Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθα στη βόνταφον πριν από περίπου 16 μήνες. Έκανα 18μηνο συμβόλαιο με το unlimited50. Τώρα, περίπου δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο, με πήραν και μου είπαν ότι, χωρίς να είμαι αναγκασμένος να κάνω ανανέωση συνδρομής (αυτό θα μπορούσα να το διαπραγματευτώ μετά το τέλος του συμβολαίου μου), μπορώ με ένα ευρώ παραπάνω (57€ συνολικά πάγιο μαζί με φόρους) να μεταφερθώ στο red1. Δέχτηκα την προσφορά. (Ελπίζω να μην είναι κάνα κολπάκι και με έχουν δεσμεύσει για κανα 18μηνο παραπάνω, γιατί τους ρώτησα 2 φορές αν έχει να κάνει με ανανέωση συμβολαίου και με διαβεβαίωσαν πως όχι και είναι απλά μια προσφορά. Απλά το τηλεφώνημα άρχισε να καταγράφεται -για να μου κάνουν κάποιες ερωτήσεις και να διαπιστωθεί το γεγονός ότι μιλούσαν με τον κάτοχο του αριθμου-, όπως με ενημέρωσε η κοπέλα, αφού είχα κάνει αυτήν την ερώτηση. Λέτε να παίζει καμιά ψιλοκομπίνα για να με κρατήσουν; )

Η ερώτησή μου τώρα είναι η εξής: όταν θα με πάρουν για ανανέωση, τι πάγιο να διεκδικήσω στο ίδιο πρόγραμμα; Ξέρω, δεν είμαι παλιός πελάτης στη βόνταφον, αλλά πέρα από μικρές καθυστερήσεις πληρώνω πάντα τους λογαριασμούς μου. Τι έκπτωση να ζητήσω από τη στιγμή που δεν διεκδικώ επιδότηση συσκευής;

Επίσης, επειδή σκέφτομαι να πάω cosmote (μόνο και μόνο επειδή οι περισσότερες επαφές μου στον τηλεφωνικό μου κατάλογο έχουν κοσμοτέ και λίγοι είναι αυτοί που έχουν απεριόστα προς όλους, οπότε θα μπορούν να με παίρνουν πιο άνετα), πιστεύετε ότι με μια αίτηση φορητότητας στην κοσμοτέ, θα φέρει αντιπροσφορά από βόνταφον και καπάκι άλλη αντιπροσφορά από κοσμοτέ για να με κερδίσουν ως πελάτη; Γίνονται αυτά ή το παρατραβάω;

Για την τιμή που μπορείς να περιμένεις να βρεις το RED 1 μετά την λήξη του συμβολαίου σου, δες το αμέσως προηγούμενο μήνυμα :)

Όσο για την αντιπροσφορά της Cosmote σε αντιπροσφορά της Vodafone δύσκολα να παίξει, συνήθως παίζει μία προσφορά για να αλλάξεις εταιρεία (π.χ. Cosmote) και μόλις δούνε την αίτηση φορητότητας παίζει μια αντιπροσφορά από την εταιρεία που είσαι (Vodafone).

Για την τιμή που μπορείς να περιμένεις να βρεις το RED 1 μετά την λήξη του συμβολαίου σου, δες το αμέσως προηγούμενο μήνυμα :)

Όσο για την αντιπροσφορά της Cosmote σε αντιπροσφορά της Vodafone δύσκολα να παίξει, συνήθως παίζει μία προσφορά για να αλλάξεις εταιρεία (π.χ. Cosmote) και μόλις δούνε την αίτηση φορητότητας παίζει μια αντιπροσφορά από την εταιρεία που είσαι (Vodafone).

Μα, εγώ νόμιζα πως στο φίλο παραπάνω έκαναν αυτήν την προσφορά επειδή θα ήταν χρόνια στη βόνταφον και σίγουρα ύστερα από αίτηση φορητότητας - κάνω λάθος;

Αν μου κάνουν τέτοια προσφορά από βόνταφον (27€ το μήνα όλα κομπλέ), τότε μάλλον δεν έχει νόημα να κάνω αίτηση φορητότητας στην κοσμοτέ, έτσι δεν είναι; Υπάρχει περίπτωση να την χτυπήσουν και να μου προσφέρουν κάτι με χαμηλότερη τιμή;

Μα, εγώ νόμιζα πως στο φίλο παραπάνω έκαναν αυτήν την προσφορά επειδή θα ήταν χρόνια στη βόνταφον και σίγουρα ύστερα από αίτηση φορητότητας - κάνω λάθος;

Αν μου κάνουν τέτοια προσφορά από βόνταφον (27€ το μήνα όλα κομπλέ), τότε μάλλον δεν έχει νόημα να κάνω αίτηση φορητότητας στην κοσμοτέ, έτσι δεν είναι; Υπάρχει περίπτωση να την χτυπήσουν και να μου προσφέρουν κάτι με χαμηλότερη τιμή;

Απο οσο ξερω, οι υπαρχοντες συνδρομητες μπορουν εχουν αλλες τιμες, χωρις να αλλαζει το συμβολαιο ή η δεσμευση.

Πχ σε φιλο μου εδωσαν το Red2 με 30% ενώ είχε κανει ανανέωση με συσκευή 4 μήνες πριν.

Ρώτα σε ένα κατάστημα.

Εννοείται ότι θα την πάρεις μετά από αίτηση φορητότητας ;)

Η πρώτη προσφορά που θα σου κάνουν θα είναι κανένα 10%-20% σαν έκπτωση στα πάγια ή την διατήρηση της ίδιας προσφορά που σου έχουν υποτίθεται τώρα ή επιδότηση για συσκευή κανένα 60Ε, δεν πα να είσαι και χρόνια πελάτης και να τους πληρώνεις κανονικά...

Οι κανονικές -μεγάλες προσφορές γίνονται μόνο άμα πέσει αίτημα φορητότητας και είναι να σε χάσουν από πελάτη !

Αλλιώς σε έχουν γραμμένο :lol:

Εννοείται ότι θα την πάρεις μετά από αίτηση φορητότητας ;)

Η πρώτη προσφορά που θα σου κάνουν θα είναι κανένα 10%-20% σαν έκπτωση στα πάγια ή την διατήρηση της ίδιας προσφορά που σου έχουν υποτίθεται τώρα ή επιδότηση για συσκευή κανένα 60Ε, δεν πα να είσαι και χρόνια πελάτης και να τους πληρώνεις κανονικά...

Οι κανονικές -μεγάλες προσφορές γίνονται μόνο άμα πέσει αίτημα φορητότητας και είναι να σε χάσουν από πελάτη !

Αλλιώς σε έχουν γραμμένο :lol:

Δηλαδή θα με πάρουν τηλέφωνο, θα μου πουν την προσφορά τους, εγώ θα πω αφήστε με να το σκεφτώ πρώτα και στα καπάκια κάνω αίτηση φορητότητας; Καλά τα λέω;

Δηλαδή θα με πάρουν τηλέφωνο, θα μου πουν την προσφορά τους, εγώ θα πω αφήστε με να το σκεφτώ πρώτα και στα καπάκια κάνω αίτηση φορητότητας; Καλά τα λέω;

Μπορεί και να μην σε πάρουν καθόλου τηλέφωνο, ή άμα σε πάρουν θα σου πουν κάποια προσφορά που πολύ πιθανόν δεν θα καλύπτει (αφού έχεις δει εδώ ότι παίζουν καλύτερες προσφορές) τότε τους λες ευχαριστώ ΔΕΝ θα πάρω, θα κοιτάξω αλλού, ρωτάς σε COSMOTE ή WIND (δεν μπορεί να μην σε έχει πάρει κάποιος τηλέφωνο...) ή μπαίνεις στο Site τους και ζητάς να επικοινωνήσουν για προσφορά.

Μόλις προχωρήσεις την διαδικασία και πέσει το αίτημα φορητότητας τότε θα σε πάρουν τηλέφωνο.

Πριν το αίτημα φορητότητας μην περιμένεις τίποτα...

Απο οσο ξερω, οι υπαρχοντες συνδρομητες μπορουν εχουν αλλες τιμες, χωρις να αλλαζει το συμβολαιο ή η δεσμευση.

Πχ σε φιλο μου εδωσαν το Red2 με 30% ενώ είχε κανει ανανέωση με συσκευή 4 μήνες πριν.

Ρώτα σε ένα κατάστημα.

Eπιβεβαιώνω την παραπάνω πληροφορία: μου έδωσαν το red2 με -30% ενώ είμαι ακόμα σε συμβόλαιο με επιδότηση συσκευής

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

πως γινεται ρε παιδια εμενα με 2 συμβόλαια μου πρότειναν 25 ευρω το 400 προς ολους και να με αφησουν να φυγω ετσι οταν αλλου δινουν το ρεντ1 με 27 ?

δε ξερω βεβαια τι θα ειχε γινει αν τους το ειχα προτεινει

Είναι λίγο και θέμα αν θες να διαπραγματευτείς μαζί τους, ώστε να βρεθεί κοινή λύση.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

πως γινεται ρε παιδια εμενα με 2 συμβόλαια μου πρότειναν 25 ευρω το 400 προς ολους και να με αφησουν να φυγω ετσι οταν αλλου δινουν το ρεντ1 με 27 ?

δε ξερω βεβαια τι θα ειχε γινει αν τους το ειχα προτεινει

καλημερα,

προς αποφυγη εντυπωσεων η/και παρεξηγησεων το 27,22 στο red1, προκυπτει μετα απο εκπτωση 10% λογω συνδυαστικης και εκπτωση 55% στο παγιο. Διαπραγμετευτηκα οσο περισσοτερο μπορεσα και δυστυχως δεν καταφερα να πετυχω το 60% εκπτωση που θα κατεβαζε το συνολικο ποσο στα 24 το μηνα.

Εντυπωση μου εκανε οταν πηγα να ακυρωσω την φορητοτητα, για να ενταχθω στο νεο προγραμμα, οτι ο υπαλληλος ειδε οτι με ειχαν ηδη αποδεσμευσει, πραγμα που κατα κανονα συμβαινει οταν εχουν εξαντλησει τα περιθωρια προσφορας και εχουν πειστει πως ο πελατης θα φυγει.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Θέλω να κάνω συμβόλαιο με 5Gb το μήνα 20€ έχει όπως είδα στο σιτε έχει και μια υπηρεσία 4sharing αυτό είναι μέσω mifi η είναι ανάμεσα σε 2-3 αριθμούς Vodafone
:ninja:

Για το αίτημα φορητοτητας, προκειμένου να είσαι safe και να περιμένεις αντιπροσφορά από Vodafone καλύτερα είναι τηλεφωνικά, μέσω Internet ή κατάστημα?

Έχω ακούσει περιπτώσεις που αν δεν υπογράψεις πρώτα δεν στέλνουν το σχετικό αίτημα στη Vodafone.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

καλημερα,

προς αποφυγη εντυπωσεων η/και παρεξηγησεων το 27,22 στο red1, προκυπτει μετα απο εκπτωση 10% λογω συνδυαστικης και εκπτωση 55% στο παγιο. Διαπραγμετευτηκα οσο περισσοτερο μπορεσα και δυστυχως δεν καταφερα να πετυχω το 60% εκπτωση που θα κατεβαζε το συνολικο ποσο στα 24 το μηνα.

Εντυπωση μου εκανε οταν πηγα να ακυρωσω την φορητοτητα, για να ενταχθω στο νεο προγραμμα, οτι ο υπαλληλος ειδε οτι με ειχαν ηδη αποδεσμευσει, πραγμα που κατα κανονα συμβαινει οταν εχουν εξαντλησει τα περιθωρια προσφορας και εχουν πειστει πως ο πελατης θα φυγει.

ε λίγο είναι 55% σε πάγιο νέου προγράμματος?

συμφωνα με οσα μου προσεφεραν είναι ηδη τρελή εκπτωση, οσο και να τους ζορισα δε πηγαν σε τετοια επιπεδα

αν μου ειχαν δωσει 2 γραμμες red 1 σε αυτη την τιμη και το HOL GR me 60 λεπτα κινητο στα 19 (οπως μου εδωσαν) θα ειχα μεινει βόντα και ας μην εχω σημα πουθενα :lol:

Για το αίτημα φορητοτητας, προκειμένου να είσαι safe και να περιμένεις αντιπροσφορά από Vodafone καλύτερα είναι τηλεφωνικά, μέσω Internet ή κατάστημα?

Έχω ακούσει περιπτώσεις που αν δεν υπογράψεις πρώτα δεν στέλνουν το σχετικό αίτημα στη Vodafone.

Πλέον όλες οι εταιρίες άμα δεν πάρουν στα χέρια τους υπογεγραμμένο συμβόλαιο δεν περνάνε την αίτηση φορητότητας.

Ρε πεδία γιατί Στην Vodafone ζητάνε εκκαθαριστικό και στην Cosmote όχι, θέλω να κάνω σύνδεση και πρέπει να περιμένει μέχρι να εκδοθεί :wacko:

Με είπανε μια προσφορά που βγήκε σήμερα δίνει 20GB και 500 λεπτά προς όλα σταθερά με 20€ για 18 μήνες ισχύει ?

Εγω αδιαφορώ για σταθερά θέλω ΜΒ μόνο

Ρε πεδία γιατί Στην Vodafone ζητάνε εκκαθαριστικό και στην Cosmote όχι, θέλω να κάνω σύνδεση και πρέπει να περιμένει μέχρι να εκδοθεί :wacko:

Με είπανε μια προσφορά που βγήκε σήμερα δίνει 20GB και 500 λεπτά προς όλα σταθερά με 20€ για 18 μήνες ισχύει ?

Εγω αδιαφορώ για σταθερά θέλω ΜΒ μόνο

Αν δεν κάνω λάθος το Εκκαθαριστικό το ζητάνε για το ΑΦΜ σου, αν δεν έχεις μπορείς να πάρεις από την εφορία χαρτί απόδοσης του ΑΦΜ και να το δώσεις αντί για αυτό. Περισσότερα πάρε και ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτησε ...

Αν δεν κάνω λάθος το Εκκαθαριστικό το ζητάνε για το ΑΦΜ σου, αν δεν έχεις μπορείς να πάρεις από την εφορία χαρτί απόδοσης του ΑΦΜ και να το δώσεις αντί για αυτό. Περισσότερα πάρε και ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτησε ...

Έχω ΑΦΜ εδώ και χρόνια

Τότε δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα ;

Εκκαθαριστικό δεν έχεις ;

Δεν εχω ακόμα δεν έκανα ακόμα πρώτη μου Φ.Δήλωση

Δεν εχω ακόμα δεν έκανα ακόμα πρώτη μου Φ.Δήλωση

Άρα άμα βιάζεσαι πρέπει να σου κάνει το χαρτί που σου είπα από την εφορία για απόδοση ΑΦΜ στο όνομα σου.

Που ζούνε και ζητάνε εκκαθαριστικό εφορίας ρε παιδιά; Στο 1995 ή το 98?? ΕΛΕΟΣ!

Αν επιμένουν και βιάζεσαι είτε δοκιμάζεις σε άλλο κατάστημα ή βρες ένα άλλο δημόσιο έγγραφο που αναφέρει πάνω το ΑΦΜ σου και δώστους το. Δίπλωμα, Λογαριασμός ΕΥΔΑΠ/ΔΕΗ κτλ...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Άρα άμα βιάζεσαι πρέπει να σου κάνει το χαρτί που σου είπα από την εφορία για απόδοση ΑΦΜ στο όνομα σου.

Που ζούνε και ζητάνε εκκαθαριστικό εφορίας ρε παιδιά; Στο 1995 ή το 98?? ΕΛΕΟΣ!

Αν επιμένουν και βιάζεσαι είτε δοκιμάζεις σε άλλο κατάστημα ή βρες ένα άλλο δημόσιο έγγραφο που αναφέρει πάνω το ΑΦΜ σου και δώστους το. Δίπλωμα, Λογαριασμός ΕΥΔΑΠ/ΔΕΗ κτλ...

Θα δοκιμάσω ευχαριστώ για help

Ειχα κανει περυσι τον ιανουαριο 2ετες συμβόλαιο στο unlimited 60 επιδότηση στα 100€ μου δωσανε (απλα απαράδεκτοι 10 χρονια πελάτης. ...τεσπα)...

Ειχα και χολ και ειχα προσφορα μς έκπτωση 10€ ..

Τώρα επειδή με έχουν σπάσει τα νεύρα με τις χρεώσεις σκέφτομαι να κόψω το συμβόλαιο και να κάνω φορητοτητα για κοσμοτε. ..

Το θέμα είναι πως γίνεται ?!τα 100ε τις επιδότησης δεν είναι πολλά το όσο έχει μείνει διάφορα για τους 6 μήνες που απομένουν. ...

Τα πληρώνω και τελειώνω?! Η πρέπει να πληρώσω και τα υπόλοιπα πάγια??

βασικά τα απεριόριστα δεν με ενδιαφέρουν και πολύ. .. Το ιντερνετ με καίει. .

1.5gb έχω και με έχουν Χρεώσει ήδη 10€ για 200μβ... ειναι τραγικοί .....

Η αν πάρω για καμιά προσφορά η αλλαγή πακέτου γίνεται χωρίς ανανέωση συμβολαίου?! Θα ισχύει δλδ για το υπόλοιπο 6 μήνες?!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών