Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, memoriesradio said:

Πλάκα μου κάνεις τώρα! Όχι ρε φίλε! Τελικά υπάρχει θεία δίκη...

Ναι άστα.. Και έχει αλλάξει και όνομα τώρα.. Διεμφυλικός ψυχικός παροξυσμός είπε ο γιατρός.. 🤣🤣🤣

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Αείμνηστη Δημητρούλα..

https://youtu.be/qcadb5Kp-X8?si=PqfXkyyPud2H2YFd

1 minute ago, johnny_htc said:

Ναι άστα.. Και έχει αλλάξει και όνομα τώρα.. Διεμφυλικός ψυχικός παροξυσμός είπε ο γιατρός.. 🤣🤣🤣

Όνομα; Δηλαδή; Έχασα επεισόδια...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Σημερινή προσφορά  από τό 13830 μετά από αίτημα υπαναχώρησης σε σταθερό .Μου δώσαμε την 300 FTTH στα 25.43 για 24 μήνες και έξι μήνες δωρεάν πάγια+ σε δύο κινητά πού έχω απεριόριστα όλα στα 15 και κάτι στο καθένα δεν θυμάμαι ακριβώς.Ολα αυτά ήταν αντιπρόταση στο αίτημα φορητότητας cosmote 300 FTTH στα 36.10 με πέντε πάγια δώρο και στα κινητά απεριόριστα  19.54 και το άλλο 20.96 με τρία πάγια δώρο 

3 minutes ago, Aggelos41 said:

Σημερινή προσφορά  από τό 13830 μετά από αίτημα υπαναχώρησης σε σταθερό .Μου δώσαμε την 300 FTTH στα 25.43 για 24 μήνες και έξι μήνες δωρεάν πάγια+ σε δύο κινητά πού έχω απεριόριστα όλα στα 15 και κάτι στο καθένα δεν θυμάμαι ακριβώς.Ολα αυτά ήταν αντιπρόταση στο αίτημα φορητότητας cosmote 300 FTTH στα 36.10 με πέντε πάγια δώρο και στα κινητά απεριόριστα  19.54 και το άλλο 20.96 με τρία πάγια δώρο 

Ωραίος. Μόνο με φορητότητες καταλαβαίνουν 👌😎

Ακριβώς φιλαράκι.Ειναι το μόνο μας όπλο πλέον Αλλά θέλει κυνήγι και να τύχεις στο κατάλληλο άτομο.

Just now, Aggelos41 said:

Ακριβώς φιλαράκι.Ειναι το μόνο μας όπλο πλέον Αλλά θέλει κυνήγι και να τύχεις στο κατάλληλο άτομο.

Έτσι έτσι. Με πήραν χτες για ανανέωση συμβολαίου σταθερού από την Cosmote, ήταν έτοιμη να προχωρήσει τη διαδικασία, στακα της λέω, τι τιμές είναι αυτές. Μου έδινε ανανέωση συμβολαίου το σύστημα σε τιμές μεγαλύτερες από αυτές του site... Της είπα να το κοιτάξουν και να με ξανά πάρουν τηλέφωνο. Μου λέει δεν γίνεται κάτι. Εντάξει της λέω, από βδομάδα θα γίνει φορητότητα σε άλλο πάροχο και θα γίνει πάρτι 😏😎

45 minutes ago, Aggelos41 said:

Καλά είσαι εσύ. Εγώ την πήρα στα 26,5 με τρεις μήνες δωρεάν πάγιο 

2 ώρες πριν, Aggelos41 said:

Τούμπανο πρόταση! Σε αυτά η βονταφον στήνει κυριολεκτικά λοκω! 

6 ώρες πριν, Aggelos41 said:

Ψιςςςςς τι λες τώρα!!! 

Αυτή είναι προσφορά!!!! 

6 ώρες πριν, johnny_htc said:

Έτσι έτσι. Με πήραν χτες για ανανέωση συμβολαίου σταθερού από την Cosmote, ήταν έτοιμη να προχωρήσει τη διαδικασία, στακα της λέω, τι τιμές είναι αυτές. Μου έδινε ανανέωση συμβολαίου το σύστημα σε τιμές μεγαλύτερες από αυτές του site... Της είπα να το κοιτάξουν και να με ξανά πάρουν τηλέφωνο. Μου λέει δεν γίνεται κάτι. Εντάξει της λέω, από βδομάδα θα γίνει φορητότητα σε άλλο πάροχο και θα γίνει πάρτι 😏😎

Θα γίνει όταν σας πάρουν πείτε μας τις τιμές 😊

Nova only Edge SA For Ever.. 

6 minutes ago, Antonio21 said:

Ψιςςςςς τι λες τώρα!!! 

Αυτή είναι προσφορά!!!! 

Θα γίνει όταν σας πάρουν πείτε μας τις τιμές 😊

Θα ενημερώσω 😎

Red Unlimited, έφτασε 18,κάτι με το φόρο κινητής και το 1,5€ της Vodafone.

Κάνω αίτηση φορητότητας στο WhatsUp λόγω της προσφοράς με τα απεριόριστα και σκάσει τηλ με προσφορά στα 15.8€ με 3 πάγια δώρο 

Not bad.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Παιδιά, να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς. Vodafone TV, τα κλασσικά κανάλια ant1, mega, Alpha ξέρω γω, δεν τα έχει, σωστά; Φαντάζομαι θα μπορείς στο boxaki να κονεξαρεις βύσμα για κεραία ώστε να παίζει τέτοια. Επίσης έχει catch up 7 ημερών ή κάτι αντίστοιχο σαν τα προγράμματα των άλλων δύο; Ευχαριστώ 

Just now, johnny_htc said:

Παιδιά, να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς. Vodafone TV, τα κλασσικά κανάλια ant1, mega, Alpha ξέρω γω, δεν τα έχει, σωστά; Φαντάζομαι θα μπορείς στο boxaki να κονεξαρεις βύσμα για κεραία ώστε να παίζει τέτοια. Επίσης έχει catch up 7 ημερών ή κάτι αντίστοιχο σαν τα προγράμματα των άλλων δύο; Ευχαριστώ 

Το μόνα ελληνικά κανάλια εθνικής εμβέλειας που έχει αν θυμάμαι σωστά είναι μόνο το Mega και το Open Beyond TV. Το Mega το έχει σίγουρα. Μπορείς να κοτσάρεις κεραία στο μποξάκι. Για το replay TV θα σε γελάσω,ας μας πει κάποιος σίγουρα 

14 minutes ago, aektzhs 1 said:

Το μόνα ελληνικά κανάλια εθνικής εμβέλειας που έχει αν θυμάμαι σωστά είναι μόνο το Mega και το Open Beyond TV. Το Mega το έχει σίγουρα. Μπορείς να κοτσάρεις κεραία στο μποξάκι. Για το replay TV θα σε γελάσω,ας μας πει κάποιος σίγουρα 

Thanks man 😎

39 minutes ago, ParafronGR said:

Κάνω αίτηση φορητότητας στο WhatsUp λόγω της προσφοράς με τα απεριόριστα και σκάσει τηλ με προσφορά στα 15.8€ με 3 πάγια δώρο 

Not bad.

Δυνατός!!! 

Έκανα φορητότητα σε cosmote λόγο σήματος, πλήρωνα 22€ Vodafone business unlimited, με κάλεσαν το μεσημέρι η προσφορά τους ήτανε 20.57€. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

6 ώρες πριν, ParafronGR said:

Not bad.

Στο κινητό ήσουν με συμβόλαιο? Υπάρχει και σταθερή στην Vodafone?

38 minutes ago, nexus82 said:

Στο κινητό ήσουν με συμβόλαιο? Υπάρχει και σταθερή στην Vodafone?

Συμβόλαιο έχω το Red Unlimited, ουσιαστικά ανανέωση θα γίνει στο υπάρχον (έληγε σε λίγους μήνες έτσι κι αλλιώς). Σταθερή δεν έχω.

Πάνω στην ανανέωση επειδή δεν είχα χρόνο το μεσημερι να ρωτήσω λόγω δουλειας θέλω να μου πει κάποιος αν άλλαξαν κάτι στις ανανεωσεις. Τι εννοώ: σε φίλο που του έκαναν προσφορά για να μείνει μετά από αίτησης φορητότητας και τη δέχτηκε, του είπαν να καλέσει ένα νούμερο στην COSMOTE με κωδικό ακύρωσης ώστε να μην προχωρήσει η φορητότητα και του ανανέωσαν το συμβόλαιο αυτόματα.

Στη δική μου περίπτωση, ενώ ακόμα και τώρα είμαι στη Vodafone, ο τύπος μου είπε ότι για να πάρω την προσφορά, θα πρέπει να ενεργοποιηθώ στην COSMOTE, να πάω σ'ένα καταστημα Vodafone που έχει μιλήσει ο ίδιος και να πάρω μια κενή SIM "για μεταβίβαση" (όπως μου την είπε), μόλις δει αυτός ότι πήρα τη SIM θα μου στείλει το συμβόλαιο για αποδοχή και τότε θα ξαναγυρίσω στη Vf.

Ποιος ο λόγος να κάνω τέτοια μπάλα?? Είναι νορμάλ??

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης