Jump to content

[Επίσημο] Nokia N91

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

alohaaaa!!!το πηραααααα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Άντε καλορίζικο !!!!

Αν και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κινητό, έμπαινα κάθε μέρα στο θέμα του Ν91, να δώ εάν επιτέλους, το πήρες.

Μεγιά σου !!!:)

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το Ν91 οντως ειναι απιαστο ποιοτικα λετε να κανω @@λακια που παραγγειλα το Ν80??υπαρχει κανενας δυσαρεστημενος με το τηλεφωνο,γιατι απο χρηστες του Ν80ακους απο την μια ακρη μεχρι την αλλη!!καμια παρατηρηση?
Ν80power

πως συνδεουμε για πρωτη φορα το κινητο με το pc?το συνδεσα επελξα απο το κινητο nokia pc suite κ μου εβγαλε παραθυρο στον υπολογιστη για εο υλικο,εβαλα το cd μεσα κ μου εβγαλε δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση του λογισμικου...γιατι?

πως συνδεουμε για πρωτη φορα το κινητο με το pc?το συνδεσα επελξα απο το κινητο nokia pc suite κ μου εβγαλε παραθυρο στον υπολογιστη για εο υλικο,εβαλα το cd μεσα κ μου εβγαλε δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση του λογισμικου...γιατι?

Κακώς συνέδεσες πρώτα το καλώδιο.

Απλώς βάλε το cd, επέλεξε install software ( ή pc suite, den θυμάμαι πως το λέει),

και θα σου πει αυτό πότε θα συνδέσεις καλώδιο και τηλέφωνο.

Συχαρικια και απο μενα 'maiden!-φαντασου τωρα τα μαυρα να κατακλυσουν την αγορα!Παντως μην αλλαξεις καλυματα.Απλα θα χειροτερεψεις την συναρμογη και θα αυξηθουν οι τριγμοι.Κανε υπομονη και θα το συνηθισεις

Ειπες πως συγκρινεται με h320?Κανε ενα review στον ηχο απο τα ακουστικα αν γινεται.

κατι το οποίο δεν έχει αναφέρει κανένας και μου κανει εντύπωσει είναι η χρήση του joystick.εχω το "ταπεινό" νόκια 6600 εδώ και 3 χρόνια και με έχει βολέψει αφάνταστα.Οπότε ήλθε ο καιρός να το αλλάξω...σκεφτόμουν για το Ν80 αλλα διαβαζα για αρκετα ρεσταρτ και ανυπαρκτες εφαρμογές και ετσι είπα να κάνω λίγο παραπάνω υπομονή μέχρι που είδα απο κοντα το ν91 στο the mall, απιστευτα στιβαρή και χλιδάτη αίσθηση και βέβαια το απαραίτητο joystick,ας μου πούν οι χρήστες που το έχουν μια άποψη όσον αφορά το joystick.Δεν είναι πολύ πιο βολικο απο το κουμπί τεσσάρων σημείων??? :)

πείτε παίδες γιατί ψηνομαι αυριο να το τσιμπήσω το εργαλείο...

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

κατι το οποίο δεν έχει αναφέρει κανένας και μου κανει εντύπωσει είναι η χρήση του joystick.εχω το "ταπεινό" νόκια 6600 εδώ και 3 χρόνια και με έχει βολέψει αφάνταστα.Οπότε ήλθε ο καιρός να το αλλάξω...σκεφτόμουν για το Ν80 αλλα διαβαζα για αρκετα ρεσταρτ και ανυπαρκτες εφαρμογές και ετσι είπα να κάνω λίγο παραπάνω υπομονή μέχρι που είδα απο κοντα το ν91 στο the mall, απιστευτα στιβαρή και χλιδάτη αίσθηση και βέβαια το απαραίτητο joystick,ας μου πούν οι χρήστες που το έχουν μια άποψη όσον αφορά το joystick.Δεν είναι πολύ πιο βολικο απο το κουμπί τεσσάρων σημείων??? :)

πείτε παίδες γιατί ψηνομαι αυριο να το τσιμπήσω το εργαλείο...

exeis dikaio file mou!einai mia pragmatika poly stibari kai xlidati siskeyi...oson afora to joystick egw to briskw arketa pio boliko apo to polipliktro 5 simeiwn.An kai merikes fores <glistraei> ligaki...i aisthisi omws pou sou metadidei einai ikanopoiitiki...den xriazetai na deis tin othoni tou kinitou gia na katalabeis oti auto pou patises pragmatika epilextike!!mporeis na to thewreis dedomeno...!!:)

antitheta to pliktrologio tou den einai katholou boliko:O ...egw eutixws den grafw minimata...eidika * 0 # den einai katholou prosita giati s'empodizei to portaki...

οκ το συνδεσα μια χαρα το κινητο.περασα κ τραγουδακια.κ μενα κολλαει στην εκθεση...δεν πειραζει,αυτο να ναι καλα κ ερχοντε αναβαθμισεις...

εφαρμογες περναμε κανονικα?επιλεγουμε μαζικη αποθηκευση κ απο το pc τις στελνουμε στο σκληρο κ απο το κινητο κανουμε εγκατασταση?

απο τι ειπαμε οτι ειναι φτιαγμενο το ν91?

thanx παιδια!

nervous μαλλον τωρα εχει λογο υπαρξης το thread!

re paidia signomh alla ti sas aresei apo to kinito??? to mono kalo pou exei einai h mnhmh tou........!!!! tipota allo, 640 euro gia auto to kinito de ta edina pote sth zoh mou..!!! Protimo na doso 100 euro parapano kai na paro to n92 pou exei psifiakh tv, 2,8" othoni, 16 000 000 xromata, 2 MP camera k mexri 2 GB miniSD para auth th moufa!! filika panta
http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg

γουστα ειναι αυτα φιλε μου εμενα μου αρεσει πολυ εμφανησιακα αλλα και οι δυνατοτητες του ειναι αρκετα καλες και το κανουν ενα απο τα καλυτερα και ισως το καλυτερο κινητο για μουσικη εγω παλι το n92 δεν θα το επαιρνα ποτε γιατι ειναι αρκετα μεγαλο αλλα και παλι την ψηφιακη τηλεωραση στην ελλαδα τι να την κανεις να βλεπεις μονο τα κρατικα?

λοιπόν πήγα σήμερα στο πλαίσιο και fnac να ξαναδώ το κινητό και να το χτυπήσω βέβαια αλλα παίδες ειλικρινά ξενερωσα τελειως με την οθόνη του τρομακτικά υποτονική και λες και δεν είχε καθόλου φωτεινώτητα και δύναμη... ήμουνα κανα μισάωρο το κοίταζα και το ξανακοίταζα αλλα η οθόνη του δυστυχως με απογοήτευσε παρόλο που ήμουν προετοιμασμένος να σκάσω τα 6 κατοστάρικα... αντε να δουμε τώρα τι θα επιλέξω... :(

το κινητο μεσα δεν ειχε κανενα παιχνιδι ε?

μπορουμε να βρουμε πουθενα το snake κ εκεινη την πασιεντζα που ειχαν τα προηγουμενα?

κανενα παιχνιδι με bluetooth εχουμε βρει?

το κινητο μεσα δεν ειχε κανενα παιχνιδι ε?

μπορουμε να βρουμε πουθενα το snake κ εκεινη την πασιεντζα που ειχαν τα προηγουμενα?

κανενα παιχνιδι με bluetooth εχουμε βρει?

Εδώ η nokia δίνει 2 παιχνίδια.

Το snakes είναι ένα απ' αυτά.

http://www.europe.nokia.com/nokia/0,8764,87879,00.html

λοιπόν πήγα σήμερα στο πλαίσιο και fnac να ξαναδώ το κινητό και να το χτυπήσω βέβαια αλλα παίδες ειλικρινά ξενερωσα τελειως με την οθόνη του τρομακτικά υποτονική και λες και δεν είχε καθόλου φωτεινώτητα και δύναμη... ήμουνα κανα μισάωρο το κοίταζα και το ξανακοίταζα αλλα η οθόνη του δυστυχως με απογοήτευσε παρόλο που ήμουν προετοιμασμένος να σκάσω τα 6 κατοστάρικα... αντε να δουμε τώρα τι θα επιλέξω... :(

to idio ksenerwma eixa fai k egw otan to pira...alla telika i fwtinotita einai toso xamili apo tis rithmiseis othonis:) perna ksana mia bolta apo to plaisio (min anxonesai egw prin to parw imoun kathe mera ekei!) kai na auksiseis tin fotinotita apo tis rithiseis.meta paikse kanena apo ta videos pou exei gai krineis analoga

ευχαριστώ για την απάντησή σου Άκη, θα το ξανακοιτάξω πιθανότατα (αν και γλυκοκοιτάω και το qtek s200). :)

Κινηταρα ρε παιδια δε λεω αλλα τρωει κατι σκαλωματα απιστευτα μερικες φορες :( εχθες σιγκεκριμενα ειδα τα το λινκ της nokia για τα 2 games..τα περασα στο τηλεφωνο μολις παω να δοκιμασω λοιπον ενα απο τα 2 (οχι το snake το αλλο) εγινε πανικος...αναγκαστικα να βγαλω την μπαταρια πρωτη φορα,ουτε restart δεν εκανε :( :(

Τελικα δεν ειδα καν αν το παιζει αυτο το παιχνιδι,εγινε αφαιρεση αμεσως!

Αχχ ποτε θα βγει ρε αυτη η αναβαθμηση,δεν παει αλλο :(

εμενα δεν τα εκανε αυτα οταν κατευασα το παιχνιδι,απλα δεν ανοιξε κ το αφαιρεσα...

νωρις δεν ειναι για αναβαθμιση?

Οτι ειναι νωρις ειναι,αλλα δεν λεει ρε τοσο καλο και ακριβο κινητο να τρωει τοσα ζορια...

Anyway οπως και να'χει δεν αλλαζω γνωμη για το σιγκεκριμενο μοντελο της Nokia και δεν το μετανιωνω ουτε μια στο εκατομυριο που το αγορασα!

Υ.Σ. παιδες οτι σε themes/games/programs κ.λ.π. βρισκουμε καλο θα ειναι να τα λεμε εδω μιας και δεν κυκλοφορουν και πολλα ακομα!

Υπαρχει αναλογο θεμα για εφαρμογες:!:

Οτι ειναι νωρις ειναι,αλλα δεν λεει ρε ** τοσο καλο και ακριβο κινητο να τρωει τοσα ζορια...

Anyway οπως και να'χει δεν αλλαζω γνωμη για το σιγκεκριμενο μοντελο της Nokia και δεν το μετανιωνω ουτε μια στο εκατομυριο που το αγορασα!

tora pou to agorases 640 euro ti gnomh na allakseis re file...! de gyrizei piso allios tha sou elega ego...filika panta

n92 for ever!!!

θα μπορουσα και να ειχα ξενερωσει φιλος και να το ειχα μετανιωσει κιολας μη νομιζεις οτι δεν γινετε...το οτι δεν γινετε να το αλλαξω,αυτο ναι,ειναι αληθεια (αλλα καρφι δεν μου καιγετε ειλικρινα!)

θα μπορουσα και να ειχα ξενερωσει φιλος και να το ειχα μετανιωσει κιολας μη νομιζεις οτι δεν γινετε...το οτι δεν γινετε να το αλλαξω,αυτο ναι,ειναι αληθεια (αλλα καρφι δεν μου καιγετε ειλικρινα!)

ksereis ti...! ******* einai ama den to psakseis ti theleis... ama pareis ena kinito meta den mporeis na les oti einai megalh moufa...:)

ego to psaxno edo k 1 mhna poio kinito tha paro.. sthn arxh ithela to v903, meta to n90, meta to n91, n80, alla telika kateliksa sto n92..ligo megalo alla k ***ta kinita!!!

:!: Να προσεχεις λιγο πως εκφραζεσαι . Επιπλεον, μην βγαινεις συνεχως offtopic:!:

σημερα μου βγαζει ενα κολλημα οταν παω να εγκατστησω εφαρμογη...απο το pc suite παταω εγκατασταση και μου βγαζει απετυχε...πολλες φορες,το κινητο δεν κανει τιποτα...

τι στο καλο ειναι αυτο?