m_name_is_george Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 απο οτι ειδα στο σαιτ της εταιρειας δεν υπαρχει αυτο το κινητο εγω μαλλον το βρηκα στο site της sony Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Mε πηραν και μου ειπαν οτι ηταν 260 και οτι επρεπε να την χρησιμοποιησω μεσα στην προηγουμενη βδομαδα,πραγμα που δεν εκανα.....θα ηθελα ομως να ξαναδιπλασιαστει οταν βγει το w995 Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Mε πηραν και μου ειπαν οτι ηταν 260 και οτι επρεπε να την χρησιμοποιησω μεσα στην προηγουμενη βδομαδα,πραγμα που δεν εκανα.....θα ηθελα ομως να ξαναδιπλασιαστει οταν βγει το w995 Θα παρω στο 13830 να δω τι γινεται και γω δεν θελω να χασω τετοια ευκαιρια αν κατσει .... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapag Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 μπορείς κανονικά να το παρεις απο Πλαίσιο, δεν έχει να κάνει οτι δεν το εμπορευεται η vodafone, πάρε τηλ ενα πλαίσιο να το επιβεβαιώσεις. ΟΚ το παρηγγειλα κανονικα τελικα απο ενα αλλο καταστημα . Δεν μπορουσα να περιμενω αρκετα για καποιο αλλο γιατι αυτο που ειχα , παρουσιαζει σοβαρα προβληματα...Μια χαρα ειναι και το Ν79 παντως! Thanks !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Εγω πηρα στο 13830 σημερα το πρωι προς το παρων η επιδοτηση που εχω ειναι 95 ευρω για την μια απο τις 2 γραμμες που εχω ..αλλα μου ειπε ενδεχεται να ανεβει κιολας...δεν εκανα ακομα κανα παζαρι επειδη θελω να παω απο ενα καταστημα να δω τι μπορω να κανω απο εκει. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Θα κάνω αίτηση για φορητότητα την Τρίτη αλλά με απασχολεί το εξής. Θέλω να βάλω στη γραμμή μου το unlimited για ένα vodafone number οι εγγραφές του οποίου λήγουν 1/7. Αν δεν έχει ολοκληρωθεί η φορητότητά μου μέχρι τότε, χάνω την προσφορά; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Μετράει η μέρα που κάνεις την αίτηση. Καλύτερα δες εδώ. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Παιδιά, δειτε λίγο το παρακάτω θέμα: Φίλος έχει επιδότηση, αλλά λόγω του ότι διαθέτει iphone δε χρειάζεται άλλο κινητό. Προσπαθήσαμε να πάρουμε 2 συσκευές από Vodafone που να ξεπερνούν κατά λίγο το ποσό, αλλά μας είπαν (και από το Πλαίσιο επίσης) ότι η επιδότηση αφορά ΜΙΑ συσκευή και μόνο. Είναι λογικό αυτό; Σε Cosmote το έχω κάνει και το δέχτηκαν. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 μία γραμμή = μία συσκευή εκτός αν γίνει κατ εξαίρεση κάτι. Μίλα με 13830. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Πες ότι εγώ βολεύομαι με μια φθηνή συσκευή και θέλω να κάνω ένα δώρο στην κοπελιά μου. Λεφτά μου είναι εξάλλου (!) να μην μπορώ να τα διαθέσω όπως θέλω; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Έκανα χθές αίτηση φορητότητας από wind σε vodafone. Πόσο καιρό να περιμένω; Πέρυσι που έκανα το αντίστροφο χρειάστηκαν 20 ημέρες. Είναι ακόμα τόσο το διάστημα; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Θες κάπου 5 εργάσιμες για έγκριση και παραλαβή κινητού κι άλλες 5 για ενεργοποίηση. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Είναι δυνατόν να δουλευεις γι'αυτη την εταιρεία? Για ποιά εταιρεία? mol η επιδότηση δεν έχει σχεση με την αλλαγη προγράμματος. Απλά βγαινει κάθε 11μηνο από την τελευταια φορα που έκανες ανανεωση συμβολαιου. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Έκανα αίτηση για φορητότητα στη vodafone και σήμερα έπεσε το τηλεφώνημα από τη wind για να μη φύγω, που μου δίνει επιδότηση 300 ευρώ και μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και σαν έκπτωση από τα πάγια. Υπάρχει περίπτωση να δώσει και η vodafone τα ίδια προκειμένου να μην ακυρώσω την αίτηση φορητότητας; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Πάρε τη βόντα και πες το! Κέρδος θα έχεις. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forwardS Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Στο Vodafone οικονομικό 30 τι επιδότηση δίνει περίπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Πάρε τη βόντα και πες το! Κέρδος θα έχεις. Πήρα στο 13894 και τους ρώτησα πως κάνω ακύρωση της αίτησης φορητότητας και ήταν ευγενέστατοι να μου δώσουν το fax που πρέπει να στείλω αίτηση για ακύρωση. Με το ζόρι τους είπα μόνος μου ότι η wind μου έκανε προσφορά να μείνω στο δίκτυό της και δεν φάνηκε να τους κάηκε καρφάκι... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Στο Vodafone οικονομικό 30 τι επιδότηση δίνει περίπου? 50+ΦΠΑ :p Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Για ποιά εταιρεία? mol η επιδότηση δεν έχει σχεση με την αλλαγη προγράμματος. Απλά βγαινει κάθε 11μηνο από την τελευταια φορα που έκανες ανανεωση συμβολαιου.Καμια. 10 μηνο ειναι, μαλλιασε η γλωσσα μας να το λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 10 μήνες, 11, έχει να κάνει με την πληρωμή του αναπόσβεστου ποσού επιδότησης. Και σε δύο μήνες βγαίνει αν πάω και πληρώσω την επιδότηση. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Καμια. 10 μηνο ειναι, μαλλιασε η γλωσσα μας να το λέμε. Δεν είναι για όλους στο 10μηνο. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Εμένα πέρσι η επιδότηση βγήκε ακριβώς με το που έκλεισα στο 9μηνο(αρχές Φλεβάρη ενεργοποιείται η σύνδεση,αρχές Νοέμβρη η επιδότηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Εμένα πέρσι η επιδότηση βγήκε ακριβώς με το που έκλεισα στο 9μηνο(αρχές Φλεβάρη ενεργοποιείται η σύνδεση,αρχές Νοέμβρη η επιδότηση) Μια απο τα ιδια και γω μολις εκλεισα 9 μηνες ειχα δει στο myaccount οτι ειχα επιδοτηση Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Oταν θελεις να κανεις απο μια εταιρεια φορητοτητα σε αλλη την αιτηση την κανεις στην εταιρεια που θες να πας???η σε αυτην που εισαι ηδη??δηλαδη αν εχω cosmote και θελω να παω vodafone που κανω αιτηση?? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Oταν θελεις να κανεις απο μια εταιρεια φορητοτητα σε αλλη την αιτηση την κανεις στην εταιρεια που θες να πας???η σε αυτην που εισαι ηδη??δηλαδη αν εχω cosmote και θελω να παω vodafone που κανω αιτηση?? Απευθείας στην εταιρεία που θέλεις να πας. Δηλαδή αν έχεις Cosmote και θες να πας Vodafone κάνεις την αίτηση σε κάτάστημα Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts