vampyre Δημοσιεύτηκε November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 22, 2003 Κυριακή 21 Δεκεμβρίου , 5μμ , Flocafe @ Village Μαρούσι. Για να δω συμμετοχές. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 ΠΑΡΟΝ!!!! :P Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Παρών....(όχι παρον (το)...χάντερ, το έχουμε ξαναπεί! :whistle: ) Όμως να προτείνω και μιά ωραία και μεγάλη κυριλάτη καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ιπποκράτους ανάμεσα σε Ακαδημίας και Πανεπιστημίου....με εύκολη πρόσβαση με κάθε μέσο από όλα τα σημεία των Αθηνών και από το μετρό....Δε θυμάμαι το ονομά της, αλλά μπορώ να το βρω.... Ακούω γνώμες..... ;) Υ.Γ. : Δεν μένω φυσικά στο κέντρο της Αθήνας....προς αποφυγή παρεξηγήσεων...... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k Παρών....(όχι παρον (το)...χάντερ, το έχουμε ξαναπεί! :whistle: ) Όμως να προτείνω και μιά ωραία και μεγάλη κυριλάτη καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ιπποκράτους ανάμεσα σε Ακαδημίας και Πανεπιστημίου....με εύκολη πρόσβαση με κάθε μέσο από όλα τα σημεία των Αθηνών και από το μετρό....Δε θυμάμαι το ονομά της, αλλά μπορώ να το βρω.... Ακούω γνώμες..... ;) Υ.Γ. : Δεν μένω φυσικά στο κέντρο της Αθήνας....προς αποφυγή παρεξηγήσεων...... :whistle: Εχμ ...επειδή μας έχει τελειώσει η....βαζελίνη :p όσοι έχουμε αυτοκίνητα δεν έχουμε καμμία ελπίδα για κέντρο... :worry: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k Παρών....(όχι παρον (το)...χάντερ, το έχουμε ξαναπεί! :whistle: ) ειμαι απο χωριο ρε παιδια τι να κανω δηλαδη με τους βλαχους και αρβανιτες που εχω μπλεξει ( χωρις παρεξηγηση ) :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vampyre Εχμ ...επειδή μας έχει τελειώσει η....βαζελίνη :p όσοι έχουμε αυτοκίνητα δεν έχουμε καμμία ελπίδα για κέντρο... :worry: :D :lol: :p Εγώ προτείνω το Flocafe στο Village στο Μαρούσι. Μια που κατεβήκαμε κάτω την προηγούμενη φορά, νομίζω πως είναι δίκαιο. Πάντως παρών αν είμαι Αθήνα και δεν φύγω για τις γιορτές Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vampyre Εχμ ...επειδή μας έχει τελειώσει η....βαζελίνη :p όσοι έχουμε αυτοκίνητα δεν έχουμε καμμία ελπίδα για κέντρο... :worry: Tις Κυριακές είναι πολύ εύκολη υπόθεση το πάρκινγκ στο κέντρο....αφού οι καρεκλοκένταυροι ξακουράζονται!!! ....Εγώ το πρότεινα από άποψης ευκολίας συγκοινωνιακής πρόσβασης σε πολλούς και επειδή βρίσκεται στο μέσον όλων των σημείων.... Δεν έχω κανένα πρόβλημα γιά οπουδήποτε άλλωστε, αν και θεωρώ το village στο Μαρούσι αρκετά πιό δύσκολο σημείο γιά παρκάρισμα και ειδικά την Κυριακή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Wirelessly posted (Ericsson T39m: SonyEricssonT68/R502) Αρχικό μήνυμα από τον/την vampyre Κυριακή 21 Δεκεμβρίου , 5μμ , Flocafe @ Village Μαρούσι. Για να δω συμμετοχές. :) Mesa!an kai tha protimousa na ginotan glifada,ilioupoli,argiroupoli klp giati einai poli poio sigouro oti tha ertho! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) egw pantws eimai mesa opou kai an ginei..kai epishs symfwnw me to prwtathlima bowling an kai den kserw sxedon katholou.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 τι λετε ρε παιδια.Αραβωνιαζεται ο αδερφος μου τοτε θα τρεχω για myphone meeting?.Αλλη μερα βαλτε. Και προτεινω στα floca στο μαρουσι μιας και ειναι και της τελεστετ παραρτημα διπλα και της κοσμοτε και της παναφον να κανουμε 5 λεπτη διαμαρτυρια για το gprs . Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!! Πάντως μην περίμενετε να κεράσω που έχω γενέθλια στις 23/12!!!!!!! :Ρ Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 mesa kai ego arkei na einai se kapoio simeio me prosbasi apo to metro!! oxi se kanena renti pali!! pame kapou konta sto metro! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Καλημέρα παίδες,μέσα κι εγώ!!Ελπίζω μόνο μην έχω φύγει για διακοπές! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Όχι πως λέω κάτι πρωτότυπο :p , μέσα και εγώ... :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Εγώ είμαι μέσα όπου και να γίνει. Βέβαια από την άλλη για κέντρο μπορώ να κανονίσω για πάρκινγ για όλους στα εξάρχεια. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Ο Wappy θα είναι???? :worry: Μάλλον (98%) μέσα! Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 3ο athenks myphone meeting δεν είναι? Ένα τον Αύγουστο κ ένα πρόσφατα στο Ρέντη δενμ έχουν γίνει? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Ευχαριστως να ερθω αν καποιος Dj_Blade δεν με (πρρρρρ):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Και εγω θα ειμαι μεσα αν δεν ειμαι στην δουλεια. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLoud Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 den afinoume ta meetings na pame gia kana tournoua bowling i mpiliardou??????????????????????????????????????????????????? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Mc_Vtec/12660/144459/0/redliners.jpg -Ti kaneis ekei?.........-Ti kanw?prospathw na anoiksw!!! -Ma DEN exoume IBIZA!...........-Pali kala!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hellenicsun Ευχαριστως να ερθω αν καποιος Dj_Blade δεν με (πρρρρρ):happy: Σαββατο κ Κυριακη έχει διαγωνισμο db Drag.. Αν είναι το πολυ πολυ θα έρθεις μαζί μου κ θα πάμε απο κει...να δουμε τι θα παίξει κ απο γκαφρα... Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Omen Ο Wappy θα είναι???? :worry: Μάλλον (98%) μέσα! βρε! ήρθες?? :) και ακόμα να περάσεις... :whistle: Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dj_Blade Σαββατο κ Κυριακη έχει διαγωνισμο db Drag.. Αν είναι το πολυ πολυ θα έρθεις μαζί μου κ θα πάμε απο κει...να δουμε τι θα παίξει κ απο γκαφρα... Ενταξει.Παμε και στα 2 στην τελικη.Αλλα κριμα ειναι να χασουμε και αυτο το meeting.Απο λεφτα μισα μισα βρε συ!Για το ταξι μιλαω παντα!Λοιπον ολοι στο meeting!!!!!!!!!!!!!Να γινει χαμος!Να γινει της εκδιδομενης!!!!Να βλεπω παντου myphoneακιδες και κινιτα!!!!Ααααααα!!!!! :up: (Πως με βρισκετε?Να αναλαβω την διαφημιση του site?Ε?Ε?) :rolleyes: :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomby Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Θεού θέλοντως....(Γιατι για καιρού δέν μασάμε είμαστε παντός καιρού) είμαι μέσα....! Παράθεση Resurrection Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Tomby Θεού θέλοντως....(Γιατι για καιρού δέν μασάμε είμαστε παντός καιρού) είμαι μέσα....! και πιστευω απο τους πρωτους εκει ε? ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts