jog Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Μεχρι εκει που δεν χανω την αξιοπρεπεια μου. Σωστός.Σύντομή αλλά σωστότατη απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 πολυ απλα θα του καταστρεψω την ζωη με καθε κοστος. και λυπαμε αυτον που θα μπει στον δρομο μου να με εμποδισει... (εχω φτασει να δηλητηριασω ατομο... και φυσικα να μην υποψιαστει κανεις για μενα το παραμικρο...) Ελα ρε Πασσαρη... Σιγα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakiven Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 egw den tha ekane apolitws tipota peirazei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 πολυ απλα θα του καταστρεψω την ζωη με καθε κοστος. και λυπαμε αυτον που θα μπει στον δρομο μου να με εμποδισει... (εχω φτασει να δηλητηριασω ατομο... και φυσικα να μην υποψιαστει κανεις για μενα το παραμικρο...) Σε πάω...:shifty: :devil: :devil: :devil: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eri_sixth Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 οταν τα πραγματα δυσκολευουν , παιζω ενα χαρτί που μπορω να το κανω με μοναδικη τελειοτητα: ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ. τρελλαινει τις γυναικες πιστεψε με ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakiven Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 telika den se katalavainw mia mou tin les kai meta mou les oti me pas ti einai apo ta 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 telika den se katalavainw mia mou tin les kai meta mou les oti me pas ti einai apo ta 2? Καταρχήν δεν "στην είπα"...σου είπα απλά πως αφού θέλεις και ξέρεις να γράψεις κάτι στα ελληνικά γιατί το γράφεις στα greeklish... Και δεύτερον, δεν είπα οτι πάω εσένα! Το quote που έκανα ήταν στην ParisC... Και μην είσαι τόσο ευέξαπτη!Δεν στη λέει κανείς!;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Καταρχήν δεν "στην είπα"...σου είπα απλά πως αφού θέλεις και ξέρεις να γράψεις κάτι στα ελληνικά γιατί το γράφεις στα greeklish... Και δεύτερον, δεν είπα οτι πάω εσένα! Το quote που έκανα ήταν στην ParisC... Και μην είσαι τόσο ευέξαπτη!Δεν στη λέει κανείς!;) Αρσενικο ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Αρσενικο ειναι... Sorry then...δεν το ήξερα!;) :happy: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Ναι,μπορώ να πέσω χαμηλά.Να την λατρέψω.Να νιώσει πως είναι το κέντρο του κόσμου.Οταν είμαι ερωτευμένος χάνομαι στην ζάλη μου και δίνω την καρδιά μου.Στο χέρι της είναι να παίξει μαζί της ή να την κρατήσει όπως πρέπει.Κι αν πληγωθώ,που θα πάει θα σταθώ ξανά στα πόδια μου! Ο έρωτας κάνει θαύματα... Προσυπογράφω..:!: Όταν είσαι ερωτευμένος το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ο εαυτός σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Προσυπογράφω..:!: Όταν είσαι ερωτευμένος το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ο εαυτός σου.. +1000000000000000 από εμένα!!!!! Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Μια απο τα ιδια κι εγω...δεν υπολογιζω τιποτα,αν και δεν νομιζω να εχω χασει ποτε τουλαχιστον την αξιοπρεπεια μου...Πηγαινα απο Βυρωνα(οταν εμενα εκει) Περιστερι,ή εμενα στη σχολη ακομη κι οταν δεν ειχα μαθημα,μονο και μονο για να την δω,αλλα χαλαλι της.. Παράθεση Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Προσυπογράφω..:!: Όταν είσαι ερωτευμένος το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ο εαυτός σου.. κι εγω συμφωνω...αλλα καποια στιγμη ξυπνας και βλεπεις τι σου γινεται....και τοτε ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Προσωπικά αν ένιωθα ότι άξιζε η άλλη θα έκανα τα πάντα, όπως έχω κάνει ήδη μέχρι του παρόντος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 με καλυψες xpyser..απολυτα.. χαμηλα δεν μπορω να πω πως εχω πεσει γιατι με τον αν8ρωπο με τον οποιο ζω δεν χρειαστηκε...8υσιες ομως εχω κανει(χαλαλι) και οχι απλες "8υσιες"..πραγματα που αλλοι δε 8α εκαναν για κανενα...:love: :love: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Στη σχεση θυσιαζεις και θυσιαζεσαι για εναν ανθρωπο που αξιζει! Τωρα αυτες οι θυσιες το ποσο χαμηλα θα σε ριξουν σαν ανθρωπο ειναι κατι αντικειμενικο ο καθενας σκεφτεται διαφορετικα ... Κατι που για μενα ειναι δεδομενο να το κανω για καποιον αλλο μπορει να ειναι παραλογο.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 με καλυψες xpyser..απολυτα.. χαμηλα δεν μπορω να πω πως εχω πεσει γιατι με τον αν8ρωπο με τον οποιο ζω δεν χρειαστηκε...8υσιες ομως εχω κανει(χαλαλι) και οχι απλες "8υσιες"..πραγματα που αλλοι δε 8α εκαναν για κανενα...:love: :love: 'Ομως μόνο για κάποια που αξίζει...για τις άλλες δε μπορούμε, να απευθυνθούν αλλού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Επειδή τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα καλό είναι να βάζουμε το καπελάκι μας στραβά και να φεύγουμε προτού πέσουμε πολύ χαμηλά... Γενικά είμαι της άποψης ότι αν αυτού του είδους τα πράγματα αρχίζουν να πέρνουν άσχημες τροπές τότε δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να τα επαναφέρεις... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 'Ομως μόνο για κάποια που αξίζει...για τις άλλες δε μπορούμε, να απευθυνθούν αλλού! έτσι, έτσι:happy: ;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Επειδή τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα καλό είναι να βάζουμε το καπελάκι μας στραβά και να φεύγουμε προτού πέσουμε πολύ χαμηλά... Γενικά είμαι της άποψης ότι αν αυτού του είδους τα πράγματα αρχίζουν να πέρνουν άσχημες τροπές τότε δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να τα επαναφέρεις... Συμφωνώ μαζί σου !!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Nrg δεν παραθέτω μόνο το δικο σου ποστ, αλλά και όλων των άλλων παιδιών που έχουν παρεμφερή άποψη με τη δικη σου. Αρα, δεν πέφτεις καθόλου χαμηλά. Αν δεν χάνεις την αξιοπρεπεια σου, δεν πεφτεις καθόλου. Που σημαινει κατ' ουσίαν, ότι δεν εχεις ερωτευτεί (ξανα ειχα αγαπήσει, κι αρρώστησα καιρό, που λεει και το τραγούδι) τοσο πολυ που να μη σε νοιάζουν τετοιες "λεπτομέρειες". Δεν το λεω προσωπικά σε σενα, αλλά όπως ειπα και πριν, σε όλα τα παιδιά (και στον κύριο Λαγουδάκη επισης :p ). Ο Ερωτας αυτο σημαινει: χάνεις το μυαλο σου, τον ίδιο σου τον εαυτο και δε σ' ενδιαφερει τπτ άλλο παρά ο άνθρωπος που γι' αυτον ζεις κι αναπνεεις κι αισθάνεσαι και κινεισαι. Χωρις αυτον, δεν επιβιώνεις (συναισθηματικά και όχι μονον). Για τον μαρασμο, έχετε ακουσει ποτέ? Ναι, γύρω στα 20, επεσα κι εγώ χαμηλάαα, αλλά δε μ' ενοιαζε καθόλου! Αργησα λιγάκι να σηκωθώ :O ,αλλά, δε μπορώ να πω ότι μετανοιωσα για τπτ. Με εκφράζει απόλυτα αυτό το ποστ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts