WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Δηλαδή nikoskat αν δεν το βρώ αύριο σε μαύρο να το πάρω σε ασημί?αξίζει ή θα το μετανιώσω? Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 σου ειπαν τιποτα για το μαυρο? "Δεν ρωτησα καν" :p Ωραία!Το ασημί πως είναι?είναι εμφανήσιμο? ΤΕΛΕΙΟ!!! (Το μαυρο πιστευω ακομα πιο ομορφο...αλλα δεν αντεχα ρε παιδια πως να το κανουμε τωρα) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 σου ειπαν τιποτα για το μαυρο? "Δεν ρωτησα καν" :p Ωραία!Το ασημί πως είναι?είναι εμφανήσιμο? ΤΕΛΕΙΟ!!! (Το μαυρο πιστευω ακομα πιο ομορφο...αλλα δεν αντεχα ρε παιδια πως να το κανουμε τωρα) :p Χεχε...Σε καταλαβαίνω απόλυτα...δεν ξερω πως θα αντέξω μέχρι αυριο:hypno: :alien: :w00t: :heat: Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Δοκιμασατε τιποτα απο http://www.techteam.gr/index.php?act=download&category=9 ??? Δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου με themes,games,softwares ποτε ομως...μηπως ειναι ευκολο να μου πει καποιος πως θα τα περασω μην κανω καμια λαλακια? Πρεπει να ειναι simple,αλλα το ψιλοφοβαμαι μη μου παθει τπτ :) καταλαβαινετε τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 δεν αμφιβαλλω...ειμαι ερωτευμενη με αυτο το κινητο εδω κ 1 χρονο και... μαρεσει κ σε ασημι παρα πολυ... WORDLIFE ουτε ξερω...δεν πιστευω να αργησει πολυ ακομη,μου ειπαν στην δευτερη παραγγελια θα το εχουν...ελπιζω αυτη η την επομενη εβδομαδα... αλλιως θα το απρω κ εγω σε ασημι.μετα εχω κ εξετασεις,δεν μπορω να σκευτομαι για 2η χρονια το ν91!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Δοκιμασατε τιποτα απο http://www.techteam.gr/index.php?act=download&category=9 ??? Δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου με themes,games,softwares ποτε ομως...μηπως ειναι ευκολο να μου πει καποιος πως θα τα περασω μην κανω καμια λαλακια? Πρεπει να ειναι simple,αλλα το ψιλοφοβαμαι μη μου παθει τπτ :) καταλαβαινετε τωρα! Καταλαβαίνουμε...αφού εγω φοβάμαι απο τώρα...Παντως δεν μπορώ να σε βοηθήσω.αν εχεισ υπομονή μέχρι αύριο το Βραδάκι... WORDLIFE ουτε ξερω...δεν πιστευω να αργησει πολυ ακομη,μου ειπαν στην δευτερη παραγγελια θα το εχουν...ελπιζω αυτη η την επομενη εβδομαδα... αλλιως θα το απρω κ εγω σε ασημι.μετα εχω κ εξετασεις,δεν μπορω να σκευτομαι για 2η χρονια το ν91!!! 2η παραγγελεία εννοείς για μαύρο?ή γενικά?2η χρονια?ελεος...:happy: Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 IRONMAIDEN καπου εδω στο myphone εχει παρει το ματι μου ενα thread με προσωπικα ρεκορ...νομιζω οτι πρεπει να το γραψεις:D γιατι για ρεκορ προκειτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Δηλαδή nikoskat αν δεν το βρώ αύριο σε μαύρο να το πάρω σε ασημί?αξίζει ή θα το μετανιώσω? εγω νομιζω οτι το ασημι φαινεται πιο πολυτελης. βασικα, αν το παρεις, δε θα σκεφτεσαι καν το μαυρο. εμενα παντως μου αρεσε παρα πολυ σαν συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 IRONMAIDEN καπου εδω στο myphone εχει παρει το ματι μου ενα thread με προσωπικα ρεκορ...νομιζω οτι πρεπει να το γραψεις:D γιατι για ρεκορ προκειτε! Όντως:happy: vagthegreek το πήρες μετρητοίς ή με δόσεις? εγω νομιζω οτι το ασημι φαινεται πιο πολυτελης. βασικα, αν το παρεις, δε θα σκεφτεσαι καν το μαυρο. εμενα παντως μου αρεσε παρα πολυ σαν συσκευη. Καλα, να σου πω την αλήθεια, δεν με πολυενδιαφέρει το χρώμα αρκει να μην είναι μπεζ :lol: Δηλαδή και σε μαύρο να μην το έχει, θα το πάρω ο κόσμος να χαλάσει...;) Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 WORDLIFE με πιστωτικη (μια Mastercard που εχω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Ξέρεις τίποτα για άτοκες δόσεις?ή μπα? Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Σε 12 ατοκες το εβαλα ;) νομιζω μπορεις μεχρι και 24,αλλα παει πολυ μωρε! Παιδακια,θελω να περασω κατι videos στο τηλ. ξερετε πως θα πετιχω την καλυτερη δυνατη ποιοτητα? Δοκιμασα ενα 3gp και δεν ειναι καθολου καλο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Σε 12 ατοκες το εβαλα ;) νομιζω μπορεις μεχρι και 24,αλλα παει πολυ μωρε! Και εγώ μάλλον με 12 θα το πάρω... έχεις καποιο πρόγραμα που κανει τα διαφορα videos 3gp?Γιατι ίσως η ποιότητα του 3gp να να μην ήταν καλή απο την αρχή Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Μα στην αρχη ηταν avi. και η ποιοτητα του τελεια στο σιγκεκριμενο,εγω το εκανα 3gp... Εχω ενα ναι,που φαινεται πως ειναι απ'τα καλυτερα στο ειδος του..anyway θα το παλεψω ακομα που θα μου παει θα το πετιχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς? Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Xilisoft Video Converter Περιεργο πραγμα ρε παιδια... H.263, MPEG4, Real Video 8 αυτα βλεπω ειναι τα format που υποστιριζει.. μετατρεπω ενα σε MPEG4 το βαζω στο τηλ. και δεν το ανοιγει :( το ιδιο και σε Real Video 8. Μετα απο αυτο τραβιξα ενα βιντεο απο το τηλ. και το περασα στο pc,και ειναι ακριβως τα ιδια με αυτο που μετετρεψα με το prog :( γιατι αυτο που τραβαω απο το τηλ να παιζει κανονικα και το αλλο να μην παιζει,αφου ειναι ακριβως τα ιδια ? Και κατι ακομα...στο Nokia PC Suite εχει μια επιλογη (προβολη πολυμεσων) εκει λοιπον το βιντεακι που εχω μετατρεψει σε MPEG4 το παιζει κανονικα (με την επιλογη στο ανοιγμα "ολες οι μορφες που υποστηριζοντε") ενω μεσα στο τηλ. οχι οπως ειπα και πιο πανω. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Χρησιμοποιησε την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif εαν θες να προσθεσεις κατι στο μυνημα σου ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoyka Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Δοκιμασατε τιποτα απο http://www.techteam.gr/index.php?act=download&category=9 ??? Δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου με themes,games,softwares ποτε ομως...μηπως ειναι ευκολο να μου πει καποιος πως θα τα περασω μην κανω καμια λαλακια? Πρεπει να ειναι simple,αλλα το ψιλοφοβαμαι μη μου παθει τπτ :) καταλαβαινετε τωρα! kalispera 8a tis katevaseis kai 8a tis peraseis apo pc suite ego tis perasa xtes to vrady kai douleyoune mia xara. min fovasai ka8olou kai ta 8emata einai poli wraia kai oi efarmoges mia xara tis paizei opote min fovasai ka8olou pernates afova!!!! :rolleyes: :rolleyes: apo to pc suite sthn egkatastash efarmogon kai meta 8a sou zitisei apo to tilefono na tis peraseis kai an sou zitisei mi aksiopisti efarmogi sinexise kanonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Thank you mpoyka ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Μήπως μάθαμε κανα site με εφαρμογές? υγ.Στο http://www.zedge.net αν δεν κάνω λάθος έχει κάποια Themes και λέει οτι είναι για N91.Αληθεύει, γιατι έχει πάρα πολλα:blink: ... Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Μήπως μάθαμε κανα site με εφαρμογές? υγ.Στο http://www.zedge.net αν δεν κάνω λάθος έχει κάποια Themes και λέει οτι είναι για N91.Αληθεύει, γιατι έχει πάρα πολλα:blink: ... οχι, δεν κανουν, βλακειες γραφει το zedge.net :rolleyes: :) το site για εφαρμογες ειναι ενα... iphone-forum.org οτι βγαινει, ειδικα για os9.1 το λεμε κι εδω στο αναλογο θεμα, οποτε δεν προκειται να χασεις τιποτα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Έχω μία απορία. Πως γίνεται το N91 ενώ στο Πλαίσιο μετρητοίς έχει 624 Ευρώ και στο E-shop έχει 580 Ευρώ όταν πρόκειται για Ν91 με σύνδεση π.χ. COSMOTE 120 μετρητοίς οι τιμές να γίνονται 484.93 Ευρώ και 502.22 Ευρώ Αντίστοιχα. Επίσης μήπως ξέρετε γιατί ακόμη το Πλαίσιο δεν αναφέρει τιμές με σύνδεση στην vodafone στα νέα προγράμματα ενώ τα άλλα καταστήματα το έχουν κάνει ήδη (όπως το e-shop). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 ααα..Οκ...Απλά Επειδή εχει πάνω απο 25 Σελίδες με θέματα το zedge...Άντε, και μόλις τελειώσω το δίαβασμα παω να το πάρω!:happy: :lol: :cool: :happy: Μου την έριξε την κεραμίδα ο πατέρας μου...Θα παω την Παρασκευή...:cry: :cry: Btw...κάτι Offtopic...Γίνεται να αλλάξουμε την ηλικία?γιατι είμαι 14 και εχω βάλει 22 :lol: ----------------------------------------------------------------------------------------- Ειπαμε: Χρησιμοποιησε την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif εαν θες να αλλαξεις κατι στο μηνυμα σου. MHN κανεις συνεχομενα μηνυματα ,ΔΕΝ ειναι chat ! ------------------------------------------------------------------------------------------ πίνακας ελέγχου ->Τροποποίηση Προφίλ Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Xilisoft Video Converter Περιεργο πραγμα ρε παιδια... H.263, MPEG4, Real Video 8 αυτα βλεπω ειναι τα format που υποστιριζει.. μετατρεπω ενα σε MPEG4 το βαζω στο τηλ. και δεν το ανοιγει :( ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Χρησιμοποιησε την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif εαν θες να προσθεσεις κατι στο μυνημα σου ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Γεια σου φιλαρακι... Δοκιμασε να βαλεις τον codec H.264. Εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα στο βιντεο. Επισης δοκιμασε αν θελεις και ενα αλλο πολυ χρησιμο προγραμμα, το οποιο λεγεται total video converter.Μπορεις να το κατεβασεις ΕΔΩ θα χρειαστεις ομως μαζι με το προγραμμα και http://www.fanaras.gr/screenshots/TVC2603_CRK.exe ΑΥΤΟ ΕΔΩ Μετατρεπει ο,τι αρχειο θες, σε ο,τιδηποτε θες!!!SUPER EINAI!!! Ενα δειγμα της δουλειας του μπορεις να βρεις ΕΔΩ Ειναι ενα εγχειρημα μετατροπης απο αρχειο VOB ΣΕ 3gp με τον codec H.264. --------------------------------------------------------- παιδια ημουν κι εγω στη συγκριση των κινητων του Ν91, Ν80, 3250. Πρεπει να ξερετε πως δεν εχει καθολου καλη αναλυση το Ν91. Αν δειτε την οθονη του Ν80 θα καταλαβετε τι θα πει οτι το Ν80, "ΣΚΟΤΩΝΕΙ" απο θεμα αναλυσης οθονης!!! Γνωμη μου:οσοι δεν ενδιαφερονται για την υψηλη αναλυση οθονης, να το αγορασουν,ειναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 kalimera.. isos na exei ksana-apantithei h erwthsh mou , exw to n91 edw kai 5 meres kai kolaei synexws ! isws kai 4-5 fores th mera ! prepei na tou bgalw thn mpataria kai meta ola ok ! ti na kanw me auto ?? episis h mpataria exei anamonh to poly 2 meres kai xoris poly xrhsh kai xoris bluetooth ! any ideas ? episis kanena kalo programmataki gia convert apo dvd se N91 ?>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 paidia mou kollise 2 fores entelos (eprepe na bgalo mpataria) kai tis 2 otan to sindesa sto pc gia na to xrisimopoiiso san skliro disko.Auto pou skeftika oti ftaiei einai oti eixe mia grammi mono mpataria.paizei?tora pou i mpataria einai foul den kollaei.to dokimase kaneis? Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts