Jump to content

[Επίσημο] Nokia N72

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όταν το κρατάω οριζόντια θέλω να μπορώ να γυρίσω επίσης σε οριζόντιο αυτό που φαίνεται στην οθόνη...!!!;)

Γίνεται κάτι άλλο όμως στο N72 το οποίο προσωπικά μου φαίνεται καλύτερο! Όταν τραβάς με το πλαϊνό πλήκτρο και κατεβάσεις τη φωτογραφία στο PC είναι ήδη αναποδογυρισμένη! Οπότε η χρησιμότητα του πλαϊνού πλήκτρου στα τηλέφωνά μας, είναι για να βγάζεις κάθετες φωτογραφίες!

εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει, γι'αυτό και το γράφω άλλωστε !

Ξεκινάω να κάνω αναβάθμιση και μου λέει ότι το τηλέφωνο έχει την τελευταία έκδοση την V 2.0635.3.0.2 , μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Ξεκινάω να κάνω αναβάθμιση και μου λέει ότι το τηλέφωνο έχει την τελευταία έκδοση την V 2.0635.3.0.2 , μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

Περίεργο...

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταια έκδοση του NSU και ξαναπροσπάθησε

In Trance We Trust

κάνε ένα backup στην κάρτα, ένα format και μετά restore. Μήπως έτσι "ξεκολήσει".

Περίεργο...

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταια έκδοση του NSU και ξαναπροσπάθησε

Τελικά δούλεψε με την αγγλική έκδοση του NSU.

Είχα ξαναρωτήσει πριν από καιρό αλλά μιας και δεν βρήκα λύση είπα να ξαναρωτήσω.

Είμαι σε μία επαφή και συμφωνα με το manual όταν πηγαίνω Options θα έπρεπε να έχει επιλογή Play voice tag η οποία δεν υπάρχει όπως δεν λειτουργεί και η φωνητική κλήση.

Ενώ αναγνωρίζει σχεδόν άψογα τις φωνητικές εντολές δεν αναγνωρίζει καμία φωνητική κλήση.

Έχει κανείς ιδεα τι πρέπει να κάνω;

Εχει την τελευταία έκδοση λογισμικού.

Είχα ξαναρωτήσει πριν από καιρό αλλά μιας και δεν βρήκα λύση είπα να ξαναρωτήσω.

Είμαι σε μία επαφή και συμφωνα με το manual όταν πηγαίνω Options θα έπρεπε να έχει επιλογή Play voice tag η οποία δεν υπάρχει όπως δεν λειτουργεί και η φωνητική κλήση.

Ενώ αναγνωρίζει σχεδόν άψογα τις φωνητικές εντολές δεν αναγνωρίζει καμία φωνητική κλήση.

Έχει κανείς ιδεα τι πρέπει να κάνω;

Εχει την τελευταία έκδοση λογισμικού.

Αν έχεις Αγγλικό μενού, τότε είναι έτσι όπως το λες, αν έχεις Ελληνικό, είναι "αναπαραγωγή φράσης". Για να ενεργοποιηθεί, πρέπει να κάνεις το εξής:

μενού -> εργαλεία -> φωνητική εντολή -> επιλογές -> ρυθμίσεις -> σύνθεση φωνής -> ενεργοποιημένη

Αν έχεις Αγγλικό μενού, τότε είναι έτσι όπως το λες, αν έχεις Ελληνικό, είναι "αναπαραγωγή φράσης". Για να ενεργοποιηθεί, πρέπει να κάνεις το εξής:

μενού -> εργαλεία -> φωνητική εντολή -> επιλογές -> ρυθμίσεις -> σύνθεση φωνής -> ενεργοποιημένη

Εχουν γινει αυτα αλλά το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν καταλαβαινει κανενα ονομα στην φωνητικη κληση.

Εχουν γινει αυτα αλλά το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν καταλαβαινει κανενα ονομα στην φωνητικη κληση.

Διπλα στις επαφες σου εμφανιζει το ανθρωπακι ?

Αν οχι ,τοτε φταιει ο τροπος που περασες τις επαφες σου μαλλον..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Διπλα στις επαφες σου εμφανιζει το ανθρωπακι ?

Αν οχι ,τοτε φταιει ο τροπος που περασες τις επαφες σου μαλλον..

Όχι, ανθρωπάκι δεν έχει σε καμία έπαφή.

Τις επαφές τις πέρασα άμεσα από ένα 6600 με την εφαρμογή αντιγραφής του Ν72.

Όχι, ανθρωπάκι δεν έχει σε καμία έπαφή.

Τις επαφές τις πέρασα άμεσα από ένα 6600 με την εφαρμογή αντιγραφής του Ν72.

Τότε είναι απλά τα πράγματα βάσει αυτού που λέει ο nervous. Δοκίμασε να περάσεις μια νέα επαφή, κι αν βγάλει ανθρωπάκι... ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...

Τότε είναι απλά τα πράγματα βάσει αυτού που λέει ο nervous. Δοκίμασε να περάσεις μια νέα επαφή, κι αν βγάλει ανθρωπάκι... ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...

Εχω περάσει πολλές επαφές ακόμα αλλά και πάλι δεν..

???

Για τη διευκόλυνση σου υπάρχει ανάλογο θέμα: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εδω και κατι μερες αγορασα το Ν72 αλλα μετα απο καποια κλιση το κινητο μου κολαει,δηλαδη μολις κλεινω το τηλεφωνημα,δεν μπορω να κλειδωσω το πληκτρολογιο και οχι μονο τα κουμπια δεν ανταποκρίνονται,το εχετε και εσεις αυτο το πρόβλημα?σας παρακαλω πολυ απαντηστε μου.
kioysis

ποια έκδοση λογισμικού έχεις ;

Φαντάζομαι πως το κινητό αυτό δεν πουλιέται ακόμα στη Vodafone, ε; Είναι αρκετό παλιό...γνωρίζει κανείς;
"In the morning u know u won't remember a thing.."

Φαντάζομαι πως το κινητό αυτό δεν πουλιέται ακόμα στη Vodafone, ε; Είναι αρκετό παλιό...γνωρίζει κανείς;

Κυκλοφορεί ακόμη, άρα λογικά θα το έχει και η Vodafone.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Α, τέλεια, το βρήκα σε ένα κατάστημα! (του έχουν μείνει και 3 μάλιστα!)

Να το πάρω λέτε; Δεν έχετε αντιμετωπίσει κανένα προβλημα σοβαρό που πρέπει να μάθω;; Μου ειπαν στη vodafone πως σταματησε η παραγωγη του γιατι λεει δεν το ζητουσαν πολλοι...με προβληματισαν...για ποιο λογο δλδ δεν το ζητουσαν πολλοι;

Α, τέλεια, το βρήκα σε ένα κατάστημα! (του έχουν μείνει και 3 μάλιστα!)

Μου ειπαν στη vodafone πως σταματησε η παραγωγη του γιατι λεει δεν το

ζητουσαν πολλοι...

Σταμάτησε η παραγωγή για να παίρνει ο κόσμος το πολύ πιο ακριβό Ν73.

ακριβώς...με autofocus και 3.2 mgpixels.

Άλλη ερώτηση...το βράδυ όταν ενεργοποιείται ο φωτισμός στο πληκτρολόγιο...σας φαίνεται καλα; το δικο μου ειναι σαν να μην εχουν ενωσει καλα τα πλαστικα και ακομα και στο μεταλλικο κομματι που εχει γυρω γυρω φαίνονται φωτα...καταλαβατε τι εννοω; σιγουρα μια φωτο θα βοηθουσε αλλα δε μπορω αυτη τη στιγμη να βγαλω...αν πιεσω με το χερι μου την προσπψη του κινητου δεξια-αριστερα βελτιωνεται κατα πολυ η κατασταση...και στα δικα σας ετσι ειναι ή είναι ελαττωματικό αυτό που μου έδωσαν;

• 1 month later...
Εχω το Ν72 εδω και 6 μηνες. Κατεβασα το smartcomGPS. Μπορω με αυτο το προγραμματακι να εχω navigasion κατεβαζοντας απο καποιο μερος χαρτες της Ελλαδας;

.και στα δικα σας ετσι ειναι ή είναι ελαττωματικό αυτό που μου έδωσαν;

Τα κενά ανάμεσα στα πλήκτρα είναι κάπως σαν να έχουν γίνει λίγο μεγαλύτερα...;)

Εκανε κανείς update στο Ν72 σε μαγαζί? Προσφέρει η τελευταία version κάτι η δεν αξίζει τον κόπο να τρέχουμε?:wacko: