Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας, ευτυχως εχω εδω και χρονια το κινητο στο ονομα του πατερα μου που εχει επαγγελματικο ΑΦΜ και θα κανω αυτο που μου ειπατε!

Καλύτερα μίλησε με το 13830, αν και το κατάστημα μπορει να κανει αιτημα αυξησης επιδοτησης. Καλυτερα να τους παρεις τηλέφωνο όμως

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Καλύτερα μίλησε με το 13830, αν και το κατάστημα μπορει να κανει αιτημα αυξησης επιδοτησης. Καλυτερα να τους παρεις τηλέφωνο όμως

να αναφέρεις οτι κοιτάς και προσφορές άλλων εταιριών!

Σαφώωως!Να πει μάλιστα ότι ΗΔΗ δέχθηκε προσφορές από τον ανταγωνισμό που ήταν καλύτερες.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Σαφώωως!Να πει μάλιστα ότι ΗΔΗ δέχθηκε προσφορές από τον ανταγωνισμό που ήταν καλύτερες.
Είναι δυνατόν να δουλευεις γι'αυτη την εταιρεία?

Καλησπερα παιδια,

θελω τη βοηθεια σας σε κατι. Εχω παγιο Vodafοne 150 και σε λιγο κλεινω ενα χρονο (πολλα χρονια συνδρομητης στη Vodafone...). Εχω επιδοτηση 180euro και ενδιαφερομαι να παρω το Nokia N79 ή to N82. Μονο που η μιζερη Vodafone δεν εμπορευεται λεει (....) το Ν79, ενω το Ν82 εχει αποσυρθει. Και μαλιστα ουτε στο ΠΛΑΙΣΙΟ λεει μπορω να το παρω, αφου κι εκει παιζει ρολο το οτι η Vod δεν το εμπορευεται... Επειδη θελω να εχω τη συσκευη που ΘΕΛΩ ΕΓΩ κι οχι αυτη που θελουν αυτοι, θελω τη γνωμη σας στο τι να κανω.Φορητοτητα και πάμε για άλλη εταιρεία όπου θα μου δωσουν το κινητο που θελω ή αφαιρεση της επιδοτησης απο το παγιο καθε μηνα, παραμονη στη Vοdafone και αγορα του κινητου κανονικα απο καποιο καταστημα...?? Please help!

Καλησπερα παιδια,

θελω τη βοηθεια σας σε κατι. Εχω παγιο Vodafοne 150 και σε λιγο κλεινω ενα χρονο (πολλα χρονια συνδρομητης στη Vodafone...). Εχω επιδοτηση 180euro και ενδιαφερομαι να παρω το Nokia N79 ή to N82. Μονο που η μιζερη Vodafone δεν εμπορευεται λεει (....) το Ν79, ενω το Ν82 εχει αποσυρθει. Και μαλιστα ουτε στο ΠΛΑΙΣΙΟ λεει μπορω να το παρω, αφου κι εκει παιζει ρολο το οτι η Vod δεν το εμπορευεται... Επειδη θελω να εχω τη συσκευη που ΘΕΛΩ ΕΓΩ κι οχι αυτη που θελουν αυτοι, θελω τη γνωμη σας στο τι να κανω.Φορητοτητα και πάμε για άλλη εταιρεία όπου θα μου δωσουν το κινητο που θελω ή αφαιρεση της επιδοτησης απο το παγιο καθε μηνα, παραμονη στη Vοdafone και αγορα του κινητου κανονικα απο καποιο καταστημα...?? Please help!

μπορείς κανονικά να το παρεις απο Πλαίσιο, δεν έχει να κάνει οτι δεν το εμπορευεται η vodafone, πάρε τηλ ενα πλαίσιο να το επιβεβαιώσεις.

trapag και γω το ιδιο παγιο εχω και κλεινω χρονο σε μερικες μερες απλα δεν περιμενεις και λιγο γιατι θα σκασουνε καινουργια κινητα λογικα τελος καλοκαιριου??γιατι εκτος απο το Ε75 που κυκλοφορησε σχετικα προσφατα στην vodafone ολα τα αλλα symbian που αξιζουν ειναι απο περσυ.... ετσι και αλλιως η επιδοτηση δεν χανεται.Εγω παντως αυτο θα κανω

αφου η επιδοτηση σου δεν χανεται κ μπορεισ να την χρησιμοποιησεισ οποτε θελεισ κανε λιγο υπομονη κ θα βγεισ κερδισμενοσ
[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον, χρησιμοποιησα την ειδοτηση μου αρχες ιανουαριου. ειμαι στο vodafone 200 και πληρωνω καπου στα 30-35€ το μηνα. το θεμα ειναι οτι δεν μιλαω τα 200 λεπτα. ουτε τα 100 συμπληρωνω. μπορω να κατεβω στο V100? θα πληρωσω καποιο ποσο της επιδοτησης? και τελος, ποτε θα μπορω να χρησιμοποιησω την πιδοτηση που θα βγει? αρχες ιανουαριου του 2010 ή ιουνιο του 2010?

ευχαριστω.

Μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα χωρις να πληρωσεις τιποτα. Επιδότηση ξανα θα σου βγει Νοεμβρη με Δεκέμβρη. Ο Ιουνιος πως σουρθε καλε?:p

επειδη θα κατεβω σε προγραμμα, μηπως ξανα αρχιζει η "χρονια" για επιδοτηση απο τον ιουνιο.

thanx για την απαντηση:)

εχω μια επιδοτηση οχι πολυ μεγαλη 83 ευρω στο προγραμμα vodafone 120 το παλιο

εχω ενα κινητο το se w800i με το οποιο ειμαι ευχαριστημενος.

αν θα αλλαζα θα ηθελα καποιο καλυτερο σε δυνατοτητες και χαρακτηριστικα.

τι με συμβουλευεται να κανω?

να τους παρω και να τους πω οτι κοβω το συμβολαιο μηπως και μου αυξησουν την επιδοτηση?

εχω μια επιδοτηση οχι πολυ μεγαλη 83 ευρω στο προγραμμα vodafone 120 το παλιο

εχω ενα κινητο το se w800i με το οποιο ειμαι ευχαριστημενος.

αν θα αλλαζα θα ηθελα καποιο καλυτερο σε δυνατοτητες και χαρακτηριστικα.

τι με συμβουλευεται να κανω?

να τους παρω και να τους πω οτι κοβω το συμβολαιο μηπως και μου αυξησουν την επιδοτηση?

παρε τους και πες τους οτι αν δεν σου αυξησουν την επιδοτηση θα διακοψεις το συμβολαιο...πες τους οτι ειναι πολυ λιγη η επιδοτηση και αλλα επιχειρηματα(ξερεις εσυ!). Μην το κανεις να φανει ως απειλη...απλα σαν μικρη προειδοποιηση, με ηρεμο τροπο.

Υ.Γ.: εσυ διαθετεις περισσοτερα λεφτα για αλλη συσκευη ή οσα σου δινουν??

If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

ε να βαλω και αλλα 100 ευρωπουλα ακομα εγω

Άρα μιλάμε για ένα budget γύρω στα 180 ευρώ. Τι θέλεις να έχει το κινητό σου και πως να είναι κατά προτίμηση;

αμα μεινει η επιδοτηση στα 83 e και αλλα 100 να βαλω δεν παιρνω τπτ της προκοπης

αμα γινοτανε η επιδοτηση 150-160 + τα 100 τα δικα μου το σκεφτομουνα.

αν η επιδοτηση δεν αλλαξει υπαρχει αλλος τροπος για να παρω καποιο σχετικα καλο κινητο αλλαζοντας προγραμμα εταιρεια κανοντας φορητοτητα η κατι τετοιο?

αμα μεινει η επιδοτηση στα 83 e και αλλα 100 να βαλω δεν παιρνω τπτ της προκοπης

αμα γινοτανε η επιδοτηση 150-160 + τα 100 τα δικα μου το σκεφτομουνα.

αν η επιδοτηση δεν αλλαξει υπαρχει αλλος τροπος για να παρω καποιο σχετικα καλο κινητο αλλαζοντας προγραμμα εταιρεια κανοντας φορητοτητα η κατι τετοιο?

Κοίτα, οι Διαξιφισμοί δεν είναι το κατάλληλο forum για τέτοια ερωτήματα. Εδώ τα θέματα έχουν να κάνουν με επιλογή και σύγκριση προϊόντων και υπηρεσιών και όχι για το αν και πως γίνεται το δίκτυό σου να σου ανεβάσει την επιδότηση.

Καλύτερα να πας εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=27

ώστε να μάθεις τι μπορεί να γίνει με την επιδότησή σου. Αφού μάθεις, ξαναέλα εδώ και πες μας τα τελικά δεδομένα.

αν δεν σου αυξησουν την επιδοτηση, παρε το Τ700. Δεν θα το μετανιωσεις!!!
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

Exω μια επιδοτηση 130 € απο 2 συνδεσεις που ειναι απο τον μαρτιο αλλα επιτιδες δεν την χρησιμοποιω γιατι περιμένω το w995....πριν απο μια βδομαδα μου την διπλασιασαν χωρις να κανω καποια αιτιση και δεν την χρισιμοποιησα για τον παραπανω λογο....οταν βγει το w995 αν κανω αιτηση αυξησης θα την δεχτουν;
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Exω μια επιδοτηση 130 € απο 2 συνδεσεις που ειναι απο τον μαρτιο αλλα επιτιδες δεν την χρησιμοποιω γιατι περιμένω το w995....πριν απο μια βδομαδα μου την διπλασιασαν χωρις να κανω καποια αιτιση και δεν την χρισιμοποιησα για τον παραπανω λογο....οταν βγει το w995 αν κανω αιτηση αυξησης θα την δεχτουν;

Σου διπλασιασαν την επιδοτηση?? δηλαδη απο 130 στα 260 ??? χωρις να κανεις τιποτα?πηραν απλα και στο ειπαν η πηρες εσυ στο 13830 ?Γιατι και γω "ψαχνομαι" για την επιδοτηση

Λογικα καποια ΝΟΚΙΑ περιμενουν να λανσαρουν στην αγορα αυτο το εξαμηνο ....

και γω αυτα περιμενω εχω επιδοτηση και δεν βρισκω κατι καινουργιο οποτε .. Standby

Και μένα μου διπλασίασαν την προηγούμενη επιδότηση,χωρίς να κάνω κάτι!Με τη διαφορά ότι δεν περίμενα να τη χρησιμοποιήσω.Τη χρησιμοποίησα κατευθείαν με το που βγήκε,αλλά παρ'όλα αυτα μου τη διπλασίασαν!

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών