Jump to content

Μουσικές Προτάσεις και Αναζητήσεις! [V]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, τώρα θα πέσουν ντομάτες αλλά who cares?

Ποιος ξέρει πως λέγεται αυτή η μπούρδα που ακούγεται και λέει "Red bull, sexy bull...τουπουρ τουπουρ τουππουρ τουπουρ σεξ..."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σάκης Κούκος -Red Bull!!!:lol::lol:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λέγεται οτι είναι αρκετά διαφορετικό από το προηγούμενο. Κάτι σε πιο βαθύ, πιο μεστό(; ). Κάποιοι αφοσιωμένοι λένε οτι χάλασαν το στυλ τους κάποιοι άλλοι λένε οτι πρέπει να το ακούσεις και να του δώσεις την ευκαιρία του...

Ως συνήθως λοιπόν το κατεβάζεις κι αν σ'αρέσει αγόρασέ το.

Το άκουσα εγώ, σε γενικές γραμμές δεν μου άρεσε ξεχώρισα βέβαια

κάποια κομμάτια όπως το sweat sacrifice, Lithium πολύ καλό, The only, Good enough και το call me when you're sober.

Όντως άλλο στυλ το fallen άλλο αυτό.

Όπως είπε και ο Arheos: Ως συνήθως λοιπόν το κατεβάζεις κι αν σ'αρέσει αγόρασέ το

:)

Ακριβώς. Είναι τελείως διαφορετικό απο τα προηγούμενα και ξενίζει πολύ στην αρχή, όμως μετά από αρκετά ακούσματα το συνηθίζεις. Υπάρχουν πολύ καλά κομμάτια.

Δώσε του λοιπόν την ευκαιρία του :)

kalhspera!

8a h8ela voh8eia gia ena tragoudi pou einai tou santana akougetai poly sto nitro kai leei "que sera" kai einai san na tragoudaei mesa paidikh xorwdia.

thanks in advance

Santana ft. Dido - Feels Like Fire

Την Dido εννοείς χορωδία;...

Ακριβώς. Είναι τελείως διαφορετικό απο τα προηγούμενα και ξενίζει πολύ στην αρχή, όμως μετά από αρκετά ακούσματα το συνηθίζεις. Υπάρχουν πολύ καλά κομμάτια.

Δώσε του λοιπόν την ευκαιρία του :)

Επειδή είναι φρέσκο το μήνυμα κάνω πειρατεία σ'αυτό...

Το είδες που σου απάντησα για το Instrumental από παλιό ελληνικό που ρωτούσες ή τό'χασες;

Santana ft. Dido - Feels Like Fire

Την Dido εννοείς χορωδία;...

euxaristw poly alla den einai auto. kai me ena aplo psa3imo sto google auto vgazei, alla den einai.

plz help giati h filh mou mou exei faei ta autia!!!!!:cry:

Βρε παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ μήπως ξέρετε αυτό; :)

Εδώ και χρόνια ψάχνω αυτό ορχηστρικό κομμάτι που ίσως είναι από κάποιο παιχνίδι και δεν μπορώ να το βρω...

Έχω σκάσει...

Το είχα κατεβάσει τον Φεβρουάριο του 2004 από το site του συνθέτη και δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα το όνομά του.

Τα μόνα στοιχεία που έχω είναι το filename του (00000022.MP3) και το title από το tag του (Track 1).

Επειδή είναι φρέσκο το μήνυμα κάνω πειρατεία σ'αυτό...

Το είδες που σου απάντησα για το Instrumental από παλιό ελληνικό που ρωτούσες ή τό'χασες;

Ναι το είδα, αλλά ξέχασα ν' απαντήσω:p

Τη διασκευή ψάχνω, όχι το original. Βρήκες από που είναι;

Εδώ και χρόνια ψάχνω αυτό ορχηστρικό κομμάτι που ίσως είναι από κάποιο παιχνίδι και δεν μπορώ να το βρω...

Έχω σκάσει...

Το είχα κατεβάσει τον Φεβρουάριο του 2004 από το site του συνθέτη και δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα το όνομά του...

Υπάρχει περίπτωση να είναι από ταινία;

Ναι το είδα, αλλά ξέχασα ν' απαντήσω:p

Τη διασκευή ψάχνω, όχι το original. Βρήκες από που είναι;

Χλωμό σε βλέπω. Τη μουσική έκανε ο Μάριος Στρόφαλης και μάλλον είναι φτιαγμένη για την σειρά/επεισόδιο. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και σε κάποιο από τα CD του πάντως.

EDIT: Να πάρει, το κινητό μου αποσύρθηκε από τα Avatars...

Αρχαίε μου, πάει πολύς καιρός και δεν θυμάμαι... Μπορεί και αυτά που είπα να μην είναι σωστά... :(

Καλύτερα να μη λέω ασυναρτησίες και σας μπερδέψω πιο πολύ. :)

Guest valeria
Βρε παιδιά ξέρει κανείς αυτό εδώ το τραγουδάκι;Η ποιότητα είναι χάλια,αλλά αν το γνωρίζει κάποιος δεν θα δυσκολευτεί http://rapidshare.de/files/35196202/__917___947___947___961_002.amr :)

Ευχαριστώ προκαταβολικά!:)

Το βρήκα!!!!

Vacuum - Six Billion Voices :cry:

Eπειδή δεν το άκουγα καλά έβαζα "million" στο google,γι'αυτό δεν το έβρισκα :p

Σήμερα όμως το πέτυχα στο ράδιο :happy:

Φοβερό τραγούδι,το συνιστώ σε όλους :)

Έχω σκάσει...

Το είχα κατεβάσει τον Φεβρουάριο του 2004 από το site του συνθέτη και δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα το όνομά του.

Τα μόνα στοιχεία που έχω είναι το filename του (00000022.MP3) και το title από το tag του (Track 1).

Se game pantws de to exw akousei. An einai, tha einai se kapoio pou den exw paiksei kai pistepse me paizw polla :D

Apo tainia...pali de mou thimizei tipota.

Kati se Vageli Papathanasiou mou thimizei. Eidika oi fwnes pou akougontai mou fernei ligo se Mythodea apo Vageli Papathanasiou. De eimai sigouros omws an einai ayto.

T3h following takes place between now and later.

1. The All Seeing I - Beat Goes On

2. Loreena Mckennitt - Marrakesh Night Market

3.

4.

5. Celeste Prince - Wherever You Are

:)

3.Tom Jones-It's not unusual

4.Bosson-One in a million (αν και μπορεί να είναι κάποιο remix, δεν είμαι σίγουρη)

Ευχαριστώ πολύ και τις δύο!

:) Να 'στε καλά!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

paidia kalhspera psaxnw ena tragoudi italiko pou to lei mia guneka kai enas antras kai h metafrash tou sta el einai "nero kai alati"

Mina & Adriano Celentano - Acqua e Sale είναι η κλασσική έκδοση.

Ψάχνω ένα κομμάτι που παίζει όχι και πολύ συχνά πια σε BestRadio, RED fm & Rock FM. Ήρεμο τραγουδάκι είναι (rock ή alternative rock). Στο ρεφρέν κάποιες λέξεις πού νομίζω ότι έχω "πιάσει" είναι: "..left alone one day i say.......gonna change....". Δεν νομίζω να βοήθησα και πολύ αλλά ότι γίνει...thnx

Myslovitz - Sound Of Solitude ;)

Ξερει κανεις ενα ελληνικο τραγουδι που λεει : "Απαγορευονται οι πιπες στις τουαλετες"

Το ξερει κανεις?? Παιζει σε κλαμπ ;)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Ξερει κανεις ενα ελληνικο τραγουδι που λεει : "Απαγορευονται οι πιπες στις τουαλετες"

Το ξερει κανεις?? Παιζει σε κλαμπ ;)

Εισβολέας & Taki-tsan & O-Live & LP - Ολοι μαζί τώρα

Mina & Adriano Celentano - Acqua e Sale είναι η κλασσική έκδοση.

...κι επειδή το θυμήθηκα...

δεν μοιάζει πάρα πολύ με το Alan Sorrenti - Tu sei l'unica donna per me στη μελωδία και στο ρεφραίν; Εκεί στο ανέβασμα περιμένω συνέχεια τον Celentano να πει:

...vorrei dire

non conviene...

tu sei l'unica donna per me!

kserei kaneis ena tragoudi pou leei "to kserw 8a 'r8eis...mia mera 8a me 8umh8eis..."????????????
http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

kserei kaneis ena tragoudi pou leei "to kserw 8a 'r8eis...mia mera 8a me 8umh8eis..."????????????

Μηπως εννοεις "Το ξερω θα'ρθεις...μια μερα να με ξαναδεις"? Αν ναι ειναι των Playboys.Kοιτα εδω

Υ.Γ. Ναι, Αιγοκερως ειμαι (12 Ιαν.)...:O :p

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Μηπως εννοεις "Το ξερω θα'ρθεις...μια μερα να με ξαναδεις"? Αν ναι ειναι των Playboys.Kοιτα εδω

Υ.Γ. Ναι, Αιγοκερως ειμαι (12 Ιαν.)...:O :p

to tragoudi einai auto alla oxi auth h version...eimai 99% sigourh oti tragoudouse gynaika...mallon prepei na einai polu kainoyrgio...den 3erw...boh8eiaaaa!!!!:O

http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...