ael1964 Δημοσιεύτηκε April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2006 Πάω να εγκαταστήσω Panda 2006 Titanium και μου λέει πώς η εγκατάσταση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, καθώς υπάρχει ακόμη το Norton 2005 εγκατεστημένο, ενώ το έχω απεγκαταστήσει κανονικά, τι να κάνω;;; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Δοκιμασε να καθαρισεις την regedit:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 To έκανα και πάλι όχι.... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Yπάρχει ειδικό εργαλείο για να αφαιρεί τα κατάλοιπα του Norton. Oνομάζεται: SymNRT Θα το βρείς: ftp://ftp.symantec.com/public/english_us_canada/linked_files/tsgen/SymNRT.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Πάω να εγκαταστήσω Panda 2006 Titanium και μου λέει πώς η εγκατάσταση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, καθώς υπάρχει ακόμη το Norton 2005 εγκατεστημένο, ενώ το έχω απεγκαταστήσει κανονικά, τι να κάνω;;; Μπες εδώ και κατέβασε το norton removal tool: http://www.softpedia.com/progDownload/Norton-Removal-Tool-Download-26173.html Αυτό θα βγάλει ότι υπολλείματα έχει αφήσει ο Norton. Όσον αφορά το Panda το έχεις αγοράσει? Γιατί αν όχι ξέχασέ το. Θα σου ζητάει κάθε τρεις και λίγο user name και password προκειμένου να σου κάνει τα updates. Τα serial που κυκλοφορούν ξέχασέ τα...Το έχω γι αυτό στο λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 To Panda δεν το αγόρασα, αλλά το θέλω απλά και μόνο για να ελέγξω τους 2 σκληρούς μου και να κάνω format μετά. Έχω 2 βδομάδες χωρίς antivirus. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalex Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Πάω να εγκαταστήσω Panda 2006 Titanium και μου λέει πώς η εγκατάσταση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, καθώς υπάρχει ακόμη το Norton 2005 εγκατεστημένο, ενώ το έχω απεγκαταστήσει κανονικά, τι να κάνω;;; αν εχεις απο καποιο περιοδικο το panda titanium 2005 δοκιμασε να εγκαταστησεις αυτο εχεις δικαιωμα να το ενεργοποιησεις και εχει update και τεχνικη υποστηριξει για τρεις μηνες με το update που κανει ενημερωνεται και ειναι σαν να εχεις το 2006 σχεδον! δες αν εχει μεινει τιποτα στο φακελο του norton συνηθως μενουν καποια αρχεια που αν τα διαγραψεις μαλλον θα σε αφησει να το εγκαταστησεις Παράθεση hurt.inkshop.gr http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Ρε παιδιά έχω το πάντα 2008, αναβαθμισμένο απο τον παντα 2006. Αυθεντικό. Το πρόβλημα είναι πως μου κάνει πρόβλημα με το ίντερνετ. οταν ανοιγω τον υπολογιστή τα πρώτα 5 λεπτά δουλεύει το ιντερνετ και μετά σταματά. Μάλλον που αρχίζει να δουλευει το πάντα. Οταν το απενεργοποίησα δούλεψε.( Αλλά πρέπει να τοξανα κάνω restart χι απλά αν το κάνω exit το παντα.) Πράγματι αυτό φταίει? υπάρχει κάποια ρύθμιση να μην μου πειράζει το ίντερνετ? Ευχαριστώ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts