DesertSMisSRaiN Δημ. July 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Δηλαδή...σαν να λέμε μου προτείνεται το WoW έτσι; ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Egw exw kaei me ta wow k lineage, to wow einai anwtero!(etsi toulaxiston pisteuw) To Wow ananewnetai sunexws, den exei roll back stous server k einai sundromitiko diladi den mpainoun polloi gia xavale! Egw psifizw wow k sto protinw DesertSMisSRaiN! :) ....gia ateleiwtes wres liwsimatos!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Ελπίζω να είναι σε στύλ morrowind/gothic (όχι ο κόσμος το gameplay) γιατί κάτι τέτοια μου αρέσουν... Δεν υπάρχει κάποιο demo, κάτι για να δω αν μου αρέσει και μετά να το αγοράσω;; :confused: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Δεν το έχει κάποιος φίλος σου να το δεις; Κάποιο ιντερνετ καφέ; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Ένας φίλος μου το έχει αλλά δεν μένουμε κοντά για να πάω να το δω... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Επειδή το WoW έχει πολυφορεθεί θα προτείνω D&D. αυτο δεν εχει και πολυ νοημα, σε ενα MMORPG οσο πιο πολυς κοσμος παιζει τοσο το καλυτερο... Απο εκει και περα DesertSMisSRaiN αν θες να παιζεις μοναχικα, γιατι θες να παιξεις τετοιου στυλ παιχνιδι? τα mmorpg στυριζονται στη συνεργασια με τους αλλους παικτες, διαφορετικα πολυ δυσκολα μπορεις να προοδευσεις. προσωπικα το wow θα σου ελεγα να παρεις αν θες ντε και καλα ενα massive multiplayer. μπορει να εχει συνδρομη αλλα παραμενει καλυτερο απο τα υπολοιπα και εχει πραγματικα πολυ (μα παρα πολυ) κοσμο. Α, και απο οτι ξερω κανενα mmorpg δεν μοιαζει με το oblivion η το gothic. Τα παιχνιδια που αναφερεις εχουν δικο τους στυλ (που δεν μου φαινεται να ταιριαζε και σε ενα mmorpg στο κατω κατω) Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Μα θα ήταν κουφό να είσαι...τελείως μόνος σου! Απλά αυτό που θέλω εγώ, είναι να μη χειρίζομαι ολόκληρη ομάδα. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό. Θέλω να χειρίζομαι μόνο τον ήρωά μου. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Μα θα ήταν κουφό να είσαι...τελείως μόνος σου! Απλά αυτό που θέλω εγώ, είναι να μη χειρίζομαι ολόκληρη ομάδα. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό. Θέλω να χειρίζομαι μόνο τον ήρωά μου. Και γιατι δεν παιζεις ενα gothic,ενα neverwinter,ενα baldurs gate,ενα diablo? Τοσα και αλλα τοσα ειναι single player. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Το computer games magazine έχει demo του WoW. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Το computer games magazine έχει demo του WoW. Το εγκατεστησα αλλα χρειαζεται λεει το κωδικο του cd για να παιξει. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 μου φενεται πως το titan quest θα κανει παταγο online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bender Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Εχετε παιξει ποτε Everquest? Ειναι τρομερο!! Παράθεση "I am the lizard king, I can do anything..." http://www.morrisonhotelgallery.com/Merchant2/graphics/00000001/triptychs-jim-morrison-thm.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Μολις αγορασα το wow. Μακαρι να βγει τοσο καλο οσο εχω ακουσει. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 kai pali apla l2 dagoto :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Μολις αγορασα το wow. Μακαρι να βγει τοσο καλο οσο εχω ακουσει. Ειναι πολυ καλο αλλα για να δεις τα πιο ωραια του σημεια πρεπει να εχεις πολυ χρονο για παιχνιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 WoW the best! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 WoW FtW! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts