Tas6s Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Τότε ρε παιδιά γτ υπογράφουμε συμβόλαια;; με την ιδια λογικη έχασα την δουλειά μου μειωση 10€στο παγιο δεν θέλεις ακυρωσε το συμβόλαιό Vodafone. Ήθελα να πάω βοντα αλλά με αυτά τρόμαξα.. Δλδ να μου πουλήσει τώρα ένα συμβόλαιο για να με πάρει με φορητοτητα και αυριο πληρωνε τα ίδια που πληρωνες στην άλλη εταιρία.. Αυτο δεν είναι ηθικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Πάντως νομίζω ότι αυτό είναι το τελικό χτύπημα. Όταν τελειώσει το συμβόλαιο (δυστυχώς έχω 7-8 μήνες ακόμα) θα ρίξω μαύρη πέτρα στη βόνταφον, μετά από 17 χρόνια που είμαι πελάτης της. Αναφέρομαι στο 5ευρο βέβαια. Και βέβαια, επειδή ο πολύς κόσμος πήγε στο Red 1, κάνει εκεί την παπάτζα της. Είναι καραμπινάτη αθέτηση συμβολαίου. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις (όπως σε μένα), το Internet4Share έχει 100% έκπτωση και έχουμε ήδη 1,5GB. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται μια υπηρεσία πουοι περισσότεροι δεν την χρησιμοποιούν. Φυσικά θα φτιάξω μια επιστολή για την ΕΕΤΤ, αλλά θα την κοινοποιήσω και στο αρμόδιο υπουργείο για να τονίσω το διακοσμητικό ρόλο της ΕΕΤΤ. Καρτοκινητά και τέλος. Για Internet, να είναι καλά η σύμβαση με το ΕΔΕΤ για ακαδημαϊκούς και φοιτητές. Vodafone από εμένα ποτέ ξανά. Αν τυχόν σε αίτημα φορητότητας με καλέσουν (όταν έρθει η ώρα), θα τους πω ότι δέχομαι μόνο με συμβόλαιο που αναφέρει ρητά ρήτρα για αλλαγή όρων από μέρους τους, όλο το ποσό (στο 100%) που θα στοιχίζουν οι υπηρεσίες που θα μου παρέχουν μέχρι τότε (εξαιρουμένων των εκπρώσεων δηλαδή). Αλλιώς, ποτέ ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Το δικο μου συμβολαιο ληγει σε δυο μηνες. Ευτυχως δε θα φορτωθω το ταληρο για μεγαλο χρονικο διαστημα. Θα το μετατρεψω σε καρτα cu η οποια νομιζω πως με 20 ευρω θα με καλυψει απ ολες τις αποψεις. Πιστευω πως η συμπεριφορα της εταιριας θα οδηγησει πολλους πιστους της συνδρομητες, οπως εμενα, στην αποδεσμευση τους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kainourgiazalh Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα αντιπροσφορά από Βόντα (λογικά την Τρίτη) λόγω φορητότητας προς κόσμοτε. Τι πρέπει να κάνω για να σιγουρευτώ πως αυτό που θα μου προτείνει δεν θα αυξηθεί κατά 5 ευρώ από 16 του μηνός; Πώς θα διασφαλίσω πως η πρότασή τους θα είναι αυτή που θα μου αναφέρουν, χωρίς εξτρά νταβαντζιλίκια λίγες μέρες μετά; Βοηθήστε λίγο παιδιά για να μην την πατήσουμε. Ακόμα και το 5ευρω μετράει τις δύσκολες μέρες που περνάμε. Edited June 8, 2014 by kainourgiazalh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα αντιπροσφορά από Βόντα (λογικά την Τρίτη) λόγω φορητότητας προς κόσμοτε. Τι πρέπει να κάνω για να σιγουρευτώ πως αυτό που θα μου προτείνει δεν θα αυξηθεί κατά 5 ευρώ από 16 του μηνός; Πώς θα διασφαλίσω πως η πρότασή τους θα είναι αυτή που θα μου αναφέρουν, χωρίς εξτρά νταβαντζιλίκια λίγες μέρες μετά; Βοηθήστε λίγο παιδιά για να μην την πατήσουμε. Ακόμα και το 5ευρω μετράει τις δύσκολες μέρες που περνάμε. Εγω ανανεωσα στις 29 Μαιου το ρεντ 1 για ενα χρονο και τους το ζητησα γραπτα. Μου εσταλει μηνυμα οτι η τελικη τιμη συμπεριλαμβανομενων ολων των γνωστων σημερα αυξησεων θα ειναι 27,21. Διευκρινησα πως αν για αυτον τον λογο μεταβληθει η τιμη θα ειναι αιτια ακυρωσης του συμβολαιου. Ελπιζω να μην υπαρξει θεμα. Επισης εχω ζητησει δευτερη καρτα δώρεαν για μοιρασμα του ιντερνετ (με το ταμπλετ). Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Το δικο μου συμβολαιο ληγει σε δυο μηνες. Ευτυχως δε θα φορτωθω το ταληρο για μεγαλο χρονικο διαστημα. Θα το μετατρεψω σε καρτα cu η οποια νομιζω πως με 20 ευρω θα με καλυψει απ ολες τις αποψεις. Πιστευω πως η συμπεριφορα της εταιριας θα οδηγησει πολλους πιστους της συνδρομητες, οπως εμενα, στην αποδεσμευση τους . Mετα απο πολλα χρονια ζητησα και εγω να γινει καρτοκινητο :) να δουμε ποιος θα βγει χαμενος :p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Mετα απο πολλα χρονια ζητησα και εγω να γινει καρτοκινητο :) να δουμε ποιος θα βγει χαμενος :p Με είκοσι ευρώ στην q έχεις γύρω στις οχτώ ώρες προς όλους και χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Άσε το μπόνους. Εγώ αύριο μεθαύριο γίνεται κάρτα και Γειά σας για q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 μιλησα πριν λιγο με vodafone μου μειωσαν το RED 1 στα 28.56 τελικη τιμη χωρις να με επηρεαζει η αυξηση απο τις 16 του μηνος και επειδη εχω το 4sharing 750mb θα εχω συνολο 2gb και 750mb με 12μηνο αντι για 18μηνο συμβολαιο (δικη μου επιλογη) μενω στην voda λογω σηματος. στην αρχη μου ειπαν οτι ετσι και αλλιως δεν θα με επιανε η αυξηση πιανει μονο αυτους που υπεγραψαν πριν την 1η Μαρτιου εεμνα το τελευτται μουφα μου φαινεται Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Με είκοσι ευρώ στην q έχεις γύρω στις οχτώ ώρες προς όλους και χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Άσε το μπόνους. Εγώ αύριο μεθαύριο γίνεται κάρτα και Γειά σας για q Απαραίτητη προϋπόθεση: Έχεις 8 ώρες προς όλους στους δύο μήνες. Δεν μπορείς να έχεις πάνω από 5 ώρες και 20 λεπτά τον μήνα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 μιλησα πριν λιγο με vodafone μου μειωσαν το RED 1 στα 28.56 τελικη τιμη χωρις να με επηρεαζει η αυξηση απο τις 16 του μηνος και επειδη εχω το 4sharing 750mb θα εχω συνολο 2gb και 750mb με 12μηνο αντι για 18μηνο συμβολαιο (δικη μου επιλογη) μενω στην voda λογω σηματος. στην αρχη μου ειπαν οτι ετσι και αλλιως δεν θα με επιανε η αυξηση πιανει μονο αυτους που υπεγραψαν πριν την 1η Μαρτιου εεμνα το τελευτται μουφα μου φαινεται φιλε μου ειναι σε οικογενειακο πακετο?παντως ειναι πολυ καλη τιμη και για 12μηνο,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 φιλε μου ειναι σε οικογενειακο πακετο?παντως ειναι πολυ καλη τιμη και για 12μηνο,,, ναι οικογενειακο 2 γραμμες. ουσιαστικα μου εδωσε +10% εκπτωση Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godhades Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 ναι αυτη ειναι η αυξηση. η ΕΕΤΤ μου ιεπε οτι ειναι νομιμο να ζητανε πισω την επιδοτηση Δεν νομιζω οτι η ΕΕΤΤ να ειναι δικαστηριο για να βγαζει αποφασεις τι ειναι νομιμο κ τι οχι.Ποιος ο λογος των συβολαιων τοτε?Αυριο μπορει να τους καπνισει να κανουν αυξηση 100 ευρω δν σημαινει οτι θα το δεχτουμε. Προφανως ειναι διακοσμητικη δημοσια υπηρεσια και ισως εχουν καλα συμβολαια με τις εταιριες κινητης προσωπικα αν με πιανετε. Μην δινετε ευρω ας κανουν δικαστηρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 εκανα φορητοτητα προς αλλο παροχο και ολοκληρωθηκε πριν απο 6 μερες παρολα αυτα στο my account δε φαινεται καποιος εξοφλητικος λογαριασμος (φαινεται ομως οτι εχει γινει διακοπη), ουτε μου εχουν στειλει κατι (εχω επιλεξει να στελνουν μονο ηλεκτρονικα) να ανησυχησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 εκανα φορητοτητα προς αλλο παροχο και ολοκληρωθηκε πριν απο 6 μερες παρολα αυτα στο my account δε φαινεται καποιος εξοφλητικος λογαριασμος (φαινεται ομως οτι εχει γινει διακοπη), ουτε μου εχουν στειλει κατι (εχω επιλεξει να στελνουν μονο ηλεκτρονικα) να ανησυχησω; Μπα οχι.Λογικα ο εξοφλητικος θα σου ερθει οπως οι λογαριασμοι καθε μηνα.μεσα στον επομενο μηνα θα τον παρεις λογικα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kainourgiazalh Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 μιλησα πριν λιγο με vodafone μου μειωσαν το RED 1 στα 28.56 τελικη τιμη χωρις να με επηρεαζει η αυξηση απο τις 16 του μηνος και επειδη εχω το 4sharing 750mb θα εχω συνολο 2gb και 750mb με 12μηνο αντι για 18μηνο συμβολαιο (δικη μου επιλογη) μενω στην voda λογω σηματος. στην αρχη μου ειπαν οτι ετσι και αλλιως δεν θα με επιανε η αυξηση πιανει μονο αυτους που υπεγραψαν πριν την 1η Μαρτιου εεμνα το τελευτται μουφα μου φαινεται Το ζήτησες να στο δώσουν και γραπτώς αυτό; Ρωτάω γιατί από μέρα σε μέρα περιμένω προσφορά από Βόντα (μιας και έκανα φορητότητα προς κόσμοτε), για να είμαι σίγουρος πως θα κινηθώ. Φοβάμαι μήπως με διαβεβαιώσουν ότι δεν θα υπάρξει καμία αύξηση αλλά στο τέλος την κάνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Το ζήτησες να στο δώσουν και γραπτώς αυτό; Ρωτάω γιατί από μέρα σε μέρα περιμένω προσφορά από Βόντα (μιας και έκανα φορητότητα προς κόσμοτε), για να είμαι σίγουρος πως θα κινηθώ. Φοβάμαι μήπως με διαβεβαιώσουν ότι δεν θα υπάρξει καμία αύξηση αλλά στο τέλος την κάνουν... δεν το ζητησα γραπτως λαθος μου. τελικα εγω εκανα 18 μηνο συμβολαιο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Κι εμένα το myaccount δεν έχει πληροφορίες. Περίμενα επικοινωνία από την vodafone την προηγούμενη μέρα της φορητότητας, με διαβεβαίωσαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο οπωσδήποτε. Δεν με πήραν τηλέφωνο ποτέ. Πήγα σε wind free2go, θα κάνω πάρα πολύ καιρό να εμπιστευτώ εταιρεία για συμβόλαιο. Περιμένω τον εκκαθαριστικό. Θα παρακαλέσω θερμά τον φίλο skatzivas όταν του έρθει ο εκκαθαριστικός λογαριασμός, να μας κάνει μία ανάρτηση τον λογαριασμό (με κρυμμένα τα προσωπικά στοιχεία φυσικά) απλά να το έχουμε πρόχειρο αν κάτι πάει στραβά με τις δικές μας περιπτώσεις. Σε εμένα πάντως δεν είδα καμία προσπάθεια να με κρατήσουν στην εταιρεία. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Με είκοσι ευρώ στην q έχεις γύρω στις οχτώ ώρες προς όλους και χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Άσε το μπόνους. Εγώ αύριο μεθαύριο γίνεται κάρτα και Γειά σας για q Eνδιαφερον....θα το κοιταξω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εγώ επειδή ειμαι άσχετος απο καρτες στο παλιό μου νουμερο κάθε ποτε πρεπει να βάζω κάρτα για να μην το χάσω;ισχυει για όλες τις εταιρίες το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Κάθε 12 μήνες και 29 ημέρες πρέπει να βάζεις κάρτα για να μην το χάσεις. Κάθε 6 μήνες για να μην χάσεις το υπόλοιπο σου . Σε όλες τις εταιρείες ισχύει πλέον το 6μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εφυγα και ξένιασα (μετα απο 12 χρόνια πελάτης) Η γραμμή που ξεχειλισε το ποτήρι ήταν αυτό εδώ Πήγα σε f2go και μέχρι στιγμής 45 μέρες ειμαι στο μισο και παρακάτω απο το πάγιο μου με περισσότερες παροχές (mobile data px) Συμβολαιο ξανά μονο σε εταιρικό αριθμό :lol: Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 μιλησα πριν λιγο με vodafone μου μειωσαν το RED 1 στα 28.56 τελικη τιμη χωρις να με επηρεαζει η αυξηση απο τις 16 του μηνος και επειδη εχω το 4sharing 750mb θα εχω συνολο 2gb και 750mb με 12μηνο αντι για 18μηνο συμβολαιο (δικη μου επιλογη) μενω στην voda λογω σηματος. στην αρχη μου ειπαν οτι ετσι και αλλιως δεν θα με επιανε η αυξηση πιανει μονο αυτους που υπεγραψαν πριν την 1η Μαρτιου εεμνα το τελευτται μουφα μου φαινεται Αφου πηγα σε καταστημα και μου ειπαν οτι το 4sharing θα με επιβαρυνει κατα 5 ευρω τον μηνα, πηρα τηλεφωνο και ζητησα να μιλησω με το παιδι που εκανε πριν απο λιγες ημερες την ανανεωση. Αποτελεσμα ; Καμμια επιβαρυνση πλεον των 27,21 τον μηνα με ρεντ1 και 4sharing που απο 16/6 θα γινει 1,5gb + 750mb απο την καρτα = 2,25gb τον μηνα. Η δευτερη καρτα θα αποσταλει με κουριερ εντος 5 εργασιμων. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Με είκοσι ευρώ στην q έχεις γύρω στις οχτώ ώρες προς όλους και χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Άσε το μπόνους. Εγώ αύριο μεθαύριο γίνεται κάρτα και Γειά σας για q Δεν μπορείς να αγοράσεις πάνω από 4 πακέτα των 80 λεπτών προς όλους τον μήνα στην q. Δηλαδή με τα ονλαιν μπόνους βγαίνουν μέγιστο 320 λεπτά = 5,33 ώρες. Αν μιλάς παραπάνω να ξέρεις ότι δεν θα σε φτάσουν. Εκτός αν έχεις αρκετό κόσμο σε wind/q ώστε να αγοράζεις και το πακέτο των 2 ευρώ προς wind/q, ώστε να συμπληρώσεις το 8ωρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Δεν μπορείς να αγοράσεις πάνω από 4 πακέτα των 80 λεπτών προς όλους τον μήνα στην q. Δηλαδή με τα ονλαιν μπόνους βγαίνουν μέγιστο 320 λεπτά = 5,33 ώρες. Αν μιλάς παραπάνω να ξέρεις ότι δεν θα σε φτάσουν. Εκτός αν έχεις αρκετό κόσμο σε wind/q ώστε να αγοράζεις και το πακέτο των 2 ευρώ προς wind/q, ώστε να συμπληρώσεις το 8ωρο... Μετά δίνεις 14 ευρώ για το Mega Bundle Για να έχεις 150 ακόμα προς όλους + Internet + διεθνή + WIND + Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Σαν παράδειγμα το έφερα. Επίσης θυμάμαι έναν φίλο που έλεγε ότι επειδή έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο σου μένει ο χρόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts