Magnum Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Παίδες την βοήθεια σας παρακαλώ, Έκανα την αλλαγή προγράμματος που λέγαμε και κατά τις 3 το μεσημέρι, μου ήρθαν 4 sms από Vodafone και στο τελευταίο μήνυμα έλεγε ότι ενεργοποιήθηκε το νέο πρόγραμμα. Τι πρέπει να ρυθμίσω για να δουλέψουν τα δεδομένα; Έχω βάλει την λειτουργία δικτύου στο αυτόματο και ανοίγω το δεδομένα κινητού αλλά δεν βλέπω φως. Για ρίξε μια ματιά εδώ ! Αλλιώς κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Για ρίξε μια ματιά εδώ ! Αλλιώς κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών... Τελικά με μια επανεκκίνηση έφτιαξε και συνδέθηκε αμέσως. Το είχα βλέπεις και 320 ώρες χωρίς επανεκκίνηση. Ευχαριστώ για την βοήθεια. :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Θέλω να χρησιμοποίησω το widget της εφαρμογής my Vodafone και έχω το πρόγραμμα to all 40. Ενώ μέσα στην εφαρμογή μπορώ να μπω στο λογαριασμό μου και να δω την χρήση του προγράμματος, στο widget δεν φαίνεται τίποτα. Είδα όμως πως στην εφαρμογή η επιλογή "πακέτα"είναι απενεργοποιημένη . Γιατί γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Το widget για να δουλέψει θέλει να το κάνεις ενημέρωση μέσω mobile data. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Παιδιά ερώτηση. Πριν κάνα 3μηνο πήρα μια επιδότηση από τη Vodafone για να κάνω αναβάθμιση του συμβολαίου μου. Όμως πλέον τα 60 ευρώ πάγιο είναι απλά υπερβολικά και θέλω να το κόψω και να το κάνω C U. Γίνεται; Ή επειδή έχω συμβόλαιο πρέπει αναγκαστικά να το εξαντλήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Παιδιά ερώτηση. Πριν κάνα 3μηνο πήρα μια επιδότηση από τη Vodafone για να κάνω αναβάθμιση του συμβολαίου μου. Όμως πλέον τα 60 ευρώ πάγιο είναι απλά υπερβολικά και θέλω να το κόψω και να το κάνω C U. Γίνεται; Ή επειδή έχω συμβόλαιο πρέπει αναγκαστικά να το εξαντλήσω; Μπορείς αφού επιστρέψεις πρώτα το ποσό της επιδότησης που πήρες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μόλις είδα το καινούριο πρόγραμμα της Wind W που έχει 1500' προς ολους 1500 sms Προς ολους και 1.5gb ιντερνετ και φαίνεται πολύ συμφέρον.Ειδικά αν κανεις online αίτηση σου έρχεται στα 40 ευρώ.Το θέμα είναι ότι Νοεμβρη του 2011 είχα κανει 2ετες συμβολαιο με επιδοτηση για Iphone(γύρω στα 500 ευρώ) γνωρίζει κανεις αν το σπάσω 5 μήνες πριν το συμβόλαιο πόσο πληρώνω στη voda?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μπορείς αφού επιστρέψεις πρώτα το ποσό της επιδότησης που πήρες ! ντούκου η επιστροφή ή μπαίνει και σε δόσεις; Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μόλις είδα το καινούριο πρόγραμμα της Wind W που έχει 1500' προς ολους 1500 sms Προς ολους και 1.5gb ιντερνετ και φαίνεται πολύ συμφέρον.Ειδικά αν κανεις online αίτηση σου έρχεται στα 40 ευρώ.Το θέμα είναι ότι Νοεμβρη του 2011 είχα κανει 2ετες συμβολαιο με επιδοτηση για Iphone(γύρω στα 500 ευρώ) γνωρίζει κανεις αν το σπάσω 5 μήνες πριν το συμβόλαιο πόσο πληρώνω στη voda?? Στα φυλλάδια του συμβολαίου δεν αναγράφεται το ποσό απόσβεσης κάθε μήνα; ντούκου η επιστροφή ή μπαίνει και σε δόσεις; Ευχαριστώ για την απάντηση Αν προχωρήσεις σε μετατροπή σε κάρτα, θα εκδοθεί ένας τελικός λογαριασμός που θα περιλαμβάνει το ποσό της επιδότησης που θα πρέπει να επιστρέψεις μαζί με ένα τελευταίο πάγιο (μιας και η διαδικασία μετατροπής του συμβολαίου σε καρτοκινητό διαρκεί ένα μήνα). Αν το τελικό ποσό είναι μεγάλο, λογικά, θα μπορέσεις να προβείς σε διακανονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μόλις είδα το καινούριο πρόγραμμα της Wind W που έχει 1500' προς ολους 1500 sms Προς ολους και 1.5gb ιντερνετ και φαίνεται πολύ συμφέρον.Ειδικά αν κανεις online αίτηση σου έρχεται στα 40 ευρώ.Το θέμα είναι ότι Νοεμβρη του 2011 είχα κανει 2ετες συμβολαιο με επιδοτηση για Iphone(γύρω στα 500 ευρώ) γνωρίζει κανεις αν το σπάσω 5 μήνες πριν το συμβόλαιο πόσο πληρώνω στη voda?? Δες στο συμβόλαιο σου, έχει έναν πίνακα που αναφέρει τους μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου και το ποσοστό απόσβεσης που έχει γίνει στο ποσό που έχεις πάρει επιδότηση και το ποσοστό του ποσού που πρέπει να επιστρέψεις. Αν δεν κάνω λάθος αρχίζει σε 24μηνο συμβόλαιο στους τελευταίους 6 μήνες απόσβεση το οποίο στον 5ο μήνα είναι ακόμη χαμηλό κάπου στο 10-20% του ποσού δηλαδή πρέπει να επιστρέψεις κάπου στο 80% των 500Ευρώ. Δες καλύτερα το συμβόλαιο σου γιατί έχεις πάρει μεγάλη επιδότηση τότε οπότε πριν τον τελευταίο μήνα δεν νομίζω οτι θα σε συμφέρει να το κόψεις... ντούκου η επιστροφή ή μπαίνει και σε δόσεις; Ευχαριστώ για την απάντηση Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών ή σε κάποιο κατάστημα, συνήθως είναι μία και έξω, μιας και θα σε χάσουν από πελάτη ειδικά άμα φύγεις με φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Θα θελα να ρωτησω για το red2 ποσο βγαινει τελικα το μηνα ? Online λενε οτι με εκπτωση παγιου παει στα 63ε , αυτο ει αι και το τελικο ποσο ή εκτος φπα? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Παιδιά τελικά και ο Άγιος φοβέρα θέλει. Τους πήρα τηλ και τους είπα ότι θέλω να κόψω το συμβόλαιο μου κλπ και ότι δεν έχω λεφτά για πληρώσω την επιδότηση που μου έδωσαν την τελευταία φορά (200 ευρώ). Μου είπαν αρχικά όχι,ζήτησα τον προιστάμενο και αφού μίλησα σε πολύ άγριο τόνο (και κλάφτηκα αρκετά λέγοντας πως έμεινα άνεργος και τα γνωστά για την κρίση κλπ) δέχτηκαν να μην επιστρέψω την επιδότηση παρά να πληρώσω μόνο τον τρέχον πάγιο...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 να ρωτησω ρε παιδια κατι.ο πατερας μου μιλα προς ολα τα δικτυα το μηνα καπου στις 3-4 ωρες.εχει vodafone παγιο και του ερχεται καπου στα 35 ευρω ανα μηνα.συμφερει να του βαλω προγραμμα προς ολους που εχει παγιο 25 ευρω η να του πω να το κανει καρτοκινητη?γιατι ειδα πως με 10 ευρω εχει 200 λεπτα προς ολα τα δικτυα.αν ναι ποιας εταιριας συμφερει πιο πολυ?εχει επιδοτηση αυτο το καιρο και ψαχνομαι.δεν χρειαζεται ουτε ιντερνετ ουτε σμσ απλα κλησεις προς ολα τα δικτυα.τι συμφερει πιο πολυ να κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 καλημερα, τελικα μονο με την αιτηση φορητοτητας γινεται η δουλεια ....... μου εδωσαν σημερα το red1 στα 27,22 το 45 στα 22,68 και το 50 στα 25,20 (με συνδυαστικη αυτες οι τιμες και επτωση 55%) για 1 χρονο. τι λετε να επιλεξω ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 καλημερα, τελικα μονο με την αιτηση φορητοτητας γινεται η δουλεια ....... μου εδωσαν σημερα το red1 στα 27,22 το 45 στα 22,68 και το 50 στα 25,20 (με συνδυαστικη αυτες οι τιμες και επτωση 55%) για 1 χρονο. τι λετε να επιλεξω ; Μια χαρα!! Κοιτα ειναι θεμα κλησεων που πραγματοποιεις βασικα. Αν μιλας κυριως σε Voda και σταθερα πας σε καποιο απο τα umlimited (δε θυμαμαι ακριβως τα ΜΒ και τις παροχες τους). Αν εχεις επαφες με αλλους παροχους πηγαινε στο Red1. Η δικη μου λογικη οταν επελεγα ηταν το Red1 επειδη δεν εκανα τρομερα πολλες κλησεις οποτε στην ουσια "ξεχναω" τους λογαριασμους και τα υπολοιπομενα λεπτα. Αν ημουν στη θεση σου θα κατεβαζα τους τελευταιους 4-5 λογαριασμους απο την ιστοσελιδα και θα εβλεπα διαρκειες εξερχομενων κλησεων. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μια χαρα!! Κοιτα ειναι θεμα κλησεων που πραγματοποιεις βασικα. Αν μιλας κυριως σε Voda και σταθερα πας σε καποιο απο τα umlimited (δε θυμαμαι ακριβως τα ΜΒ και τις παροχες τους). Αν εχεις επαφες με αλλους παροχους πηγαινε στο Red1. Η δικη μου λογικη οταν επελεγα ηταν το Red1 επειδη δεν εκανα τρομερα πολλες κλησεις οποτε στην ουσια "ξεχναω" τους λογαριασμους και τα υπολοιπομενα λεπτα. Αν ημουν στη θεση σου θα κατεβαζα τους τελευταιους 4-5 λογαριασμους απο την ιστοσελιδα και θα εβλεπα διαρκειες εξερχομενων κλησεων. Ειναι περιπου 3 ωρες σταθερα, 2 βοντα και 2 υπολοιποι κατα μεσον ορο. Ειδα ομως οτι στα 45 και 50 μου εκανε 50% εκπτωση και οχι 55%...... Η σκεψη ηταν για το red1 για να ξενοιασω απο την εννοια του χρονου. Αν μου το κατεβαζε στα 24+ με 60% εκπτωση θα το επελεγα ασυζητητι !!! Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) καλημερα, τελικα μονο με την αιτηση φορητοτητας γινεται η δουλεια ....... μου εδωσαν σημερα το red1 στα 27,22 το 45 στα 22,68 και το 50 στα 25,20 (με συνδυαστικη αυτες οι τιμες και επτωση 55%) για 1 χρονο. τι λετε να επιλεξω ; Οι τιμές είναι τελικές με τους φόρους μέσα ? Edited June 13, 2013 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Οι τιμές είναι τελικές με τους φόρους μέσα ? ναι....... καλα το 50 καταργηθηκε ;;;; δεν το βλεπω και απο το 45 παει στο 60 ....... Edited June 13, 2013 by skiace Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 να ρωτησω ρε παιδια κατι.ο πατερας μου μιλα προς ολα τα δικτυα το μηνα καπου στις 3-4 ωρες.εχει vodafone παγιο και του ερχεται καπου στα 35 ευρω ανα μηνα.συμφερει να του βαλω προγραμμα προς ολους που εχει παγιο 25 ευρω η να του πω να το κανει καρτοκινητη?γιατι ειδα πως με 10 ευρω εχει 200 λεπτα προς ολα τα δικτυα.αν ναι ποιας εταιριας συμφερει πιο πολυ?εχει επιδοτηση αυτο το καιρο και ψαχνομαι.δεν χρειαζεται ουτε ιντερνετ ουτε σμσ απλα κλησεις προς ολα τα δικτυα.τι συμφερει πιο πολυ να κανει? Εξαρτάται πόσο διαρκούν οι κλήσεις του γιατί στα καρτοκινητά ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης είναι τα τρία λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk77 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 γεια σας! η δική μου περίπτωση παρακάτω: Ημουν απο παλιό 45 με 55% εκπτωση πέρσι και ξεχάστηκα κ έπρεπε να ανανεώσω. Φυσικά εκανα μια αίτηση φορητότητας στη Γουιντ κ την επόμενη με παιρνουν απο Βόντα προτείνοντας το 400 προς όλους καμια 30ρια ευρω - τους λέω δεν παιζει ευχαριστώ και ξαναπαίρνει την επόμενη αγενεστατος επιθετικος τυπάκος και προτείνει το ιδιο στα 26 ευρω περιπου και καλα με εκπτωση απο τη HOL να συμπεριλαμβάνεται. του λεω οτι θα το σκεφτω και καπάκι τυγχάνει να μου κάνουν μια ενδιαφέρουσα προσφορά απο τα Παμπλικ - 2 σταθερα στο φάμιλι με 300 λεπτα προς ολους και 60 μεταξύ τους εξτρα, 24ρα dsl σταθερο με 45 λεπτα κινητο και απεριοριστα προς σταθερα ολα αυτα μαζι 70 ευρώ, χωρις τελη ενεργοποιησης και 80 ευρω σε δωροεπιταγες Ακυρώνω την προηγουμενη αιτηση του κινητου, τους λεω στα παμπλικ να προχωρήσουν κανονικα και αυτοι στελνουν μεν συμβόλαια, στελνουν την αιτηση φορητοτητας στη Χολ για κινητο αλλα "ξεχνανε?" τα 2 κινητα. με παίρνει η χολ απο αγενης ως αγριεμενη και μπαμ μπαμ μου δίνει 19 ευρω σταθερο HOL Double play GR +60 κινητα, δεδομένου οτι θα εχω βοντα κινητο. εδώ ειμαστε λέω, ας περιμενω και τους αλλους αφου ζορισα τη Γουιντ να κανει την αίτηση για τα κινητα Παρασκευη, Δευτέρα 20:30 παιρνει κυρια απο Βοντα, καπως γλαρωμένη αρχικα, τα τυπικα (γιατί φεύγω) μου τα ρώτησε καπως μπερδεμενα και μπαινει στο ζουμι αμεσα - τι εχω απο ανταγωνισμο της λέω 22.3 Χ 2 γραμμες 300 λεπτα 30 σμσ 300ΜΒ και 60 μεταξύ τους. μου λεει σου δίνω το 400 προς όλους στα 25,6 για κάθε γραμμή ακολουθεί 15λεπτη συνομιλια-παρατραγουδο να προσπαθει να με ψησει με το να συκοφαντησει την προσφορα που ειχα ("τις δωροεπιταγες αν σπασετε το συμβολαιο θα σας τις ζητανε πισω" λες και 4 χρονια στη βοντα ειχα σπασει συμβολαιο) και να κραζει τον τροπο που δουλευει η γουιντ (????) Αναγκάζομαι να της πω οτι δε μπορω να μιλάω αλλο και αν εχει κατι καλυτερο στην τιμη που εχω απο γουιντ να με παρει γιατι δε θελω να ανεβω στο παγιο - εκεινη επεμενε οτι κανει καλυτερη προσφορα συνολικα με ΧΟΛ μεσα (ισχυει αυτο αν εξαιρεσεις δωροεπιταγες ομως :lol: ) Μετα απο 2 μερες χωρις να με παρει κανεις αλλος και χωρις να παρει κανεις τηλ την κάτοχο της αλλης γραμμης, και οι 2 γραμμες περασανε στη Γουιντ Μεχρι στιγμης δε μετανοιωνω που δε δεχτηκα την προσφορα επειδη το σημα της Γουιντ στη δουλεια μου και στην περιοχη που μενω (Πευκη) ειναι πολυ καλυτερο απο Βοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voger Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Για καρτοκίνητά κάνουν αντιπροσφορές ή απλά σε αφήνουν να φύγεις; Είχα χρόνια πρόγραμμα συμβολαίου και το έκανα πριν από 4 χρόνια καρτοκινητό. Σήμερα πήγα να το κάνω καρτοσυμβόλαιο αλλά τελευταία στιγμή μου ζήτησαν 50€ εγγύηση για την συσκευή ή τραπεζικό λογαριασμό. Τσαντίστηκα και πήγα απέναντι στην Cosmote και ζήτησα φορητότητα. Είμαι περίεργος όμως. Θα με πάρει κανείς τηλέφωνο ή απλά θα με αφήσουν να φύγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Είμαι σε προγραμμα unlimited της VODAFONE αρκετά χρονια τώρα. Σήμερα πρόσεξα όμως πως στην εφαρμογή που τσεκερεις το υπόλοιπο χρόνου κλπ, στο πεδίο ´προς VODAFONE´ και ´σταθερά´ ενώ παλιότερα έλεγε απεριοριστα και δεν μετρούσε η μπάρα κάτω, τώρα λέει 1500 και αφαιρεί αυτα που μιλησες. Αυτο δεν συνιστά αλλαγή όρων του συμβολαίου και μάλιστα μονομερής αφού ποτε δεν με ρώτησαν-ενημέρωσαν-αποδεχτηκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Είμαι σε προγραμμα unlimited της VODAFONE αρκετά χρονια τώρα. Σήμερα πρόσεξα όμως πως στην εφαρμογή που τσεκερεις το υπόλοιπο χρόνου κλπ, στο πεδίο ´προς VODAFONE´ και ´σταθερά´ ενώ παλιότερα έλεγε απεριοριστα και δεν μετρούσε η μπάρα κάτω, τώρα λέει 1500 και αφαιρεί αυτα που μιλησες. Αυτο δεν συνιστά αλλαγή όρων του συμβολαίου και μάλιστα μονομερής αφού ποτε δεν με ρώτησαν-ενημέρωσαν-αποδεχτηκα; Τα απεριοριστα που εχεις ανεκαθεν λογω πολιτικης ορθης χρησης ηταν 1500 λεπτα και αντιστοιχα 1500 sms. Απλα πλεον υπαρχει επιτελους η δυνατοτητα να γνωριζεις το υπολοιπο αυτού του χρόνου. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μαλλον δεν διαβασες το συμβόλαιο που υπόγραψες και θες να το καταγγειλεις κι ολας.. Ποτέ δεν ηταν απεριοριστα.. Το απεριοριστα αντιστοιχουσε παντα σε ο.π.χ. 1500 λεπτά ή 1500 sms Η vodafone στο my account πράγματι δεν τα μετρουσε και απλά έελεγε "απεριοριστα" που ομως δεν ισχυε.. Αν δηλαδη κεπερναγες τα 1500 θα σε ειδοποιουσε και μετα θα σε χρεωνε. Απλα εδω και λιγο καιρο προς διευκολυνση μας.. Μετραει και τα "απεριοριστα 1500" λεπτά στην μπάρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis11 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) Παιδιά επανέρχομαι με το θέμα μου... Είμαι αποφασισμένος να πάω στην cosmote (περισσότερο λόγω σήματος) και θέλω να μεταφέρω και δεύτερη γραμμή σαν οικογενειακό αλλά το συμβόλαιο της δεύτερης γραμμής λήγει Οκτώβριο ή Νοέμβριο ενώ εμένα σε λίγες μέρες. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μεταφερθούν τώρα ή να το ενσωματώσω μετά;;; τα 2 συμβόλαια αυτή τη στιγμή έχουν ένα τζίρο 60 ευρώ με εκπτώσεις, επιδοτήσεις, hol κλπ. (εγώ 45%) χωρίς τις υπερβάσεις τους κάθε μήνα πήρα χθες την cosmote αλλά το παίζανε... ότι δεν έχει μεγαλύτερη έκπτωση από αυτή του ίντερνετ και στις 2 γραμμές απλά έκπτωση 10% Η vodafone μου κάνει από 45% μόνο 25% για ένα χρόνο. Τι λέτε να κάνω; Προς στιγμήν δεν έχω κάνει αίτηση φορητότητας.... Edited June 14, 2013 by kostis11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts