MASTERX Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Οι εταιρια ειναι για κλαμματα http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40139&dateFrom=&dateUntil= αυτοι που εχουν παρει προσφορα και πληρωνουν συγκεκριμενα χρηματα, θα τους το αυξησει; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Kαλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας για επιλογη συσκευης με επιδοτηση 300 ευρω απο vodafone. Κοιταω πιο πολυ να μην δωσω πολλα ακομα η και καθολου αν γινεται. Τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Έχουν πανάκριβα τις συσκευές. Νομίζω και το plaisio δέχεται επιδοτήσεις vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Έχουν πανάκριβα τις συσκευές. Νομίζω και το plaisio δέχεται επιδοτήσεις vodafone. Φιλε εισαι σιγουρος για αυτο? Εχω επιδοτηση απο 2 αριθμους απο οικογενειακο πακετο και ειναι οντως φωτια οι τιμες τους στην vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Φιλε εισαι σιγουρος για αυτο? Εχω επιδοτηση απο 2 αριθμους απο οικογενειακο πακετο και ειναι οντως φωτια οι τιμες τους στην vodafone... μαλιστα στο πλαισιο μπορεις την επιδοτηση να την χρησιμοποιησεις και εκτος τηλεφωνου , δηλ εκτυπωτη ,τηλεοραση κλπ τουλαχιστον μεχρι προτινος γινοτανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 μαλιστα στο πλαισιο μπορεις την επιδοτηση να την χρησιμοποιησεις και εκτος τηλεφωνου , δηλ εκτυπωτη ,τηλεοραση κλπ τουλαχιστον μεχρι προτινος γινοτανε. Τωρα που κοιταξα και απο εκει τις τιμες εχουν σχεδον τις ιδιες με vodafone και αυτοι. Καλα για κινητο θα παω σιγουρα αλλα δεν ξερω τι..Τωρα με 300 ευρω παω απο sony xperia L μεχρι Galaxy s4 mini (450 αυτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) 350 έχει στο plaisio το lumia 925. 499 στη Vodafone. Όσο για το s4 mini ζητά τους να σου κάνουν έκπτωση στο πάγιο και παρ'το μόνος σου. http://www.skroutz.gr/s/3385582/Samsung-Galaxy-S4-mini-i9195-LTE-8GB.html Edited December 11, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Εκπτωση στα υπαρχοντα παγια εννοεις? Και να πληρωθεί το υπόλοιπο μεσα απο τα παγια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Έχουν πανάκριβα τις συσκευές. Νομίζω και το plaisio δέχεται επιδοτήσεις vodafone. Ετσι ακριβως...Ποτε από κατάστημα VODAFONE αλλα από Πλαισιο που μπορεις να το κανεις και πιστωτικο και να παρεις ότι θελεις μεσα σε ένα χρονο Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ετσι ακριβως...Ποτε από κατάστημα VODAFONE αλλα από Πλαισιο που μπορεις να το κανεις και πιστωτικο και να παρεις ότι θελεις μεσα σε ένα χρονο Nαι ρωτησα και ειπαν γινεται τι να κανω ομως που θα πρεπει να φαω τρεξιμο γιατι στο εδω δεν εχουμε καταστημα Πλαισιο..:lol::lol: Kραταει καποιο ποσο της επιδοτησης το πλαισιο γνωριζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Κι εγώ τις επιδοτήσεις μου από voda τις κάνω πιστωτικό στο πλαίσιο που γενικότερα και καλύτερες τιμές έχει (από τη voda) και κανά late night offer μπορείς να τσιμπήσεις με το πιστωτικό (με παραλαβή από το κατάστημα) κλπ Στη voda θα πας μόνο αν θέλεις να κάνεις την επιδότησή σου έκπτωση στο πάγιο που ειπώθηκε και πριν Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Κι εγώ τις επιδοτήσεις μου από voda τις κάνω πιστωτικό στο πλαίσιο που γενικότερα και καλύτερες τιμές έχει (από τη voda) και κανά late night offer μπορείς να τσιμπήσεις με το πιστωτικό (με παραλαβή από το κατάστημα) κλπ Στη voda θα πας μόνο αν θέλεις να κάνεις την επιδότησή σου έκπτωση στο πάγιο που ειπώθηκε και πριν Τωρα το θεμα ειναι οτι ετσι θα μπορω να παω πχ στο S4 και να τα βαλω τα υπολοιπα ατοκες η ακομα και αγορα καποιας tv πχ παλι με την διαφορα σε δοσεις αν εχει προσφορα πχ? Γινεται κατι τετοιο?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Nαι ρωτησα και ειπαν γινεται τι να κανω ομως που θα πρεπει να φαω τρεξιμο γιατι στο εδω δεν εχουμε καταστημα Πλαισιο..:lol::lol: Kραταει καποιο ποσο της επιδοτησης το πλαισιο γνωριζεις? Όχι δεν κραταει Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Ξερουμε αν στα εταιρικα πακετα χρεώνεται μηνιαιο παγιο σε προγραμματα του στυλ Vodafone Double ή Internet 4 Sharing ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εμένα μου ειπαν οτι ο λογαριαμος θα ερθει 49,90 και ηρθε μαζι με τους φορους 45 ευρω ο δευτερος λογαριαμος(και για τα δυο νουμερα). Τους ευχαριστω πολυ αν και ο πρωτος λογαριασμος μου ειπαν οτι θα ερχοταν μεγαλος και ηρθε 85 ευρω επειδη ηταν πρωτος τωρα βλεπω οτι οι ανθρωποι κρατησαν το λογο τους και μπραβο τους. Εχω κατι θεματακια η αληθεια ειναι με το ιντερνετ πεφτει ξαφνικά το 3g τελειως και δεν φορτωνει τιποτα, βεβαια μετα απο μισο λεπτο επανερχεται αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 εχει κανεις αλλος προβλημα με το σημα?ανα 2 μηνες εχω παρα πολυ καλο κ μετα για κανα 2μηνο παλι χαλια τι στο καλο συμβαινει?ευτυχως σε ενα μηνα τελειωνει το 18μηνο κ εκανα αιτηση για αλλου αφου οταν ρωτησα για επιδοτηση η υπαλληλος ουσιαστικα μου ειπε οτι μου κανει χαρη που ειμαι στη βοντα κ αν θελω να κανω 24μηνο κ να μου δωσει το vodafone 3.Για 18 μηνες πληρωνα ενα my bussiness 30 k ενα 50 ο χαζος ας περνουν τωρα για προσφορες (2 φορες σημερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ρώτησα στην Vodafone το κόστος για δεύτερη κάρτα SIM και μου απάντησαν 2.46€ το μήνα. Και στους υπόλοιπους έτσι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ρώτησα στην Vodafone το κόστος για δεύτερη κάρτα SIM και μου απάντησαν 2.46€ το μήνα. Και στους υπόλοιπους έτσι είναι; Νομιζω η cosmatote την δινει δωρεαν χωρις άλλο παγιο Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. December 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Στην Cosmote πληρώνεις μια φορά 10€ για να αγοράσεις τη 2η κάρτα και τέλος. Δεν έχει πάγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Νομιζω η cosmatote την δινει δωρεαν χωρις άλλο παγιο Στην Cosmote πληρώνεις μια φορά 10€ για να αγοράσεις τη 2η κάρτα και τέλος. Δεν έχει πάγιο. Σκέφτομαι να πάρω μια δεύτερη κάρτα για να την βάλω σε ένα τηλέφωνο που δεν θα λυπάμαι μήπως χαλάσει στην δουλειά. Η βασική συσκευή είναι ένα nexus 5. Αν έχω το nexus σε airplane mode, θα δουλεύει η άλλη συσκευή ή πρέπει απαραίτητα το nexus να είναι κλειστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Πάντος αν το ψάξει κανείς αναλυτικά θα δει ότι τα πιο οικονομικά προγράμματα τα έχει η cosmote εκτός βέβαια και από την πιο οικονομική χρέωση όταν περνάς το όριο του προγράμματος που έχεις. Δυστυχώς είμαι Vodafone από την αρχή της (σχεδόν 20 χρόνια) και εχτές έκανα αίτηση για μεταφορά στον ΟΤΕ. Μαζί με 6 νούμερα που έχω στους γύρω μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Σκέφτομαι να πάρω μια δεύτερη κάρτα για να την βάλω σε ένα τηλέφωνο που δεν θα λυπάμαι μήπως χαλάσει στην δουλειά. Η βασική συσκευή είναι ένα nexus 5. Αν έχω το nexus σε airplane mode, θα δουλεύει η άλλη συσκευή ή πρέπει απαραίτητα το nexus να είναι κλειστό; Ενεργη θα είναι η τελευταια συσκευη που εχει κανει κλιση εισερχομενη ή εξερχομενη και ας λενε αλλα από VODAFONE Με μια εστω αναπαντητη από την εκτος λειτουργιας συσκευη παιρνις την γραμμη σε αυτη Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ενεργη θα είναι η τελευταια συσκευη που εχει κανει κλιση εισερχομενη ή εξερχομενη και ας λενε αλλα από VODAFONE Με μια εστω αναπαντητη από την εκτος λειτουργιας συσκευη παιρνις την γραμμη σε αυτη Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Vodafone έχουν πλήρη άγνοια. Ήταν κατηγορηματικοί πως η γραμμή θα είναι νεκρή, αν και οι δύο συσκευές είναι ανοιχτές. Τώρα, στην πράξη βλέπω πως όποια συσκευή και αν χρησιμοποιήσω τελευταία, πάντα χτυπάει το παλιό τηλέφωνο με την κανονική SIM και όχι το nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Vodafone έχουν πλήρη άγνοια. Ήταν κατηγορηματικοί πως η γραμμή θα είναι νεκρή, αν και οι δύο συσκευές είναι ανοιχτές. Τώρα, στην πράξη βλέπω πως όποια συσκευή και αν χρησιμοποιήσω τελευταία, πάντα χτυπάει το παλιό τηλέφωνο με την κανονική SIM και όχι το nexus. Η εξήγηση που δίνουν απο τη Vodafone ειναι η πιο σωστή και απλή για τον πελάτη. Αν του πουν οτι θα κτυπήσει το κινητο που είχε τελευταίο σηματοδοσια με το δίκτυο ούτε θα το καταλάβει και θα μπουν σε λεπτομέρειες που δεν χρειάζεται να ξέρει ο συνδρομητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) Είμαι κάπως εκτός θέματος αλλά δεν ξέρω σε ποιο άλλο θέμα να ρωτήσω: Τα τελευταία χρόνια έχω ένα VODAFONE ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ για να το χρησιμοποιώ όποτε πάω στις ΗΠΑ σε περίπτωση που είναι ανάγκη να κάνω εξερχόμενη κλήση γιατί τα καρτοκινητά δεν μπορούν να κάνουν εξερχόμενη (είναι πανάκριβο αλλά σε περίπτωση ανάγκης θέλω να έχω την ασφάλεια ότι θα μπορέσω να επικοινωνήσω με κάποιον χωρίς να ψάχνω καρτοτηλέφωνο ή να έχω αμερικάνικο κινητό). Τώρα που το πρόγραμμα αυτό θα έχει πάγιο 2,5 ευρώ το μήνα λέω να το διακόψω γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναπάω στις ΗΠΑ και να μην πληρώνω χωρίς λόγο. Γνωρίζετε αν οι άλλες εταιρίες έχουν εμπορικά διαθέσιμο κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου χωρίς καθόλου πάγιο με δυνατότητα εξερχόμενης στις ΗΠΑ ώστε να μεταφερθώ εκεί; Ή έστω κάποιο καρτοκινητό που να έχει σίγουρα τη δυνατότητα για εξερχόμενη κλήση; (Έχω και μια planet sim -αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα). Edited December 16, 2013 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts