johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 07:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:56 μμ 1 ώρα πριν, memoriesradio said: Πλάκα μου κάνεις τώρα! Όχι ρε φίλε! Τελικά υπάρχει θεία δίκη... Ναι άστα.. Και έχει αλλάξει και όνομα τώρα.. Διεμφυλικός ψυχικός παροξυσμός είπε ο γιατρός.. 🤣🤣🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Τρίτη στις 07:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:56 μμ (edited) 1 ώρα πριν, cu2goup said: Αείμνηστη Δημητρούλα.. https://youtu.be/qcadb5Kp-X8?si=PqfXkyyPud2H2YFd 1 minute ago, johnny_htc said: Ναι άστα.. Και έχει αλλάξει και όνομα τώρα.. Διεμφυλικός ψυχικός παροξυσμός είπε ο γιατρός.. 🤣🤣🤣 Όνομα; Δηλαδή; Έχασα επεισόδια... Edited Τρίτη στις 07:57 μμ by memoriesradio 1 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. Τετάρτη στις 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:56 πμ Σημερινή προσφορά από τό 13830 μετά από αίτημα υπαναχώρησης σε σταθερό .Μου δώσαμε την 300 FTTH στα 25.43 για 24 μήνες και έξι μήνες δωρεάν πάγια+ σε δύο κινητά πού έχω απεριόριστα όλα στα 15 και κάτι στο καθένα δεν θυμάμαι ακριβώς.Ολα αυτά ήταν αντιπρόταση στο αίτημα φορητότητας cosmote 300 FTTH στα 36.10 με πέντε πάγια δώρο και στα κινητά απεριόριστα 19.54 και το άλλο 20.96 με τρία πάγια δώρο 16 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 11:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:00 πμ 3 minutes ago, Aggelos41 said: Σημερινή προσφορά από τό 13830 μετά από αίτημα υπαναχώρησης σε σταθερό .Μου δώσαμε την 300 FTTH στα 25.43 για 24 μήνες και έξι μήνες δωρεάν πάγια+ σε δύο κινητά πού έχω απεριόριστα όλα στα 15 και κάτι στο καθένα δεν θυμάμαι ακριβώς.Ολα αυτά ήταν αντιπρόταση στο αίτημα φορητότητας cosmote 300 FTTH στα 36.10 με πέντε πάγια δώρο και στα κινητά απεριόριστα 19.54 και το άλλο 20.96 με τρία πάγια δώρο Ωραίος. Μόνο με φορητότητες καταλαβαίνουν 👌😎 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. Τετάρτη στις 11:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:09 πμ Ακριβώς φιλαράκι.Ειναι το μόνο μας όπλο πλέον Αλλά θέλει κυνήγι και να τύχεις στο κατάλληλο άτομο. 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 11:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:12 πμ Just now, Aggelos41 said: Ακριβώς φιλαράκι.Ειναι το μόνο μας όπλο πλέον Αλλά θέλει κυνήγι και να τύχεις στο κατάλληλο άτομο. Έτσι έτσι. Με πήραν χτες για ανανέωση συμβολαίου σταθερού από την Cosmote, ήταν έτοιμη να προχωρήσει τη διαδικασία, στακα της λέω, τι τιμές είναι αυτές. Μου έδινε ανανέωση συμβολαίου το σύστημα σε τιμές μεγαλύτερες από αυτές του site... Της είπα να το κοιτάξουν και να με ξανά πάρουν τηλέφωνο. Μου λέει δεν γίνεται κάτι. Εντάξει της λέω, από βδομάδα θα γίνει φορητότητα σε άλλο πάροχο και θα γίνει πάρτι 😏😎 7 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τετάρτη στις 11:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:41 πμ 45 minutes ago, Aggelos41 said: Σημερινή προσφορά από τό 13830 μετά από αίτημα υπαναχώρησης σε σταθερό .Μου δώσαμε την 300 FTTH στα 25.43 για 24 μήνες και έξι μήνες δωρεάν πάγια+ σε δύο κινητά πού έχω απεριόριστα όλα στα 15 και κάτι στο καθένα δεν θυμάμαι ακριβώς.Ολα αυτά ήταν αντιπρόταση στο αίτημα φορητότητας cosmote 300 FTTH στα 36.10 με πέντε πάγια δώρο και στα κινητά απεριόριστα 19.54 και το άλλο 20.96 με τρία πάγια δώρο Καλά είσαι εσύ. Εγώ την πήρα στα 26,5 με τρεις μήνες δωρεάν πάγιο 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 01:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:05 μμ 2 ώρες πριν, Aggelos41 said: Σημερινή προσφορά από τό 13830 μετά από αίτημα υπαναχώρησης σε σταθερό .Μου δώσαμε την 300 FTTH στα 25.43 για 24 μήνες και έξι μήνες δωρεάν πάγια+ σε δύο κινητά πού έχω απεριόριστα όλα στα 15 και κάτι στο καθένα δεν θυμάμαι ακριβώς.Ολα αυτά ήταν αντιπρόταση στο αίτημα φορητότητας cosmote 300 FTTH στα 36.10 με πέντε πάγια δώρο και στα κινητά απεριόριστα 19.54 και το άλλο 20.96 με τρία πάγια δώρο Τούμπανο πρόταση! Σε αυτά η βονταφον στήνει κυριολεκτικά λοκω! 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 05:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:33 μμ 6 ώρες πριν, Aggelos41 said: Σημερινή προσφορά από τό 13830 μετά από αίτημα υπαναχώρησης σε σταθερό .Μου δώσαμε την 300 FTTH στα 25.43 για 24 μήνες και έξι μήνες δωρεάν πάγια+ σε δύο κινητά πού έχω απεριόριστα όλα στα 15 και κάτι στο καθένα δεν θυμάμαι ακριβώς.Ολα αυτά ήταν αντιπρόταση στο αίτημα φορητότητας cosmote 300 FTTH στα 36.10 με πέντε πάγια δώρο και στα κινητά απεριόριστα 19.54 και το άλλο 20.96 με τρία πάγια δώρο Ψιςςςςς τι λες τώρα!!! Αυτή είναι προσφορά!!!! 6 ώρες πριν, johnny_htc said: Έτσι έτσι. Με πήραν χτες για ανανέωση συμβολαίου σταθερού από την Cosmote, ήταν έτοιμη να προχωρήσει τη διαδικασία, στακα της λέω, τι τιμές είναι αυτές. Μου έδινε ανανέωση συμβολαίου το σύστημα σε τιμές μεγαλύτερες από αυτές του site... Της είπα να το κοιτάξουν και να με ξανά πάρουν τηλέφωνο. Μου λέει δεν γίνεται κάτι. Εντάξει της λέω, από βδομάδα θα γίνει φορητότητα σε άλλο πάροχο και θα γίνει πάρτι 😏😎 Θα γίνει όταν σας πάρουν πείτε μας τις τιμές 😊 8 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 05:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:39 μμ 6 minutes ago, Antonio21 said: Ψιςςςςς τι λες τώρα!!! Αυτή είναι προσφορά!!!! Θα γίνει όταν σας πάρουν πείτε μας τις τιμές 😊 Θα ενημερώσω 😎 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Red Unlimited, έφτασε 18,κάτι με το φόρο κινητής και το 1,5€ της Vodafone. Κάνω αίτηση φορητότητας στο WhatsUp λόγω της προσφοράς με τα απεριόριστα και σκάσει τηλ με προσφορά στα 15.8€ με 3 πάγια δώρο Not bad. 8 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Παιδιά, να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς. Vodafone TV, τα κλασσικά κανάλια ant1, mega, Alpha ξέρω γω, δεν τα έχει, σωστά; Φαντάζομαι θα μπορείς στο boxaki να κονεξαρεις βύσμα για κεραία ώστε να παίζει τέτοια. Επίσης έχει catch up 7 ημερών ή κάτι αντίστοιχο σαν τα προγράμματα των άλλων δύο; Ευχαριστώ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, johnny_htc said: Παιδιά, να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς. Vodafone TV, τα κλασσικά κανάλια ant1, mega, Alpha ξέρω γω, δεν τα έχει, σωστά; Φαντάζομαι θα μπορείς στο boxaki να κονεξαρεις βύσμα για κεραία ώστε να παίζει τέτοια. Επίσης έχει catch up 7 ημερών ή κάτι αντίστοιχο σαν τα προγράμματα των άλλων δύο; Ευχαριστώ Το μόνα ελληνικά κανάλια εθνικής εμβέλειας που έχει αν θυμάμαι σωστά είναι μόνο το Mega και το Open Beyond TV. Το Mega το έχει σίγουρα. Μπορείς να κοτσάρεις κεραία στο μποξάκι. Για το replay TV θα σε γελάσω,ας μας πει κάποιος σίγουρα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 14 minutes ago, aektzhs 1 said: Το μόνα ελληνικά κανάλια εθνικής εμβέλειας που έχει αν θυμάμαι σωστά είναι μόνο το Mega και το Open Beyond TV. Το Mega το έχει σίγουρα. Μπορείς να κοτσάρεις κεραία στο μποξάκι. Για το replay TV θα σε γελάσω,ας μας πει κάποιος σίγουρα Thanks man 😎 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 39 minutes ago, ParafronGR said: Red Unlimited, έφτασε 18,κάτι με το φόρο κινητής και το 1,5€ της Vodafone. Κάνω αίτηση φορητότητας στο WhatsUp λόγω της προσφοράς με τα απεριόριστα και σκάσει τηλ με προσφορά στα 15.8€ με 3 πάγια δώρο Not bad. Δυνατός!!! Έκανα φορητότητα σε cosmote λόγο σήματος, πλήρωνα 22€ Vodafone business unlimited, με κάλεσαν το μεσημέρι η προσφορά τους ήτανε 20.57€. 8 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts