Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλ.να δειχνει μαζι σιμ κ τηλ. επαφες δεν γινεται?

Όχι, δυστυχώς δεν γίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eβαλα να το φορτισω,και πατησα το πληκτρο για να ανοιξει,και ανοιξε.Μου ζητησε χωρα κ.λ.π.,αυτα που ζηταει οταν το αγοραζουμε και το θετουμε σε λειτουργια.ΑΛΛΑ το προβλημα με την οθονη παραμενει, αυτος ειναι και ο λογος που πηγα να κανω αναβαθμιση. Δηλαδη με το που κλεινω το πορτακι και το ξαναανοιγω το κινητο κολαει υπερβολικα και ασπριζει η οθονη χωρις να δειχνει τπτ.Πως μπορω να δω την εκδοση του κινητου μου?? να ξαναδολιμασω να κανω αναβαθμιση τι λετε??θα διορθοθει το προβλημα ετσι???

ευχαριστω για τις απαντησεις!!!

Το ιδιο έτυχε και σε μένα. ακριβως το ιδιο. Και πολλες φορες λιγο αν ανοιγοκλεινα το πορτακι χαλουσαν τα γραφικα.

(το ανέφερα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2064274#post2064274 )

Το προβλημα οπως αποδειχθηκε ηταν θεμα καλωδιοταινιας, η οποια ενωνει τις 2 πλακετες. Της μιας που ειναι στον κινητο μέρος (κατω απο την οθόνη) και της δευτερης που βρισκεται στο σταθερό μέρος (κατω απο το πληκτρολογιο). Την αλλαξα πριν 5 μερες και τώρα ειναι μια χαρα το κινητο.

ΥΓ: Πως μπορώ να βάλω προφυλαξη οθόνης ενα αρχειο flash??

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Καλημέρα παιδιά θα ήθελα αν μπορεί να μου πει κάποιος για το wi-fi μου βγάζει το τετραγωνάκι στην οθόνη του κινητού όταν βρει ασύρματο δίκτυο πάω τότε και ανοίγω τον browser βάζω σελίδα να συνδεθώ βρίσκει το δίκτυο πατάω ok αλλά τίποτα δεν συμβαίνει  ! όταν βρεθεί δίκτυο ποιες είναι η διαδικασίες σύνδεσης ας μου πει κάποιος .

Ευχαριστώ

Καλημέρα.

Όταν δίνεις στον Ιστό μια διεύθυνση και πατάς μετάβαση σου βγάζει μια λίστα με τα σημεία πρόσβασης που είναι διαθέσιμα (3G/GPRS/WLan). Εσύ θα επιλέξεις το «Αναζήτηση WLan» και θα επιλέξεις το ασύρματο δίκτυο που θέλεις.

Αν δεν κατεβάζει τίποτα, δοκίμασε αυτό:

Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Ασύρματο δίκτυο LAN > Επιλογές > Προχωρημένες Ρυθμίσεις. Θα επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και μετά θα απενεργοποιήσεις την αυτόματη διαμόρφωση.

Τέλος, απενεργοποίησε και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Καλό είναι να μην αλλάξεις άλλες ρυθμίσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Χαιρετώ όλη την παρέα. Εχω τρεις ερωτησούλες.

1) Κατέχω ένα μαύρο Ν80 IE με λογισμικό v4.0632.0.38 και code: 0539712. Για να αναβαθμίσω το λογισμικό του θα πρέπει να βάλω έναν από τους παρακάτω codes: 0542814 ή 16 ώστε να μην έχω πρόβλημα με την γλώσσα;

2) Έχω εγκαταστήσει το Nokia Maps και παρόλλο που δουλεύει είναι λίγο αργό. Έχω βάλει τους χάρτες του Nokia E65 αφού το δεν υπήρχαν για το Ν80. Αν βάλω χάρτες άλλου κινητού υπάρχει περίπτωση να πηγαίνει πιο γρήγορα; Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος διαφορετικούς χάρτες;

3) Αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Ν80 όποτε έχω προσπαθήσει να εγαταστήσω ένα παιχνίδι με κατάληξη *.jar πάντα με ξενερώνει, βγάζοντάς μου: ''σφάλμα πιστοποιητικού, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής''. Στις ρυθμίσεις έχω: εγκατάσταση λογισμικού: Όλα και στον έλεγχο πιστοποιητικού: Απενεργοποίηση. Επίσης δοκίμασα την διαδικασία Sign για Unsigned εφαρμογές ή έβαλα παλιότερες ημερομηνίες στο κινητό αλλά πάλι τα ίδια. Είχα πιστέψει ότι δεν υποστηρίζει *.jar παιχνίδια αλλά τα τελευταία τα κατέβασα από το γνωστό μαγαζάκι και ήταν για S60v3_N80_352x416 οπότε υποθέτω ότι κάτι κάνω λάθος.

Σας ευχαριστώ.

1) Κατέχω ένα μαύρο Ν80 IE με λογισμικό v4.0632.0.38 και code: 0539712. Για να αναβαθμίσω το λογισμικό του θα πρέπει να βάλω έναν από τους παρακάτω codes: 0542814 ή 16 ώστε να μην έχω πρόβλημα με την γλώσσα;

Ναι και τα 2 ειναι ελληνικα καλυτερα βαλε αυτο που τελιωνη σε 16

2) Έχω εγκαταστήσει το Nokia Maps και παρόλλο που δουλεύει είναι λίγο αργό. Έχω βάλει τους χάρτες του Nokia E65 αφού το δεν υπήρχαν για το Ν80. Αν βάλω χάρτες άλλου κινητού υπάρχει περίπτωση να πηγαίνει πιο γρήγορα; Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος διαφορετικούς χάρτες;

Αν και δεν το εχω δοκιμασει, νομιζω πως δεν θα υπαρχει διαφορα

3) Αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Ν80 όποτε έχω προσπαθήσει να εγαταστήσω ένα παιχνίδι με κατάληξη *.jar πάντα με ξενερώνει, βγάζοντάς μου: ''σφάλμα πιστοποιητικού, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής''. Στις ρυθμίσεις έχω: εγκατάσταση λογισμικού: Όλα και στον έλεγχο πιστοποιητικού: Απενεργοποίηση. Επίσης δοκίμασα την διαδικασία Sign για Unsigned εφαρμογές ή έβαλα παλιότερες ημερομηνίες στο κινητό αλλά πάλι τα ίδια. Είχα πιστέψει ότι δεν υποστηρίζει *.jar παιχνίδια αλλά τα τελευταία τα κατέβασα από το γνωστό μαγαζάκι και ήταν για S60v3_N80_352x416 οπότε υποθέτω ότι κάτι κάνω λάθος.

Σας ευχαριστώ.

Δοκιμασε αυτη την εφαρμογη ειναι .jar και πες μας :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Το product code που έχει η συσκευή σου είναι EURO 2 Pearl Black Internet Edition που σημαίνει ότι θα χάσεις τα Ελληνικά διότι η κατηγορία αυτή περιέχει:

EURO2: English, French, German, Turkish, Dutch, Italian

EURO2: English, Czech, Slovakian, German, Polish, Hungarian

Βάλε αυτό το product code 0542816 πριν κάνεις αναβάθμιση!

Όσο αφορά το Nokia Maps έτσι είναι και στο Ε60 μου. Δεν θα αλλάξεις τίποτα αν εγκαταστήσεις άλλη έκδοση.

@Itchrist86:

Τώρα κάνω back up και μετά θα ξεκινήσω την αναβάθμιση του λογισμικού. Θα χρησιμοποιήσω τον product code που μου έδωσες για να μην έχω πρόβλημα. Το Nokia Maps θα το αφήσω έτσι και θα το αλλάξω μόνο αν βγάλει η Nokia χάρτες για N80.

@gianpithio:

Δοκίμασα την εφαρμογή Eortologio.jar που μου πρότεινες αλλά μου έβγαλε το κλασικό... ''σφάλμα πιστοποιητικού, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής''. Δοκίμασα διάφορες ημερομηνίες, αλλά και πάλι τίποτα. Να σου πω την αλήθεια πίστευα ότι θα πατύχαινε αυτή την φορά η εγκατάσταση, γιατί υπήρχε και το Eortologio.jad κάτι που δεν είχαν οι υπόλοιπες εφαρμογές *.jad.

Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό μου, το οποίο ελπίζω με την αναβάθμιση του λογισμικού ή ένα φορμάτ να λυθεί. Η αναβάθμιση λογισμικού ισοδυναμεί και με hard format; Αν όχι, τότε αν κάνω πρώτα αναβάθμιση λογισμικού και μετά φορμάτ, τότε το κινητό ποια version λογισμικού θα έχει; Την εργοστασιακή του ή αυτήν που του έβαλα;

Σημερα με περιμενε μια εκπληξη. Για πρωτη φορα ετυχε να μπω στο internet απο το Ν80. Ολα ωραια κι ομορφα αλλα μπηκα στο youtube και δεν μπορουσα να δω τα βιντεο. Οπως, και οποιοδηποτε αλλο βιντεο βρηκα μπροστα μου κατα την διαρκεια της περιηγησης μου. Μολις επελεγα να δω ενα βιντεο εβγαζε ενα σφαλμα, οτι η μνημη ειναι γεματη και οτι πρεπει να κλεισω τις αλλες εφαρμογες που εχω ανοικτες. Εφαρμογες ανοικτες δεν ειχα. Για την μνημη, δεν καταλαβα ακριβως τι εννοει.. Εχει τυχει σε καποιον?

@gianpithio:

Δοκίμασα την εφαρμογή Eortologio.jar που μου πρότεινες αλλά μου έβγαλε το κλασικό... ''σφάλμα πιστοποιητικού, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής''. Δοκίμασα διάφορες ημερομηνίες, αλλά και πάλι τίποτα. Να σου πω την αλήθεια πίστευα ότι θα πατύχαινε αυτή την φορά η εγκατάσταση, γιατί υπήρχε και το Eortologio.jad κάτι που δεν είχαν οι υπόλοιπες εφαρμογές *.jad.

Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό μου, το οποίο ελπίζω με την αναβάθμιση του λογισμικού ή ένα φορμάτ να λυθεί. Η αναβάθμιση λογισμικού ισοδυναμεί και με hard format; Αν όχι, τότε αν κάνω πρώτα αναβάθμιση λογισμικού και μετά φορμάτ, τότε το κινητό ποια version λογισμικού θα έχει; Την εργοστασιακή του ή αυτήν που του έβαλα;

Λογικα το προβλημα σου να ληθει με την αναβαθμιση λογισμικου και αλαζοντας το product code, οταν το κανεις κανε και φορματ στην καρτα μνημης..

Περιμενω να μου πεις τι εγεινε τελικα :)

Σημερα με περιμενε μια εκπληξη. Για πρωτη φορα ετυχε να μπω στο internet απο το Ν80. Ολα ωραια κι ομορφα αλλα μπηκα στο youtube και δεν μπορουσα να δω τα βιντεο. Οπως, και οποιοδηποτε αλλο βιντεο βρηκα μπροστα μου κατα την διαρκεια της περιηγησης μου. Μολις επελεγα να δω ενα βιντεο εβγαζε ενα σφαλμα, οτι η μνημη ειναι γεματη και οτι πρεπει να κλεισω τις αλλες εφαρμογες που εχω ανοικτες. Εφαρμογες ανοικτες δεν ειχα. Για την μνημη, δεν καταλαβα ακριβως τι εννοει.. Εχει τυχει σε καποιον?

Εννοεί τη μνήμη ram. Αλλά ούτως ή άλλως δεν μπορείς να δεις βίντεο από το youdube, διότι χρειάζεται το flash player για την αναπαραγωγή flv video.

Τέτοια δυνατότητα θα έχει ο Flash player 3.

Θα μπορουμε να τον εγκαταστησουμε?

Όταν βγει, ναι θα μπορούμε. :)

Απιθανα! Εχω δυο αποριουλες ακομη. Για να μπαινω στο ιντερνετ απο το Ν80 χρειαζομαι μονο ενα ασυρματο router και μια συνδεση? Μηπως χρειαζεται και τιποτε ακομη? Και η δευτερη απορια μου ειναι αν υπαρχει καποια εφαρμογη με χαρτες που να μπορεις να τους συμβουλευεσαι χωρις ομως να χρειαζεται να πληρωσεις. Αυτα κι ευχαριστω.:D

Απιθανα! Εχω δυο αποριουλες ακομη. Για να μπαινω στο ιντερνετ απο το Ν80 χρειαζομαι μονο ενα ασυρματο router και μια συνδεση? Μηπως χρειαζεται και τιποτε ακομη? Και η δευτερη απορια μου ειναι αν υπαρχει καποια εφαρμογη με χαρτες που να μπορεις να τους συμβουλευεσαι χωρις ομως να χρειαζεται να πληρωσεις. Αυτα κι ευχαριστω.:D

Ναι, για να συνδεθείς στο internet χρειάζεσαι ένα ασύρματο router. Βέβαια υπάρχει τρόπος να συνδεθείς απευθείας στον υπολογιστή σου (εφόσον έχει κάρτα δικτύου WiFi) (ad-hoc σύνδεση) σε περίπτωση που δεν έχεις ασύρματο router.

Μπορείς να βάλεις το Nokia Maps αν θέλεις να έχει απλώς ένα χάρτη για να συμβουλεύεσαι. Δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα...

Αν θέλεις το βρίσκεις εδώ, μαζί με το Map Loader μέσω του οποίου θα κατεβάσεις τους χάρτες.;)

Λογικα το προβλημα σου να ληθει με την αναβαθμιση λογισμικου και αλαζοντας το product code, οταν το κανεις κανε και φορματ στην καρτα μνημης..

Περιμενω να μου πεις τι εγεινε τελικα :)

Έκανα ότι μου είπες και το κινητάκι πετάει:). Μετά την αλλαγή του product code και την αναβάθμιση του λογισμικού, παρατήρησα ότι μπορούσα να εκαταστήσω τις εγαρμογές *.jad μόνο στην μνήμη του τηλεφώνου ενώ στην κάρτα μνήμης εξακολουθούσε να μην δέχεται καμιά εγκατάσταση.

Εκανα φορμάτ και στην κάρτα μνήμης και όλα καλά! Σε ευχαριστώ πολυ gianpithio για την βοήθεια και το ενδιαφέρον σου. Αισθάνομαι σαν να αγόρασα καινούργιο κινητό:p.

Μην το πειραζεις

Στην οθονη του pc σου τι σου δειχνει?

Την διαδικασια της αναβαθμισης την ξεκινησες?

Μα αυτο λεω. Εχει μια ωρα που κανει αναβαθμιση. Τι κουμπι της ''ενημερωσης'' ειναι αχνο δηλαδη ανενεργο και διπλα το ''ακυρωση'' ενεργο. Παει το κινητουλι?:(

Οταν το βγαλεις θα φανει..

Καλυτερα αστο και αλο μηπως και αλλαξει κατι που δεν το νομιζω

Κι αν δεν αλλαξει κατι πως το βγαζω? Παταω ακυρωση? Κλεινω το Nokia Software Uptader απο το Χ πανω δεξια? Αποσυνδεω το τηλεφωνο? Ω ρε τι παθαμεεε...:cry:

Καμια ιδεα? Καποιος που του εχει τυχει αναλογη περιπτωση?

EDIT: Δεν ειμαστε καλα!!!!! Το κινητο ανοιξε!! Χτυπαει μια υπενθυμιση που ειχα βαλει!! Τι κανω τωρα ρε παιδια? Το updater δεν δινει επομενο βημα!

EDIT: Οταν χτυπαει η υπενθυμιση ολα στην οθονη φαινονται μια χαρα. Το 3ο βημα ομως ακομη να μου το δωσει..