agiorgitis Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ωχ, δεν το ήξερα αυτό με τα χημικά!! Πάντως δεν σβήνουν. Τα άλλα, τα ειδικά μου έσβηναν συνέχεια.. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Από γεύσεις παιδιά τι προτείνετε; Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigot Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Εμένα αγαπημένες μου είναι Μέντα & Τριαντάφυλλο. Ε μετά προτιμώ τίποτα γλυκές του στιλ φράουλα, κεράσι και τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HliasGerou Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Παιδιά, μένω Αθήνα στο Αιγάλεω. Ξέρετε που πουλάει καλά καρβουνακια και γεύσεις; Εγώ μέχρι τώρα επερνα από Μοναστηράκι κάτι alfakher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Ξερει κανεις που πουλανε γευση για ναργιλε σε μορφη μειγματος καπνου-γλυκερινης?Παλια εβρισκα σε ενα μαγαζι στο χαλανδρι.Τωρα σε οσα μαγαζια εχω ρωτησει εχουν μονο αρωματικες πετρες(steam stones) που ειναι χαλια.Το αρωμα εντελως χυμικο και μετα απο ενα 10λεπτο σου ερχεται μονο καρβουνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Καλησπέρα , με είπε ένας γνωστός ότι υπάρχει και σκόνη με γεύση .. Αυτήν την σκόνη την ρίχνεις στο νερό του δοχείου και είναι έτοιμο ? Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου πει ? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts