αρέσουν τα staff (3) τα Energy(1) και μερικά levis (ΒNA k.α) Best loved jeans: 1 Replay που λέει από πίσω replay Brand Τα diesel πιστεύω ότι είναι υπερτιμημένα (όχι πως δεν έχω και απ αυτά)!Επίσης και τα D&G είναι πολύ ωραία αλλά τα 300 +ευρώ που μου φαίνονται παρά πολλά Βεβαία ποτέ δε θα πούμε όχι και σε αλλά no brand jeans Τέλος θα συμφωνήσω ότι πολλοί και πολλές τα φοράνε με τέτοιο τρόπο και με μοναδικό σκοπό να διάγουν τη μάρκα με αποτέλεσμα να τους φορεί το ρούχο , και να βγαίνουν οι βρώμες για τους υπόλοιπους Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 poseidon2004 το αγαπημενο σου jean replay ειναι κ το δικο μου αγαπημενο απο τα ανδρικα.(δεν το φοραω εγω λολ) μαρεσει παρα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Paidia ta diesel stin amerikh pantws 8eroyntai apo ta xeirotera Ta levi's thes na peis. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Diesel,3guys,REPLAY(!!!!),kai D&G kammia fora(pasxa xmas ktl) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Γεια χαρά σε όλους/όλες! Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω ένα jean παντελόνι μάρκας Revolt. Είναι loose fit, δηλαδή έχει φαρδιά γραμμή και δεν μπορώ με τίποτα να το βρω. Όποιος/όποια μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 diesel μια ζωή,replay ( κυρίως τα τελευταία μοντέλα) ,d&g levis πολύ ξεπερασμένα πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Γεια χαρά σε όλους/όλες! Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω ένα jean παντελόνι μάρκας Revolt. Είναι loose fit, δηλαδή έχει φαρδιά γραμμή και δεν μπορώ με τίποτα να το βρω. Όποιος/όποια μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει! Ευχαριστώ πολύ! που το ψάχνεις?καλαμάτα?αθηνα?μέσw internet? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 παιδια, πριν απο λιγα λεπτα ξεθαψα κατι replay μαυρα jeans...και απορω με τον εαυτο μου πως ημουνα οταν ημουν αρρωστος... φορουσα νουμερο 30! απαπα! τωρα δεν μου μπαινει ουτε το ποδι μεσα, ευτυχως! πηγα στο 32-33. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 παιδια, πριν απο λιγα λεπτα ξεθαψα κατι replay μαυρα jeans...και απορω με τον εαυτο μου πως ημουνα οταν ημουν αρρωστος... φορουσα νουμερο 30! απαπα! τωρα δεν μου μπαινει ουτε το ποδι μεσα, ευτυχως! πηγα στο 32-33. Τα πουλάς; :D :lol: Εγώ 30 φοράω. Στο θέμα μας τώρα. Συνήθως φοράω Diesel, Lee και Moritz. Τα Levi's δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου αρέσουν πάνω μου... Έχω δει μερικά ωραία S&C τώρα τελευταία και μπορεί να χτυπήσω κανένα. Replay δεν έτυχε να αγοράσω κυρίως λόγω τιμής. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Εγώ που είμαι 31 πρέπει να πάω να πνιγώ δηλαδή; :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 να στα δωσω γιατι οχι? LOL τα Replay ειναι γενικα πιο ακριβα απο τα Diesel? θυμάμαι κάποτε ειχα παρει 2 jeans, 1 μπουφάν και 1 shirt, 700euro! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 palia mono levi's alla twra nomizw xalase poly tis grammes tis!!! twra pia mono wrangler!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Παρεμπιπτόντως, για όσους αναρωτιούνται γιατί οι τιμές των Diesel έχουν πάρει τον ανήφορο, αυτό συμβαίνει γιατί η στρατηγική της μητρικής εταιρίας (και κατ' επέκταση όλων των θυγατρικών της παγκοσμίως) είναι να μετατραπεί σε μια εταιρία haute couture και να ανταγωνίζεται άμεσα brands όπως D & G, Boss, Valentino, Gaultier κλπ. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 παιδια, πριν απο λιγα λεπτα ξεθαψα κατι replay μαυρα jeans...και απορω με τον εαυτο μου πως ημουνα οταν ημουν αρρωστος... φορουσα νουμερο 30! απαπα! τωρα δεν μου μπαινει ουτε το ποδι μεσα, ευτυχως! πηγα στο 32-33. lol και εγώ φοραω απο 29 στη πιο φαρδια φορμα και 30-31στενη φορμα ...τι μ αυτό..? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Παρεμπιπτόντως, για όσους αναρωτιούνται γιατί οι τιμές των Diesel έχουν πάρει τον ανήφορο, αυτό συμβαίνει γιατί η στρατηγική της μητρικής εταιρίας (και κατ' επέκταση όλων των θυγατρικών της παγκοσμίως) είναι να μετατραπεί σε μια εταιρία haute couture και να ανταγωνίζεται άμεσα brands όπως D & G, Boss, Valentino, Gaultier κλπ. Ειναι βεβαια δυσκολο το γεγονος αυτο.. και ιδιαιτερα να περασεις στο κοινο την καινουργια "θεση" της εταιριας σου... Δεν ξερω αλλα αν μου δινανε το ιδιο ακριβως προ'ι'ον σε εποχες που η Diesel θα εχει καταφερει να επιτυχει το στοχο της οπως λες....(π.χ. τζην) η D&G και η Diesel... θα επελεγα το D&G.... Συμφωνειτε ή διαφωνειτε? Μιλαω απο πλευρας ονοματος και μονο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 lol και εγώ φοραω απο 29 στη πιο φαρδια φορμα και 30-31στενη φορμα ...τι μ αυτό..? με την διαφορα οτι δεν εχεις παρει 20kg μεσα σε λιγους μηνες, lol (ουτε μεσα σε ενα καλοκαιρι δηλαδη)* ο χρονος δηλ που μεσολαβει απο καλοκαιρι 2005 σε καλοκαιρι 2006 και...ουτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 με την διαφορα οτι δεν εχεις παρει 20kg μεσα σε λιγους μηνες, lol (ουτε μεσα σε ενα καλοκαιρι δηλαδη) πηρες εσυ 20 κιλα μεσα σε 2-3 μηνες?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 πηρες εσυ 20 κιλα μεσα σε 2-3 μηνες?? ναι, 20 κιλά σε... μμ... συγκεκριμένα... 6-7 μήνες, μπορεί και λιγότερο και τωρα ειμαι 78κιλα περιπου - αδυνατος προς κανονικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HxC Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 volcom Παράθεση http://users.otenet.gr/~buzzsunn/terror.gif BRING ME DOWN....I'LL OVERCOME... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Levis, Staff & co, wranger και Lee για μένα. Τα Diesel είναι αίσχος για μένα δεν μου στρώνουν καθόλου καλά και σακουλιάζουν, έχουν πολύ περίεργη φόρμα... :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Levis, Staff & co, wranger και Lee για μένα. Τα Diesel είναι αίσχος για μένα δεν μου στρώνουν καθόλου καλά και σακουλιάζουν, έχουν πολύ περίεργη φόρμα..:) Aυτο μου συμβαινει και μενα... Οσα diesel εχω δοκιμασει δεν μου στρωνουν καλα... σακουλιαζουν....;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts