Jump to content

Συνδεση PC με TV

resurection_boy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορω κατα καπιον τροπο να συνεδω το pc με την τηλεωραση ωστε να μπορω να αποθηκευω καπια εκπομπη-σειρα κλπ χωρις ομως να χρειαστει να παρω καρτα τηλεωρασης; Εχει πολλες φορες που εχει καπια εκπομπη που με ενδιαφερει και θελω να την κρατισω αλλα λογο του οτι δεν εχω video και το dvd μου δεν μπορει και να γραψει dvd δεν μπορω να το κανω και αναγκαζομαι να λιωνω στο internet ψαχνοντας την και στο τελος να μην βρισκω και τπτ η να ειναι χωρισμενα σε 10-30 κοματια και να παθενω σοκ.

Δεν νομίζω ότι γίνεται χωρίς κάρτα. Μπορείς να πάρεις μια εξωτερική USB. Δεν είναι ακριβές.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Καλημέρα,

Για να μη κάνω άλλο θέμα΄είπα να γράψε εδώ πιστέυοντας ότι δεν είμαι εκτός θέματος.

Εχώ μία κάρτα (θα σας γελάσω ποια) και κάνω άνετα video in και έχω ήδη αρχίσει να περνάω τις βιντεοκασέτες μου σε DVD αφού πρώτα τις κάνω mpg με έαν video capturing και video editing πρόγραμμα.

Εκτός από το video in βύσμα υπάρχει και ένα video out. Νομίζοντας απλα ότι θα ξακινήσω με το media players ή οποιοδήποτε άλλο dvd player το έργο μου θα είχα και video out με το ανάλογο καλώδιο σε κάποια TV. Αλλά όσο το είδατε εσείς το έργο αλλο τόσο το είδα και γώ.

Λοιπόν? πως δουλεύει αυτό το σύστημα? πώς μπορώ να έχω video out από το pc σε τηλεόραση.

ΜΦΧ

Γιώργος

Δεν νομίζω ότι γίνεται χωρίς κάρτα. Μπορείς να πάρεις μια εξωτερική USB. Δεν είναι ακριβές.

Oι USB ειναι ψιλοαπατη.

Απ' το να παρω μια USB με 40-50 ευρω καλυτερα να παρω μια Pinacle με 30. Απο οσο ξερω καλυτερες ειναι αυτες που συνδεωνται σε pci παρα αυτες που συνδεωνται με USB

Καλημέρα,

Λοιπόν? πως δουλεύει αυτό το σύστημα? πώς μπορώ να έχω video out από το pc σε τηλεόραση.

Αν ισχύει ότι και με τις κάρτες γραφικών που έχουν video out τότε θα πρέπει να αλλάξεις τον adapter που θες να στείλεις το σήμα. Δεξί κλικ στο desktop, Properties, Settings, Advanced και βρες την καρτέλα που λεει για τους διαθέσιμους adapter. Εκεί θα πρέπει να επίλεξεις την τηλεόραση ως τον adapter που θα δεχτεί το σήμα.

Τα παραπάνω σου τα λεω με μια μικρή επιφύλαξη γιατί πάει κανένας χρόνος που είχα κάρτα με video out και μπορεί να κάνω κανένα λάθος.:confused:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Πειρα καρτα τηλεωρασης ομως εχω ενα προβλημα. Καπια καναλια ενο στην τηλεωραση (με την ιδια κεραια) παιζουν πολυ καλα στο pc παιζουν χαλια. Μπορω να το φτιαξω αυτο καπος η φταιει η καρτα;

και εγω σονυ εχω και μου την ψιλοεδωσε το γεγονος οτι εχει μονο vga,αλλα λιγο τραβηγμα το ολο σχεδιο για την συνδεση...

Kalispera file.

file ti ennoeis me to parapano dioti endiaferomai kai ego.

Καλημέρα,

Για να μη κάνω άλλο θέμα΄είπα να γράψε εδώ πιστέυοντας ότι δεν είμαι εκτός θέματος.

Εχώ μία κάρτα (θα σας γελάσω ποια) και κάνω άνετα video in και έχω ήδη αρχίσει να περνάω τις βιντεοκασέτες μου σε DVD αφού πρώτα τις κάνω mpg με έαν video capturing και video editing πρόγραμμα.

Εκτός από το video in βύσμα υπάρχει και ένα video out. Νομίζοντας απλα ότι θα ξακινήσω με το media players ή οποιοδήποτε άλλο dvd player το έργο μου θα είχα και video out με το ανάλογο καλώδιο σε κάποια TV. Αλλά όσο το είδατε εσείς το έργο αλλο τόσο το είδα και γώ.

ΜΦΧ

Γιώργος

φιλε και συνονοματε ........το θεμα εχει ξαναφερθει ........πηγενε εδω και δε το μυνημα #37 και #39;) ;) ;) ;)........πιστευω θα λυσουν τιν απορια σου