mpoyka Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Καλορίζικο Φίλε mpoyka! για πες καμια εντύπωση!πως σου φανηκε? kalispera worldlife!! arketa kalo einai.apla to exo ston fortisth oli mera giati den to afino apo ta xeria mou na to epeksergazomai!! pali kala pou exo kai to 6680 kai iparxei kai mia deyterh mpataria. apisteytos ixos gia mp3 player(ayto einai prwta kai meta einai kinito),pio polles dinatotites apo to 6680,eykolh antapokrish kai grigori taxitita sto menu.kamera arketa kali,kai apo twra pou 8a fortoso efarmoges 8a dw ti 8a ginei.exw katevasei merikes kai 8a tis perasw tora na tis dw. anemene apantisi kai entiposeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 τι ακριβως εφαρμογες εχεις κατεβασει; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoyka Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 τι ακριβως εφαρμογες εχεις κατεβασει; :rolleyes: kati efarmoges vrika sto http://www.techteam.gr kai tis exo katevasei kai tora tis kanw egkatastasi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 kalispera worldlife!! arketa kalo einai.apla to exo ston fortisth oli mera giati den to afino apo ta xeria mou na to epeksergazomai!! pali kala pou exo kai to 6680 kai iparxei kai mia deyterh mpataria. apisteytos ixos gia mp3 player(ayto einai prwta kai meta einai kinito),pio polles dinatotites apo to 6680,eykolh antapokrish kai grigori taxitita sto menu.kamera arketa kali,kai apo twra pou 8a fortoso efarmoges 8a dw ti 8a ginei.exw katevasei merikes kai 8a tis perasw tora na tis dw. anemene apantisi kai entiposeis Xmmm Δηλαδη ο ήχος απο το Μεγάφωνο πως είναι>?Καλός?Γιατι εχουν ακουστεί αλλα...Πειράζει το 1 Ηχείο?Τέλος Απο που το αγόρασες και πόσο? Συγνώμη αν σε πρίζω...:rolleyes: :innocent: αλλα είμαι πορωμένος...Πριν λίγο εβλεπα ενα video του και μου ετρεμαν τα πόδια...:w00t: :w00t: Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 kati efarmoges vrika sto http://www.techteam.gr kai tis exo katevasei kai tora tis kanw egkatastasi. ειναι για symbian 9.1 δηλαδη; γιατι ετσι οπως το'πες φανηκε να'χεις κατεβασει αμετρητες εφαρμογες και ειπα μηπως μπερδευτηκες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoyka Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 ειναι για symbian 9.1 δηλαδη; γιατι ετσι οπως το'πες φανηκε να'χεις κατεβασει αμετρητες εφαρμογες και ειπα μηπως μπερδευτηκες :p katevasa apo to site pou sou eipa 6 efarmoges kai tora vrika kai merikes akoma se kapoia alla site ksena.8a tis dokimasw kai 8a se enhmerwsw.to leksiko douleuei kala,kai to screenshot.tora dokimazw alles. Xmmm Δηλαδη ο ήχος απο το Μεγάφωνο πως είναι>?Καλός?Γιατι εχουν ακουστεί αλλα...Πειράζει το 1 Ηχείο?Τέλος Απο που το αγόρασες και πόσο? Συγνώμη αν σε πρίζω...:rolleyes: :innocent: αλλα είμαι πορωμένος...Πριν λίγο εβλεπα ενα video του και μου ετρεμαν τα πόδια...:w00t: :w00t: to pira apo to fnac sto the mall 620 euro.otan paizei mousikh apo to hxeio einai kalh,alla otan xtypaei paizei pio dinata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 katevasa apo to site pou sou eipa 6 efarmoges kai tora vrika kai merikes akoma se kapoia alla site ksena.8a tis dokimasw kai 8a se enhmerwsw.to leksiko douleuei kala,kai to screenshot.tora dokimazw alles. to pira apo to fnac sto the mall 620 euro.otan paizei mousikh apo to hxeio einai kalh,alla otan xtypaei paizei pio dinata. Χμμ...Ωστε το πουλάνε τελικά...Θα παω και εγω...Θα παρω και τηλέφωνο αυριο και αν είναι ανοιχτά θα παω αύριο...!!!! Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Sorry pu ksanarotao re pedia alla kaneis den mu pe akoma poses meres krataei i battaria... giati mu fenete para poli mikri gia ena tetio kinito ! opote perimeno apo tus katoxus! Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 oson afora tin mpataria (kai an ipologisoume to gegonos oti to exo fortisei mono 2 fores mexri stigmis opote i mpataria den apodidei ta megista kai oti genika to kinito to liono oli mera)krataei mia mera kai kati xoris na kleinei to bradi. tora gia mauro xroma eixa rotisi tin pempti sto nokia club kamaras kai mou eipan oti den einai kan sigouro an tha erthei to mauro ellada.gia auto piga kai pira asimenio kai telika den einai asximo. Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 :blink: Δεν θα έρθει μαύρο!?!?!?!?!?!?!??!?!!??!?!??!??!?!??!??!?!? :cry: :cry: πωπω...Ε,εντάξει και εγλω προς ασημί θα οδεύσω!:happy: Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoyka Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Sorry pu ksanarotao re pedia alla kaneis den mu pe akoma poses meres krataei i battaria... giati mu fenete para poli mikri gia ena tetio kinito ! opote perimeno apo tus katoxus! hi!! ego pou to evala thn mpataria apo to 6680 pou exw,mou krathse 1,5 mera xoris na to kleiso to vradi kai me para polli xrhsh,kai ennow oti milaw poli kai to epeksergazomai akoma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Τοσο πολύ?!?Τέλεια!Φιλε mpoyka μήπως εχεις βρεί κανα Theme? Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Τοσο πολύ?!?Τέλεια!Φιλε mpoyka μήπως εχεις βρεί κανα Theme? 8emata an k liga vrhka ap to link tou filou mpouka edw http://www.techteamgr.eu/mobile/themes/index.php?act=v&a=Nokia%20N80 Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 :blink: Δεν θα έρθει μαύρο!?!?!?!?!?!?!??!?!!??!?!??!??!?!??!??!?!? :cry: :cry: πωπω...Ε,εντάξει και εγλω προς ασημί θα οδεύσω!:happy: δεν νομιζω να υπαρχει τετοια περιπτωση...εγω με οσα νοκια σοπ μιλησα μου ειπαν οτι θα ερθει...κ δεν θα αργησει κ ολας...αλλωστε τετοια φημη ειχε βγει κ για το 6260 οπου τελικα ηρθε κ σε μαυρο μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα ομως.....ελπιζω να μην γινει το ιδιο κ μ το ν91... νομιζω πως αξιζει να περιμενεις λιγο ακομη για να εχεις αυτο ακριβως που θελεις...αυτο κανω εγω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 δεν νομιζω να υπαρχει τετοια περιπτωση...εγω με οσα νοκια σοπ μιλησα μου ειπαν οτι θα ερθει...κ δεν θα αργησει κ ολας...αλλωστε τετοια φημη ειχε βγει κ για το 6260 οπου τελικα ηρθε κ σε μαυρο μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα ομως.....ελπιζω να μην γινει το ιδιο κ μ το ν91... νομιζω πως αξιζει να περιμενεις λιγο ακομη για να εχεις αυτο ακριβως που θελεις...αυτο κανω εγω :) Διάβαζα το Topic του Preview...Είδα οτι το περιμένεις απο πέρσυ!Συγχαρητήρια στην υπομονή σου!:happy: Εγώ παλι δεν έχω τετοια υπομονή...Βέβαια μου είπαν και εμένα που τηλεφώνησα οτι θα έρθει σε μαύρο...Μέχρι αύριο,ελπίζω να εχει έρθει!:lol: Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Θέλω να κάνω μια ερώτηση...Γιατί η 1η φόρτιση πρεπει να διαρκεί περισσότερο?Αφού το εικονίδιο της μπαταρίας, απο ενα σημείο και μετα δείχνει Full...:blink: :wacko: Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Θέλω να κάνω μια ερώτηση...Γιατί η 1η φόρτιση πρεπει να διαρκεί περισσότερο?Αφού το εικονίδιο της μπαταρίας, απο ενα σημείο και μετα δείχνει Full...:blink: :wacko: δεν πρεπει να διαρκει περισσοτερο. αντε μια ωριτσα παραπανω, επειδη ειναι καινουργια η μπαταρια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Καλησπερα! παιδες εχει ακουσει κανεις τιποτα για το FScaler ? Λετε να κανει στο Ν91? ειναι σπασιμο να σε καλουν και η φωτογραφια να βγαινει μια σταλια :( Please αν το εχει δοκιμασει καποιος η ξερει τιποτα ας το πει! Α,ξεχασα...απο το Σαββατο ειμαι και εγω κατοχος του ;) Το πειρε ενας φιλος πρωτα και μου αρεσε τρελα,δεν το σκεφτηκα και πολυ λοιπον...:p απο πλαισιο 624 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 δεν πρεπει να διαρκει περισσοτερο. αντε μια ωριτσα παραπανω, επειδη ειναι καινουργια η μπαταρια :) Aφού όλοι λένε παραπάνω...Μονο εγώ δεν το έκανα ποτέ και πάντα τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια...:happy: Α,ξεχασα...απο το Σαββατο ειμαι και εγω κατοχος του Το πειρε ενας φιλος πρωτα και μου αρεσε τρελα,δεν το σκεφτηκα και πολυ λοιπον... απο πλαισιο 624 ευρω. 2 πραγματάκια... 1.Απο ποίο πλαίσιο? 2.Χρώμα ?!?!?!?!?!?:rolleyes: Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 1.περιστερι 2.Ασημι (βιαστικος:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Καλησπερα! παιδες εχει ακουσει κανεις τιποτα για το FScaler ? Λετε να κανει στο Ν91? ειναι σπασιμο να σε καλουν και η φωτογραφια να βγαινει μια σταλια :( Please αν το εχει δοκιμασει καποιος η ξερει τιποτα ας το πει! δεν υπαρχει FScaller για το Ν91 ακομα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 1.περιστερι 2.Ασημι (βιαστικος:p) σου ειπαν τιποτα για το μαυρο? WORDLIFE εχω βαλει στοιχημα...με τον εαυτο μου.παντα κανω βιαστηκες αγορες...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 1.περιστερι 2.Ασημι (βιαστικος:p) Ωραία!Το ασημί πως είναι?είναι εμφανήσιμο? Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 σου ειπαν τιποτα για το μαυρο? WORDLIFE εχω βαλει στοιχημα...με τον εαυτο μου.παντα κανω βιαστηκες αγορες...:) IRONMAIDEN, εχεις δει απο κοντα το ασημι; :rolleyes:Ωραία!Το ασημί πως είναι?είναι εμφανήσιμο?τελειο ειναι φιλε μου...! http://www.plaisio.gr/images/Products/Large/844845.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WORDLIFE Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 σου ειπαν τιποτα για το μαυρο? WORDLIFE εχω βαλει στοιχημα...με τον εαυτο μου.παντα κανω βιαστηκες αγορες...:) Σωστή σε βρίσκω...Έτσι.:) Κατα πότε το βλέπεις να το παίρνεις?:geek: Παράθεση Representing since 2k4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts