Jump to content

Βάση με ανεμιστήρα για φορητό υπολογιστή

perdikos2000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει ανεμιστηράκι στον πάτο το laptop σου; Και ποιά είναι η ροή του αέρα; Άμα η είσοδος του αέρα είναι από κάτω και η έξοδος από πίσω, ΝΑΙ σου κάνει. Άμα είναι το αντίθετο, δηλ. ο αέρας μπαίνει από πίσω και έχει έξοδο από κάτω, ΟΧΙ δεν σου κάνει γιατί θα χαλάσει την ροή. Σε αυτήν την τελευταία περίπτωση θα σου κάνει το Akasa (έχουμε δώσει link στην προηγούμενη σελίδα) που έχει αντίθετη ροή αέρα από ότι το Cooler Master Notepal.

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

• 9 months later...
  • Απαντήσεις 62
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίζοντας χτες Company of Heroes το Toshiba κόλλησε για πρώτη φορά στα χρονικά λόγω υπερθέρμανσης... :(

Οπότε έχω αρχίσει να σκέφτομαι την αγορά μιας βάσης... Έχω βρει review για την Cooler Master Notepal, για την οποία συζητούσατε παραπάνω, όπως επίσης έχω δει και αυτήν.

Οι τιμές και των δύο είναι περίπου στις £20+μεταφορικά. Αξίζουν ή να κοιτάξω για κάτι άλλο;

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

• 2 months later...
παιδια ξερετε αν εχει καποιος εδω σετην ελλαδα βασεις τις thermaltake? οι αντιπροσωπεια μου λεει οτι εμεις δεν φερνουμε αλλα θα τη βρεις σε καταστηματα τους ειπα να μου πουν σε ποια και μου λενε δεν ξερουνε. μηπως κανεις ξερει τπτ?

• 1 year later...
επαναφερω το θεμα για να μου δωσετε τις προτασεις σας σχετικα με cooler για λαπτοπ.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

επαναφερω το θεμα για να μου δωσετε τις προτασεις σας σχετικα με cooler για λαπτοπ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805757

Kατι τετοιο νομιζω πως θα σου κανει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν λεει ποσο θορυβο παραγει.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650529

αυτο?

Λεει. 14dBA

Aλλα νομιζω πως αυτο που σε ειπα ειναι καλυτερο γιατι εχει περισσοτερες στροφες ανεμιστηρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι για το 2ο το ξερω..αυτο που λες εσυ δεν γραφει πουθενα για θορυβο...

καλησπέρα.

έχω ένα laptop turbo-x 15,4" το οποίο έχει το γνωστό πρόβλημα που έχουν σχεδόν όλα τα turbo-x. Ζεστένεται υπερβολικά! Με το speedfan όμως δείχνει θερμοκρασίες 25-26 βαθμούς κελσίου. Ορισμένες φορές όμως "χτυπάει" και 62-63!

Έχω αυτήν την βάση αλλά δεν κάνει δουλειά. Μόνο θόρυβο κάνει. Άν πάρω κάποια από τις παραπάνω βάσεις που προτείνατε θα κάνει δουλειά; Σχεδόν όλο το laptop έχει πάρει φωτιά:(

Το Eshop εφερε το ZALMAN ZM-NC2000 για οσους ενδιαφερονται για 17αρι.Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε γιατι δεν το βλεπω να το κρατανε για πολυ .χεχε Εγω το παρηγγειλα ηδη και θα γραψω εντυπωσεις.παντως δεν περιμενω και καμια τρελη διαφορα με το NC1000 καθοτι κατοχος του εδω και 8 μηνες.Ειναι το ιδιο αλλα σε μεγαλυτερες διαστασεις.Στον 15αρι παντως ειδα σαφεστατη μειωση θερμοκρασιας.Για να δουμε και με το NC2000

Παρέλαβα το ZALMAN ZM-NC2000 απο eshop και μετα απο μια μερα συνεχους λειτουργιας του φορητου το συστημα λειτουργει σε θερμοκρασιες σταθερες 5-10 βαθμους κατω απο τις κανονικες χωρις την βαση.Οι επιδοσεις του κυμαινονται στα ιδια επιπεδα με το NC1000 καθως εχουν τους ιδους ανεμιστηρες απλα ειναι πιο μεγαλη η βαση

Υπογραφή....

• 10 months later...

καθε φορα που ανοιγω το cooler το ενα απο τα 3 φουρφουρια κανει θορυβο.

αν απλα αναποδογυρισω τη βαση και την επαναφερω,σταματα

σκεφτηκα πως μπορει να ειχε πεσει καποιο σκουπιδακι,αλλα αυτο συμβαινει καθε φορα που το ανοιγω...

τι μπορει να φταιει?