anarxaki Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Σωστα καταλαβες,ευχαριστω!:) (Αυτο ειναι remix απ’οτι φενεται) Ναι, sorry, από τη βιασύνη μου :lol: Ευτυχώς έχουμε και τον... Αρχαίο να μας ξαναφέρνει στην τάξη :D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 http://rapidshare.de/files/33196677/PwDictRec_3_.wav.html αυτο επειγοντως!!put your hands up,get on the floor λεει συνεχεια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 http://rapidshare.de/files/33196677/PwDictRec_3_.wav.html αυτο επειγοντως!!put your hands up,get on the floor λεει συνεχεια.. The Underdog Project - Summer Jam 2003 ? Δεν το κατέβασα,αλλά αυτό λέει ακριβώς αυτά τα λόγια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 http://rapidshare.de/files/33196677/PwDictRec_3_.wav.html αυτο επειγοντως!!put your hands up,get on the floor λεει συνεχεια.. Happy Fathers - Bounce Παλιο αλλα καλο...;) BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Το γνωστό τραγούδι του Μητροπάνου, που αναφέρεται στα λαδάδικα πως ακριβώς λέγεται; Και μήπως ξέρεται πως λέγεται ο συγκεκριμένος δίσκος; http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Το γνωστό τραγούδι του Μητροπάνου, που αναφέρεται στα λαδάδικα πως ακριβώς λέγεται; Και μήπως ξέρεται πως λέγεται ο συγκεκριμένος δίσκος; "Τα λαδάδικα" νομίζω ότι λέγεται το τραγούδι... Κάπου είχα κ τον τίτλο του δίσκου. Θα ψάξω κ θα σου πώ... :) ΕDIT: "Παρέα μ'έναν ήλιο" είναι ο τίτλος του δίσκου! Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 "Τα λαδάδικα" νομίζω ότι λέγεται το τραγούδι... Κάπου είχα κ τον τίτλο του δίσκου. Θα ψάξω κ θα σου πώ... :) ΕDIT: "Παρέα μ'έναν ήλιο" είναι ο τίτλος του δίσκου! Οκ, ευχαριστώ!:) http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Ναι, sorry, από τη βιασύνη μου :lol: Ευτυχώς έχουμε και τον... Αρχαίο να μας ξαναφέρνει στην τάξη :D Και το anarxaki να μας λέει και κανένα καινούργιο remix :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Kαλησπέρα αγαπητοί και αγαπητές, μήπως έχει κάποιος το Strange Cargo απο τον William Orbit? έχω φάει τα λυσσακά μου να το βρω το σκασμένο! ευχαριστώ! "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Ακούστηκε στο ράδιο, ελληνικό τραγούδι, γυναίκα τραγουδίστρια, που λέει σαν σε αφήγηση "Μ' αρέσει το σεξ... πειράζει;" Ή κάτι τέτοιο, δεν το άκουσα εγώ, παραγγελιά είναι. Έχετε καμιά ιδέα; Κάτι μου λέει ότι πρέπει να είναι της συνομοταξίας Λάμπρου - Μπεζαντάκου και πάει λέγοντας...:lol: porcupine Τραγούδι είναι ή δίσκος; Το μουλάρι μου έδωσε 60 αποτελέσματα: Άλλα με τίτλο "Strange Cargo II", άλλα ως "Strange Cargo III" και μερικά "Strange Cargo Hinterland"... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Ακούστηκε στο ράδιο, ελληνικό τραγούδι, γυναίκα τραγουδίστρια, που λέει σαν σε αφήγηση "Μ' αρέσει το σεξ... πειράζει;" Ή κάτι τέτοιο, δεν το άκουσα εγώ, παραγγελιά είναι. Έχετε καμιά ιδέα; Κάτι μου λέει ότι πρέπει να είναι της συνομοταξίας Λάμπρου - Μπεζαντάκου και πάει λέγοντας...:lol: :lol: :lol: Πολύ σωστή! Είναι η απόλυτη ελληνίδα στάρ Ελενα Βέντη στο τραγούδι "μ'αρεσει το sex... πειράζει?" Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Ρε παιδιά μέρες τώρα ψάχνω ένα (φυσικά!!) πολύ παλιο της Καρέζη που λέει στην αρχή "Ήταν παιδί στα δεκαοχτώ...". Το ξέρει κανείς; "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 porcupine Τραγούδι είναι ή δίσκος; Το μουλάρι μου έδωσε 60 αποτελέσματα: Άλλα με τίτλο "Strange Cargo II", άλλα ως "Strange Cargo III" και μερικά "Strange Cargo Hinterland"... τώρα σώθηκες! χαμός :lol: :lol: :lol: νομίζω απο το 2 είναι. βλέπεις οταν το άκουσα πρόσφατα ο παρουσιαστής το ανέφερε ως Strange Cargo. λογικά όπως το θυμάμαι ειναι πάνω απο 5 χρόνια τραγούδι. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 τώρα σώθηκες! χαμός :lol: :lol: :lol: νομίζω απο το 2 είναι. βλέπεις οταν το άκουσα πρόσφατα ο παρουσιαστής το ανέφερε ως Strange Cargo. λογικά όπως το θυμάμαι ειναι πάνω απο 5 χρόνια τραγούδι. Το έψαξα λίγο παραπάνω. Απ' ό,τι φαίνεται, του τύπου του αρέσει πολύ η φράση "Strange Cargo" :lol: Έχει κυκλοφορήσει 4 δίσκους με αυτό το όνομα: Strange Cargo το 1987 Strange Cargo II το 1990 Strange Cargo III το 1993 Strange Cargo Hinterland το 1995 Σε κανένα από αυτά δεν υπάρχει τραγούδι με αυτό τον τίτλο όμως... Μάλλον το πιο δημοφιλές είναι το "The story of light" το οποίο κατεβάζω από περιέργεια... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 να σαι καλα για τις πληροφορίες.Στήνω άμεσα του μούλο για να τα αρπάξω :D "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Χαιρετώ τους αγαπητούς συμφορουμήτες. Θα ήθελα να μου πείται αν μπορείται φυσικά τον τίτλο και τον καλλιτέχνη απο τα παρακάτω τραγούδια. Ανεβάζω Sample απο όλα τα τραγούδια.16~17 είναι περίπου.:O :O :O Sample 1 Sample 2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Χαιρετώ τους αγαπητούς συμφορουμήτες. Θα ήθελα να μου πείται αν μπορείται φυσικά τον τίτλο και τον καλλιτέχνη απο τα παρακάτω τραγούδια. Ανεβάζω Sample απο όλα τα τραγούδια.16~17 είναι περίπου.:O :O :O Sample 1 Sample 2 Εκτός του ότι είναι .ogg (αλήθεια με ποιο πρόγραμμα τα ανοίγεις αυτά;) είναι και 1,7ΜΒ έκαστο... Θα σου πρότεινα να τα μειώσεις σε μέγεθος και να αλλάξεις και μορφή. Γιατί οι περισσότεροι δεν θα μπουν στη διαδικασία να κατεβάσουν συνολικά 30ΜΒ :blink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Ρε παιδιά μέρες τώρα ψάχνω ένα (φυσικά!!) πολύ παλιο της Καρέζη που λέει στην αρχή "Ήταν παιδί στα δεκαοχτώ...". Το ξέρει κανείς; Το τραγούδι που ψάχνεις λέγεται "Ο ταχυδρόμος πέθανε" (μάλλον) Λέει : "Κ' ήταν παιδί στα δέκα εφτά που τώρα έχει πετάξει Ποιος θα σου φέρει αγάπη μου το γράμμα που 'χα τάξει Και σαν πουλί που πέταξε η πικραμένη του ζωή πέταξε παέι και του 'φυγε η δροσερή η δροσερή πνοή..." ;;;; Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 ναι μπράβο ρε συ...αυτό είναι. Βέβαια έχουμε ένα θέμα ηλικίας αλλά τι να κάνεις... :p Τhanks! "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Μήπως είναι το Chambao - Pokito A Poko; Αυτό είναι!!!!!:w00t: 1000 ευχαριστώ:respect: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Paides einai 2 tragoudia pou paizoun twra teleutaia .To ena leei kati en amore kai to allo just feel better ta gnwrizei kaneis??? STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Paides einai 2 tragoudia pou paizoun twra teleutaia .To ena leei kati en amore kai to allo just feel better ta gnwrizei kaneis??? Δεν πιστεύω να εννοείς Papi Sanchez - Enamorame γιατί αυτό είναι 2004 άντε βαριά 2005. Άλλαξε σταθμό... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Εκτός του ότι είναι .ogg (αλήθεια με ποιο πρόγραμμα τα ανοίγεις αυτά;) είναι και 1,7ΜΒ έκαστο... Θα σου πρότεινα να τα μειώσεις σε μέγεθος και να αλλάξεις και μορφή. Γιατί οι περισσότεροι δεν θα μπουν στη διαδικασία να κατεβάσουν συνολικά 30ΜΒ :blink: Το OGG είναι ένα σχετικά πρόσφατο open source format για audio και video και τα συγκεκριμένα είναι τα .ogg audio αρχεία που έχουν δημιουργηθεί με τον Ogg Vorbis encoder. Διαβάζονται από όλα (σχεδόν) τα audio players αρκεί να βάλεις το κατάλληλο plugin/component. ΥΓ. Καλά πιωμένη είσαι; 1.7+1.7=3.4ΜΒ, που τα βρήκες τα 30; :p Χαιρετώ τους αγαπητούς συμφορουμήτες. Θα ήθελα να μου πείται αν μπορείται φυσικά τον τίτλο και τον καλλιτέχνη απο τα παρακάτω τραγούδια. Ανεβάζω Sample απο όλα τα τραγούδια.16~17 είναι περίπου.:O :O :O sample1: 0:00-0:18 - Νικόλας Άσιμος - Μπαγάσας 0:19-0:50 - Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας - Του έρωτα" 0:51-1:16 - Χρήστος Θηβαίος - Πόσο πολύ σ'αγάπησα 1:17-1:57 - Αν ήσουν άγγελος - Βασίλης Καζούλλης 1:58-2:24 - Αλκίνοος Ιωαννίδης - Όνειρο ήτανε 2:25-2:47 - Αλκίνοος Ιωαννίδης - Αδιέξοδο 2:26-3:09 - Νίκος Παπάζογλου - Αύγουστος 3:10-3:27 - Νίκος Πορτοκάλογλου - Που ήσουνα φως μου 3:28-4:00 - Ορφέας Περίδης - Για που το' βαλες καρδιά μου Τέλος το πρώτο. Άιντε με κούρασες, πάω για ύπνο... :wacko: πρόλαβα κι άκουσα λίγο... sample2: 0:00-0:41 - Βασίλης Καζούλλης - Η Φανή 0:42-1:06 - Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Βράδυ Σαββάτου 1:07-1:34 - APURIMAC - Τσε Γκεβάρα (Hasta Siempre) (Παπακωνσταντίνου-Ιωαννίδης-Μαχαιρίτσας κλπ κλπ (το συγκεκριμένο από live μάλλον είναι) 1:35-1:54 - Χάρις Αλεξίου - Όλα σε θυμίζουν 1:55-2:30 - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου 2:31-2:51 - Ελευθερία Αρβανιτάκη - Χίλιες βραδυές (είμαι της παλιάς γραφής!) ... τώρα όντως κουράστηκα... ΥΓ1. Καλωσήρθες στον κόσμο της ελληνικής μουσικής. Γιατί τα περισσότερα από αυτά που ψάχνεις είναι γνωστά κομμάτια, μερικά κλασσικά μάλιστα οπότε φαντάζομαι οτι δεν άκουγες ελληνικά παλιά. ΥΓ2. Την επόμενη φορά κάνε ένα search στη γνωστή μηχανή αναζήτησης γιατί φαντάζομαι οτι τα πιο γνωστά τουλάχιστον από αυτά θα τα βρεις εύκολα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 ΥΓ. Καλά πιωμένη είσαι; 1.7+1.7=3.4ΜΒ, που τα βρήκες τα 30; :p Ή εγώ ή αυτός που έγραψε το post... Ερμήνευσα το "16~17 είναι περίπου" ως 16-17 samples και όχι ως 16-17 τραγούδια σε κάθε sample. Anyway, αυτό που μετράει είναι ότι για άλλη μία φορά έσωσες το forum. Με κάνει να νιώθω μια σιγουριά, ακόμα κι αν αποφασίσω να μην ξαναμπώ σε αυτή τη σελίδα, θα ξέρω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να καλύψει το μικρό κι ασήμαντο κενό που θα αφήσω :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Ή εγώ ή αυτός που έγραψε το post... Ερμήνευσα το "16~17 είναι περίπου" ως 16-17 samples και όχι ως 16-17 τραγούδια σε κάθε sample. Anyway, αυτό που μετράει είναι ότι για άλλη μία φορά έσωσες το forum. Με κάνει να νιώθω μια σιγουριά, ακόμα κι αν αποφασίσω να μην ξαναμπώ σε αυτή τη σελίδα, θα ξέρω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να καλύψει το μικρό κι ασήμαντο κενό που θα αφήσω :lol: Α δε θέλω χαζά τώρα, ίσα (καλοοό; ) που σας βρήκα, την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια; Αφού ξέρεις τώρα, άμα δε σε πιάνει ύπνος κάθεσαι και διαβάζεις forum-σ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts