Jump to content

Πόσο χαμηλά μπορείτε να φτάσετε γι' αυτόν/αυτήν;

doc_MariaG
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολυ απλα θα του καταστρεψω την ζωη με καθε κοστος.

και λυπαμε αυτον που θα μπει στον δρομο μου να με εμποδισει...

(εχω φτασει να δηλητηριασω ατομο... και φυσικα να μην υποψιαστει κανεις για μενα το παραμικρο...)

Ελα ρε Πασσαρη...

Σιγα...

:rolleyes:

πολυ απλα θα του καταστρεψω την ζωη με καθε κοστος.

και λυπαμε αυτον που θα μπει στον δρομο μου να με εμποδισει...

(εχω φτασει να δηλητηριασω ατομο... και φυσικα να μην υποψιαστει κανεις για μενα το παραμικρο...)

Σε πάω...:shifty: :devil: :devil: :devil:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

οταν τα πραγματα δυσκολευουν , παιζω ενα χαρτί που μπορω να το κανω με μοναδικη τελειοτητα:

ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ.

τρελλαινει τις γυναικες πιστεψε με !

telika den se katalavainw

mia mou tin les kai meta mou les oti me pas

ti einai apo ta 2?

Καταρχήν δεν "στην είπα"...σου είπα απλά πως αφού θέλεις και ξέρεις να γράψεις κάτι στα ελληνικά γιατί το γράφεις στα greeklish...

Και δεύτερον, δεν είπα οτι πάω εσένα! Το quote που έκανα ήταν στην ParisC...

Και μην είσαι τόσο ευέξαπτη!Δεν στη λέει κανείς!;)

Καταρχήν δεν "στην είπα"...σου είπα απλά πως αφού θέλεις και ξέρεις να γράψεις κάτι στα ελληνικά γιατί το γράφεις στα greeklish...

Και δεύτερον, δεν είπα οτι πάω εσένα! Το quote που έκανα ήταν στην ParisC...

Και μην είσαι τόσο ευέξαπτη!Δεν στη λέει κανείς!;)

Αρσενικο ειναι...

Αρσενικο ειναι...

Sorry then...δεν το ήξερα!;) :happy:

Ναι,μπορώ να πέσω χαμηλά.Να την λατρέψω.Να νιώσει πως είναι το κέντρο του κόσμου.Οταν είμαι ερωτευμένος χάνομαι στην ζάλη μου και δίνω την καρδιά μου.Στο χέρι της είναι να παίξει μαζί της ή να την κρατήσει όπως πρέπει.Κι αν πληγωθώ,που θα πάει θα σταθώ ξανά στα πόδια μου!

Ο έρωτας κάνει θαύματα...

Προσυπογράφω..:!:

Όταν είσαι ερωτευμένος το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ο εαυτός σου..

+1000000000000000 από εμένα!!!!!

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Μια απο τα ιδια κι εγω...δεν υπολογιζω τιποτα,αν και δεν νομιζω να εχω χασει ποτε τουλαχιστον την αξιοπρεπεια μου...Πηγαινα απο Βυρωνα(οταν εμενα εκει) Περιστερι,ή εμενα στη σχολη ακομη κι οταν δεν ειχα μαθημα,μονο και μονο για να την δω,αλλα χαλαλι της..

Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed.

James Bond:And the second?

Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg

κι εγω συμφωνω...αλλα καποια στιγμη ξυπνας και βλεπεις τι σου γινεται....και τοτε ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα.

Never Give Up:!:

Join friend!

με καλυψες xpyser..απολυτα..

χαμηλα δεν μπορω να πω πως εχω πεσει γιατι με τον αν8ρωπο με τον οποιο ζω δεν χρειαστηκε...8υσιες ομως εχω κανει(χαλαλι) και οχι απλες "8υσιες"..πραγματα που αλλοι δε 8α εκαναν για κανενα...:love: :love:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Στη σχεση θυσιαζεις και θυσιαζεσαι για εναν ανθρωπο που αξιζει!

Τωρα αυτες οι θυσιες το ποσο χαμηλα θα σε ριξουν σαν ανθρωπο ειναι κατι αντικειμενικο ο καθενας σκεφτεται διαφορετικα ... Κατι που για μενα ειναι δεδομενο να το κανω για καποιον αλλο μπορει να ειναι παραλογο....

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

με καλυψες xpyser..απολυτα..

χαμηλα δεν μπορω να πω πως εχω πεσει γιατι με τον αν8ρωπο με τον οποιο ζω δεν χρειαστηκε...8υσιες ομως εχω κανει(χαλαλι) και οχι απλες "8υσιες"..πραγματα που αλλοι δε 8α εκαναν για κανενα...:love: :love:

'Ομως μόνο για κάποια που αξίζει...για τις άλλες δε μπορούμε, να απευθυνθούν αλλού!

Επειδή τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα καλό είναι να βάζουμε το καπελάκι μας στραβά και να φεύγουμε προτού πέσουμε πολύ χαμηλά...

Γενικά είμαι της άποψης ότι αν αυτού του είδους τα πράγματα αρχίζουν να πέρνουν άσχημες τροπές τότε δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να τα επαναφέρεις...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

'Ομως μόνο για κάποια που αξίζει...για τις άλλες δε μπορούμε, να απευθυνθούν αλλού!

έτσι, έτσι:happy: ;)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Επειδή τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα καλό είναι να βάζουμε το καπελάκι μας στραβά και να φεύγουμε προτού πέσουμε πολύ χαμηλά...

Γενικά είμαι της άποψης ότι αν αυτού του είδους τα πράγματα αρχίζουν να πέρνουν άσχημες τροπές τότε δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να τα επαναφέρεις...

Συμφωνώ μαζί σου !!!!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Nrg δεν παραθέτω μόνο το δικο σου ποστ, αλλά και όλων των άλλων παιδιών που έχουν παρεμφερή άποψη με τη δικη σου.

Αρα, δεν πέφτεις καθόλου χαμηλά. Αν δεν χάνεις την αξιοπρεπεια σου, δεν πεφτεις καθόλου.

Που σημαινει κατ' ουσίαν, ότι δεν εχεις ερωτευτεί (ξανα ειχα αγαπήσει, κι αρρώστησα καιρό, που λεει και το τραγούδι) τοσο πολυ που να μη σε νοιάζουν τετοιες "λεπτομέρειες".

Δεν το λεω προσωπικά σε σενα, αλλά όπως ειπα και πριν, σε όλα τα παιδιά (και στον κύριο Λαγουδάκη επισης :p ).

Ο Ερωτας αυτο σημαινει: χάνεις το μυαλο σου, τον ίδιο σου τον εαυτο και δε σ' ενδιαφερει τπτ άλλο παρά ο άνθρωπος που γι' αυτον ζεις κι αναπνεεις κι αισθάνεσαι και κινεισαι. Χωρις αυτον, δεν επιβιώνεις (συναισθηματικά και όχι μονον). Για τον μαρασμο, έχετε ακουσει ποτέ?

Ναι, γύρω στα 20, επεσα κι εγώ χαμηλάαα, αλλά δε μ' ενοιαζε καθόλου! Αργησα λιγάκι να σηκωθώ :O ,αλλά, δε μπορώ να πω ότι μετανοιωσα για τπτ.

Με εκφράζει απόλυτα αυτό το ποστ :)