Jump to content

[Off-topic] Windows Vista

DVD_GR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η γνωμη μου ειναι οτι τα <σβηστα> θα βοηθησουν αρκετο κοσμο να καταλαβει την αξια του linux ειδικα για την τσεπη...

Και γιατι να την καταλαβει.Ο καθενας βαζει οτι του χρειαζεται.Αν χρειαζεται 98 θα βαλει 98,αν κρινει τα vista απαραιτητα για αυτο που κανει θα βαλει τα vista με καποια αναβαθμιση στο υλικο του εφ' οσον κρινεται απαραιτητο.
Mutilator :shifty:

@dvd_gr φιλε ζητημα οι <15% να καταλαβουν την αξια του linux γιατι

1)οι σημερινες εφαργμογες θα τρεχονται για τουλαχιστον 1-2 χρονια

2)οι πιο πολλοι δεν θα βαλουν χερι στην τσεπη γιανα αποκτησουν vista

3)οι πιο πολλες εφαρμογες βγαινουν για microsoft και κυριως για xp.

Προσωπικα δεν ξερω καμια εφαρμογη του linux παραμονο το photoshop cs2 ου βγηκε Πρωτα για microsoft και Δευτερα για Linux

Ελπιζω να σε επεισα με τα κινητρα μου

η γνωμη μου ειναι οτι τα <σβηστα> θα βοηθησουν αρκετο κοσμο να καταλαβει την αξια του linux ειδικα για την τσεπη...

δε διαφωνώ μαζί σου,εξάλλου το LINUX είναι αδιαμφισβήτητα ανώτερο του Windows...

αλλά:

1)ο περισσότερος κόσμος έχει συνηθίσει σε windows

2)όλα τα laptop πλασάρονται με λειτουργικό Ms windows

3)όλα τα παιχνίδια έχουν φτιαχτεί για windows(μη ξεχνάς ότι οι gamers αποτελούν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ της αγοράς λογισμικού)

4)η υποστήριξη οδηγών,προγραμμάτων είναι πολύ μεγαλύτερη σε MS windows

Βέβαια το Windows έχει τεράστια μειονεκτήματα και κυρίως αυτό της ασφάλειας(το LINUX με σωστή ρύθμιση των firewall γίνεται κάστρο ενώ το Windows το πολύ πολύ παράγκα...) και την κατανάλωση πόρων,δέσμευση ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ που οδηγεί πολλά βαριά προγράμματα όταν έχεις λίγη μνήμη σε runtime errors με ότι συνεπάγεται αυτό(περιορισμός δυνατοτήτων προγραμμάτων)

Δε νομίζω ότι ο απλός χρήστης θα καταλάβει ποτέ την αξία των LINUX γιατί δε προωθούνται:!:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το topic υπάρχει για να συζητάμε για τα Vista και δεν θα το κάνουμε vs. Έτσι κι αλλιώς τέτοιες συζητήσεις στο παρελθόν δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα και γιατί να έχουν δηλαδή, ο καθένας χρησιμοποιεί αυτό που τον βολεύει περισσότερο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...