Jump to content

Αποστολή ανώνυμης ανθοδέσμης

mona-liza
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας το θέμα είναι:

Η ξαδέρφη μου και κολλητή μου θέλει να στείλει λολουδια σε κάποιον στη γιορτή του(Γιώργος)αλλά θέλει να τα στείλει ανώνυμα..:wacko:

τελοσπαντων

εγώ είμαι αντίθετη σε αυτό αλλά αφού επιμένει...

είναι μεγάλη ιστορία με το τύπο,θα τα στείλει και δεν πρόκειτε να του αποκαλύψει ποια είναι ποτέ αν δεν την καταλαβει ο ίδιος(αλλο και τουτο παλι)

θέλει λοιπόν να γράψει και δυο λογάκια στην καρτούλα αλλά έχουμε στερέψει από ιδέες.Θέλει να του πει περίπου οτι αφου δεν μπορεσε να του ευχηθει απο κοντα του στελνει λουλουδια και καπως να γραψει οτι δεν συνηθιζεται οι γυναικες να στέλνουν λουλουδια στους άντρες αλλά εκείνη το έκανε και ελπίζει να μην το παρεξηγήσει.

Η βοήθειά σας πολύτιμη...

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Παιδιά θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας το θέμα είναι:

Η ξαδέρφη μου και κολλητή μου θέλει να στείλει λολουδια σε κάποιον στη γιορτή του(Γιώργος)αλλά θέλει να τα στείλει ανώνυμα..:wacko:

τελοσπαντων

εγώ είμαι αντίθετη σε αυτό αλλά αφού επιμένει...

είναι μεγάλη ιστορία με το τύπο,θα τα στείλει και δεν πρόκειτε να του αποκαλύψει ποια είναι ποτέ αν δεν την καταλαβει ο ίδιος(αλλο και τουτο παλι)

θέλει λοιπόν να γράψει και δυο λογάκια στην καρτούλα αλλά έχουμε στερέψει από ιδέες.Θέλει να του πει περίπου οτι αφου δεν μπορεσε να του ευχηθει απο κοντα του στελνει λουλουδια και καπως να γραψει οτι δεν συνηθιζεται οι γυναικες να στέλνουν λουλουδια στους άντρες αλλά εκείνη το έκανε και ελπίζει να μην το παρεξηγήσει.

Η βοήθειά σας πολύτιμη...

Mπορείς να πας σε ένα ανθοπωλείο και να το ζητήσεις...

μη βαλει μεσα τη λεξη "παρεξηγηση" γιατι δε τη βλεπω καλα...εφοσον εχει τα @@ και στελνει λουλουδια σε αγορι ειναι προτιμοτερο να πει αυτο που θελει κατευθειαν πχ να αφεθει ενα ενδεχομενο πιθανου καφε η κατι τετοιου παρα να αρχισει να τα μπουρδουκλωνει...

θα τη παθει που θα τη παθει ο αλλος δεν ειναι αναγκη να τον μπερδεψει σχετικα με το ενδιαφερον της...

Εγω την προταση μου την εγραψα σε αλλο θεμα κοπελιτσα αλλα θα σου τη ξαναπω στην καρτα θα γραφει απλα και περιεκτικα το εξης "Τα λογια ειναι περιττα οταν μιλουν οι πραξεις.... (το ονομα της)"!

Θα μπει στο νοημα κατευθειαν....

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Βασικά (και ενημερωτικά) mona liza...στα αγόρια δεν αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα λουλούδια!:p τα έχουμε συνδέσει κατευθείαν με τις γυναίκες και τίποτα παραπάνω... Δεν θα την συμβούλευα να κάνει αυτό, επειδή εκείνης θα της άρεσε...Γιατί δεν στέλνει κάτι άλλο;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

μποξερακι? χεχεχεεχε

πλακα κανω...ειναι αληθεια οτι θα τον αιφνιδιασει, το θεμα ειναι να μη γραψει κατι που μπορει να δημιουργησει αμφιβολιες....αν ο αλλος αρχισει να λεει στη συγκεκριμενη φαση " με γουσταρει τωρα αυτη η θα με παιξει?" το χασε το παιχνιδι...ο τυπος θα παει στην αμεσως πιο ευκολοκατανοητη...

Βασικά (και ενημερωτικά) mona liza...στα αγόρια δεν αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα λουλούδια!:p τα έχουμε συνδέσει κατευθείαν με τις γυναίκες και τίποτα παραπάνω... Δεν θα την συμβούλευα να κάνει αυτό, επειδή εκείνης θα της άρεσε...Γιατί δεν στέλνει κάτι άλλο;

Συμφωνώ για την λάθος επιλογή των λουλουδιών.

Προσωπικά θα μου άρεσε να λάβω 2 εισητήρια(ή προσκλήσεις) για ένα event:)

μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις

σας ευχαριστουμε ολουσ,

μια φιλη της εδωσε ωραια ιδεα:

αν εχετε παει σε καβα ποτων θα εχετε δει κατι ξυλινα μπαουλακια που εχουν μεσα 1 ή 2 μπουκαλια κρασι?με ωραια αποξηραμενα μεσα?και ωραιο αμπαλαζ?

να στειλει ενα τετοιο και μια ευχη:

"για τη γιορτη σου ευχομαι ..τα παντα"

και ετσι θα μπορει να το στειλει και με το ονομα της δεν ειναι λουλουδια.

τι λετε αγορια ?????καλυτερο???

»

giati na stilei doraki?

as paei kapou apomera mazi tou kai na pei ta pramata opos einai!

kai pio fthno einai kai tha tou ksekatharisei akribos ti thelei!

to kaselaki me ta krasia einai kapos akriboutsiko!

http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg

εγω το ξερω οτι ειναι λιγο ακριβο αλλα μεσα στην καψουρα της..τι να πεις

ολοι τα εχουμε κανει αυτα η αλλα ...

δεν θελει να τον συναντησει ,δεν επικοινωνουν αλλα δεν εχουν τσακωθει

και θελει να του δειξει οτι μπορει να μην μιλαμε αλλά εγώ σε σκέφτομαι κατι τέτοιο.

»

καλυτερο σιγουρα....

απο την αλλη αμα ειναι αλκοολικος και προσπαθει να ξεφυγει....αχαχχαχαχχ

καθολου απιθανο με ολα αυτα που εχει κανει στο παρελθον ο τυπος..

λες να ειναι αλκολα???

»

Guest lagoudakis
βασικα τι ηλικια εχει ο τυπος;ωραιο το ξυλινο μπαουλο αλλα κατα την γνωμη μου παει σε ποιο μεγαλες ηλικιες,πχ ανω των 30-35 για τα λουλουδια συμφωνω με τα αλλα παιδια,ΠΟΤΕ σε αντρα

βασικα τι ηλικια εχει ο τυπος;ωραιο το ξυλινο μπαουλο αλλα κατα την γνωμη μου παει σε ποιο μεγαλες ηλικιες,πχ ανω των 30-35 για τα λουλουδια συμφωνω με τα αλλα παιδια,ΠΟΤΕ σε αντρα

ειναι γυρω στα 33-35 καπου εκει...

»

ειναι γυρω στα 33-35 καπου εκει...

Καλή ιδέα το κασελάκι αλλά κυρίως η κίνηση. Αμάν με τις γυναίκες που δεν κουνάνε δαχτυλάκι ακόμη κι αν καίγονται!

KCB

Καλή ιδέα το κασελάκι αλλά κυρίως η κίνηση. Αμάν με τις γυναίκες που δεν κουνάνε δαχτυλάκι ακόμη κι αν καίγονται!

ναι το κασελακι πιστευω και εγω ειναι καλη κινηση!

εγω θα διαλεγα αλλον τροπο να πλησιασω καποιον ,

αλλα σε αυτην την περιπτωση ειναι οτι πρεπει,

του στυλ σε σκεφτομαι και ας μην επικοινωνουμε..

»

εγω θα προτιμουσα ως δωρο την ... κοπελα φορωντας τα απολυτως απαραιτητα (δηλαδη μια κορδελιτσα μοναχα και καλα σαν δωρο!!!)μουαχαχαχαχαχαχα...φαντασου να ανοιξει την πορτα του σπιτιου και να την βρει απεξω με μια καρτουλα που να γραφει " το δωρο σου"

ΥΓ: επισης φαντασου μες το σπιτι να εχει αλλη κοπελα...γκουχου γκουχου!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

εγω θα προτιμουσα ως δωρο την ... κοπελα φορωντας τα απολυτως απαραιτητα (δηλαδη μια κορδελιτσα μοναχα και καλα σαν δωρο!!!)μουαχαχαχαχαχαχα...φαντασου να ανοιξει την πορτα του σπιτιου και να την βρει απεξω με μια καρτουλα που να γραφει " το δωρο σου"

ΥΓ: επισης φαντασου μες το σπιτι να εχει αλλη κοπελα...γκουχου γκουχου!

τι να πεις ???φαντασιωσεις ειναι αυτες...:lol: :lol:

εχεις και αλλες τετοιες ιδεες?

»

οχι, αυτο αν μου εκανε η κοπελια μου δωρο στα γενεθλια μου δε με χαλαγε...νομιζω οτι σαν ιδεα ειναι αρκετα ... πρωτοτυπη, για να μην πω και τιποτε αλλο!!!!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

αυτο που δε μπορω να πιασω ειναι το "σε σκεφτομαι ακομα και αν δε σου μιλαω"...απ'οτι καταλαβα δε μιλαμε για παιδια....

κατι θα χει παει στραβα για να μη γινεται επιθετικη κινηση ε?

απο αυτα μου λεει δεν εχει παιχτει κατι χοντρο απλα φοβαται την αποριψη

δηλαδη αν του τηλ και του πει να συναντηθουνε και της πει οκ θα σου τηλ και μετα περιμενει ,ε αυτο δεν το αντεχει.

θυμηθηκε οτι σπιτι του ειχε ενα τετοιο κασελακι...μ@λ@κια ε???

τωρα τι να στειλει??

εγω λεω να στειλει ενα διαφορετικο κασελακι:lol:

»

και αντί να μιλήσει προτιμά να κάνει αναπάντητες? δε θα τη βγάλει πουθενά αυτό...μπορεί στο μυαλό της να υπάρχει η τελική δικαίωση αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του τρόπο σκέψης και μήκος κύματος...