ilka71 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 ρε παιδια ειχα αγορασει το blackballer αλλα τωρα που το κανω απεγκατασταση μεσω του app manager παραμενει ενα κολοαρχειο στο app manager a000017c.sis που δεν φευγει με τιποτα!και απο κατω λεει not installed και δεν μπορω να το κανω uninstall!!!Ουτε Install βεβαια!με ποιο τροπο-προγραμμα το βρισκω για να το σβησω?διπλα του εχει το εικονιδιο οτι ειναι εγκατεστημενο στην καρτα μνημης.ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Πηγενε επανο στο αρχειο που θελεις να σβησεις με ενα fileman και σβηστο απο μονος σου. Aν δεν σβηνη πηγενε επανο στο αρχειο που θελεις να σβησεις πατα options/archives και sto read only καντο off ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Πηγενε επανο στο αρχειο που θελεις να σβησεις με ενα fileman και σβηστο απο μονος σου. Aν δεν σβηνη πηγενε επανο στο αρχειο που θελεις να σβησεις πατα options/archives και sto read only καντο off ;)αυτο που λες με το options,archives κλπ δεν το βλεπω εκει που λες!πηγα πανω στο αρχειο παταω options αλλα δεν λεει πουθενα archives!εχω το profiexplorer αλλα παλι δεν βρισκω το αρχειο γαμωτο!στο αρχειο διπλα εχει το εικονιδιο της καρτας μνημης γιατι εκει το ειχα εγκαταστησει. αλλα παω με το profiexplorer και δεν το βρισκω!καμμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 ρε παιδια ειχα αγορασει το blackballer αλλα τωρα που το κανω απεγκατασταση μεσω του app manager παραμενει ενα κολοαρχειο στο app manager a000017c.sis που δεν φευγει με τιποτα!και απο κατω λεει not installed και δεν μπορω να το κανω uninstall!!!Ουτε Install βεβαια!με ποιο τροπο-προγραμμα το βρισκω για να το σβησω?διπλα του εχει το εικονιδιο οτι ειναι εγκατεστημενο στην καρτα μνημης.ευχαριστω!! οταν το εκανες uninstall εκανες restart το τηλεφωνο...??αν οχι,καν'το ενα restart,και μετα(θεωρητικα) ή θα εχει φυγει απο μονο του ή θα μπορεις να το διαγραψεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 οταν το εκανες uninstall εκανες restart το τηλεφωνο...??αν οχι,καν'το ενα restart,και μετα(θεωρητικα) ή θα εχει φυγει απο μονο του ή θα μπορεις να το διαγραψεις..μπα τιποτα δεν γινεται!οταν σβηνω το blackballer αυτο το αρχειο που μενει απο κατω δεν λεει installed αλλα not installed γιαυτο και δεν μπορω να το διαγραψω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Ένα φίλος μου θέλει να μπει στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi. Επιγραμματικά,τι ακριβώς πρέπει να κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Ένα φίλος μου θέλει να μπει στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi. Επιγραμματικά,τι ακριβώς πρέπει να κάνει; απλως να συνδεθει εννοεις??? πες του να παει ιστος να μπει θα τον ρωτησει με τι θελει να μπει να διαλεξει easy wlan θα του βρει το δικτυο και θα συνδεθει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 αυτο που λες με το options,archives κλπ δεν το βλεπω εκει που λες!πηγα πανω στο αρχειο παταω options αλλα δεν λεει πουθενα archives!εχω το profiexplorer αλλα παλι δεν βρισκω το αρχειο γαμωτο!στο αρχειο διπλα εχει το εικονιδιο της καρτας μνημης γιατι εκει το ειχα εγκαταστησει. αλλα παω με το profiexplorer και δεν το βρισκω!καμμια βοηθεια? Οχι archives, attributes ειθελα να γραψω:O Βαλε στο κινητο σου τον y-browser και κανε αυτο που σου ειπα, πηγενε επανο στο αρχειο που θελεις να σβησεις και πατα επιλογες>file>attributes και εκει που λεει read only καντο No και μετα δοκημασε να το σβησεις. :D Για να βρεις το αρχειο χρησημοποιησε το mobilesearch :) :O Edit: Για να δεις ενα αρχειο sisx οταν το κανεις εγκατασταση σε πιος φακελους πηγενη μπορεις να χρησημοποιησεις το UnMakeSISx tools Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Οχι archives, attributes ειθελα να γραψω:O Βαλε στο κινητο σου τον y-browser και κανε αυτο που σου ειπα, πηγενε επανο στο αρχειο που θελεις να σβησεις και πατα επιλογες>file>attributes και εκει που λεει read only καντο No και μετα δοκημασε να το σβησεις. :D Για να βρεις το αρχειο χρησημοποιησε το mobilesearch :) :O Edit: Για να δεις ενα αρχειο sisx οταν το κανεις εγκατασταση σε πιος φακελους πηγενη μπορεις να χρησημοποιησεις το UnMakeSISx tools το mobile search ειναι αλλο προγραμμα απο το y browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 το mobile search ειναι αλλο προγραμμα απο το y browser? Ναι στο mobile search ειναι ενα προγραμμα που κανει οτι κανει και η αναζητηση μεσα στον υπολογιστη Ενω ο y-browser ειναι διαχειριστης αρχειων :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Ναι στο mobile search ειναι ενα προγραμμα που κανει οτι κανει και η αναζητηση μεσα στον υπολογιστη Ενω ο y-browser ειναι διαχειριστης αρχειων :)ρε που εμπλεξα!με τον Υ browser δεν μπορω να βρω το κολοαρχειο!οταν ξαναεγκατεστησα τωρα το blackballer το αρχειο εξαφανιζεται και στην θεση του μπαινει το blackballer που απο κατω λεει installed αλλα οταν θα το σβησω θα μεινει το αρχειο σκετο που απο κατω θα λεει not installed οποτε δεν μπορω και να το σβησω γαμωτο!επειδη το αρχειο αυτο ειναι στη καρτα μνημης αν της κανω φορματ θα φυγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Kρατα οτι σου χρειαζετε και καντην ενα format να ξεμπερδευεις :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Kρατα οτι σου χρειαζετε και καντην ενα format να ξεμπερδευεις :) επιτελους εκανα φορματ και εφυγε το ρημαδι!παρατηρησα οτι εγινε και πιο γρηγορο το κινητο !ευχαριστω παντως! το lifeblog τι κανει?το χρειαζομαστε?να το σβησω και αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros125 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 καλησπερα σε ολη την παρεα :) Θελω μια βοηθεια, προσπαθω μερικες μερες να κανω update το κντ μου (nokia N80) συμφωνα με αυτα που διαβαζω απο εσας αλλα δεν τα καταφερνω. Ομολογω ειμαι ασχετος. Σας παρακαλω καποιος που ξερει καλα ας μου στειλει ενα mail να με βοηθησει γιατι δεν τα καταφερνω... ας μου εξηγει με κινησεις τι κανω γιατι εχω μπερδευτει παρα πολυ :( Ευχαριστω εκ των προταιρων Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 μηπως θα μπορουσες να μου πεις step by step πως γινεται ο συγχρονισμος?εχω εγκατεστημενο το nokia pc suite.ευχαριστω πολυ! Hello , Εφτιαξα ενα οδηγο με screenshots,ελπιζω να σου φανει χρησιμος : http://rapidshare.com/files/4879472/Sychronisation_with_Microsoft_Outlook.zip.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 παιδια εγω δεν ειχα προφιλ ουτε καν υπηρχε με την ονομασια nokia. το εκανα μεσο net με usb και μου περασε την 0.41.εχθτες δοκιμασα να το κανω μεσο wifi υπηρχε η επιλογη τελευταια ενημερωση εκανα αναζητηση μπηκα στο wifi και μου το εκανε μεσα σε 3λεπτα και μετα ελεγε 0.42.προφιλ ομως δεν υπαρχει μου λεει να δημιουργησω εγω. Δεν είχες ποτέ κάποιο προφίλ ή το έσβησες κάποια στιγμή? Μιλάμε για το προφίλ στο σημείο που λεει ο nervous, έτσι? Τώρα που έσβησα το προφίλ, έχω το μήνυμα "ο Διακομιστής δεν αποκρίνεται". Το προφίλ φαίνεται να χρειάζεται γιατί θέλει όνομα και διεύθυνση διακομιστή, κλπ. Αλλιώς πως ξέρει πού να συνδεθεί το κινητό? Μαλλον λογω προφιλ δεν μπορειτε Ποιο προφιλ χρησιμοποιειτε ,πρεπει να ειναι προεπιλεγμενο nokia (Συνδεσιμοτητα->Διαχειριση συσκευης->επιλογες->ρυθμισεις->πρεπιλεγμενο προφιλ--->νοκια ) Μήπως μπορείς να μας δώσεις τις ρυθμίσεις του προφίλ που έχεις nervous? Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 δεν ειχα ποτε καποιο προφιλ.μου βγαζει να κανω δικο μου. απλως υπαρχει μια επιλογη που λεει τελευταια ενημερωση και οποτε την παταω μπαινω στο wifi και κατεβαζω την version.στο ν93 ομως δεν εχω και εκει προφιλ αλλα δεν υπαρχει η επιλογη αυτη και δεν μπορω να κανω κατι.αυτην την επιλογη nokia πως εμφανιστηκε???δεν την εχω σε κανενα απο τα 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 To προφίλ Νοκια υπήρχε στην καρτέλα "προφίλ" στη Διαχείριση Συσκευής. Ήρθε με το firmware .41, με την αναβάθμιση μέσω του NSU, φαντάζομαι. Και το προεπιλέγεις στο (Συνδεσιμοτητα->Διαχειριση συσκευης->επιλογες->ρυθμισεις->πρεπιλεγμενο προφιλ--->νοκια ) όπως είπε ο nervous. Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Hello , Εφτιαξα ενα οδηγο με screenshots,ελπιζω να σου φανει χρησιμος : http://rapidshare.com/files/4879472/Sychronisation_with_Microsoft_Outlook.zip.html εισαι φοβερος!ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Mετά την αναβάθμιση χάθηκε η χρήση ηχείου με το εξάρτημα για τα ακουστικά!!! :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Υπαρχει περιπτωση το ν70 να τραβαει καλυτερο βιντεο απο το ν80?γιατι μολις συγκρινα δυο βιντεο απο ν70 κ ν80 κ τον ν70 ηταν πολυ καλυτερο!οι ρυθμισεις και στα δυο οι ιδιες,το ν80 ειχε παρα πολλα χιονακια! 3.0617 ειναι μηπως θελει αναβαθμηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Υπαρχει περιπτωση το ν70 να τραβαει καλυτερο βιντεο απο το ν80?γιατι μολις συγκρινα δυο βιντεο απο ν70 κ ν80 κ τον ν70 ηταν πολυ καλυτερο!οι ρυθμισεις και στα δυο οι ιδιες,το ν80 ειχε παρα πολλα χιονακια! 3.0617 ειναι μηπως θελει αναβαθμηση? Δυστυχώς του Ν70 είναι καλύτερο και ειδικά τη νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Το ν70 απο οτι εχω συγκρίνει είναι καλύτερο και στις photo το βράδυ,με διαφορά κιόλας. Πως γίνεται αυτο,αλλο θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Υπαρχει περιπτωση το ν70 να τραβαει καλυτερο βιντεο απο το ν80?γιατι μολις συγκρινα δυο βιντεο απο ν70 κ ν80 κ τον ν70 ηταν πολυ καλυτερο!οι ρυθμισεις και στα δυο οι ιδιες,το ν80 ειχε παρα πολλα χιονακια! 3.0617 ειναι μηπως θελει αναβαθμηση? η τελευταια αναβαθμιση ειναι αυτη 4.0623.0.42 και το ν70 εχει καλυτερο βιντεο.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Ευχαριστω αν και απογοητευτηκα λιγο γιατι μολις πουλησα το ν70 κ πηρα το ν80!¨( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts