surfer_87 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 eyxaristw poli!! Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Ψάχνω ένα τραγούδι το οποίο έχει λίγους μήνες που βγήκε,είναι beat,και ακούγεται αρκετά συχνά.Μια γυναικεία φωνή επαναλαμβάνει όλο τους ίδιους στίχους,αρχίζει λέγοντας γρήγορα 'I'm in love' και τόυς υπόλοιπους στίχους δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω λόγω του γρήγορου ρυθμού τους.Σε καποιο σημείο λέει και ένα 'want you', για το want δεν είμαι και τόσο βέβαιος.Πιο περιγραφικός δεν μπορώ να γίνω. Επειδή δεν υπήρξε απάντηση,βρήκα ένα στοιχείο plus.όταν το στάρ διαφημίζει ότι θα δείξει επανάληψη τα playmate παίζει μαζί αυτό το τραγούδι + ότι έπαιζε στα playmate νομίζω,αλλά δεν πρέπει να είναι το Funky people ft. Matt Jamison-waiting for you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonpir7 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε που να βρώ τα εξής: 1.Το ¨Forever J¨ απο And one 2.Το ¨Μου λείπεις εσύ του Μικρούτσικου σε χορευτική διασκευή...Την άκουσα εχθές στο Ακρωτήρι... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Επειδή δεν υπήρξε απάντηση,βρήκα ένα στοιχείο plus.όταν το στάρ διαφημίζει ότι θα δείξει επανάληψη τα playmate παίζει μαζί αυτό το τραγούδι + ότι έπαιζε στα playmate νομίζω,αλλά δεν πρέπει να είναι το Funky people ft. Matt Jamison-waiting for you. Hi Tack - Say say say (Waiting 4 U) Τα στοιχεία που δίνεις ταιριάζουν πάντως 3,Χορευτικό κομμάτι του χειμώνα που πέρασε πάει κάπως έτσι..¨Ouuuuuu Love u.... ouuuuu got to love u"(πιθανώς οι στίχοι να είναι άσχετοι....) Πολύ γνωστό κομμάτι ελπίζω να φωτίσω κάποιον... Ευχαριστώ:) Didier Sinclair & DJ Chris P - Heavenly [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Επειδή δεν υπήρξε απάντηση,βρήκα ένα στοιχείο plus.όταν το στάρ διαφημίζει ότι θα δείξει επανάληψη τα playmate παίζει μαζί αυτό το τραγούδι + ότι έπαιζε στα playmate νομίζω,αλλά δεν πρέπει να είναι το Funky people ft. Matt Jamison-waiting for you. Hi Tack - Say say say (Waiting 4 U) Τα στοιχεία που δίνεις ταιριάζουν πάντως mpouxouxou:cry: ...kai gw se proigoumeno post...post...auto zitousa:wacko: ...(kai eipa kai playmate)...giati den mou to pate?:( efaga ton kosmo gia na to brw... Eutixws telika to anaferate...telos kalo ola kala:happy: btw: to Funky people ft. Matt Jamison-waiting for you kai to Hi Tack - Say say say (Waiting 4 U) einai akribws ta idia... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonpir7 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Didier Sinclair & DJ Chris P - Heavenly Ευχαριστώ πολύ gkr41 :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 btw: to Funky people ft. Matt Jamison-waiting for you kai to Hi Tack - Say say say (Waiting 4 U) einai akribws ta idia... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1452891#post1452891 [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magicnio Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Hello again, Πριν κανα 3ήμερο είδα στο Mad ενα video clip όπου τραγουδαει μια μαυρη και προς το τελος του ρεφρεν φωνάζει murderer ή κατι τετοιο. Έχει κανεις καμιά ιδέα? :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Μηπως Rihanna - Unfaithful ? http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spichrigr Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 χμμ, εδω απ'οτι βλεπω βρισκετε τα παντα. αραγε θα βρειτε και ενα που ψαχνω εγω που όμως δεν παιζεται σε καποια διαφημιση; ειναι ελληνικο και στους στιχους του καπου λεει: ειμαι ενα μικρο παιδακι που το λενε νικολακη.. αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι εχω ψαξει dc, google ακομα και στο kithara.vu με αναζητηση στιχων και τζιφος!! ευχαριστω. :shoot: Μην πυροβολείτε τις σκέψεις κανενός. Κάθε σκέψη είναι μια αχτίδα φωτός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1452891#post1452891 Anyway:happy: ....gkr41 thx a lot!!!:D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Ξερετε που μπορω να βρω τους στιχους του summer in greece? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Αυτο με τον μαζωνακη και την βικτορια εννοω Αυτό λέω και εγώ... Πέρα από την πλάκα (που μάλλον δεν έπιασες), πιθανόν να το βρεις στο site της Heaven, αν όχι ψάξε στο google και αν δεν έχεις και εκεί κάποια τύχη, ίσως στο booklet του single... αν και δεν νομίζω!:) ΕDIT: Το βρήκα. Πάτα εδώ (PS: Η απόλυτη αηδία :down: :down:... Κρίμα, κάποτε τον ψιλοπαραδεχόμουν τον Φοίβο! ) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Αυτό λέω και εγώ... Πέρα από την πλάκα (που μάλλον δεν έπιασες), πιθανόν να το βρεις στο site της Heaven, αν όχι ψάξε στο google και αν δεν έχεις και εκεί κάποια τύχη, ίσως στο booklet του single... αν και δεν νομίζω!:) ΕDIT: Το βρήκα. Πάτα εδώ (PS: Η απόλυτη αηδία :down: :down:... Κρίμα, κάποτε τον ψιλοπαραδεχόμουν τον Φοίβο! ) Τελοσπαντων 1000 ευχαριστω να σε καλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magicnio Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Μηπως Rihanna - Unfaithful ? Kai nai...ayto einai Eyxaristw para poli einai teleio tragoudi kai tha ithela na to proteino kai stoys ypoloipous tou forum.:) :) :) :) :) :blink: :) :) :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Ξέρει κάποιος πως λέγονται τα παρακάτω τραγούδια?? http://www.geocities.com/crypton_r_1988/11.mp3 http://www.geocities.com/crypton_r_1988/22.mp3 Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Είναι από το "Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο" και λέγεται Αδαμοπούλου Βανέσα - Πάνω στην τρέλα μου thnx! I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Ξέρει κάποιος πως λέγονται τα παρακάτω τραγούδια?? http://www.geocities.com/crypton_r_1988/11.mp3 http://www.geocities.com/crypton_r_1988/22.mp3 11: «Backstreet Boys - Incomplete» 22: Το «Arash» από τον Arash είναι, αλλά με Αγγλικό στίχο. Δεν ξέρω αν έχει αλλον τίτλο η Αγγλική version του τραγουδιού... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 thanx Cristina! :) Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Ακουσα σημερα στο ραδιοφωνο(94.9) ενα τσιφτετελο-ειδες καινουριο.Το λεει μια γυναικα(απο το νεο κυμα τραγουδιστων μου φανηκε) και λεει οτι ειναι λιωμα κι οτι θα παει στην πορτα του αλλου μπροστα και κατι τετοια :lol: Αν καταλαβε κανεις για ποιο μιλαω ας μου πει.:D Δυστυχως δεν εχω καποιο sample του.:O Μήπως λες το θέλω να τα πιω από τη Φανή Δρακοπούλου? Όχι, όχι δεν την ξέρω τη κυρία :p Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magicnio Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Gia alli mia fora tha zitisw tin boHthia sas. Ena gnwsto tragoudi psilo BIT pou paize sti kafeteries kai paei kapws etsi I can't sleep alone anymore cause.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vana Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Gia alli mia fora tha zitisw tin boHthia sas. Ena gnwsto tragoudi psilo BIT pou paize sti kafeteries kai paei kapws etsi I can't sleep alone anymore cause.... Μήπως λες τη διασκευή του Nightmare από Viton & Stil? Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 ευχαριστω μποκοτα αλανι αυτο ειναι. Πρίν λίγο καιρό το κατέβασα γιατί το έψαχνα κι εγώ, γιατί είναι soundtrack των Απαράδεκτων. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Ετοιμαστείτε για κορυφαία περιγραφή (:p): Είναι ιταλικό τραγούδι, τραγουδάει άντρας και μάλλον είναι live. Το έχω ακούσει σε Best, Galaxy & Nitro, αλλά πάντα στο τέλος, χωρίς να έχω καταφέρει να πιάσω και πολλά από τος στίχους... :X seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Ετοιμαστείτε για κορυφαία περιγραφή (:p): Είναι ιταλικό τραγούδι, τραγουδάει άντρας και μάλλον είναι live. Το έχω ακούσει σε Best, Galaxy & Nitro, αλλά πάντα στο τέλος, χωρίς να έχω καταφέρει να πιάσω και πολλά από τος στίχους... :X Τι ρυθμό έχει? http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts