Jump to content

Το καλύτερο όπλο στον κόσμο

HaVai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

«Σχεδίασα το καλύτερο όπλο στον κόσμο. Aκόμη και οι Aμερικανοί στο Iράκ το προτιμούν!» δήλωσε με περηφάνια ο 86χρονος Mιχαήλ Kαλάσνικοφ, σχεδιαστής του ομώνυμου θρυλικού όπλου.

Kατά τη διάρκεια συνεδρίου στη Mόσχα, ο πατέρας του Kαλάσνικοφ τόνισε πως το περίφημο AK-47 άντεξε σε όλες τις εποχές και τους πολέμους: «Kαθημερινά στην τηλεόραση βλέπουμε Aμερικανούς να χρησιμοποιούν το όπλο μου στα θωρακισμένα οχήματά τους. Στο Bιετνάμ πέταξαν τα M-16, που αχρηστεύτηκαν από τις κλιματολογικές συνθήκες, κι έπαιρναν τα Kαλάσνικοφ από τους νεκρούς Bιετναμέζους», είπε.

Tο Kαλάσνικοφ χρονολογείται από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου και το πρώτο όπλο σχεδιάστηκε το 1947. O διευθυντής του εργοστασίου, που βρίσκεται κοντά στο Iζβέσκ των Oυραλίων, αποκάλυψε ότι τα τελευταία 60 χρόνια «από διάφορα εξαρτήματα του κλασικού Kαλάσνικοφ με διάφορες παραλλαγές, έχουν παραχθεί παγκοσμίως 1 δισεκατομμύριο όπλα, από τα οποία μόνο το 12% σε ρωσικό έδαφος».

Στην πορεία του χρόνου το Kαλάσνικοφ απέκτησε φήμη όπλου με μεγάλη διάρκεια και άνεση στη χρήση, κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Πηγή: ethnos.gr

:ninja: :ninja: ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ; :ninja: :ninja:

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας

• Απαντήσεις 75
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

desert eagle!

Μπορεις να το αγορασεις απο ΕΔΩ

Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο όπλο,υπάρχει καλό και όχι τόσο καλό που εξαρτάται πάντα απο τις διάφορες παραμέτρους.

Υγρασία,καιρός,ιδρώτας,αίμα,άμμος,είδος πυρομαχικού,είδος χρήσης,λαβή σκοπευτή κτλ.

όλα είναι θέμα κατηγοριοποίησης. πχ είναι κουτό να πείς πως το ΑΚ47 είναι καλύτερο απο το Glock 19 επειδή μιλάμε για τελείως ανόμοια πράγματα...

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

παγκοσμίως 1 δισεκατομμύριο όπλα, από τα οποία μόνο το 12% σε ρωσικό έδαφος».

και μόνο ένα 40% στην Αλβανία. :p

Αρχικό Μήνυμα από StR

desert eagle!

--------------------------

Μπορεις να το αγορασεις απο ΕΔΩ

μπράβο!! και έψαχνα να βρω ενα τέτοιο eshop :X

paypal υποστιρίζει;;

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Για πιστόλι ως καλύτερο, όλη η σειρά των Glock και μετά το Walther P99.

Για τυφ. εφόδου το ΗΚ G36 και το ΑΚ47.

Για υποπολυβόλο το UMP45 ξαδερφάκι του ΜΡ5

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

Αν ημουν εγω η κυρια Καλασνικωφ δεν θα ημουν καθολου περηφανη για την ανακαλυψη μου και ας εβγαζα πολλα λεφτα!!!!!!Δεν θα αντεχα να ειμαι η προεκταση στο χερι καποιων που σκοτωνουν συνανθρωπους τους για τα συμφεροντα λιγων....

Τα καλυτερα οπλα κατα τη γνωμη μου βεβαια ειναι η ειρηνη και η αγαπη... και μακαρι να μπορουσαν να το καταλαβουν ολοι αυτο...

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Αν ημουν εγω η κυρια Καλασνικωφ δεν θα ημουν καθολου περηφανη για την ανακαλυψη μου και ας εβγαζα πολλα λεφτα!!!!!!Δεν θα αντεχα να ειμαι η προεκταση στο χερι καποιων που σκοτωνουν συνανθρωπους τους για τα συμφεροντα λιγων....

Lord of Wars :cry: :cry:

βασικα ολοι εσεις που εκφερετε και γνωμη για το ποιο οπλο ειναι το καλυτερο τα εχετε δοκιμασει? ο αλλος λεει κλωτσαει πολυ κιολας!! ωπα βρε που το δοκιμασες? ποιον σκοτωσες για να το διαπιστωσεις αυτο?

Αντζελινα εγω παλι δεν θα λεγα οχι στα τοσα εκατομυρια που θα εχει βγαλει ο συγκεκριμενος..και στο κατω κατω δεν σκοτωσε αυτος, αυτος απλα τα πουλαει και αν δεν ηταν αυτος θα τα καποιος αλλος βασικα και αυτος να μην υπηρχε αυτοι που σκοτωθηκαν απο οπλα θα ειχαν σκοτωθει και παλι η μονη διαφορα θα ηταν στην μαρκα του οπλου.

βασικα ολοι εσεις που εκφερετε και γνωμη για το ποιο οπλο ειναι το καλυτερο τα εχετε δοκιμασει? ο αλλος λεει κλωτσαει πολυ κιολας!! ωπα βρε που το δοκιμασες? ποιον σκοτωσες για να το διαπιστωσεις αυτο?

Aστειευομενος είπε ότι κλωτσάει στα παιχνίδια.:rolleyes:

Και fyi δεν χρειάζεται να σκοτώσεις κάποιον ούτε να είσαι εγκληματίας για να δοκιμάσεις ένα όπλο (όχι όλα βέβαια:p ) για να ξέρεις αν κλωτσάει ή οτιδήποτε άλλο.

και στο κατω κατω δεν σκοτωσε αυτος, αυτος απλα τα πουλαει και αν δεν ηταν αυτος θα τα καποιος αλλος βασικα και αυτος να μην υπηρχε αυτοι που σκοτωθηκαν απο οπλα θα ειχαν σκοτωθει και παλι η μονη διαφορα θα ηταν στην μαρκα του οπλου.

Το ίδιο ισχύει και για εμπορους ναρκωτικών και άλλες συμπαθείς κατηγοριες επαγγελματιών? :rolleyes: :shifty:

ποιον σκοτωσες για να το διαπιστωσεις αυτο?

Εκτος απο το οτι ο ifrit μιλισε για παιχνιδια, ολοι οι αντρες εχουν πυροβολισει (οχι μια και δυο...) παει να πει οτι ολοι εχουν σκωτοσει; Δλδ ο πατερας μου που εχει πυροβολισει με G3, με Thomson, με Εθνι, απο Π.Α.Ο. 124 χιλιοστον και δεν ξερω και με τι ακομα ειναι δολοφονος; Ο θειος μου που εχει G3 σπιτι του ειναι και αυτος δολοφονος; Εγω που ειχα την τυχη αν και μικρος να ριξω με Desert Eagle ειμαι δολονος απο μικρο παιδι ε;

Συγνωμη που ειναι καπως ειρωνικο το ποστ αλλα...

ta exete xreisimopieisei ola kai xerete pio einai to kalitero .... aide aide oso pane kai xeirotereuoun ta pragmata

Ναι.δούλευα στην αμυντική βιομηχανία για 2 χρόνια και ξέρω τι παίζουν.Τουλάχιστον απο την δική μου πλευρά έχω ρίξει με πάνω απο 30 πιστόλια διαφόρων εταιρειών και καμία 15αριά τυφέκια εφόδου και υποπολυβόλα. και φυσικά στον στρατό με ειδικότητα ελεύθερου σκοπευτή και οπλουργού απο σπόντα, είχα στην διάθεση μου διάφορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπάρχει και η σκοποβολή ώς άθλημα.Τα όπλα δεν είναι απαραίτητο να τα σκεφτόμαστε ώς μέσο δολοφονίας αλλά και με παραμέτρους όπως η μοναδική σχεδιάση και τρόπος λειτουργίας τους όπως ενός κινητήρα,η ανθεκτικότητα τους,η συλλογή ώς χόμπυ και η σκοποβολή που προανέφερα.

Το ότι μου αρέσουν τα όπλα δεν σημαίνει κιόλας οτι είμαι πολεμοχαρής και αιμοδιψής με αυτά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι και στο Tomb Raider θυμάμε το desert eagle τσινούσε :p

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

υπάρχει και η σκοποβολή ώς άθλημα.Τα όπλα δεν είναι απαραίτητο να τα σκεφτόμαστε ώς μέσο δολοφονίας αλλά και με παραμέτρους όπως η μοναδική σχεδιάση και τρόπος λειτουργίας τους όπως ενός κινητήρα,η ανθεκτικότητα τους,η συλλογή ώς χόμπυ και η σκοποβολή που προανέφερα.

Το ότι μου αρέσουν τα όπλα δεν σημαίνει κιόλας οτι είμαι πολεμοχαρής και αιμοδιψής με αυτά

Και εκτος απο αυτα, ολοι οι αντρες (εκτος απο συγκεκριμενες περιπτωσεις) εχουν περασει και απο στρατο. Επισης πολυ εχουν ως χομπι το κυνηγι.

όσοι λένε για το Dessert Eagle.πιστεύω πως αυτό το φορητούλι αντιαρματικό :p είναι απο τα πλέον απαράδεκτα...Ναι μέν το .50 διαμέτρημα γκρεμίζει ντουβάρι,τι να το κάνεις όμως όταν έχεις μονάχα 7 σφαίρες σε αυτό το διαμέτρημα...Το ίδιο ισχύει και για το m1911a1 το γνωστό .45.Φυσικά το βάρος του είναι ότι χειρότερο...τι να το κάνεις όταν ζυγίζει 2.05 κιλά κενό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα καλυτερα οπλα κατα τη γνωμη μου βεβαια ειναι η ειρηνη και η αγαπη... και μακαρι να μπορουσαν να το καταλαβουν ολοι αυτο...

Μηπως ησουν στα καλλιστεια του ΑΝΤ1 ??? :p

Mutilator :shifty:

to desert eagle to exeis gia na skotoneis me finetsa(as poume ton xeirotero sou exthro ton ksemonaxiazeis kapou kai boum)!den to exeis gia na xonese se domatio kai na katharizeis 10 atoma!

an theleis oplo gia polu kosmo exoume alles protaseis!

http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg

aggelopas εγραψες με την απαντηση σου!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αληθεια τα 459.00z³ πόσα ευρώ είναι???? :ninja: :shifty:

http://www.machinegun.pl/sklep/product_info.php?cPath=34&products_id=721&osCsid=22141b71dfc09e51e1af4ad8c2257d76

IPHONE 4 The Ultimate

αρχιζουμε αναλογα με την περισταση εχουμε και το καταληλο οπλο

για να πας αθορυβος και να εχεις μεγαλη ισχυ πυρος θα παρουμε

1)mp5 sd

2)m4+σιγαστηρα+red dot

αν θες να κανεις πραγματικο σαματα και να μην αφησεις τιποτα ζωντανο απλα ak47

για ακροβολιστες μια ειναι η επιλογη εκτως απο τα κλασσικα δικα τους οπλα

m4+red dot + σιαγστηρα δεν κλοτσαει σχεδον καθολου (λογο σιγαστηρα) και εχει τρομερη ευθυβολεια

για μικρους πυραυλους εδαφους εδαφους οταν ριξει κανεις με desert eagle σε φορτηγο μια σφαιρα ειναι αρκετη να το σταματησει αμα την φας στο χερι απλα στο κοβει για φαντασου το με 15αρη γεμιστηρα

οταν πας καπου και σου λενε take no prisoners απλα κουβαλας ενα d.e στον μηρο και ενα επανω σε ειδικη θεση και σπερνεις τον θανατο απλα και δυνατα

σε αλλες περιπτωσεις βαριεμαι να γραφω καθως ειναι πολλα τα οπλα αλλα το καλυτερο οπλο εφοδου ειναι ενα cp 90