dimitris_MANH-7- Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Einai standar oti tha vgei ton ioulio????rotao..giati prin liges meres pira til tin Club Nokia Pirea kai mou eipan oti tha vgei se 4-5 mines...dil meta to kalokairi...exo mperdeytei..kai anipomono na agoraso to N73:D :D...Kati asxeto....pote tha aplothei to diktuo tis 3G stin eparxia...ennoo stin elliniki ipaithro dil sta xoria;;;den ginetai na iparxoun mono stis megaloupoleis tis elladas:mad: :mad: ...kserete kamia pliroforia pote tha aplothei to diktuo 3G??? Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 mono pou edo milame gia to n73 ama thes na miliseis gia to n83 pigainai sto rumors gia ellontika s60 filka panta Nαι δεν εχεις αδικο...:O Απλα αναφερθηκαμε λιγο πιο πισω γιατι εκει που μιλαμε για το N73 ξαφνικα εμφανιστηκε κατι καινουργιο που αλλαζει λιγο τα δεδομενα ....Για καποιους ισως. Ν73 ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ...;) Τωρα για την μπαταρια του εχω να πω και εγω με την σειρα μου οτι σιγουρα θα κραταει πανω απο 2 μερες με φυσιολογικη χρηση παντα αν και αυτο δεν μπορεις να το καθορισεις.... Εδω το 6630 που η μπαταρια ειναι ενος χρονου και με βια κραταει αν δεν το σκιζω στην χρηση μονο τηλεφωνηματα 2 μερες γεματες... Αρα πρεπει να μιλαμε για 3 με 4 μερες... Mε επιφυλαξη γιατι εχει και πιο βαρβατο εξοπλισμο... _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 οι εταιρειες πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουν οτι εκτος απο οθονες,καμερες και λοιπα θα πρεπει να εξελιξουν και τις μπαταριες!! Πολύ σωστό με την διαφορά οτι μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν βρεί τίποτα, γι'αυτό ξέχνα τις αυτονομίες μιας εβδομάδας τύπου 6310 και μην αφήνεις να αποτελούν σημαντικό κριτήριο για τις αγορές σου εφόσον ένα κινητό αντέχει τουλάχιστον 2 γεμάτα 24ωρα...που πιστεύω οτι το Ν73 θα το καταφέρνει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Επειδη ειμαι φανταρος μετραει πολυ η αυτονομια!!;) Γι αυτο απ τη μερα που μπηκα εχω αφησει στην ακρη το 6230ι και χρησιμοποιω το 6310ι μου!!! Παντως μαλλον το Ν73 θα το τιμησω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Ωραιο το κινητο αλλα απογοητευτηκα απο την τιμη που λετε... Σιγουρα 550-600 ευρω?:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Ωραιο το κινητο αλλα απογοητευτηκα απο την τιμη που λετε... Σιγουρα 550-600 ευρω?:( Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη. Εικασίες κάνουμε όλοι μας, γιαυτό και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε.:happy: http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 giati na einai fthinotero apo to N70 otan prwtobghke?(530-550)? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 giati na einai fthinotero apo to N70 otan prwtobghke?(530-550)? 508 ειχε το Ν70 οταν βγηκε :) δεν πιστευω οτι θα ειναι ιδιαιτερα ακριβο γιατι κατατασσεται στις μικρες κατηγοριες :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 490 απο microland :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 490 απο microland :D Ρώτησες σε κάποιο κατάστημα, γιατί στο site τους δεν βρίσκω κατι. Απο πότε θα αρχίσει η διάθεση; Εκτός αν αναφέρεσαι στο Ν90, και χάρηκα τσάμπα :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Ρώτησες σε κάποιο κατάστημα, γιατί στο site τους δεν βρίσκω κατι. Απο πότε θα αρχίσει η διάθεση; Εκτός αν αναφέρεσαι στο Ν90, και χάρηκα τσάμπα :( Όχι δεν εννοεί το Ν73 , αλλά την τιμή του Ν70 όταν βγήκε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Τσάμπα χάρηκα :( Δε πειράζει τι να κάνουμε... πάντως εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάνει κάτω απο 500E, μιας και νωρίτερα θα έχει κυκλοφορήσει το Sony Ericsson K800, με πολύ παραπάνω μνήμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 The Nokia N73 Device has not been authorized as required by the rules of the Federal Communications Commission ("FCC") Αυτό είναι γραμμένο στο επίσημο site της Νόκια εδώ Ξέρει κάποιος τι σημαίνει;;;;;; ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Therion Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Επειδη προσφατα χαλασε το κινητο μου και σκεφτομαι να παρω καινουργιο, εκανα μια μικρη ερευνα που συμπεριλαμβανε και το Ν73. Διαβασα τις 11 σελιδες εδω και θα θα θελα να πω τα εξης : 1.Ειναι πιο ασχημο απο το Ν70 ή το Ν80 2.Το Ν80 στηριζεται πιο πολυ στην ομορφια του, ενω δεν εχει καλη καμερα (κι ας ειναι 3.2Μ) 3.Το Ν73 θα βγει συμφωνα με τα περισσοτερα websites , Ιουλιο 2006 στα παρακατω χρωματα : silver grey/deep plum frost white/metallic red frost white/mocha brown 4. Για οποιον ξαναρωτησει (εχοντας διαβασει μονο τις αρχικες σελιδες), ΝΑΙ θα εχει δονηση :p 5. Η έλλειψη WiFi, ή (αν οντως ισχυει) η έλλειψη χρησης σαν usm mass storage device, ειναι πραγματικά ασημαντες και αστειες. Αν αναλογιστειτε ποσες απο τις λειτουργιες και δυνατοτητες των σημερινων κινητων πραγματικα χρειαζομαστε, αλλα και χρησημοποιουμε συχνα, θα δειτε οτι εχουμε μπει σε διαδικασια πλασματικων "αναγκων" και θελουμε ολο και κατι παραπανω, ασχετα αν το χρειαζομαστε. Πχ σιγα μη περιμενω εγω να χρησημοποιησω το κινητο μου σαν mass storage device. Με τοσα card readers,laptops που υπαρχουν, δε θα χρειαστει. Χωρια που μπορουμε να μεταφερουμε αρχεια και με το bluetooth εν εναγκη. Οσο για το να μεταφερουμε απο το PC στο κινητο κατι...ωστε το κινητο να γινει μεσο μεταφορας/αποθηκευσης....ξανα....δε θα κανω το κινητο μου τετοιο πραμα. Αμα το χω αναγκη παω και παιρνω ενα usb stick ή ενα μικρο φορητο σκληρο δισκο και ληγει το θεμα.Τη μνημη του κινητου τη θελω αδεια για να μπορω εν αναγκη να αποθηκευσω εικονες και βιντεο αμα τυχει και χρειαστω καπου εξω. Μετα γυρνας σπιτι τα αδειαζεις στο pc και τελειωσε. 6. Τελικα εχουμε κανενα νεο περι τιμης και αφιξης στην δικη μας χωρα ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Επισκέφτηκα το site της nokia που έχει την ακτινοβολία sar , και διαπίστωσα ότι το Ν73 έχει την χειρότερη επίδοση που έχω δει τα 2 τελευταία χρόνια : 1.12 W/kg . Αυτό θα είναι φουρνος !!! :wacko: http://sar.nokia.com/sar/index.jsp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Επισκέφτηκα το site της nokia που έχει την ακτινοβολία sar , και διαπίστωσα ότι το Ν73 έχει την χειρότερη επίδοση που έχω δει τα 2 τελευταία χρόνια : 1.12 W/kg . Αυτό θα είναι φουρνος !!! :wacko: http://sar.nokia.com/sar/index.jsp Απαράδεκτοι :down: άκου έκει 1.12 :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 αν σκευτεις οτι το ν70 εχει 0,95..το ν73 με ολα αυτα τα καλουδια λογικο δεν ειναι?ρε παιδια μην τα θελουμε κ ολα δικα μας δηλαδη...:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Απαράδεκτοι :down: άκου έκει 1.12 :dizzy: Παιδιά μήπως 1.12 είναι όταν το χρησιμοποιείς σε 3G και σε 2.5G είναι μικρότερο; Για δείτε! Αν είναι αυτό το κανονικό φαντάζομαι στο 3G τι SAR θα έχει... :( Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 paidia to ekana metafrasi me to systran Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Θ*Νοκηα N73 (τύπος ρμ- 133) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (SAR) ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟ ΚΥΜΑΤΑ. Η κινητή συσκευή σας είναι μια ραδιο συσκευή αποστολής σημάτων και ένας δέκτης. Έχει ως σκοπό να μην υπερβεί τα όρια για την έκθεση στα ραδιο κύματα που συστήνονται από τις διεθνείς οδηγίες. Αυτές οι οδηγίες αναπτύχθηκαν από την ανεξάρτητη επιστημονική οργάνωση ICNIRP και περιλαμβάνουν τα περιθώρια ασφάλειας με σκοπό να βεβαιώσουν την προστασία όλων των προσώπων, ανεξάρτητα από την ηλικία και την υγεία. Οι οδηγίες έκθεσης για τις κινητές συσκευές χρησιμοποιούν μια μονάδα της μέτρησης γνωστή ως συγκεκριμένο ποσοστό απορρόφησης ή SAR. Το όριο SAR που δηλώνεται στις οδηγίες ICNIRP είναι 2,0 Watt/hjljo'grammo (W/kg) που υπολογίζεται κατά μέσο όρο πάνω από δέκα γραμμάρια ιστού. Οι δοκιμές για το SAR διευθύνονται χρησιμοποιώντας τις τυποποιημένες λειτουργούσες θέσεις με τη συσκευή που διαβιβάζει σε πιό υψηλό επικυρωμένο επίπεδο ισχύος της σε όλες τις δοκιμασμένες ζώνες συχνότητας. Το πραγματικό επίπεδο SAR μιας λειτουργούσας συσκευής μπορεί να είναι κάτω από τη μέγιστη αξία επειδή η συσκευή σχεδιάζεται για να χρησιμοποιήσει μόνο τη δύναμη που απαιτείται για να φθάσει στο δίκτυο. Εκείνο το ποσό αλλάζει ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως πόσο στενοί είστε σε έναν σταθμό βάσεων δικτύων. Η υψηλότερη αξία SAR κάτω από τις οδηγίες ICNIRP για τη χρήση της συσκευής στο αυτί είναι 1,12 W/kg. Η χρήση των εξαρτημάτων και των αυξήσεων συσκευών μπορεί να οδηγήσει στις διαφορετικές τιμές SAR. Οι τιμές SAR μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με τις εθνικές απαιτήσεις έκθεσης και εξέτασης και τη ζώνη δικτύων. Οι πρόσθετες πληροφορίες SAR μπορούν να παρασχεθούν κάτω από τις πληροφορίες προϊόντων σε http://www.nokia.com. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 αν σκευτεις οτι το ν70 εχει 0,95..το ν73 με ολα αυτα τα καλουδια λογικο δεν ειναι?ρε παιδια μην τα θελουμε κ ολα δικα μας δηλαδη...:whistle: Τι σχέση έχει το auto-focus που έχει παραπάνω το Ν73 για να ανέβει τόσο απαράδεκτα το sar . Το Ν70 το είχα και με ενοχλούσε πολύ όταν μιλούσα λίγο , με αποτέλεσμα να είμαι με hands-free συνέχεια , τώρα με το Ν80 που έχει λιγότερο (0.68 W/kg) τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 οταν λες σε ενοχλουσε??? γιατι εγω με το νον στοπ 500 εχω μιλισει πολλες ωρες χωρις hands free και δεν επαθα κ τπτ..(τωρα ομως πηρα ενα bluetooth hs :happy:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Καταπληκτικό κινητό, το περίμενα πώς και πώς αλλά τώρα που είδα την ανάλυση του βίντεο να το βράσω... Άκου εκεί Video capture: 352x288 (CIF) at up to 15 fps MPEG-4 Ντροπή. Να το τρώει το 6280 με 640x480 στα 15 fps. Φτου...:rocket: Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 μέχρι σήμερα που ρώτησα στην Γλυφάδα στο Νοκια σόπ δέν είχαν καμία ενημέρωση για την παραλαβή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 ti einai to Carl Zeiss optics kai to wi-fi??? elpizw to kinito na ipostirizei vodafone live:) :) greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts