nickvog Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Δείτε και τον πιλότο του Aliens in America του NBC (καμμία σχέση με εξωγήινους). Έχει φρεσκάδα, υπόσχεται αρκετά και με μία λέξη θα το έλεγα... LOVABLE :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 H ιδέα μου είναι, ή φέτος έχει περισσότερα pre-air, ειδικά από τα τέλη Ιουλίου κιόλας; Είναι πάρα πολλά φέτος! Άλλα δύο σήμερα, "The Bing-Bang Theory" & "Cavemen". Μου φαίνονται κάπως αδιάφορα και βαριέμαι να βάλω link, sorry :happy: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Μόλις είδα το pilot του Aliens in America. Παίζει να είναι ο καλύτερος πιλότος που έχω δει μέχρι τώρα για φέτος (μιλάμε για καινούργιες σειρές έτσι...αλλιώς το Dexter 2x01 δεν ξεπερνιέται από κανένα :p) και σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές της νέας σεζόν. Η σειρά είναι μια teen comedy, οι πρωταγωνιστές και το σενάριο είναι απίστευτα αστεία και το μόνο που ελπίζω είναι η σειρά να συνεχίσει έτσι και (μιας και δυστυχώς είναι στο The CW) να μην κοπεί πριν της ώρας της (α ρε Veronica Mars...) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Μόλις είδα το pilot του Aliens in America. Παίζει να είναι ο καλύτερος πιλότος που έχω δει μέχρι τώρα για φέτος (μιλάμε για καινούργιες σειρές έτσι...αλλιώς το Dexter 2x01 δεν ξεπερνιέται από κανένα :p) και σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές της νέας σεζόν. Η σειρά είναι μια teen comedy, οι πρωταγωνιστές και το σενάριο είναι απίστευτα αστεία και το μόνο που ελπίζω είναι η σειρά να συνεχίσει έτσι και (μιας και δυστυχώς είναι στο The CW) να μην κοπεί πριν της ώρας της (α ρε Veronica Mars...) Χαίρομαι που συμφωνεί μαζί μου και κάποιος άλλος !!!! :D :D Η σειρά είναι πολύ καλή (είναι όντως παραγωγή του The CW, και όχι το NBC που έγραψα πιο πάνω), κάτι σαν outsider-έκπληξη... δείτε τον πιλότο άπαντες, αξίζει !!!! :up: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. July 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Πολύ καλό πράγματι το Aliens In America έριξα πολύ γέλιο. Καλό και το Reaper. Ο άντρας μου είδε το preair του Sarah Connor Chronicles και έφριξε που πρέπει να περιμένει μέχρι Ιανουάριο. Το Cavemen τι το ήθελα να το δω? Δεν μάρεσε καθόλου... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Ενώ έψαχνα την 3η season του Lost πέτυχα έναν πιλότο του Greek και τον κατεβάζω είναι μια σειρά πυ θα παίζετε το καλοκαίρι. Έχουμε περισσότερες πληροφορίες; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Ενώ έψαχνα την 3η season του Lost πέτυχα έναν πιλότο του Greek και τον κατεβάζω είναι μια σειρά πυ θα παίζετε το καλοκαίρι. Έχουμε περισσότερες πληροφορίες; Δεν έχει μεγάλη σχέση με την Ελλάδα. Ο τίτλος αναφέρεται στις αδελφότητες των αμερικανικών πανεπιστημίων που έχουν ελληνικά ονόματα. Teen σειρά είναι, τύπου Beverly Hills κλπ. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Δεν έχει μεγάλη σχέση με την Ελλάδα. Ο τίτλος αναφέρεται στις αδελφότητες των αμερικανικών πανεπιστημίων που έχουν ελληνικά ονόματα. Teen σειρά είναι, τύπου Beverly Hills κλπ. Another one??? :wacko: Δεν τους φτάνουν τόσες που έχουν βγάλει; :lol: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. July 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Another one??? :wacko: Δεν τους φτάνουν τόσες που έχουν βγάλει; :lol: Μάλλον όχι...τσεκάρετε και το Chuck που απο ότι έμαθα μαζί με το Pushing Daisies τα πήγαν καλά σε reviews. Άσχετο....γιατί το Pushing Daisies μου θυμίζει Tim Burton? :confused: Και δείτε και την νέα σειρά Damages με την Glenn Glose (αν το γράφω καλά το επώνυμό της). Δεν την έχω δει ακόμα. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Πολύ καλό το Aliens in America! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Πολύ καλό το Angels in America! :up: Εκείνο με τον Pacino? Που το θυμήθηκες; (Ναι, είμαι lamer! :happy:) To Aliens in America έχει πάρα πολύ γέλιο! Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Εκείνο με τον Pacino? Που το θυμήθηκες; (Ναι, είμαι lamer! :happy:) To Aliens in America έχει πάρα πολύ γέλιο! :oops: Σωστός! Thanks! ;) Ti Angels τι Aliens... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Πολύ καλό και το Pushing Daisies, έξυπνο και πρωτότυπο. Άσχετο....γιατί το Pushing Daisies μου θυμίζει Tim Burton? :confused: Όντως, έχει τα παραμυθένια στοιχεία του Burton, της Amelie κλπ. Επίσης, η αρχή μου έφερε στο μυαλό το πρώτο teaser της Simpson Movie, με το λαγουδάκι! :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Eιδα κι εγω το Αliens in America και μου αρεσε παρα πολυ. Σπαστηκα λιγο ομως γιατι ανακαλυψα οτι οταν θα ξεκινησει κανονικα η σειρα θα αντικαταστησουν τον ηθοποιο που εκανε τον μπαμπα με τον Scott Patterson (τον Luke απο τo Gilmore Girls), τον οποιο τον συμπαθω παρα πολυ αλλα στο συγκεκριμενο ρολο δε μου πολυκολλαει. Ο ηθοποιος στον πιλοτο εβγαζε αυτο το nerdy στοιχειο που ταιριαζε απολυτα στο ρολο. Eπισης ξετρελαθηκα με το Pushing Daisies. Εχει εκπληκτικη ατμοσφαιρα, πολυ ωραιο κονσεπτ και μακαρι να εχει τηλεθεαση και να κρατησει. :happy: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Ανανεώθηκαν από το ΗΒΟ: Entourage (για 5η σεζόν) Flight of the Conchords (για 2η σεζόν) :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Ανανεώθηκαν από το ΗΒΟ: Entourage (για 5η σεζόν) :happy::happy::yahoo::respect::cool::cool: Let's hug it out, bitch!!! (ΥΓ. Φανταστικέ moderator, πότε θα αποκτήσουμε tag για YouTube?) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 2nd season for Burn Notice ;) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 :happy::happy::yahoo::respect::cool::cool: Let's hug it out, bitch!!! Jeremy Piven :respect: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Κάπως καθυστερημένα, "κυκλοφόρησαν" πιλότοι για τα Journeyman (πρεμιέρα 24/9) και Life (26/9). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Νωρίς νωρίς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 ...κάπου είχα διαβάσει οτι τελικά το "jericho" ανανεώθηκε για φέτος...υπάρχει καμμία ανακοίνωση πότε τελικά θα ξεκινήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 ...κάπου είχα διαβάσει οτι τελικά το "jericho" ανανεώθηκε για φέτος...υπάρχει καμμία ανακοίνωση πότε τελικά θα ξεκινήσει; Eίναι επίσημο: Το CBS θα προβάλει 7 ακόμα επεισόδια του Jericho. Ο σχεδιασμός είναι προς το παρόν για αρχές του 2008. ;) Δεν υπάρχει κάτι νεότερο απ'όσο έχω δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Κάπως καθυστερημένα, "κυκλοφόρησαν" πιλότοι για τα Journeyman (πρεμιέρα 24/9) και Life (26/9). Μολις ειδα το Life και ειναι πααααρα πολυ καλο. Ελπιζω να κανει νουμερα γιατι εχει πολυ ζουμι η υποθεση. Ο Damien Lewis χαλαρα κλεβει τις εντυπωσεις στο ρολο του αδικα φυλακισμενου μπατσου που επανερχεται στο σωμα. :up: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 αυτο καλο ειναι? http://www.imdb.com/title/tt0201391/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 αυτο καλο ειναι? http://www.imdb.com/title/tt0201391/ Πω πω...τι μου θύμισες τώρα! Καλό ήταν. Έχω δει μέχρι τη δεύτερη σεζόν και κάπου σε κάποιον εξωτερικό σκληρό έχω και την τρίτη. Κάποτε θα κάτσω να την δω. Είναι νεανική σειρά φαντασίας. Κάτι ανάμεσα σε X-Files και Dawson's Creek, για να σου δώσω να καταλάβεις. Μέσα μάλιστα παίζουν και κάποιοι που αργότερα κάνανε καριέρα όπως είναι η Katherine Heigl που σήμερα παίζει την Dr. Stevens στο Grey's Anatomy και στη δεύτερη σεζόν της σειράς παίζει η Emilie de Ravin που κάνει την Claire στο Lost... Καλό είναι πάντως γενικά και είχε και μεγάλη fanbase όταν παιζόταν. Κάποτε το έδειχνε μάλιστα και ο ΑΝΤ1 (φυσικά κάτι τρελές ώρες μετά τη 1 το βράδυ) :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts