resurection_boy Δημοσιεύτηκε April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 21, 2006 Εχω ενα φτηνο card-reader και τελευτεα οταν μεταφερω ενα αρχειο ηχου απο το pc στην καρτα (wav συγκεκριμενα) ενο ειναι κανονικο οταν το κανω επικοληση στην καρτα ειναι mixαρισμενο με αλλα τραγουδια απο τον φακελο (τελιως κουφο) και οταν το περνω απο καπιον φακελο που δεν εχει τραγουδια κανει διακοπες. Τι μπορει να φταιει και πως μπορω να το λυσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Εχω ενα φτηνο card-reader και τελευτεα οταν μεταφερω ενα αρχειο ηχου απο το pc στην καρτα (wav συγκεκριμενα) ενο ειναι κανονικο οταν το κανω επικοληση στην καρτα ειναι mixαρισμενο με αλλα τραγουδια απο τον φακελο (τελιως κουφο) και οταν το περνω απο καπιον φακελο που δεν εχει τραγουδια κανει διακοπες. Τι μπορει να φταιει και πως μπορω να το λυσω; Καλημέρα...:happy: Είσαι βέβαιως πως το αρχείο που μεταφέρεις είναι εντάξει και το πρόβλημα σου δεν είναι απο το card reader ?;) Κάνε αν θες και μια ανασυγκρότηση στην κάρτα αν δεν το έχεις ήδη κάνει...;) *σε όλα τα αρχεία στο κάνει αυτό ή μόνο σε wav? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Κοίταξε μήπως υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού του Card reader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Κοίταξε μήπως υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού του Card reader Δεν νομίζω πως χρειάζεται για τα Card reader...;) Είναι συσκευή που δεν χρειάζεται drivers απ ότι ξέρω...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Το αρχειο που μεταφερω ειναι ενταξη αυτο ειναι συγουρο 10000000000000000000% Ανασυγκροτιση πως θα κανω; Αλλα αρχεια εχω δοκιμασει να στειλω μονο εικονες, και της μετεφερε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Το αρχειο που μεταφερω ειναι ενταξη αυτο ειναι συγουρο 10000000000000000000% Ανασυγκροτιση πως θα κανω; Αλλα αρχεια εχω δοκιμασει να στειλω μονο εικονες, και της μετεφερε κανονικα Όπως κάνεις σε έναν σκληρό δίσκο...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Δεν επιασε... Και τωρα (δεν φταιει η ανασυγκρτισει) της φοτογραφιες απο αυτες που στελνω της βγαζει μισες. Μηπος πρεπει να πεταξω το card-reader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts