IRONMAIDEN Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 ok thanx... οταν βαζετε ενα καουριο τραγουδι στο κινητο πως το εμφανιζετε στην μουσικη μου?οχι στην εκθεση στην μουσικη μου.εγω παταω ανανεωση κ δεν μου προσθετει κανενα καινουριο τραγουδι κ κολλαει... τι στο καλο γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Edit: Ευτυχώς, που δεν είδε το μήνυμά σου ο nikoskat. Το συγκεκριμένο θέμα είναι δικό του, και "τα παίρνει" όταν το χάνουμε.:lol: :lol: :lol::chair: :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 εχω σοβαρο προβλημα...δεν μου ανοιγει καθολου η εκθεση... τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Αυτά τα θέματα λειτουργούν?http://www.techteam.gr/mobile/themes/index.php?act=v&a=Nokia%20N91 Γιατι αν λειτουργούν...:w00t: :luck: :happy: :yahoo: :up: Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 exoun anaferthei idi parapano auta ta theme. me ligo psaksimo pou eriksa sto net to problima me ta themes exei os ekseis: Ta themes pou douleuoun sto N80 tha eprepe na douleuoun kai se emas pragma to opoio den ginete.i apopseis pou akougontai einai oi ekseis:oti ftaiei o diskos ton opoio den anagnorizei sosta to leitourgiko (den to kobo na einai auto afou kai me egkatastasi sti mnimi tou kinitou exoume to idio) kai oti ta themes auta pou kikloforisan einai genika gia ta 9.1 kinita alla oxi gia to N91 logo tou oti exei ton Music Player pou den exoun ta alla.Isos to problima entopizete ekei.dioti an dokimasete molis kanete efarmogi ena theme xoris na piesete to piso gia na bgite stin katastasi anamonis an patisete to koumpi gia na mpei ston player pali xanete to theme. episis oi parakato liseis exoun dokimastei kai den leitourgoun :allagi tou rologiou apo analogiko se psifiko,apenergopoiisi tis energeis anamonis,egkatastasi tou theme sti mnimi tou kinitou. logika to problima tha lithei me firmware update (otan me to kalo erthei...) i me dimiourgeia theme eidika gia to N91 (an to problima entopizete ston player) Thelo na ksanarotiso omos tin Ironmaiden:standar opoio theme kai an dokimaseis menei kanonika? Kai genika exoume i oxi oloi auto to problima? Sto symbian.mobilethemes pantos exei mazeftei polis kosmos pou dilonei oti den mporei na balei themes. auta apo mena... Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 δεν εχω κανενα προβλημα με τα θεματα...με την εκθεση κ τον music player εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Ενα ακομα πακετο του Ν91 που δεν ξερω αν και αυτο θα φτασει Ελλαδα, αυτη την φορα με ηχεια jbl . http://img128.imageshack.us/img128/8403/jbl7rs.th.jpg http://img116.imageshack.us/img116/158/jbl20lc.th.jpg http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=ONTOUR/230&Language=ENG&Country=GB&Region=EUROPE&cat=HMM&ser=HMM Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atome Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Μολις πειρα και εγω το κινητο προχθες και ειμαι ενας πανευτηχης κατοχος του..Θα ηθελα μια βοηθεια για το wi-lan.Ενω κανω συνδεση με το pc και αναγνωριζει το δικτυο ,δεν καταφερνει να μπει στη σελιδα που φορτωνει παρολο που βρισκει το δικτυο ενεργο 100%....Mia βοηθεια απο τους ηδη εχοντες... Επισης μπορω να χρησιμοποιησω os Gps???Εχω τον χαρτη destinaton 3 αλλα σε pda..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 themes pou douleuoun! http://www.s60.com/life/application/displayApplications.do Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Big_Dick Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Μπορει καποιος απο αυτους που το εχουν παρει να μου που ποσο καλως είναι ο μήχανισμος του πληκτρολογίου. Καλύτερως απο N80 ειμαι ανάμεσα σε Ν80 & Ν91 και δεν μπορώ να διαλεξω:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Μπορει καποιος απο αυτους που το εχουν παρει να μου που ποσο καλως είναι ο μήχανισμος του πληκτρολογίου. Καλύτερως απο N80 ειμαι ανάμεσα σε Ν80 & Ν91 και δεν μπορώ να διαλεξω Oti k na sou poune,to plhktrologio kalytera na to dokimaseis monos sou,gia na deis an einai kalo gia sena.Sigoura omws oso lepta xeria k na'xeis,kati 8a sou ksynisei.Rikse mia matia sto review tou n91,anaferei ayta p xreiazetai na 3ereis gi arxh :) http://www.myphone.gr/devices/review-67.html Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Μολις πειρα και εγω το κινητο προχθες και ειμαι ενας πανευτηχης κατοχος του..Θα ηθελα μια βοηθεια για το wi-lan.Ενω κανω συνδεση με το pc και αναγνωριζει το δικτυο ,δεν καταφερνει να μπει στη σελιδα που φορτωνει παρολο που βρισκει το δικτυο ενεργο 100%....Mia βοηθεια απο τους ηδη εχοντες... Επισης μπορω να χρησιμοποιησω os Gps???Εχω τον χαρτη destinaton 3 αλλα σε pda..??? mipws exeis sto diktio sou kapoio prwtokolo asfaleias (px: WEP)?--otan sou emfanizei to diktio exei kati san klidaria dipla??apo tis rithmiseis sto programma tis asirmatis kartas eisai ok??egw den exw problima me ti sindesi...exw problima me to pws mou emfanizei tis selides...:mad: alla auto pou goustarw me xilia einai to googlemaps gia to kinito...einai teleio!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Big_Dick Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Ευχαριστώ forest αλλα μηπως εσυ ή καποιος αλλος ξερει που μπορώ να το δοκιμάσω γιατι στο πλαισιο τησ βουλιαγμενης που πιγα χθες δεν ειχε ουτε το N91 ουτε το N80 :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 σε εσας κανει κανονικα ανανεωση της μουσικης βιβλιοθηκης?κολλαει καθολου εκει? αυτες οι συντομευσεις με τα εικονιδια για δημ νεου μηνυματος,ραδιοφωνο,επαφες κτλ..στην κεντρικη οθονη μπορουν να βγουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atome Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 mipws exeis sto diktio sou kapoio prwtokolo asfaleias (px: WEP)?--otan sou emfanizei to diktio exei kati san klidaria dipla??apo tis rithmiseis sto programma tis asirmatis kartas eisai ok??egw den exw problima me ti sindesi...exw problima me to pws mou emfanizei tis selides...:mad: alla auto pou goustarw me xilia einai to googlemaps gia to kinito...einai teleio!! tha to kitakso kai tha sou po pantos exo minei mexri stigmis arketa ikanopiimenos apo to kin.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atome Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 tha to kitakso kai tha sou po pantos exo minei mexri stigmis arketa ikanopiimenos apo to kin.. einai ola kala alla to kinito mou leei no gateway found parolo pou briskei to lan kai sindeete.den exei kapoia klidaria oute kai to wep einai energo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 einai ola kala alla to kinito mou leei no gateway found parolo pou briskei to lan kai sindeete.den exei kapoia klidaria oute kai to wep einai energo ennoeitai pws eisai idi sindedemenos sto internet apo to pc otan sindeeis to kinito etsi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Ευχαριστώ forest αλλα μηπως εσυ ή καποιος αλλος ξερει που μπορώ να το δοκιμάσω γιατι στο πλαισιο τησ βουλιαγμενης που πιγα χθες δεν ειχε ουτε το N91 ουτε το N80 :confused: :confused: Oute sto plaisio ths glyfadas,einai.. :( Egw proswpika to vrhka,sto nokia shop ths glyfadas,p einai panw ap'to oskar th kafeteria.O typos sto magazi,to exei agorasei o idios,8a s pei k ti provlhmata exei to diko tou,k epeidh exw kairo na paw,mporeis na ta moirasteis mazi mas ;) Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Παρασκευή απόγευμα, εισβάλω στο mall με τον σκοπό αγοράς! Μπαίνω στο πλαίσιο, τπτ, μπαίνω σε cosmote, vodafone, tim, τπτ! Μπαίνω στον κοτσόβολο και γενικότερα σε οποιοδήποτε κατάστημα πουλάει κινητά τηλέφωνα, τπτ! Thank god που υπάρχει και το fnac!! Τους ήρθαν, λέει Πέμπτη και εγώ Παρασκευή απόγευμα πήρα το τελευταίο!! Κάτι μικρο κολλήματα τα έχει φάει, είδομεν! Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Εμένα όλα στραβά μου πάνε όσον αφορά το κινητό...Εδω και 2 Εβδομάδες Ειναι να πάω να το πάρω και όλο κάτι μου συμβαίνει...Θα δω μήπως στείλω τον πατέρα μου να το πάρει τώρα που εγώ θα δίνω Lower:rolleyes: :happy: Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Απορία: Στην λίστα εισερχομένων μηνυμάτων εμφανίζεται πρώτα το επώνυμο και μετά το όνομα, ενώ στις επαφές μου βρήκα στις ρυθμίσεις την προβολή ονομάτω και εν τέλη, όπως και θέλω, στις επαφές βλέπω πρώτα το όνομα και μετά το επώνυμο, στα μηνύματα δεν καταφέρνω να βρώ την επίλογη να εμφανίζεται πρώτα το όνομα και μετά το επώνυμο. Μήπως ξέρει κανείς πως διορθώνετε? Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyhead Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Παρασκευή απόγευμα, εισβάλω στο mall με τον σκοπό αγοράς! Μπαίνω στο πλαίσιο, τπτ, μπαίνω σε cosmote, vodafone, tim, τπτ! Μπαίνω στον κοτσόβολο και γενικότερα σε οποιοδήποτε κατάστημα πουλάει κινητά τηλέφωνα, τπτ! Thank god που υπάρχει και το fnac!! Τους ήρθαν, λέει Πέμπτη και εγώ Παρασκευή απόγευμα πήρα το τελευταίο!! Κάτι μικρο κολλήματα τα έχει φάει, είδομεν! Ευτυχώς εσύ το βρήκες,εγώ ψάχνω στην πάτρα εδώ και κατι μέρες και δεν μπορώ να το βρώ πουθενά!Σε όλους εχει τελειώσει και δεν ξέρουν πότε θα φέρουν νέα παραλαβή!Αναρωτιέμαι, έχει ζήτηση το κινητό ή έχουν φέρει λίγα κομμάτια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Ευτυχώς εσύ το βρήκες,εγώ ψάχνω στην πάτρα εδώ και κατι μέρες και δεν μπορώ να το βρώ πουθενά!Σε όλους εχει τελειώσει και δεν ξέρουν πότε θα φέρουν νέα παραλαβή!Αναρωτιέμαι, έχει ζήτηση το κινητό ή έχουν φέρει λίγα κομμάτια? Ελπίζω να μην έχουν βρει, στην nokia, τπτ φοβερά προβλήματα κ κρατάνε τα τηλέφωνα όσο πίσω μπορούν μέχρι να βγάλουν update... πολλά κολλήματα βλέπω, αντιμετωπίζουν και άλλοι χρήστες του myphone(!) :blink: :cry: Αλλήθεια, δεν είδα πουθενά μετρητή μηνυμάτων... δεν υπάρχει ή είναι καλά κρυμένος? Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Καταδικάζω ΟΛΟΥΣ όσους λένε οτι το ηχείο του δεν είναι καλο.Άκουσα 1 κομμάτι που εχει μέσα και έπαθα πλάκα.Τωρα, όσο για τα ακουστηκα, δεν έχω ιδέα....Πάντως αυτό που με ξετρέλανε είναι η "δόμηση" του κουτιού.Όλα τα Λεφτά.Εντάξει, τι να πεις.Το κινητό Rulez και δεν υπάρχει αντίρηση:lol: (Για όσους δεν το κατάλαβαν...ΤΟ ΠΗΡΑ:lol: :happy: :p ) Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atome Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 ennoeitai pws eisai idi sindedemenos sto internet apo to pc otan sindeeis to kinito etsi??? nai ennoeite...!akoma tpt den mporo na katalabo ti fteei....!!!!@@!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts