Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λογικά ναι..εγώ είχα πάρει επιδότηση 300 ευρώ πριν κάποιους μήνες..έκανα την αίτηση μια μερα πριν ληξει η προσφορά,εγκριθηκε μετά τη λήξη της,αλλά την πήρα κανονικά την επιδότηση

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να δώ το υπολοιπό μου στο unlimited number?Thanks :D

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Μετά τη φορητότητα από άλλη εταιρία (Cosmote) πόσο χρόνο χρειάζεται να ενεργοποιηθεί η νέα κάρτα sim στο δίκτυο της Vodafone?

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Κανονικά πρέπει να σου έδωσαν ημερομηνία ολοκλήρωσης φορητότητας.Διαφορετικά,πάρε τηλ στο 13894 να σε ενημερώσουν.

Μετά τη φορητότητα από άλλη εταιρία (Cosmote) πόσο χρόνο χρειάζεται να ενεργοποιηθεί η νέα κάρτα sim στο δίκτυο της Vodafone?

Κανονικά πρέπει να σου έδωσαν ημερομηνία ολοκλήρωσης φορητότητας.Διαφορετικά,πάρε τηλ στο 13894 να σε ενημερώσουν.

Χοντρικά 10 μέρες από την υποβολή αίτησης. Αν σου έχουν δώσει ημερομηνία και την ξέχασες επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Τετάρτη υπογράφω τα συμβόλαια .. και παίρνω τις κάρτες sim ... από κει και πέρα πότε θα μπορώ να κάνω κλήσεις από τη Vodafone??

Και κάτι άλλο.. Twin Sim έχει η Vodafone.. ? Δηλαδή 2 κάρτες sim με τον ίδιο αριθμό..;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

λογικά,θα σου πουν,αλλά αν θυμάμαι καλά μου ειπαν θα ειδοποιηθω με sms..κάποια στιγμή δεν ειχα σημα στην παλια sim,την άλλαξα και βουαλά ειχα κανονικά τηλ

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

μου ειπαν πως εχω 80 ευρω επιδοτηση.

τα μαγαζια της voda ως συνηθως εχουν πολυ μικρη ποικιλια κινητων.

μπορω να παρω την επιδοτηση μου σε καποιο πλαισιο η αλλο αντιστοιχο μαγαζι πχ eshop?

μου ειπαν πως εχω 80 ευρω επιδοτηση.

τα μαγαζια της voda ως συνηθως εχουν πολυ μικρη ποικιλια κινητων.

μπορω να παρω την επιδοτηση μου σε καποιο πλαισιο η αλλο αντιστοιχο μαγαζι πχ eshop?

Mπορείς σε Πλαίσιο.

Χοντρικά 10 μέρες από την υποβολή αίτησης. Αν σου έχουν δώσει ημερομηνία και την ξέχασες επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση.

Συνήθως είναι όντως 10 εργάσιμες(2 ολόκληρες εβδομάδες).Όμως σε αρκετές περιπτώσεις το σύστημα δίνει μεγαλύτερο διάστημα.

μπορείς να παραγγείλεις και συσκευή μη άμεσα διαθέσιμη

οπότε,ποιος ο λόγος να πάει σε Πλαίσιο;για της απλές συσκευές σε 1-2 μέρες τις έχει ;)

εγω παρασκευη πηγα στα καταστηματα wind και voda για να δω συσκευες και εκει μου ειπαν για τη προσφορα. σαββατο πρωι πηγα και εκανα αιτηση στη voda τελικα οπου πηρα το iphone 3gs 16gb στα 400 ευρω και ενας φιλος μου το blackberry storm στα 290. και οι 2 μεταφεραμε τον αριθμο μας απο τη cosmote στη voda στο οικονομικο 35 με παγιο 35 ευρω(250 λεπτα χρονο ομιλιας).

η αληθεια ειναι οτι τη παρασκευη και στα 2 μαγαζια μου ειπαν οτι η προσφορα ειναι μεχρι το σαββατο αλλα σκεφτηκα οτι το κανουν για να ψαρωσουν κοσμο και να βιαστει να κλεισει συμβαση.

τελικα ισχυει ακομη. για του λογου το αληθες....

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1113

Ερώτηση: Ρωτήσατε μήπως μετά από πόσους μήνες μπορείτε να αλλάξετε πρόγραμμα σε κάποιο με χαμηλότερο πάγιο; Αν, ναι σε πόσους μήνες σας είπαν;

Ερώτηση: Ρωτήσατε μήπως μετά από πόσους μήνες μπορείτε να αλλάξετε πρόγραμμα σε κάποιο με χαμηλότερο πάγιο; Αν, ναι σε πόσους μήνες σας είπαν;

Aν δεν κάνω λάθος μεταφορά σε χαμηλότερο πρόγραμμα γίνεται μετά από 8 μήνες.

Φυσιολογικά αλλάζεις στο 8μηνο πλέον.Μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μεταβάλλεται η συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.Παράδειγμα: όταν έδιναν πριν 2 μήνες περίπου το Omnia HD δωρεάν με την LCD,την κάρτα μνήμης και το πρόγραμμα πλοήγησης απ'το Surf & talk 400 & άνω,είχαν ως όρο στο συμβόλαιο ότι ο χρήστης δε δικαιούται αλλαγή οικονομικού προγράμματος πριν το πέρας 12 μηνών.Αλλά αυτό πρόκειται για ειδική περίπτωση-και είναι λογικό με τόσα δώρα..

Φυσιολογικά αλλάζεις στο 8μηνο πλέον.Μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μεταβάλλεται η συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.Παράδειγμα: όταν έδιναν πριν 2 μήνες περίπου το Omnia HD δωρεάν με την LCD,την κάρτα μνήμης και το πρόγραμμα πλοήγησης απ'το Surf & talk 400 & άνω,είχαν ως όρο στο συμβόλαιο ότι ο χρήστης δε δικαιούται αλλαγή οικονομικού προγράμματος πριν το πέρας 12 μηνών.Αλλά αυτό πρόκειται για ειδική περίπτωση-και είναι λογικό με τόσα δώρα..

Όταν δεν υπάρχει καμία προσφορά όμως?

Έχω ενα συμβόλαιο Vodafone Οικονομικό 100 εδω και 3 μήνες περίπου. Να σημειώσω πως δεν εχω πάρει επιδότηση συσκευής, αλλά μου κάνουν μια έκπτωση στο πάγιο γύρω στα 3,5Ε το μήνα.

Γίνεται να το ακυρώσω τώρα ή θα πρέπει να κλείσω χρόνο?

Μόνο 3,5 ευρώ έκπτωση στο Οικονομικό 100;; :blink: Μήπως κάνεις λάθος;

Παρ'όλα αυτά,ναι,μπορείς να το διακόψεις,χωρίς υποχρέωση επιστροφής της έκπτωσης των μηνών που απομένουν μέχρι τη λήξη του.Και αυτό,επειδή την έκπτωση την παίρνεις τμηματικά και όχι εξαρχής.;) Θα πληρώσεις μόνο την έκπτωση που πήρες μέχρι στιγμής.

Μόνο 3,5 ευρώ έκπτωση στο Οικονομικό 100;; :blink: Μήπως κάνεις λάθος;

Παρ'όλα αυτά,ναι,μπορείς να το διακόψεις,χωρίς υποχρέωση επιστροφής της έκπτωσης των μηνών που απομένουν μέχρι τη λήξη του.Και αυτό,επειδή την έκπτωση την παίρνεις τμηματικά και όχι εξαρχής.;) Θα πληρώσεις μόνο την έκπτωση που πήρες μέχρι στιγμής.

Σορρυ, το vodafone οικονομικό 20 έχω, μπερδεύτηκα επειδή έχει 100 λεπτά ομιλίας! :lol:

Δηλαδή θα πληρώσω 3,5 (ευρώ ) x 3 (μηνες) = περίπου 10 με 11 ευρω?

Καλώς! Ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, για την ακύρωση χρειάζεται κατι αλλο εκτός απο την ταυτότητά μου?

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών