yannaros_gr Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 (Για όσους δεν το κατάλαβαν...ΤΟ ΠΗΡΑ:lol: :happy: :p ) kaloriziko :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Λοιπόν έχω το εξής θεματάκι -ναι και άλλο- έχω WiFi Access Point το οποίο έχει WEP κωδικοποίηση και το οποίο δέχετε connections από συσκευές με συγκεκριμένα mac keys. Ψάχνω λοιπόν να βρώ το mac key του Nokia N91 μου για να το βάλω στα trusted mac keys του access point... ξέρει κανεις που θα το βρώ? Όπως περίμενα στο βιβλιαράκι δεν λέει τπτ -απορώ και γιατί κοίταξα-. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Λοιπόν έχω το εξής θεματάκι -ναι και άλλο- έχω WiFi Access Point το οποίο έχει WEP κωδικοποίηση και το οποίο δέχετε connections από συσκευές με συγκεκριμένα mac keys. Ψάχνω λοιπόν να βρώ το mac key του Nokia N91 μου για να το βάλω στα trusted mac keys του access point... ξέρει κανεις που θα το βρώ? Όπως περίμενα στο βιβλιαράκι δεν λέει τπτ -απορώ και γιατί κοίταξα-. Πληκτρολογησε σε stby screen: *#62209526# και θα το βρεις :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Πληκτρολογησε σε stby screen: *#62209526# και θα το βρεις :)Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 thnx yannaros_gr :) Τελικά τα θέματα λειτοργουν?Τα περνάω ελεύθερα? Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 anyone?:confused: Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 ontos johnt...anyone???teleiose i ironmaiden me tis erotiseis kai erimose to topic...Na zisei to N91!!!! Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyhead Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Στο site του πλαισίου λέει ότι το προιόν αυτό δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.Και στον γερμανό που πήγα και ρώτησα τα ίδια.Τι γίνεται θα το φέρουν καμμιά φορά :P ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vince Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Tην μια στην 2ρη μερα δεν μου ανοιγε τα μην επρεπε να συνθεθω στο Pc για να διαβασω τα μην που μου στελναν..Το παω κανουν αναβαθμιση σβηνονται ολα και παω παλι απο την αρχη κανω επαναφορα το backup και παλι τα ιδια..Τελικα μου δωσαν νεα συσκευη... Τωρα μετα απο κανα μηνα περιπου δεν μου εμφανιζει τπτ στην εκθεση..Ουτε βιντεο ουτε εικονες ενω εχω μεσα περασμενα πανω απο 200 τα οποια στην διαχειριση αρχειων τα εμφανιζει κανονικοτατα...Το ξαναπηγα μολις και μου λενε ισως χαθουν τα δεδομενα παλι..Τι σκατα ολο την ιδια δουλεια θα κανουμε???Τωρα μολις το παρω αν κανω παλι επαναφορα με λεει μπορει να το ξαναεμφανισει...Γαμωτο ενα-ενα ολα απο την αρχη...Τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Γιατί ρε παιδία τοσα κολλήματα?Εμένα 1 φορά μου εχει κολλήσει και αυτο γιατι το "έτρεχα" πολυ... Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 αυτο με την εκθεση το κανει κ σε μενα. ξερουμε τιποτα για αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vince Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Παω για την 3η συσκευη..Αντε να δουμε...Τα χω παρει πολυ ασχημα που παλι εχασα ολα τα μην και πρεπει να ξαναπερναω επαφες κλπ...Εχω το backup αλλα ελα που μπορει να μου την κανει και να ξαναμπλοκαρει η μλκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 τι εννοεις οτι πας για 3η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Στο site του πλαισίου λέει ότι το προιόν αυτό δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.Και στον γερμανό που πήγα και ρώτησα τα ίδια.Τι γίνεται θα το φέρουν καμμιά φορά :P ;Κοίτα στο fnac στο mall, ενώ όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά δεν το είχαν στο mall το fnac είχε ένα τελευταίο την Παρασκευή που πήγα, φαντάζομαι ότι θα έχουν φέρει και άλλα μέχρι σήμερα. Tην μια στην 2ρη μερα δεν μου ανοιγε τα μην επρεπε να συνθεθω στο Pc για να διαβασω τα μην που μου στελναν..Το παω κανουν αναβαθμιση σβηνονται ολα και παω παλι απο την αρχη κανω επαναφορα το backup και παλι τα ιδια..Δηλαδή έχουν βγεί αναβαθμίσεις? όταν πατάς *#0000# τι έκδοση σου λέει ότι έχεις? τι εννοεις οτι πας για 3η συσκευη?Ότι από τότε που αγόρασε το Ν91 πρώτη φορά έχει ήδη αλλάξει δυο φορές συσκευή. Και ετοιμάζεται για τρίτη... Εμένα πάλι δεν μου κάνει σωστή μεταφορά από το 6230 στο PC και μετά από το PC στο N91 μου, βγαίνουν τα ονόματα κανονικά χωρίς τηλέφωνα και άλλα στοιχεία. Μετρητή μηνυμάτων βρήκε κανείς? Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeb Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 uparxei kapoio program(oxi trial)apo kapoio link na katevasw gia na mporw na metatrepsw arxeia video .mpeg ktl se .3gp gia na mporw na ta perasw sto kinito? Thx. p.s polla kollimata to N91:( :mad: :( Παράθεση ...............6600................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 dokimase to total converter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vince Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 p.s polla kollimata to N91:( :mad: :( Και νομιζα πως ημουν ο μονος....3η συσκευη θα εχω αυριο στα χερια μου και παλι απο την αρχη γαμωτο τηλεφωνα,φωτογραφιες κλπ....τα νευρα μου:mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinos Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 γεια σας φιλοι μου εχω να κάνω και γω κάποιες τελικές ερωτήσεις πριν την αγορα της εν λογω συσκευής.(με προβλιματιζει και το Ν80) 1. ειπώθηκε νομίζω οτι ο συγχονισμός μεσω της βασης εχει προβληματα ή κανω λαθος; γενικα δουλευει η βαση καλα; 2. υπαρχει πολλαπλο ξυπνητηρι 3. υπαρχει προγραμματισμος στην αναπαραγωγη καποιων mp3; 4. οι εντυπωσεις απο την οθονη γενικα αλλα και σε συγκριση με το Ν80..... 5. τέλος μετα απο τοσες μερες χρησης η μπαταρια ποσο κραταει με μια "λογικη" χρηση; περιμένω τις εμπειριες σας με αγωνία, ετσι ώστε να αποφασισω για την αγορα του. Φανταζομαι πως μου το προτείνετε σε σχεση με το Ν80.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 1)i basi einai gia fortisi.ite sti basi ite sto grafeio ksaplomeno to idio einai.:) 2)oxi 3)an ennoeis to na mporeis na ftiakseis listes anaparagogis nai mporeis 4)othoni apli.mikri (poli mikri) analisi,kamia sxesi me to N80 pou einai kinito gia fotografies.N91 an thes na akous mousiki.N80 an thes na bgazeis kales (leme tora...) fotografies 5)dio meres me arketa tilefona,arketa minimata,peripou 4 ores mousiki re magges giati tosi mougga sto forum?pirame to kinito kai tin kaname oloi gia paralies? :) asxeto diabasa oti bgike anabathmisi 1.00.030 i 1.00.040 pou an katalaba kala to mono pou diorthonei einai to skiniko me ta themes.den ksero an irthe ellada.sto symbian themes to diabasa. ante na ksipname ligo edo mesa...exo barethei na kilao ti rodela sto pontiki gia na bro to topic tou N91 (epeidi panta einai kato kato... :) ) Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 συμφωνω απολυτα με αυτο που λες...εχω βαρεθει να ποσταρω καποιες ερωτησεις που μπορουν να απαντηθουν απο αλους χρηστες κ να μην βλεπω απαντηση... το μονο που διορθωνει ειναι αυτο με τα θεματα?ελεος δλδ υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα στην εκθεση κ στις λιστες αναπαραγωγης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 ηρεμηστε παιδια. εγω θα το ηθελα το Ν91, αν επαιρνα καποιο αυτο θα ηταν, αλλα ειναι κομματακι ακριβο, 600 ευρω δεν ειναι και λιγα. ειναι λογικο να μην εχει τοση κινηση. τωρα θα μου πειτε για το Ν80, μονο που αυτο ειναι αλλη περιπτωση σαν κινητο, γι'αυτο πουλησε :) αυτο που λες IRONMAIDEN δεν το εχει αναφερει καποιος εντονα σαν προβλημα. μηπως κατι δε γινεται σωστα στο δικο σου; οσο για την αναβαθμιση και τα θεματα, ισως στο symbianthemes να ανεφεραν μονο αυτο γιατι με αυτο ασχολουνται. φανταζομαι δε θα διορθωνει μονο αυτο, δε στεκει αλλωστε :) αν ηξερα παντως σε κατι, ευχαριστω θα βοηθουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 asxeto diabasa oti bgike anabathmisi 1.00.030 i 1.00.040 pou an katalaba kala to mono pou diorthonei einai to skiniko me ta themes.Δυστυχώς όχι, αυτή η αναβάθμιση δεν είναι ακριβώς αναβάθμιση, είναι το software που έχουν για εκτός Ελλάδος, το δικό μας 1.00.028.07 δεν έχει κάνει κάποια αναβάθμιση. Εκτός του προβλήματος με την gallery + τα κολλήματα μου παρουσίασε και κάτι ακόμα!!! (ΕΛΕΟΣ) Χωρίς να έχει κακομεταχειρηστεί ή οτιδήποτε, το κουμπί 4 και το κόκκινο τηλεφωνάκι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ, το μεν 4 μου βγάζει το # ενώ το κόκκινα τηλεφωνάκι μου βγάζει το 9. όλα τα άλλα κουμπιά δουλεύουν κανονικα!! :mad: Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Δυστυχώς όχι, αυτή η αναβάθμιση δεν είναι ακριβώς αναβάθμιση, είναι το software που έχουν για εκτός Ελλάδος, το δικό μας 1.00.028.07 δεν έχει κάνει κάποια αναβάθμιση. Εκτός του προβλήματος με την gallery + τα κολλήματα μου παρουσίασε και κάτι ακόμα!!! (ΕΛΕΟΣ) Χωρίς να έχει κακομεταχειρηστεί ή οτιδήποτε, το κουμπί 4 και το κόκκινο τηλεφωνάκι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ, το μεν 4 μου βγάζει το # ενώ το κόκκινα τηλεφωνάκι μου βγάζει το 9. όλα τα άλλα κουμπιά δουλεύουν κανονικα!! :mad: το τελευταιο με τα πληκτρα μου ακουγεται δουλεια καποιας εφαρμογης, δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrkor7 Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Παιδια υπαρχει δυνατοτητα οταν βαζεις καποιο wallpaper να εμφανιζεται σε ολοκληρη την οθονη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 ναι,σε ολοκληρη την οθονη.εξαρταται ομως το μεγεθος του wallpaper. αυτες τις συντομευσεις που εχει μολις ανοιξεις το κινητο δλδ την δημιουργια μνμ ραδιοφωνο επαφες κτλ μπορω να τα βγαλω?δεν με βοηθανε καθολου.ισα ισα μου σπανε τα νευρα επειδη δεν φαινετε η ταπετσαρια...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts