marvin Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Υπάρχουν τα δύο πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν Dexter στα γνωστά μέρη. Ποιος περιμένει το Σεπτέμβριο μετά :) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Lol...και εγώ πριν λίγο τα βρήκα και κατέβασα ήδη το πρώτο. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως και έχουν κυκλοφορήσει μόνο τόσοι λίγοι pre-pilots στο net φέτος. Εκτός και αν ακόμα είναι νωρίς και κυκλοφορήσουν αργότερα (μέσα στον Αύγουστο) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 :) Την ίδια διαπίστωση κάναμε όλοι το πρωί... Είναι όντως λίγο νωρίς, τα περισσότερα είχαν βγει Αύγουστο πέρσι. Γενικά συγκρατούμαι και δεν τα βλέπω, αλλά του Dexter κατέβηκαν και λέω να τα δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Εννοείται. Και εμένα κατέβηκαν :) Κυκλοφορεί και στις 19/7 και το καινούργιο βιβλίο του Dexter (Dexter in The Dark) και κάπως θα περάσει και αυτό το καλοκαίρι (μέχρι τις 22 Αυγούστου που αρχίζει πάλι εξεταστική)... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Nεος pre-air πιλότος στο net. Αυτή τη φορά, The CW's Reaper Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Nεος pre-air πιλότος στο net. Αυτή τη φορά, The CW's Reaper Μου θύμισε λίγο το Dead Like Me... Πάντως το καταχώρισαν ως s01e00, άρα μάλλον δεν είναι η τελική μορφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Nαι, κάπως έτσι είχε γίνει και με το Heroes. Το 1x00 διέφερε τελικά από τον πραγματικό πιλότο (σε λίγα σημεία) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. July 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Καλό φαίνεται το Reaper... αλλά το Sarah Connor Chronicles το βλέπω για Ιανουάριο ή βλέπουν λάθος τα μπιρμπιλωτά καστανά ματάκια μου? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Καλό φαίνεται το Reaper... αλλά το Sarah Connor Chronicles το βλέπω για Ιανουάριο ή βλέπουν λάθος τα μπιρμπιλωτά καστανά ματάκια μου? Nαι, για το Sarah Connor το είχαν πει ότι πάει για χειμώνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Σε συνέχεια του προηγούμενου post... "Κυκλοφόρησε" ο πιλότος της Sarah Connor... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Tρέχω να το βρω ;) Είδα και το Reaper. Δεν ξέρω. Πολύ αστείο για sci-fi μου φάνηκε. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Κι άλλος πιλότος: Chuck (NBC) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 οι Heroes δεν θα λέγονται Generations φέτος? http://www.heroesrevealed.com/news/heroes-generations-season-2-episode-1-opening-scene/ Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Eγώ ήξερα πως το Heroes θα συνεχίσει να λέγεται απλά Heroes, και πως θα υπάρξει ένα mini-spin off τύπου ριάλιτι το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα επιλέξουμε έναν από τους ήρωες που θα παρουσιάσει για να μπει στην τρίτη σεζόν ως regular. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 H 2η season θα χωρίζεται σε δύο volumes: "Volume Two: Generations" στο πρώτο μισό και "Volume Three" (με άγνωστο ακόμα τίτλο) στο δεύτερο μισό της χρονιάς. To spin-off (που μάλλον θα προβληθεί ανάμεσα στα δύο Volumes) θα λέγεται "Heroes: Origins". Τουλάχιστον έτσι έχουν τα πράγματα προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Κι άλλος πιλότος : Californication [showtime] Με David Duchovny, ξεκινάει μέσα Αυγούστου. :) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Κι άλλος πιλότος : Californication [showtime] Με David Duchovny, ξεκινάει μέσα Αυγούστου. :) Αυτό πρέπει να'ναι καλό... Το είχα υπόψη μου γενικά... Επίσης βγήκε και το Pushing Daisies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 αυτό το pushing daisies ακούγεται πολύ καλό (για μας τους ρομαντικούς τουλάχιστον) έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές απ ότι πρόλαβα να δώ....για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 To Californication δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε τελικά, αλλά λέω να του δώσω άλλη μια ευκαιρία. Marvin το είδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Κυκλοφορεί και το "Bionic Woman" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Ωραία, και το περίμενα αυτό... :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 To Californication δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε τελικά, αλλά λέω να του δώσω άλλη μια ευκαιρία. Marvin το είδες; Όχι, έχω κατεβάσει αυτό και το Reaper αλλά δεν έχω δει κανένα pilot ακόμα. Καλύπτω ακόμα τα κενά μου από τη σεζόν που τελείωσε - καλοκαιρινές επαναλήψεις μόνο για μένα :lol: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Όχι, έχω κατεβάσει αυτό και το Reaper αλλά δεν έχω δει κανένα pilot ακόμα. Καλύπτω ακόμα τα κενά μου από τη σεζόν που τελείωσε - καλοκαιρινές επαναλήψεις μόνο για μένα :lol: :lol: Κάνε γρήγορα, γιατί θα πέσουν όλα μαζί μετά! :p (Κι εγώ μόνο 2 pilots είδα ακόμα, τα άλλα κάθονται και περιμένουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Κι άλλο: Damages Δικαστικό θρίλερ, με Glenn Close & Ted Danson. Δεν είναι pilot αλλά κανονική σειρά που θα παίζεται τώρα το καλοκαίρι. (Που ξέπεσαν τα παιδιά... :p) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Ο πρώτος πιλότος για σήμερα... :cool: Lipstick Jungle (Άραγε θα τραβήξει μέχρι τον Ιανουάριο, ή θα είναι αμφίβολη η επιστροφή της Audrey στο 24;:ninja:) H ιδέα μου είναι, ή φέτος έχει περισσότερα pre-air, ειδικά από τα τέλη Ιουλίου κιόλας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts