kpartsi Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Έχει ανεμιστηράκι στον πάτο το laptop σου; Και ποιά είναι η ροή του αέρα; Άμα η είσοδος του αέρα είναι από κάτω και η έξοδος από πίσω, ΝΑΙ σου κάνει. Άμα είναι το αντίθετο, δηλ. ο αέρας μπαίνει από πίσω και έχει έξοδο από κάτω, ΟΧΙ δεν σου κάνει γιατί θα χαλάσει την ροή. Σε αυτήν την τελευταία περίπτωση θα σου κάνει το Akasa (έχουμε δώσει link στην προηγούμενη σελίδα) που έχει αντίθετη ροή αέρα από ότι το Cooler Master Notepal. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Παίζοντας χτες Company of Heroes το Toshiba κόλλησε για πρώτη φορά στα χρονικά λόγω υπερθέρμανσης... :( Οπότε έχω αρχίσει να σκέφτομαι την αγορά μιας βάσης... Έχω βρει review για την Cooler Master Notepal, για την οποία συζητούσατε παραπάνω, όπως επίσης έχω δει και αυτήν. Οι τιμές και των δύο είναι περίπου στις £20+μεταφορικά. Αξίζουν ή να κοιτάξω για κάτι άλλο; Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. July 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 παιδια ξερετε αν εχει καποιος εδω σετην ελλαδα βασεις τις thermaltake? οι αντιπροσωπεια μου λεει οτι εμεις δεν φερνουμε αλλα θα τη βρεις σε καταστηματα τους ειπα να μου πουν σε ποια και μου λενε δεν ξερουνε. μηπως κανεις ξερει τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 επαναφερω το θεμα για να μου δωσετε τις προτασεις σας σχετικα με cooler για λαπτοπ. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 επαναφερω το θεμα για να μου δωσετε τις προτασεις σας σχετικα με cooler για λαπτοπ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805757 Kατι τετοιο νομιζω πως θα σου κανει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 δεν λεει ποσο θορυβο παραγει. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650529 αυτο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Λεει. 14dBA Aλλα νομιζω πως αυτο που σε ειπα ειναι καλυτερο γιατι εχει περισσοτερες στροφες ανεμιστηρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 ναι για το 2ο το ξερω..αυτο που λες εσυ δεν γραφει πουθενα για θορυβο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 καλησπέρα. έχω ένα laptop turbo-x 15,4" το οποίο έχει το γνωστό πρόβλημα που έχουν σχεδόν όλα τα turbo-x. Ζεστένεται υπερβολικά! Με το speedfan όμως δείχνει θερμοκρασίες 25-26 βαθμούς κελσίου. Ορισμένες φορές όμως "χτυπάει" και 62-63! Έχω αυτήν την βάση αλλά δεν κάνει δουλειά. Μόνο θόρυβο κάνει. Άν πάρω κάποια από τις παραπάνω βάσεις που προτείνατε θα κάνει δουλειά; Σχεδόν όλο το laptop έχει πάρει φωτιά:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Πήρα πριν καμιά βδομάδα αυτό. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806660 Με 3 φουρφούρια. Άψογο και αθόρυβο. 29€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Το Eshop εφερε το ZALMAN ZM-NC2000 για οσους ενδιαφερονται για 17αρι.Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε γιατι δεν το βλεπω να το κρατανε για πολυ .χεχε Εγω το παρηγγειλα ηδη και θα γραψω εντυπωσεις.παντως δεν περιμενω και καμια τρελη διαφορα με το NC1000 καθοτι κατοχος του εδω και 8 μηνες.Ειναι το ιδιο αλλα σε μεγαλυτερες διαστασεις.Στον 15αρι παντως ειδα σαφεστατη μειωση θερμοκρασιας.Για να δουμε και με το NC2000 Παρέλαβα το ZALMAN ZM-NC2000 απο eshop και μετα απο μια μερα συνεχους λειτουργιας του φορητου το συστημα λειτουργει σε θερμοκρασιες σταθερες 5-10 βαθμους κατω απο τις κανονικες χωρις την βαση.Οι επιδοσεις του κυμαινονται στα ιδια επιπεδα με το NC1000 καθως εχουν τους ιδους ανεμιστηρες απλα ειναι πιο μεγαλη η βαση Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 καθε φορα που ανοιγω το cooler το ενα απο τα 3 φουρφουρια κανει θορυβο. αν απλα αναποδογυρισω τη βαση και την επαναφερω,σταματα σκεφτηκα πως μπορει να ειχε πεσει καποιο σκουπιδακι,αλλα αυτο συμβαινει καθε φορα που το ανοιγω... τι μπορει να φταιει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Aπο σκονη ισως???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts