Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χωρις τον φορο κινητης που ειναι αλλα 8-9 ευρω

Και εγω έχω την αίσθηση οτι μαζί με τους φόρους είναι 65.... Επίσης δεν θυμόμουν οτι έχω και οικογενειακό εγω... οπότε είναι άλλα 10%;)

Το θέμα ειναι ..

Να κρατήσω την παλιά τιμή 29,10 ευρώ με red 1 + 750 mb

Ή μήπως αξίζει να δώσω 10 ευρώ παραπάνω να πάρω 2gb επιπλέον και να εχω 4750μβ όποτε να εχω πάγιο 39,10 ευρώ

Αν το μόνο που σου λείπει είναι τα MB τότε δεν υπάρχει λόγος θεωρώ να πας στο red2...

Και εγω έχω την αίσθηση οτι μαζί με τους φόρους είναι 65.... Επίσης δεν θυμόμουν οτι έχω και οικογενειακό εγω... οπότε είναι άλλα 10%;)

Αν το μόνο που σου λείπει είναι τα MB τότε δεν υπάρχει λόγος θεωρώ να πας στο red2...

Για το red 2 στα 59 που μου πρότειναν ούτε εγώ το σκέφτομαι

Για τα 39,10 όμως με επιπλέον 4sharing 2750μβ αντί του απλού red 1 με 750μβ 4sharing στα 29,10 σκέφτομαι..

Συμφέρει δηλαδή να δίνω 10 ευρώ παραπάνω το μήνα και να παίρνω 2gb επιπλέον;

Για το red 2 στα 59 που μου πρότειναν ούτε εγώ το σκέφτομαι

Για τα 39,10 όμως με επιπλέον 4sharing 2750μβ αντί του απλού red 1 με 750μβ 4sharing στα 29,10 σκέφτομαι..

Συμφέρει δηλαδή να δίνω 10 ευρώ παραπάνω το μήνα και να παίρνω 2gb επιπλέον;

Εξαρτάται αν τα χρειαζεσαι ...Εγω εχω 2GB και σπανια χαλαω πανω από 200-300ΜB αφου οπου και να είμαι σπιτι ;h δουλεια εχω και ενσυρματο και ασυρματο Internet.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Guest margarita12
Πριν λιγο κοιτουσα τα προγραμματα κινητης που προσφερει η vodafone κυπρου και μελαγχολησα... Ιδιαιτερα το Red4 ειναι η προσωποποιηση του ορου απεριοριστα... δεν μιλω για τα παγια,επιλογη 1,3 η'5gb στο πακετο... εκει ομως που τρελαθηκα ειναι με τις επιδοτησεις συσκευων που προσφερουν και το ανταγωνιστικο παγιο! Εδω στην Ελλαδα μας γδερνουν....

αυτά εννοείς?

https://www.cyta.com.cy/red-plans

Πριν λιγο κοιτουσα τα προγραμματα κινητης που προσφερει η vodafone κυπρου και μελαγχολησα... Ιδιαιτερα το Red4 ειναι η προσωποποιηση του ορου απεριοριστα... δεν μιλω για τα παγια,επιλογη 1,3 η'5gb στο πακετο... εκει ομως που τρελαθηκα ειναι με τις επιδοτησεις συσκευων που προσφερουν και το ανταγωνιστικο παγιο! Εδω στην Ελλαδα μας γδερνουν....

Guest margarita12
αυτά εννοείς?

https://www.cyta.com.cy/red-plans

Ναι! Μου φαινονται υπερβολικα καλα... δεν ξερω αν υπαρχουν ψιλα γραμματα...

αλλα βλεποντας αυτο

https://www.cyta.com.cy/mobile-phones

και αυτο

techingreek.com/etairies-kinitis-kai-epidotisis-siskevis-mia-terastia-apati-stin-ellada/

καταλαβα γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε... χαμηλοι μισθοι,κριση,αλλα ολες οι παροχες και προιοντα πανακριβα... και τα 3 δικτυα σιωπηρως δεν ανταγωνιζονται.... ουτε καν η wind που θα ειχε οφελος! Αλλα μετα την συνεργασια με την vodafone λειτουργει λες και δουλευει για να δικαιολογει την παρουσια της απλα...

Edited by margarita12

Guest margarita12
κοιταξτε τα παγια της μητρικης vodafone στην Αγγλια και Ιρλανδια και θα καταλαβετε... Ή Vodafone Ελλάδας είναι ή πιο ακριβή στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τις υπόλοιπες Vodafone... Edited by margarita12

Απλά για να καταλάβουν μερικοί. 65€ είναι με τον ΦΠΑ 23%. Προ φπα είναι πάνω από 50€ οπότε έχει συν 15% τέλος κινητής τηλεφωνίας. Σύνολο 74,75€. Και εκτός θέματος, με τόσους φόρους από ΠΑΝΤΟΥ και πάλι δε βγαίνουμε..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι! Μου φαινονται υπερβολικα καλα... δεν ξερω αν υπαρχουν ψιλα γραμματα...

αλλα βλεποντας αυτο

https://www.cyta.com.cy/mobile-phones

και αυτο

techingreek.com/etairies-kinitis-kai-epidotisis-siskevis-mia-terastia-apati-stin-ellada/

καταλαβα γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε... χαμηλοι μισθοι,κριση,αλλα ολες οι παροχες και προιοντα πανακριβα... και τα 3 δικτυα σιωπηρως δεν ανταγωνιζονται.... ουτε καν η wind που θα ειχε οφελος! Αλλα μετα την συνεργασια με την vodafone λειτουργει λες και δουλευει για να δικαιολογει την παρουσια της απλα...

Ρε παιδιά εγω αυτό που βλέπω εδώ-->https://www.cyta.com.cy/red-plans

είναι οτι το αντίστοιχο το Red1 Το δικό μας είναι το Red4 το δικό τους.... και δεν έχει και καμια διαφορά απο εμάς στην τιμή... ίσα-ίσα που οι περισσότεροι εδω πληρώνουν πιο λίγα... Μήπως δεν κατάλαβα κατι καλά...?:lost::lost::lost:

Guest margarita12
Ρε παιδιά εγω αυτό που βλέπω εδώ-->https://www.cyta.com.cy/red-plans

είναι οτι το αντίστοιχο το Red1 Το δικό μας είναι το Red4 το δικό τους.... και δεν έχει και καμια διαφορά απο εμάς στην τιμή... ίσα-ίσα που οι περισσότεροι εδω πληρώνουν πιο λίγα... Μήπως δεν κατάλαβα κατι καλά...?:lost::lost::lost:

Κοιτά πιο προσεκτικά το red4,κοιτά το πάγιο τους,την επιδότηση που προσφέρει και ότι ο χρόνος είναι απεριοριστος όπως όλα τα red στην υπόλοιπη Ευρώπη πλην Ελλάδος που είναι 1500... Και να ξέρεις ότι το red1 έχει 65 ευρώ και με τα τέλη συνδρομητών τελική τιμή 75 ευρώ.... Με 75 ευρώ ξέρεις τι δίνει ή Vodafone UK & ireland; Παπάδες δίνουν!

Και το καλύτερο για το τέλος,Vodafone Κύπρου,χρέωση ανα 15 δευτερόλεπτα... Έχεις να πεις κάτι;

Edited by margarita12

Κοιτά πιο προσεκτικά το red4,κοιτά το πάγιο τους,την επιδότηση που προσφέρει και ότι ο χρόνος είναι απεριοριστος όπως όλα τα red στην υπόλοιπη Ευρώπη πλην Ελλάδος που είναι 1500... Και να ξέρεις ότι το red1 έχει 65 ευρώ και με τα τέλη συνδρομητών τελική τιμή 75 ευρώ.... Με 75 ευρώ ξέρεις τι δίνει ή Vodafone UK & ireland; Παπάδες δίνουν!

Και το καλύτερο για το τέλος,Vodafone Κύπρου,χρέωση ανα 15 δευτερόλεπτα... Έχεις να πεις κάτι;

Επίσης τα sms εκτός παγίου κοστίζουν 0,02€!!!!! και η ομιλία 0,07€¡!!!!!!Εμάς εδώ 0,15€ το sms και 0.45€ η ομιλία!!!!!!!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Guest margarita12
Επίσης τα sms εκτός παγίου κοστίζουν 0,02€!!!!! και η ομιλία 0,07€¡!!!!!!Εμάς εδώ 0,15€ το sms και 0.45€ η ομιλία!!!!!!!

Η επιτροπη τηλεπικοινωνιων τι κανει; χα χα χα

Ναι αλλά νομίζω οτι άμα τους πάρεις τηλ για φορητότητα ενα 35αρι στο δίνουν για πλάκα... ¨οσον αφορά το εντελώς απεριόριστα δεν έχω να πω κάτι(σίγουρα δεν έχει ψιλά γράμματα γιατί και εδω Ελλάδα απεριόριστα λέγανε στην αρχή και μετά άρχισαν να λένε 1500...) Όσον αφορά τη χρέωση αν 15δευτερόλεπτα δεν έχω να πω κάτι...:X

Καλά εδω και αν δεν έχω να πω κάτι...:X:X:X

Guest margarita12
Ναι αλλά νομίζω οτι άμα τους πάρεις τηλ για φορητότητα ενα 35αρι στο δίνουν για πλάκα... ¨οσον αφορά το εντελώς απεριόριστα δεν έχω να πω κάτι(σίγουρα δεν έχει ψιλά γράμματα γιατί και εδω Ελλάδα απεριόριστα λέγανε στην αρχή και μετά άρχισαν να λένε 1500...) Όσον αφορά τη χρέωση αν 15δευτερόλεπτα δεν έχω να πω κάτι...:X

Καλά εδω και αν δεν έχω να πω κάτι...:X:X:X

πηρα και το red1 το δινουν φορητοτητα απο cosmote τελικη τιμη 45.86 ευρω για δυο χρονια.Οσο για το απεριοριστα κοιταξα καλυτερα και το αναγραφουν,απεριοριστες κλησεις τοπικες κλησεις... εδω 1500...

Edited by margarita12

πηρα και το red1 το δινουν φορητοτητα απο cosmote τελικη τιμη 45.86 ευρω για δυο χρονια.Οσο για το απεριοριστα κοιταξα καλυτερα και το αναγραφουν,απεριοριστες κλησεις τοπικες κλησεις... εδω 1500...

Οκ τότε no comments...:confused::confused:

Guest margarita12
Οκ τότε no comments...:confused::confused:

μην το ψαχνεις... εδω υπουργος ειπε στην τελετη παραδοσης στον καινουργιο υπουργο οτι παρεπεμψε τις εταιριες κινητης στην επιτροπη ανταγωνισμου για υπερβολικες χρεωσεις! και ο νυν κατηγορησε την ΕΕΤΤ οτι δεν κανει σωστα τη δουλεια της,ενω η ΕΕΤΤ ειναι απο τον περασμενο φλεβαρη διχως διοικηση... τι αλλο να πουμε;....

καλησπερα!! κανενα μελος που να εργαζεται στο τμημα φορητοτητας της vodafone?να τον ρωτησω κατι..ευχαριστω

Mολις σημερα...

Red1 @ 26.20€

1500'/1500sms

4750gb internet και 4Sharing απο 2750gb και σταθερο του αδερφου μου που ηταν ηδη hol μονο ιντερνετ ομως απο 19 στα 15, αλλα τα 26,20 του κινητου ειναι και χωρις το σταθερο.

Ολα αυτα γτ υπεγραψα παρασκευη συμβολαιο με Wind.

Mολις σημερα...

Red1 @ 26.20€

1500'/1500sms

4750gb internet και 4Sharing απο 2750gb και σταθερο του αδερφου μου που ηταν ηδη hol μονο ιντερνετ ομως απο 19 στα 15, αλλα τα 26,20 του κινητου ειναι και χωρις το σταθερο.

Ολα αυτα γτ υπεγραψα παρασκευη συμβολαιο με Wind.

τα 2 giga παρπανω ποσο σου κοστισαν?
υπογραφή εκτός ορίων

Δεν του κόστισαν... Το σύνολο της γραμμής λέει ο φίλος. Εφόσον υπέγραψε με wind γύρισε η vodafone και του έκανε το χατίρι(γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνουν!!)

Απλα επειδη περνουσα λιγο το πακετο μου, μου εδωσε 2gb πανω!

Πιστευω ειναι πολυ καλη τιμη!

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών