sadiagraxa Δημοσιεύτηκε April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 16, 2006 Καλησπερα σε ολους :) Καλες μας διακοπες λοιπον ! ;) Αγορασα ενα Hub και θελω πρωτα απ'ολα να συνδεσω 1 Desktop και 1 Laptop μαζι και αφου γινει αυτο, θα ηθελα να τα συνδεσω και τα 2 στο internet. Οι ερωτησεις και οι αποριες μου ειναι: 1- Πως μπορω να συνδεσω τα 2 PC μεταξυ τους; 2- Τι συνδεσμολογιες θα κανω; 3- Οταν λεμε "μοιραζουμε το Internet" εννουμε οτι και οι 2 υπολογιστες μπορουν να ειναι στο inernet ταυτοχρονα; Δηλαδη θα μπορει καποιος να παιξει ενα online game και με τους 2 υπολογιστες συνδεμενους στο internet; Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω καποιος να μου εξηγησει αναλυτικα τις κινησεις που πρεπει να κανω για να πετυχω και τη συνδεση των 2 υπολογιστων αλλα και την μοιρασια της συνδεσης internet, γιατι δυστυχως ειμαι εντελως ασχετος με την δημιουργια δικτυου υπολογιστων :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Θα χρειαστείς το Internet Connection Sharing των Windows όπως έχουμε ξαναπεί. Κάνε αναζήτηση στο forum και θα βρεις πληροφορίες. Όσο για το online παιχνίδια γενικά δε θα έχεις πρόβλημα, εκτός και αν θέλετε να μπείτε στο ίδιο παιχνίδι ταυτόχρονα, όπου μπορεί να έχεις πρόβλημα λόγω της κοινής IP. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts